Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 21 – 20 maj till 26 maj

Du som är oxe kan känna att det är tufft med motivationen ibland och den här veckan känns allt jobbigt i vissa stunder. Men misströsta inte, belöningen kommer snart! Fisken har många som ber om råd just nu. Svara ärligt, men svara bara om du har något givande att komma med. Andra kommer att inspireras av dig och ta efter dina råd. 

metro-modeFoto: Unsplash 

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete


Nu hamnar en stor del av ansvarsbördan på dig, en större del än vad du kanske egentligen borde ha. Lita på dig själv, du är kompetent nog att ta dig än även riktigt svåra utmaningar.

Ekonomi


Undvik att röra på dina pengar i onödan, det är bäst att inte ta några risker med ditt kapital. Däremot går det bra att investera i prylar, satsa då på kvalitet.

Hälsa


Fast det kan verka frestande att skjuta upp uppgifter just nu så är det inte lösningen, du kommer bara känna dig stressad av det. När du väl kommit till skott är du produktiv och får mycket gjort både i hemmet och utanför.

Relationer


Händelseutvecklingen på det romantiska planet är snabb nu. Din önskan om en stabil tillvaro växer sig stark och du gör allt för att finna och behålla den.

Lycka


Precis när du började tappa tron på ditt turnummer eller gammal beprövade spelteknik så ökar nu chanserna till att det ger avkastning.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete

Det kan kännas tufft med motivationen ibland och den här veckan har du dina stunder då allt känns jobbigt. Misströsta inte, belöningen kommer snart.

Ekonomi

Även om utgifterna ökat så står inkomsterna ändå i proportion till dem, så på det stora hela går allt jämnt upp. Du behöver inte vara orolig för att nödvändiga inköp ska göra något hål i budgeten.

Hälsa


Var medveten om din arbetsställning, det är lätt att du felbelastar dig och det kan ge upphov till obehag. Rörelse är extra viktigt för att motverka stelhet i muskler och leder just nu.

Relationer

Nu får du chansen att komma närmare en vän genom att dela dennes problem. Allt du behöver göra är att lyssna och stötta.

Lycka


Att ha kul behöver inte kosta pengar nu, du finner välbefinnande i något som är alldeles gratis.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete


Du och en kollega har skilda åsikter men du ska inte låta det gå överbord genom att försöka hävda din ståndpunkt. Det räcker att du själv vet vad du tycker.

Ekonomi

Nya lösningar är inte alltid bättre än de gamla. Nu ska du inte försöka ändra på det som fungerar bra bara för att någon annan tycker det vore en god idé.

Hälsa


Du har lätt för att oroa dig över andras välmående men hur är det med ditt eget? Det är lätt för dig att glömma bort dig själv nu, försök tänka på att ta dig tid till sådant du mår bra av.

Relationer


Någon som står dig nära visar nu upp en helt annan sida av dig själv som du inte utforskat. Ni kommer komma närmare varandra om du bara är tillräckligt öppen och lyhörd.

Lycka

Den största glädjen ligger i att göra andra glada nu, du lever inte enbart för dig själv utan vill gärna se vänners lycka också.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete


Det gäller att du inte är överdrivet fokuserad på siffror nu, de kan hindra kreativiteten och flödet. Försök slappna av och dra dig inte för att ta genvägar ifall de ändå leder till ett likartat resultat.

Ekonomi


Nu får du den ena snilleblixten efter den andra, både bra och mindre bra idéer om hur du ska kunna få in mer stålar. Bolla allt det här med en vän så får du en uppfattning om hur realistiskt det är.

Hälsa


Ett mindre hälsoproblem löser sig nu och du är redo att ta tag i saker och ting med ny ork. Passa på att få lite gjort i och runtomkring hemmet.

Relationer

Du behöver våga komma ur ditt skal för att det ska bli någon action inom kärlekslivet nu. Var tydlig med vad du vill, andra är inte tankeläsare.

Lycka


Undvik spekulationer, du måste känna dig hyfsat säker om du ska satsa pengar på någonting.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete


Det gäller att du är flexibel, speciellt i början av veckan då ändrade planer väntas. Hur snabbt du kan anpassa dig till det nya läget säger mycket om resultatet.

Ekonomi


Det är viktigt att inte slösa för mycket på onödiga saker, du behöver extra pengar redan till helgen.

Hälsa


Din mer sentimentala sida kommer fram och du tänker mycket på gamla fina minnen du haft med nära och kära. Det känns fint att komma ihåg de som betytt mycket för dig. Berätta gärna för dem hur du känner.

Relationer


Din dragning till udda och intressanta personligheter gör att du finner dig själv i obekanta och spännande miljöer just nu. Var inte rädd för att utmana dina fördomar.

Lycka

Om du sänker dina förväntningar när det gäller en långsiktig plan så är det mindre risk att du blir besviken när allt inte går exakt som planerat. Det kan bli mycket bra ändå.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete

Du kör på i gammal vanlig stil och det går alldeles utmärkt i början av veckan, tills du märker att det uppstår något som gör att du behöver ändra dina metoder. Visst blir det utmanande men du lär dig också något nytt.

Ekonomi

Du är lite otålig och vill gärna införskaffa allt på en gång. Försök sakta ner på inköpstempot lite istället.

Hälsa


Du känner dig fysiskt stark och redo att anta utmaningar. Väg in skaderisken när du tränar, den är inte förhöjd men ändå något du bör ta hänsyn till.

Relationer


Utvecklingen av ett förhållande ska inte stressas utan behöver få ta sin tid, det gäller både vänskap och romantik. Du har en tendens att vilja gå lite väl fort fram.

Lycka

Turen verkar ha kommit för att stanna, när du väl börjar få flyt fortsätter det i samma positiva riktning.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete


Du arbetar bäst med praktiska saker och kan ha lite problem med koncentrationen när det gäller ord, siffror och fakta just nu. Skapande och kreativitet är något för dig.

Ekonomi


Undvik att binda upp dig med långa avtal nu, det är bättre om du försöker behålla en viss flexibilitet eftersom du inte vet vad framtiden kan utvisa.

Hälsa

Med allt du skulle vilja bli klar med i hemmet är det viktigt att inte sätta orealistiska mål. Det finns saker som kan vänta ett tag till.

Relationer


Det blir bäst om du försöker hålla dig undan de tyngre diskussionsämnena när du umgås med dina vänner. Ingen verkar för tillfället riktigt på humör att ge sig in i någon debatt.

Lycka


Dina vinstchanser är bättre än vanligt till helgen, ska du spela så är det då.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete

Det är en utmaning att få bra fokus men när du väl kommit in i arbetet så går allt i rasande fart, samtidigt som kvaliteten är hög.

Ekonomi


Officiella kontakter med till exempel myndigheter går smidigt för dig just nu. Passa på att ordna med det du halkat efter med på det här området.

Hälsa


Nu ska du undvika att sitta för mycket och grubbla. Ge dig ut på någon aktivitet istället, även om du känner dig seg så kommer det vara bra och nyttigt för dig.

Relationer


Vännerna är viktiga för dig just nu, så pass att kärleken får lov att stå tillbaka. Det är värt att lägga ner tid och energi på de personer som utgör en fast punkt i ditt liv.

Lycka


Av en slump befinner du dig på en annan plats än du egentligen skulle, vilket gör att du undviker en jobbig situation.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete


En lugn miljö är viktigt för din kreativitet och koncentration. Försök eliminera distraktioner så långt det är möjligt.

Ekonomi


För dig som är egenföretagare går allt bättre nu och du har flyt med intäkterna. I övrigt håller du dig till planen och det finns inte mycket att anmärka på.

Hälsa


Nu är det slut på slappandet och du tar dig ut i naturen, vilket gör att du börjar röra på dig mer. Det här har positiva effekter både på din kondition och på ditt psykiska mående.

Relationer


Lusten att experimentera och utforska nya territorier är stark och den smittar av sig inte minst på kärlekslivet. Har du inte redan en partner som är med på tåget så är chansen stor att du hittar någon nu, eller får din befintliga att tänka i nya banor.

Lycka


Om du ska chansa på något som kostar pengar är det viktigt att du har undersökt saken noga först. Enbart tur går inte att lita på.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete

Du behöver fräscha upp kunskaperna eftersom de kommer få sig ett test i slutet av veckan och då gäller det att du är uppdaterad.

Ekonomi


Det är något du behöver eller skulle vilja göra men som det inte riktigt finns ekonomiskt utrymme för just nu. Det kan då vara en bra idé att gå samman med någon annan för att spara pengar på det.

Hälsa


Merparten av veckan känner du dig frisk och stark. Du har dock nätter med sämre sömnkvalitet. Försök ta till traditionella knep och experimentera inte för mycket med obeprövade metoder.

Relationer

Det är viktigt att vara finkänslig när du påpekar något för en annan person eller försöker komma med råd. Även om de är välmenade så är det lätt hänt att den andra parten tar det lite för personligt.

Lycka


Att upprätthålla en god kontakt med din släkt visar sig fördelaktigt nu. Att tänka på det här kan ge dig framgång inom de flesta områden i livet.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete


Du har legat i och varit flitig den senaste tiden och nu kan du med gott samvete trappa ner lite på tempot. Nyckelordet är lite, du får inte bli alltför tillbakalutad.

Ekonomi


Du börjar inse att det är bäst att styra upp utgifterna innan de börjar skena iväg. Nu har du möjlighet att lägga upp en bra budget som kan hålla i längden.

Hälsa

Nu är du väldigt ivrig att komma igång med en livsstilsförändring som inte blivit av. Försök hejda dig själv lite och inte göra för mycket på en gång för då tappar du fort lusten. Nu har du goda chanser att lyckas ifall du håller ett jämnt tempo.

Relationer


Nu är utmaningen för dig att släppa dina hämningar och våga vara dig själv. Förutom att du mår bättre gör det dig även mer attraktiv för andra.

Lycka

En förbindelse du skapat med en annan person visar sig vara viktigare än du trott för din framtid. Håll hårt i den här vännen.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete


Det finns många uppgifter att ta itu med men det är inte helt klart vad du ska börja med. Så länge du är strukturerad spelar det inte någon särskilt stor roll.

Ekonomi


Du får ett tillskott i kassan som ska användas till något specifikt, spendera det inte på annat än vad det är avsett för.

Hälsa


På fritiden är det viktigt att du vilar upp dig, vardagen kan vara nog så stressig. Det ser ut att bli en lugn helg för dig då vissa planer ändras.

Relationer

Det är många som ber dig om råd just nu. Svara ärligt och bara om du har något givande att komma med. Andra inspireras och tar efter dig så du har ett visst ansvar.

Lycka


Håll inte för hårt på dina tursiffror, nu kan det mycket väl vara de du sett på som otursnummer som ger avkastning.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!