Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 24 – 10 juni till 16 juni

Du som är stenbock behöver inte leta runt efter lyckan just nu, den kommer rusande efter dig när du minst anar det. För dig som är kräfta är kommunikationen mycket viktig nu, du behöver prata med de som står dig närmast för att vara säker på att ni förstår varandra rätt. Väduren – det är viktigt att du lyssnar på din inre röst och låter den vägleda dig.

Foto: Landon Martin/ Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
En uppgift drar ut på tiden och du blir frustrerad. Försök ta ett steg tillbaka och tänka att det viktigaste är kvaliteten. Det är med största sannolikhet ingen fara om du blir lite försenad.

Ekonomi
Du vill reda ut din finansiella situation själv och undviker att blanda in andra. Ditt oberoende känns för viktigt att tumma på och på många sätt har du rätt även om det skulle vara bra att få lite hjälp också.

Hälsa
Det är viktigt att du lyssnar på din inre röst och låter den vägleda dig. Du känner instinktivt på dig vad som är rätt att göra både när det gäller ditt fysiska och psykiska mående.

Relationer
Gör dig redo för romantik! Oavsett om du är singel eller redan i ett förhållande är chanserna goda att det kommer hetta till på ett eller annat sätt under veckan.

Lycka
Nu kan det hända att du får en gåva från oväntat håll. Kanske är det en okänd person som vill göra en god gärning.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Du är kreativ, originell och fritänkande nu. Inga restriktioner kan stoppa flödet av idéer, du lyckas hitta en väg runt det mesta på något sätt.

Ekonomi
Något kostar mer pengar än du hade räknat med men det är ingen fara, du kommer att tjäna på det ändå eftersom du får bättre kvalitet.

Hälsa
Försök variera din ställning och vara uppe och röra på dig mycket. Blir du för stillasittande kan diverse krämpor förvärras som till exempel stelhet och ryggproblem.

Relationer
Letar du efter kärleken så är den närmare än du tror. Du behöver inte söka dig långa vägar för att finna det som kommer göra dig lycklig.

Lycka
Nu är du så nära ett av dina mål så byt inte riktning, fortsätt bara på samma sätt som förut.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Det är stundtals riktigt hektiskt just nu men du kämpar på som aldrig förr. Ditt hårda slit kommer löna sig!

Ekonomi
Du tjänar på att lägga lite extra tid på att göra upp en plan för dina utgifter. Även om det är ett jobb i sig så motverkar det obalanser i budgeten.

Hälsa
Det kan vara lite extra svårt att motstå frestelser nu och du behöver inte heller göra det. Tvärtom är det bättre ifall du unnar dig något, om väl med måtta.

Relationer
Nu är det på tiden att du tänker mer på dig själv istället för att alltid prioritera andra på bekostnad av ditt eget välmående.

Lycka
Du kan våga satsa aningen större än du brukar ifall det är ett spel du är väl insatt i. Undvik det som är obekant för dig, du hinner inte sätta dig in i reglerna och allt det övriga just nu.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Du har allt att vinna på att vara positiv nu, det gör jobbet så mycket lättare. Tro på dig själv så kan du komma i princip hur långt som helst.

Ekonomi
Eftersom du håller dig till det du planerat går allting som förväntat. Det här tar dig närmare ditt mål eftersom du inte slösar onödiga pengar på saker och ting.

Hälsa
Det är dags att se på din livsstil med nya ögon. Du behöver mer fokus på att förebygga problem innan de uppstår, att avvakta och se är ibland inte vettigt.

Relationer
Kommunikationen är mycket viktig nu, du behöver prata med de som står dig närmast för att vara säker på att ni förstår varandra rätt. Det gör också att du får större förståelse för den andra personens situation.

Lycka
Dina möjligheter till vinst ökar ifall du är mer öppen och vågar testa nya strategier.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Din viljestyrka och envishet kommer att ta dig långt. Är det något du behöver så är det att sätta ner åtminstone en fot på jorden, så inte dina drömmar bli alldeles för orealistiska.

Ekonomi
När du känner på dig att allt inte står helt rätt till med siffrorna så bör du kolla upp det. Nu kan det hända att det smyger sig in småfel i transaktioner eller dylikt.

Hälsa
Det kan vara lite svårt att få till så många sömntimmar som du egentligen behöver under den här stressiga veckan. Gör det till en prioritet och försök sortera bort sådant som är mindre viktigt i ditt hektiska schema.

Relationer
En vän behöver dig mer än någonsin nu. Gör ditt bästa för att vara ett bra stöd, det kommer att stärka förhållandet mellan er.

Lycka
Att uppfylla någon annans önskemål är fint, personen kommer minnas det här och tacka dig längre fram.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Nu är du en extra effektiv problemlösare och en person andra kommer till för att få hjälp med felsökning. Du är snabb på att identifiera vad det är som är fel och dra korrekta slutsatser –  det är något andra känner av och är trygga med att du hanterar.

Ekonomi
Under helgen har du en tendens att bli impulsiv så det är inte någon vidare bra idé att åka på värsta shoppingturen då. Under veckan kan du tänka förnuftigt och bra.

Hälsa
Din hälsosituation verkar förbli stabil. Ta det dock försiktigt om du utövar kontaktsporter eller annat som har en hög skaderisk.

Relationer
Du är ganska neutral i din framtoning och visar inte så mycket känslor nu. Låt de du bryr dig om få höra hur mycket de betyder för dig så de vet säkert och inte uppfattar dig som avvisande.

Lycka
Turen går upp och ner den här veckan och det känns lite för riskabelt att satsa någon större summa på spel. Däremot har du tur i diverse skicklighetstävlingar.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Gör ditt bästa och fäst inte så stor vikt vid hur andra ser på din insats. Det viktiga är att du har gjort det du kan, du kommer framåt med den inställningen.

Ekonomi
Att investera i dig själv är en vinst nu. Ditt personliga välmående kräver vissa utgifter för att bättras på.

Hälsa
Det är dags att dra ner på tempot och ladda batterierna lite. Du behöver stunder av kravlös avkoppling för att bättre orka med vardagen.

Relationer
Du bör göra ditt yttersta för att undvika situationer där du blir anförtrodd sådant du egentligen inte borde veta. Det här kan resultera i att du hamnar i kläm och blir tvungen att välja sida, något du helst undviker.

Lycka
Vänta inte för länge med att bestämma dig för en sak, då kan du gå miste om möjligheten.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Försöker någon iaktta hur du jobbar och kopiera din stil? Ta det som ett kvitto på att din teknik är bra och känn dig stolt över hur långt du har kommit.

Ekonomi
Något du gått och trånat efter länge kommer äntligen på erbjudande och du kan slå till eftersom du har pengar till övers. Du kommer vara nöjd med ditt köp.

Hälsa
Början av veckan känns lite motig psykiskt, du har tråkigt och vill att det ska hända saker. Men redan efter ett par dagar vänder allt och blir mycket bättre för dig.

Relationer
Ditt förhållande eller chanser på dejtingområdet är till mångt och mycket beroende av hur pass öppen och ärlig du vågar vara. Det är bättre att vara glasklar med dina förväntningar på andra, då undviker du att bli besviken nu eller vid ett senare tillfälle.

Lycka
Du har äntligen bättre flyt när det gäller spel. Om du ska spela så är nu ett bra tillfälle.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Någon med mycket makt på arbetsplatsen har ögonen på dig och förväntar sig ett felfritt resultat. Även om du blir nervös är det ingen fara, en viss prestationsångest är bra för då skärper du till dig och det är mindre risk att göra slarvfel.

Ekonomi
Nu börjar allting ordna upp sig för dig och du kan pusta ut en stund innan du kämpar vidare mot dina mål. Unna dig något lite extra för att orka fortsätta.

Hälsa
Var inte för hård mot dig själv när det gäller kost och träning, det måste till en sund balans och i det ingår att du inte är för nitisk och petig om inte allt blir helt perfekt.

Relationer
Om du går ut och dejtar nu är det stor chans att hitta en person du trivs med och vill fortsätta träffa framöver. Du som redan är i ett förhållande är inte rädd för att experimentera lite inom det.

Lycka
Se upp med vad du önskar nu, det kan besannas!

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
När andra försöker lirka ur dig hemligheter ska du tänka till om du verkligen vill avslöja dina speciella knep. Om inte så försäg dig inte.

Ekonomi
Läget har förbättrats en del på senaste tiden och den positiva trenden fortsätter. Ändra inte för mycket på saker och ting, fortsätt bara som du gör.

Hälsa
Planera in någon kreativ aktivitet den här veckan, det piggar upp dig och får dig att må bra. Mycket utav din stress försvinner när du kan lägga fokus på något positivt och utvecklande.

Relationer
Om du är eller blir singel just nu så se det som ett tillfälle att få en paus från allt och fundera på vad du egentligen vill uppnå. Omgivningens tankar ska du inte ta alltför mycket hänsyn till, det är ditt liv i slutändan. Även i ett redan existerande förhållande kan du behöva distans för att skingra tankarna.

Lycka
Du behöver inte leta runt efter lyckan just nu, den kommer rusande efter dig när du minst anar det.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Om du vill utveckla dig inom ditt område så är det bra att göra allt du kan för att organisera dig själv på bästa sätt. Att vara förberedd på eventuella situationer som kan uppstå är det bästa du kan göra för dig själv.

Ekonomi
Det finns pengar du stoppat undan och glömt bort, ifall du lägger ihop dem blir det en ansenlig summa!

Hälsa
Får du möjligheten att resa bort eller komma ifrån vardagsmiljön på något annat sätt just nu så ta chansen. Variation piggar upp dig och får dig att orka kämpa vidare.

Relationer
Försök undvika att brusa upp mot folk även om de irriterar dig då det är särskilt lätt hänt just nu. Konsekvenserna av ett impulsivt agerande kan bli långsiktiga.

Lycka
Sakta ner lite, du kör på i full fart och då är det lätt att missa möjligheter som kanske inte kommer igen.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Du hamnar i en situation där du tvingas välja mellan att prioritera karriären eller privatlivet. Tänk noga innan du gör något överilat.

Ekonomi
Om du upplever svårigheter just nu så kommer de troligen inte att vara bestående, allt tyder på att bättre tider är i sikte. Det gäller att du är på hugget och tar itu med det som inte kan vänta.

Hälsa
Undvik att följa trender så slaviskt att du gör något med ditt utseende som du egentligen inte gillar själv innerst inne. Din personlighet måste fram även i ditt yttre uttryck, annars kommer du känna dig hämmad.

Relationer
Håll fast vid den person som stöttar och peppar dig. Det kan ibland bli ord och inga visor men det här är någon som verkligen bryr sig om dig och vill ditt bästa.

Lycka
Det är viktigt att du är beslutsam och inte velar för mycket fram och tillbaka ifall du vill komma någonvart. Just nu står du med en fot på vardera sidan och måste välja.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!