Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 22 – 27 maj till 2 juni

Stenbockens finanserna får sig ett uppsving nu och det behöver inte nödvändigtvis vara på grund av ökade inkomster. Men det innebär att du kommer ha det bättre än förut. Du som är Oxe behöver jobba förebyggande med hälsan för att må så bra som möjligt. Då kan du se till att fånga upp saker  tidigt innan de hinner utvecklas till problem.

horoskopFoto: Pexels 

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete


Nu går det lätt som en plätt att växla mellan olika uppgifter. Du blir inte så lätt distraherad varken av att hoppa fram och tillbaka eller av yttre stimuli. Därför kan du vara produktiv även i lite stökigare miljöer.

Ekonomi


Det finns lite mer utrymme i budgeten nu och du behöver inte snåla in så mycket i vardagen. Se fram emot en mer avslappnad tid!

Hälsa


Ändra inte på din kost för mycket, då kan magen säga ifrån och börja krångla. Det är bäst att du fortsätter äta och röra på dig ungefär som du gjort tidigare och inte göra några större förändringar, åtminstone inte för tillfället.

Relationer


När en vän är lite för klängig så måste du ta lite distans. Det känns inte så bra för dig att umgås med personen av ren plikt, då kommer du bara känna dig dränerad.

Lycka


Nu kommer du betydligt närmare lösningen på ett problem som tyngt dig under en längre tid. Det känns som att en börda lyfts från dina axlar vilket skänker harmoni och välbefinnande.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete

Ditt arbetstempo är jämnt utan toppar och dalar just nu. Du behöver därför inte ta hänsyn till någon specifik tid på dygnet att jobba på utan kan ta det lite som det kommer om arbetet tillåter det.

Ekonomi


Du står inför en möjlig investering som kan innebära stora vinster men med det följer även risker. Tänk över saken noga innan du går vidare.

Hälsa


Du har en särskild fallenhet för sport under veckan, försök använda det till din fördel och jobba med dina svagheter.

Relationer

Du ska vara beredd på att ändringar kan ske i sista minuten. Det här betyder inte att dina vänner inte bryr sig, vissa saker är inte upp till dem att påverka.

Lycka


Någon ger dig en present som du kommer uppskatta väldigt mycket. Glöm inte bort att visa din tacksamhet!

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete


Störningar i arbetsmiljön påverkar dig och kan få dig att tappa koncentrationen. Försök göra vad du kan för att minska distraktionerna.

Ekonomi

En inkomst är på ingång, så avvakta med att göra några större inköp tills du har mer att röra dig med.

Hälsa


Nu gäller det att jobba förebyggande med din hälsa för att må så bra som möjligt. Du kan fånga upp saker på ett tidigt stadium innan de hinner utvecklas till problem.

Relationer

En person i din närhet öppnar upp sig om något personligt. Du måste göra ditt bästa för att vara stöttande och inte dömande, det har avgörande betydelse för förhållandets framtid.

Lycka

Du har inte någon jättetur just nu men din snabbtänkthet räddar dig!

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete


Du får kanske ta ett lite större ansvar än vanligt men får då också ett större erkännande. Andra ser hur mycket du bidrar och respekterar dig för det.

Ekonomi

Vänta inte för länge med utgifter som ändå inte kommer gå att undvika. Det är bättre att du betalar eller lägger undan pengar nu så du inte råkar slösa upp dem på annat.

Hälsa


Du behöver hitta en bra metod att koppla av, stressen har påverkat dig för mycket den senaste tiden och den riskerar att ta ut sin rätt på kroppen om du inte gör något åt saken.

Relationer


Det blir inte så mycket handling just nu på det romantiska planet. Du föredrar att låta vissa saker förbli fantasier eftersom du inte är säker på om du verkligen vill dem i praktiken, vilket kan vara klokt.

Lycka

Turen ser som bäst ut i mitten av veckan, varje sig måndagen eller söndagen är någon bra dag att spela på.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete


Det gäller att du är tillräckligt organiserad nu och kan strukturera upp arbetsuppgifterna på ett bra sätt, annars riskerar du att glömma saker eller börja slarva.

Ekonomi


När trygghet ställs mot ökade inkomstmöjligheter så är valet självklart, du skulle inte vandra iväg på okänd mark utan att veta vad du ger dig in på. Även om erbjudandet är lockande är det inte värt risken.

Hälsa


Att komma ut och röra på sig i friska luften är betydelsefullt för dig. Även om ditt schema är alldeles fullspäckat så får du försöka göra plats för lite utomhusvistelse, det kommer att göra underverk.

Relationer

Du har insett att du måste våga lite för att komma någonvart i dejtingdjungeln eller ta ditt förhållande till nya höjder. Den här insikten är mycket viktig för att skynda på ett händelseförlopp som hittills gått lite väl segt.

Lycka


Din intuition leder dig rätt just nu så tveka inte på den!

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete


Avfärda inte en idé någon annan ger dig bara för att den verkar kontroversiell. Du kan ha allt att vinna på att pröva.

Ekonomi

Det kostar naturligtvis lite mer att investera i kvalitet men det är det också värt. Köper du för billiga saker kan du i princip räkna med att de går sönder nu.

Hälsa


Du behöver gott om motion för att må bra under sommaren. Ta det försiktigt om du är otränad, promenader är mycket bättre än inget.

Relationer


Redan i början av veckan kan kärlekslivet hetta till och du får något att minnas långt tid framöver. Är det här en ny person i ditt liv ska du absolut se till att hålla kontakten.

Lycka

Att göra en människa som står dig nära lycklig är den största glädjen för dig just nu.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete

Du lovade dig själv att det inte skulle hända men trots det har du skjutit på flera uppgifter och nu har de kommit ifatt dig. Försök att intensivt fokusera på en sak i taget så känner du dig inte splittrad och frustrerad.

Ekonomi


Många småutgifter har staplats på höjd den senaste tiden men det är ingen fara, det mesta har varit nödvändiga inköp. Nu har du klarat av det mesta som behövs införskaffas så du kan vara lite mer sparsam.

Hälsa


Nu ska du bestämt undvika att kopiera någon annans mall när det gäller kost och träning. Allt måste vara anpassat till din unika situation för att planen ska ha framgång.

Relationer

Till helgen har du något spännande att se fram emot och med det i åtanke flyter veckan på snabbt. Så länge du vet att du ska göra något kul så gör det ingenting om övriga dagar är ganska händelselösa.

Lycka


Det är inte värt att du satsar för mycket pengar på spel just nu, turchanserna går lite för mycket upp och ner för att det ska vara givande.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete


Du känner dig stundtals överkvalificerad för dina uppgifter och börjar undra vad du egentligen gör där. Se det som en bra sak att du är trygg i det du gör som bäst.

Ekonomi


Nu går du in i en mer sparsam fas där det blir viktigt att kapa även en del mindre utgifter. Du har siktet inställt på ett specifikt mål, vilket gör allt så mycket enklare.

Hälsa


Du bryr dig om ditt yttre nu och vill gärna piffa upp dig för att känna dig fräsch och på bättre humör. Det är värt att satsa lite på det för ditt välmåendes skull.

Relationer


Håll dig utanför gräl och argumentationer just nu, det innebär ingen som helst fördel att bli indragen. Tvärtom kan det vara negativt för ditt förhållande till båda parterna om du försöker gå in och medla när läget är ansträngt.

Lycka


Turen är inte vad den varit i början av veckan, så avvakta till helgen om du vill ha större vinstchanser.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete


En förändring är på gång som kommer ha en viss påverkan på dina arbetsuppgifter. Nu ska du bara ha is i magen och vara lite avvaktande tills du kan få reda på mer om vad det här innebär. Att dra förhastade slutsatser är inte bra.

Ekonomi

När situationen är oklar finns inte så mycket att göra mer än att avvakta och försöka göra det bästa av allting som läget ser ut just nu. Undvik att röra till det för mycket genom att ändra på budgeten.

Hälsa


Du känner dig robust och stark i psyket, vilket även påverkar kroppen och det fysiska positivt. Det gäller att ta tillvara på den här livslusten på bästa sätt nu genom att vara aktiv och produktiv.

Relationer


Låt nya vänskaper och förhållande få utvecklas i långsam, stabil takt. Du vill inte gärna förhasta dig och komma på att det inte känns rätt.

Lycka


Du kommer på något som du tror kan vara ett recept för framgång. Du kan testa och se vad som händer, satsa inte för mycket bara eftersom det ännu är oklart hur det kommer fungera.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete

I början av veckan känns det motigt med alla uppgifter som har hopat sig. Misströsta inte, snart får du det lättare igen och kan segla dig igenom resten av dagarna i medvind.

Ekonomi


Finanserna får sig ett uppsving nu och det är inte nödvändigtvis på grund av ökade inkomster. Ändrade omständigheter gör att du kommer ha det bättre än förut.

Hälsa


Det är bäst att du håller dig till lågintensiva fysiska aktiviteter just nu om du inte har vanan inne, annars kan det bli lite för jobbigt för dig och då är det lätt att du ger upp och bara struntar i allting. Kontinuiteten är det viktigaste.

Relationer


Någon har en ovana som irriterar dig. Ta upp det på ett försiktigt sätt så kan ni reda ut det tillsammans utan att det behöver bli något större.

Lycka


Framgång kommer inte av sig själv har du insett. Du måste ta saken i egna händer och vända trenden, något du har mycket goda chanser att lyckas med just nu.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete

Se till att du tar tillräckligt med pauser så du orkar med det intensiva arbetet. Att inte ta rast är ett recept för överansträngning.

Ekonomi


Du grubblar en del på det ekonomiska läget men blir inte direkt klokare. Kanske du bara ska nöja dig med att allt är okej för tillfället och inte försöka röra till det för mycket.

Hälsa

Du behöver vila upp dig på fritiden. Försök inte ta tag i allting som behöver fixas på en gång, det gör dig bara utmattad. De största projekten kan vänta till senare.

Relationer

Att släppa kontrollbehovet och låta andra vara fria är något av en utmaning. Du bryr dig och vill se till att allt går rätt till så det ska gå så bra som möjligt för dem. Det är en mycket fin tanke men de klarar nog att stå på egna ben också.

Lycka


Som den frihetsälskande människa du är låter du ingen få inskränka din rörlighet eller dina valmöjligheter. Känslan av att vara oberoende är den bästa du kan ha just nu.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete


Ibland går det bra att göra avsteg från planen eller inte följa regelboken till punkt och pricka. Så är fallet nu då du ställs inför ett dilemma som kräver en speciallösning.

Ekonomi


Ditt fritidsintresse kostar en del men det är väl värt det, så känn ingen skuld för att du lägger dina extra pengar på utrustning och annat som är kopplat till det.

Hälsa


När andra erbjuder sig att avlasta dig i vardagen ska du inte tacka nej. Det är mycket välkommet att du får avlastning för en gång skull.

Relationer


Några behöver din hjälp nu och du slits mellan att assistera flera olika personer. Ta inte ut dig alltför mycket, även du behöver återhämtning.

Lycka


Dina talanger kan ta dig hur långt som helst just nu, allt du behöver är en brinnande motivation!

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!