Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 20 – 13 maj till 19 maj

Vattumannen – dina inre tankar och processer är viktigare än omvärlden just nu. Därför drar du dig lätt undan vilket är viktigt för dig. Men kom ihåg att titta ut och säg hej till omvärlden ibland så att du inte glömmer bort den. Du som är oxe får massor med beröm för ett projekt du avslutat. Ta till dig av den positiva kritiken och låt den peppa dig!

Foto: Pexels 

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete


Någon inkräktar på ditt arbetsområde vilket gör att du blir alltmer frustrerad. Det är dags att markera att det inte är okej.

Ekonomi


Det finns utgifter du inte har budgeterat för och då är det tur att du har ett litet överskott. Det är nu det är dags att ta från det.

Hälsa


Nu känner du dig stark nog att glänta på locket du satt på jobbiga känslor och minnen. Du kan bearbeta och komma över dem, då kommer du ut starkare på andra sidan och det känns lättande.

Relationer

Det behövs inte så mycket action för att du ska vara nöjd med kärlekslivet. Det kan bli många fina stunder med en person du tycker mycket om, stunder där ni bara är tillsammans och myser helt kravlöst.

Lycka

När en bekant till dig vill bjuda tillbaka så ska du inte tacka nej. Var tacksam, någon gång måste det ju vara din tur att få.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete

Du får massor med ros för ett avslutat projekt. Ta till dig av den positiva kritiken och låt den peppa dig.

Ekonomi


En sparad slant kommer väl till pass nu då en oväntad utgift uppstår. Det lär inte ske förrän närmare helgen, så håll i pengarna till dess.

Hälsa


Att ha för höga krav på dig själv kommer göra dig deppig. Det är störst risk att det händer ifall du jämför dig för mycket med andra. Ta dig en titt på din personliga utveckling istället, så blir det uppenbart hur långt du faktiskt kommit.

Relationer


Du behöver prata av dig om privatsaker. Se om du kan träffa en vän som du litar på och kan anförtro dig till.

Lycka

Att se andra runtomkring dig lyckliga är guld värt, så du gör allt för det och får mycket uppskattning i gengäld.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete

Nu är det bara att fortsätta på precis samma sätt som tidigare, det har ju visat sig vara en vinnande strategi och varför ändra på något som fungerar bra?

Ekonomi


Du gör inte alltid så smarta val men på det stora hela har du bra kontroll över pengaflödet. Stressa därför inte upp dig över små felsteg, allt rättar till sig snabbt.

Hälsa


Andra i din närhet har viktiga råd att dela med sig av. Det är sådant du kommer ha nytta av i livet, så lyssna noga.

Relationer


När du umgås med andra vill du gärna göra någon aktivitet, det är inte så roligt att bara sitta och snacka. Ge ett intressant förslag så har du lätt att få dem med på tåget.

Lycka

Du kan gå vinnande ur en duell nu men är det tvärtom många spelare inblandade så ser oddsen desto sämre ut.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete

Att ta genvägar genom att till exempel krydda ditt CV är inte en så bra strategi, du blir lätt exponerad om du försöker dölja eller förvanska fakta. Ärlighet varar längst!

Ekonomi


Ren konsumtion är inte värt att spendera mycket pengar på. Däremot är det bra om du satsar på att byta ut en pryl som krånglar mot en med bättre teknik.

Hälsa

Nu får du ut mycket mer av träning än vanligt, det är som att du hittat extra energi någonstans som tar dig framåt och utvecklar dig. Håller du på med en sport kan du mycket väl slå ditt personbästa nu.

Relationer


För att allt ska fungera smidigt är kommunikationen mycket viktig just nu. Då är det tur att du både har lätt för att lyssna och göra dig förstådd.

Lycka


En främling kommer med kloka ord till dig som du kan behöva ta med dig på livets väg. Var öppen för inspiration från alla möjliga håll.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete


Du blir mycket peppad av att se resultat och det gör att du kan lägga i en extra växel. När du jobbar på hårdare är också erkännandet närmare.

Ekonomi


Nu ska du tänka klokt och inte ta för stora risker. Placera inte om dina pengar annat än att flytta dem till en tryggare plats.

Hälsa


Håll dig till din ursprungliga plan även om omständigheter inträffar som frestar dig att ändra kurs. Varför ändra på något som fungerar bra liksom?

Relationer

En närstående behöver hjälp med något du är bra på. Visa att du finns där och stötta så mycket du kan utan att låta det gå ut över ditt personliga välmående.

Lycka


Du har tur i spel i början av veckan men sen vänder det drastiskt, så passa på under perioden måndag-onsdag.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete

Akta dig för att blanda ihop karriär och privatliv nu, det blir sällan bra även om det känns rätt för stunden.

Ekonomi


Att stå på egna ben är viktigt för dig just nu. Du vill vara så oberoende som möjligt och gör allt för att nå ditt mål. Bra kämpat!

Hälsa


Nu är det dags att dra i bromsen och sakta ner lite. Hitta det som centrerar dig och skänker dig lugn. Kanske är det yoga, meditation eller någon annan stillsam aktivitet där fokus ligger på ditt inre?

Relationer


Du är lite trevande och det är inte helt lätt att få fram det du vill ha sagt. Försök ändå, andra är förstående och kan tolka dig bra. Det enda du behöver göra är att få upp ämnet på tapeten.

Lycka

Ibland måste man ta vissa risker för att ha chans på något. Var inte dumdristig bara.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete


Det bästa sättet för dig att få ökat inflytande är att visa vad du går för. Inga genvägar, bara hårt jobb. Det kommer löna sig.

Ekonomi


Försök att inte gå och grubbla ner dig i en mindre pengafråga, den löser sig i sinom tid. Ibland är tålamod det enda som behövs.

Hälsa


Du går och funderar på om det är värt att ta upp en gammal hobby på nytt eller om den gör sig bäst begravd. Fråga dig själv ifall tanken på den skänker dig glädje. I så fall är svaret enkelt och då spelar det inte någon roll hur länge det var sen du ägnade dig åt den.

Relationer


Det är dags att du tar dig ur ditt skal och vågar stämma träff med någon. Du kommer inte att ångra dig.

Lycka


Hur mycket du än besitter så blir du inte lycklig av dina tillgångar utan att dela med dig av dem till andra.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete

Inga orättvisor sker i din närvaro, du säger till och vågar ta jobbiga diskussioner för att motarbeta ojämn maktfördelning och diskriminering. Det här gör dig omåttligt populär bland somliga medan andra känner sig lite lätt hotade. Det viktiga är inte vad de tycker utan att sanningen får segra.

Ekonomi


Den senaste tiden har lärt dig en viktig läxa. Gå igenom utgifter och inkomster för att se vad som fungerat och vad som behöver ändras på.

Hälsa


Det är dags att göra en liten utvärdering för att se hur långt du kommit med målen du satt upp för dig själv. Kommer du ihåg det där nyårslöftet? Nu är du nästan halvvägs rent tidsmässigt men kan du säga att halva jobbet är gjort nu?

Relationer


Nu känner du för ett lättsamt umgänge och vill inte fastna i heta diskussioner. Avlägsna dig om sådant blir ett problem.

Lycka


När det gäller spel så ska du undvika att bli för impulsiv. Tänk noga innan du gör dina val, så har du goda chanser att lyckas.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete

Det blir en relativt utmanande vecka men uppgifterna är sådant du har erfarenhet av sen tidigare och därför kan hantera på ett bra sätt. Du har med andra ord inget att oroa dig för.

Ekonomi


Om du bara tänker lite mer kreativt så kommer möjligheterna att uppenbaras en efter en. Det finns garanterat saker du kan sälja för att dryga ut kassan och justeringar du kan göra som innebär ökade inkomster.

Hälsa


Nu ligger du verkligen inte på latsidan. Det finns många projekt och du vill gärna hinna med dem alla. Splittra inte dina ansträngningar för mycket och gör klart en sak i taget.

Relationer


Det är bra om du bjuder till lite extra och då avses inte att du ska spendera mer pengar. Öppna upp dig om dig själv och var mer personlig och intim.

Lycka


Även om början av veckan inte går så smidigt för dig rent turmässigt så vänder det till helgen. Det är då du ska förlägga spelandet om du vill ha maximerade vinstchanser.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete


För att inte hamna efter med uppgifterna bör du planera noga. Det är värt att lägga några extra minuter på att strukturera upp arbetet.

Ekonomi


Dubbelkolla allt du skickar iväg eller signerar nu så inte fel uppstår. Det krävs bara någon extra minut men är värt besväret.

Hälsa


Att vistas i naturen är välgörande för dig nu. Ägna dig åt en fritidsaktivitet i det fria!

Relationer

Glöm inte bort någons födelsedag eller annan speciell dag, annars kan de få för sig att du inte bryr dig.

Lycka


Din inställning är A och O just nu – livet blir så bra som du ser på det. Försök vara så positiv som möjligt.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete


Gräset är inte alltid grönare på andra sidan. Bli inte för frestad av att byta riktning när du har det bra där du är.

Ekonomi


Hur du betett dig den senaste tiden säger allt om hur du ska fortsätta. Har du varit sparsam är det läge att investera, annars bör du avvakta. Du kan inte lita på att turen kommer rädda dig.

Hälsa


Dina inre tankar och processer är viktigare än omvärlden just nu och du har därför lätt att dra dig undan. Det här är viktigt för dig, titta ut och säg hej till omvärlden emellanåt bara så du inte glömmer bort den.

Relationer

Du är fast besluten om att inte låta det förflutna stå i vägen i dina närmaste förhållanden. Din förmåga att leva i nuet gagnar både dig och de människor du bryr dig allra mest om.

Lycka


Du är så nära att göra ett val som du egentligen inte är så bekväm med. Det går att dra sig ur i sista sekunden, så ta den chansen.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete

Utomhusarbete är kanon för dig just nu. Även om du är kontorsbunden så kan du nog springa ut och ta några samtal där, så du får vistas i den friska luften lite.

Ekonomi


Det är lätt att kostnaderna skenar iväg om du har för fria tyglar, så begränsa dig själv. Det du speciellt ska undvika är att ta av ditt sparkapital till annat än det är avsett för.

Hälsa


Ett liv i rörelse är vad som behövs nu, sitter du still för mycket blir du rastlös och deppig. Du behöver såväl fysisk som social stimulans.

Relationer

Någon verkar korthuggen mot dig men ta det inte personligt, det kan vara ett missförstånd eller omständigheter i personens liv som orsakar det här beteendet. Försök att inte övertolka ickeverbala signaler.

Lycka

Sitt inte och håll fast vid ett kort när allt pekar på att det inte ger någon vinst. Då är det bättre att se dig om efter alternativ.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!