Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 2 – 7 till 13 januari

Vågen – det här är din vecka! Det går galant för dig på jobbet även fast uppgifterna inte är roliga, du har motivationen på topp eftersom du tänker ur ett större perspektiv. Du som är skytt ska inte vara rädd för att välkomna nya personer in i ditt kompisgäng, de kan ha mycket att tillföra och variationen piggar upp.

horoskop-2019-vecka-2Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete

Det poppar upp idé efter idé i ditt huvud just nu. Diskutera dem gärna med någon annan som kan bedöma ifall de är tillräckligt realistiska för att kunna förverkliga.

Ekonomi

Du har varit klok nog att lägga undan pengar så det finns inte så mycket att oroa sig för. Det inträffar inga överraskningar just nu, allt flyter lugnt på.

Hälsa

Det går lite trögt med motivationen och du behöver hitta sätt att hålla fast vid det du påbörjat. Ge inte upp så lätt, du har förbättrat dina vanor och nu är det underhåll som gäller.

Relationer

Du känner dig bekväm med att stå vid sidan och inte aktivt delta i alla sociala aktiviteter just nu. Det är intressant nog att beskåda allt som händer från avstånd.

Lycka

Onsdagen verkar vara riktigt tursam för dig så ska du chansa på något eller delta i en tävling så är det bäst då.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete

Tröttheten har en tendens att slå till i mitten av arbetsdagen. Det vore bra om du kan hitta ett sätt att gå undan och vila för att orka ta nya tag igen.

Ekonomi

Mot slutet av veckan kan du kosta på dig en del extra men det kräver att du har snålat lite under de föregående dagarna. Även om du då spenderar på ren konsumtion så kommer pengarna att räcka eftersom du förvaltar dem väl.

Hälsa

Testa gärna på en ny aktivitet som du inte ägnat dig åt tidigare, det kan bli både nyttigt och roligt. Chansen är stor att du trivs och vill fortsätta.

Relationer

Dina känslor bubblar för fullt under en lugn yta, det här är lätt att snappa upp för någon som är romantiskt intresserad av dig. Så även om du försöker dölja det så har du en viss genomskinlighet mot den som åtrår dig.

Lycka

Du har tur i slumpmässiga spel just nu, så länge du inte är alltför snål med dina insatser.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete

Du känner instinktivt av när du måste sakta ner på tempot för att inte bränna ut dig. Det blir en utmanande vecka men inte mer än du mäktar med.

Ekonomi

Det går bra att använda pengar till nöjen och fritidsaktiviteter men låt inte den här posten i din budget skena iväg alltför mycket.

Hälsa

Nu tar du det mesta med ro och har inte så lätt för att stressa upp dig, vilket påverkar både det psykiska och fysiska måendet positivt.

Relationer

Dina vänner uppskattar råd du ger dem, undvik bara att lägga fram det som pekpinnar. Den större delen av umgänget behöver vara kravlöst och lättsamt.

Lycka

Om du spelar nu så ska du försöka att inte hålla fast vid dina gamla tursiffror så hårt, det försämrar dina chanser.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete

Den uppgift som i dina ögon ser ut som ett berg visar sig inte vara lika omfattande som du först trott. Så fort du börjar kommer du märka hur enkelt det är.

Ekonomi

Läget ser hoppfullt ut för även om du har det lite tufft nu så är en inkomst på väg in.

Hälsa

Den senaste tiden har du slappnat av alltför mycket när det gäller en specifik del av din hälsa och nu börjar effekterna av det att märkas. Det här är din chans att ta tag i saken, du har verktygen som behövs.

Relationer

Nu behöver du tänka extra på att visa din uppskattning för de som funnits i ditt liv och stöttat dig under en längre tid. Det krävs inte något storslaget, du kommer långt med ett par vänliga ord.

Lycka

Skicklighetsspel är din grej just nu. Spela bara på sådant som inte kräver insatser, det är risk att du bränner för mycket pengar annars.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete

Det blir en utmaning att gå emot instinkten att skjuta uppgifterna till sista minuten. Intala dig själv att det inte är så jobbigt som det verkar och det kommer bli sanning.

Ekonomi

Allt är lugnt och stabilt nu. Även om sparande inte är din starkaste sida just nu så spenderar du inte heller mer än du borde.

Hälsa

I din iver vill du gärna förbättra samtliga områden inom din hälsa på en gång. Snart inser du dock att det inte är möjligt, du måste välja en eller två saker att lägga dina ansträngningar på.

Relationer

Du behöver konfrontera någon men vänta tills det hela har lagt sig lite. Du vill inte råka säga något fel i stundens hetta.

Lycka

Nu är det ökade chanser att hitta borttappade saker – både dina och andras.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete

En äldre person i din närhet är en inspirationskälla för dig just nu. Det är till stor nytta att ha någon att se upp till och kunna vända sig till för råd när det gäller din karriär, så se till att hålla kontakten vid liv.

Ekonomi

Kassan är dryg nu och även om du inte har en så stor summa att röra dig med så räcker det långa vägar för att införskaffa det du behöver. Tänker du smart kan du även spara en slant.

Hälsa

Bli inte fast i planeringen av framtiden såpass att du glömmer bort här och nu. Det finns mycket du kan göra för att förbättra din livskvalitet på kort sikt och det gör även att förutsättningarna ser bättre ut i längden.

Relationer

Några ord slinker ur din mun som du inte riktigt menat. Vakta din tunga så du inte råkar såra någon oavsiktligt. Det här gäller speciellt människor du inte står nära, andra känner dig bra nog för att inte ta illa upp.

Lycka

Det gäller att hålla ögonen öppna nu annars kan flera intressanta tillfällen gå dig förbi. Det är bra att vara där det händer, då ökar dina chanser till bestående framgång i livet.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete

Det går galant för dig på jobbet även om du inte alltid tycker uppgifterna är de roligaste. Motivationen är bra eftersom du tänker ur ett större perspektiv och fokuserar på de långtgående fördelarna.

Ekonomi

Du behöver investera i något som förbättrar din hemmiljö. Det här är värt att lägga pengar på och det är bäst om du väljer lite bättre kvalitet istället för att försöka snåla för mycket.

Hälsa

Det är lite si och så med sömnen just nu. Försök att inte vända upp och ner på dygnet på dina lediga dagar så blir det bättre snart.

Relationer

Nu blommar känslor du haft för en person förut upp igen på nytt. Du kan försöka trycka ner dem men inte hur länge som helst. Tillåt dig själv att känna det du känner, samtidigt som du måste väga in samtliga omständigheter i din livssituation innan du gör något konkret.

Lycka

Redan i början av veckan väntar ett positivt besked men det kan dröja innan du får ta del av det.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete

Andra vill blanda in dig i en fråga som du hellre håller dig utanför. Det är också klokast att bara försöka sköta ditt och inte vara för involverad i sådant som inte angår dig.

Ekonomi

Du har flyt just nu och det innebär att de bästa avtalen och erbjudandena bara dyker upp framför dig utan att du behöver anstränga dig. Välj ut några få områden du vill satsa på och prioritera dem.

Hälsa

Kosten är i fokus just nu, det är bra om du lägger ner en del tid på att fixa riktiga hälsosamma måltider. I belöning får du mer energi och orkar med vardagen bättre.

Relationer

Det gäller att ha rätt tajming om du ska närma dig en person och hålla kvar intresset. Rätt ord vid rätt tillfälle kan göra hela skillnaden. Du känner på dig instinktivt vad som är rätt, det enda som jobbar mot dig är din otålighet.

Lycka

Så länge du håller dig till för dig välbekanta spel och strategier så är dina vinstchanser relativt goda.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete

Du vill känna dig uppskattad för det du åstadkommer och därför är det smått frustrerande att inte få någon direkt feedback. Det gäller att försöka kämpa på ändå med vetskapen om att du snart kommer få erkännande.

Ekonomi

Det kan vara bra att öppna upp för en person i din närhet om din ekonomiska situation. Det vore nyttigt att kunna dela tankarna med någon annan, försöker du tänka för mycket själv är det lätt att du kör fast och inte vet hur du ska ta dig vidare på ett fördelaktigt sätt.

Hälsa

Håll dig själv sysselsatt även på fritiden för att undvika tristess som gör att du lätt kan fastna i negativa tankar. Du har många projekt att ta tag i så det är sannerligen inte ont om idéer.

Relationer

Var inte rädd för att välkomna nya personer in i ditt kompisgäng, de kan ha mycket att tillföra och variationen piggar upp.

Lycka

När en möjlighet uppenbarar sig för dig behöver du våga ta steget och pröva dina vingar, även om du inte har haft så långt tid på dig att träna på dina färdigheter tidigare, eller till och med om det gäller ett helt nytt område. Du vet ju aldrig om du har fallenhet för något innan du har försökt.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete

Du har för många projekt som behöver avslutas, så ägna veckan åt att slutföra dem i prioriterad ordning. Även om du skulle kunna börja på något nytt så räcker kanske inte tiden till.

Ekonomi

Du har lite pengar till övers, använd dem till en viktig investering istället för att slösa bort allt på konsumtion.

Hälsa

Börja med små steg när du nu försöker införa en ny vana. Går du ut för hårt på en gång är risken annars stor att du inte kan hålla fast vid den.

Relationer

Den här veckan uppstår en romantiskt laddad situation som du först inte riktigt vet hur du ska svara på. Rådet är att bara försöka vara naturlig och låta händelserna ha sin gång.

Lycka

Undvik slumpmässiga spel och satsa på att delta i en färdighetstävling istället. Dina chanser är då markant ökade.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete

Du har en tendens att köra fast och då hindras kreativiteten. Ta en paus och försök skingra tankarna så ska du se att den börjar flöda igen.

Ekonomi

Du vill mycket gärna göra en specifik investering och det är starka känslor inblandade vilket gör det svårt för dig att tänka klart. Vänta ett tag tills du kan se mer objektivt på saken.

Hälsa

Du behöver utmana dig själv fysiskt för att må bra nu, det duger inte att bara ligga på sofflocket under din lediga tid. Var inte rädd för att ta i lite extra när du tränar, du kan lägga i den där extra växeln utan att behöva vara särskilt orolig för att skada dig så länge du även har sunt förnuft.

Relationer

En vän kan hjälpa dig att våga lite mer och få dig ur din bekvämlighetszon, vilket är precis vad du behöver nu. Tacka inte nej till ett förslag på en gång, tänk över det lite först så kommer du snart inse att du inte har något att förlora.

Lycka

En händelse som till en början verkar oturlig visar sig sedan föra något gott med sig. Du behöver därför inte misströsta länge.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete

En debatt uppstår inom ett ämne som du har en bestämd åsikt kring. Undvik att uttrycka dig för starkt så det inte påverkar arbetsklimatet.

Ekonomi

Det finns mycket du vill införskaffa men du har även en prioriteringslista som du måste följa. Hur tråkigt det än känns så kommer det vara till stor fördel om du håller dig till planeringen.

Hälsa

Det är viktigt att du försöker stressa av innan du går och lägger dig annars har det en inverkan på sömnen. Det här är inte lätt med alla tankar som snurrar i huvudet men du kan åtminstone förbättra läget.

Relationer

Du får otydliga signaler från någon i din närhet. Var inte rädd för att be personen att tala klarspråk, ni kommer ingenstans om ni är på olika blad i boken.

Lycka

Det är si och så med turen, dina pengar är helt klart bättre investerade i annat. Till helgen ser dock dina chanser bättre ut igen

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!