Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 25 – 17 juni till 23 juni

Nu är det stor sannolikhet att en hemlig beundrare gör sig till känna för dig som är tvilling. Hur du ska reagera beror på omständigheterna du lever i. Du som är jungfru har en tung börda att bära men kom ihåg att med ansvar kommer erkännande. Det känns bra att bli uppskattad för ditt hårda slit.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete

Efter en tids tufft slit är du nu redo att göra en sista kraftansträngning innan du kan backa lite och ta det lugnt. Passa på när du fortfarande har energin.

Ekonomi

Tänk efter innan du handlar nu – både bokstavligt och bildligt. Du vill gärna inte komma hem och inse att du slösat pengarna på något som egentligen är onödigt. Inte heller är det en bra idé att ingå avtal för att de känns rätt för stunden.

Hälsa

Du reflekterar mycket över det som hänt i livet. Det är bra att du bearbetar minnen istället för att trycka ner dem. Du kommer känna på dig när det är dags att gå vidare och fokusera på annat.

Relationer

Det som skulle kunna blivit en romantisk situation förvandlas till något som snarare liknar en egotripp där båda parter söker efter sin egen tillfredsställelse. Om du inte är nöjd med det här arrangemanget så måste du öppna upp dig och börja kommunicera mer.

Lycka

Du kan dra nytta av en tidigare erfarenhet för att få ett försprång nu. Det här ökar chanserna till framgång markant.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Bered dig på en tuff förhandling där du måste ta ett avgörande beslut. Situationen kommer därefter att förbättras avsevärt för dig.

Ekonomi
Den närmaste tiden har du mycket att tänka på och planera för att ekonomin ska gå ihop på ett bra sätt. Det är viktigt att hela tiden ligga steget före.

Hälsa
Hemmet är i fokus nu och det innebär att du spenderar mycket tid och tankar på att göra förbättringar för din tillvaro. Även om det såklart är lite krävande så medför det också att du har lättare att koppla av när du gjort de justeringar som gör att du trivs bättre.

Relationer
Nu blir du lätt rastlös och tycker om att träffa nya människor. Det är intressant för dig att umgås i andra kretsar än de du brukar och få uppleva annorlunda saker.

Lycka
Du har tur just nu. Se dock upp för att vinster kan komma med villkor.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Får du välja så jobbar du helst självständigt och ostört nu. Andra kommer förvisso med goda råd men det kan också fördröja dig.

Ekonomi
Nu behöver du inte tänka på att vara lojal. Ändra på ditt avtal, byt bank eller vad det nu kan vara. Det viktiga är att du får så bra värde för pengarna som möjligt.

Hälsa
Kompromissa inte med ditt välmående nu, det är viktigt att du tar hand om dig själv på bästa sätt även om det innebär att annat får stå tillbaka.

Relationer
Nu är det stor sannolikhet att en hemlig beundrare gör sig till känna. Hur du ska reagera beror på omständigheterna du lever i. Det är inte värt att röra upp tillvaron om du inte är mycket säker på din sak.

Lycka
Något som tidigare bara varit en dröm är nu allt närmare ett förverkligande. Bered dig på att det kan gå snabbt!

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Dra dig inte för att be om hjälp när du behöver, kollegorna kan bistå dig och det kommer få dig ur en knepig situation.

Ekonomi
Du behöver byta strategi för att bli mer effektiv när det gäller att spara in pengar. Det finns mycket du kan förändra till det bättre. Din kreativitet kommer hjälpa dig på vägen.

Hälsa
Det blir en vecka full av glädje och avkoppling mellan de tråkiga vardagssysslorna. De fina stunderna ger dig ork att ta itu med det som känns jobbigt.

Relationer
Kompromissa inte med dina värderingar, det här gäller oavsett om du är på jakt efter romans eller i ett redan existerande förhållande. Det viktiga är att du kan stå för det du gör och mår bra när du gör det.

Lycka
Dela med dig till andra av det du fått, det kommer både ge dig egen tillfredsställelse samtidigt som du gör dem glada.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Du finner dig själv mitt i rampljuset nu och det är en plats där du åtminstone för tillfället trivs. Gör det bästa av situationen och passa på att visa framfötterna.

Ekonomi
Försök öppna upp dig om din finansiella situation för andra, de kan ha mycket att säga som hjälper dig ordna upp allting.

Hälsa
Du experimenterar gärna i köket nu och matglädjen är stor. Testa att ta dig utanför din bekvämlighetszon och pröva något helt nytt.

Relationer
Någon i din närhet vill gärna hitta på nya upptåg men du tvekar lite. Fråga dig själv vad du egentligen har att förlora?

Lycka
Ärlighet varar längst, nu för den dessutom tur med sig!

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Du har en tung börda att bära men kom ihåg att med ansvar kommer erkännande. Det känns bra att bli uppskattad för ditt hårda slit.

Ekonomi
Nu kommer du till viktiga insikter gällande hanteringen av din ekonomi. Det känns inte bra att fortsätta med samma strategi som förut när du nu blivit varse om att den inte fungerar optimalt.

Hälsa
Dina drömmar är intensiva just nu. Var uppmärksam på ifall de försöker säga dig något.

Relationer
Eventuella missförstånd mellan dig och andra reder ut sig snabbt under veckan oavsett hur nära du står personen. Se till att vara rak och tydlig i kommunikationen med andra.

Lycka
Ditt rykte är gott och nu är inte läge att äventyra det genom att göra något tvivelaktigt. Rannsaka dig själv noga när du kommer på sådana tankar.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Det är värt att jobba lite extra så du hinner med allt du vill åstadkomma. Lyckligtvis har du flyt nu så passa på.

Ekonomi
Nu vill du gärna skämma bort människor i din närhet. De kommer att uppskatta det du ger och värdera det högt, så de utgifter du har i samband med det är inte förgäves.

Hälsa
Nu är det som att allt går i slowmotion på det privata planet, du tar det lugnt och hinner inte med allting men får samtidigt vila ut.

Relationer
Du har några saker att diskutera med en partner eller nära vän. Det är viktigt att ni reder ut det här så snart som möjligt. Det finns mycket att vinna på att ha ett öppet sinne.

Lycka
Dina vinstchanser är jämna under hela veckan så det finns ingen speciell dag som är bättre än den andra. Satsa inte för stort, du har nästan lika stor chans att vinna på en lite mindre insats.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Var inte rädd för att göra dina åsikter hörda, du har mycket att bidra med. Tar du väl mod till dig har du lätt för att uttrycka dig och få fram det du vill ha sagt.

Ekonomi
Följ din instinkt när det gäller finanser, du vet med dig vilka drag du ska göra. Även om du måste backa lite och vänta på att ett bättre erbjudande dyker upp så är det värt väntan.

Hälsa
Låt inte paranoia hindra dig från att uppleva nya äventyr. Just nu är det lätt att du målar upp en bild av faror som skulle kunna uppstå när de i själva verket är ogrundade.

Relationer
Du kan förvänta dig action mot slutet av veckan ifall du involverar dig romantiskt. Passa på att våga lite mer, annars går du miste om oförglömliga upplevelser.

Lycka
I början av veckan har du flyt både i spel och tävlingar men sen går det lite trögare. Ska du satsa gör du med andra ord bäst i att skynda dig innan turen börjar dala.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Det känns som att du kan tackla vad som helst just nu, så passa på att ta dig an nya utmaningar. Du ska inte vara rädd för att göra saker du tidigare tvivlat på att du har kompetens för.

Ekonomi
Nu har du gått omkring och spanat efter en speciell sak hur länge som helst. Du får kanske tänka om och vara beredd att gå upp i pris lite om du ska få det du vill ha.

Hälsa
Njut av den energi du får när du spenderar tid utomhus. Det finns inget bättre än att vara ute i den friska luften och känna dig ett med naturen.

Relationer
Du har lite problem med att få fram det du vill ha sagt. Men det är tack och lov inte så bråttom, du har tid på att tänka över hur du ska formulera dig.

Lycka
Dina värderingar kommer förändras på ett eller annat sätt när du hamnar i en situation som får dig att ifrågasätta hur du tänkt och agerat förut.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Det är frustrerande att inte få göra exakt det du gillar bäst just nu men kom ihåg att allt ditt kämpande har ett mål. Du når dit du vill genom beslutsamhet och inre styrka.

Ekonomi
Det är inte lätt att lura dig med falska erbjudanden just nu, du har huvudet på skaft och är uppmärksam

Hälsa
Ta inga livsförändrande beslut just nu, det är bättre att du tar dig mer tid att tänka över situationen riktigt noga.

Relationer
En ny vecka börjar med att du rensar luften med en person du länge behövt ta ett snack med. Allt känns bättre efteråt när ni kan återgå till vardagen.

Lycka
Tänk efter noga innan du spelar eftersom du inte kommer kunna ångra dig när du väl gjort ditt val.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Du är besluten om att driva både dig själv och de omkring dig framåt. Din arbetsvilja och motivation smittar av sig på andra och får dem att jobba bättre.

Ekonomi
Någon kommer med ett ganska udda förslag till dig just nu och även om det känns äventyrligt så bör du allvarligt fundera på det. Det mesta som kan öka dina intäkter är bra.

Hälsa
Du känner dig på topp i början av veckan men sen börjar energin att dala. Vila upp dig under helgen så är du snart redo att ta nya tag igen.

Relationer
Det är dags att sålla lite i bekantskapskretsen. Varför umgås med människor du inte riktigt trivs med? Då är det bättre att du håller ett visst avstånd och håller fast vid de som betyder mer för dig.

Lycka
Att vara sann mot dig själv är det bästa du kan göra just nu, det är viktigare än att vinna.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Du jobbar bäst i din egen takt och tycker inte om att känna dig pressad, det hindrar din kreativitet. Visst klarar du av sådana situationer men de dränerar dig på energi och då behöver du ladda upp den innan du är beredd att ta nya tag.

Ekonomi
Det är kanske bäst att tacka nej till ett erbjudande när det kommer med så många villkor. Avvakta lite istället och se om det dyker upp något bättre.

Hälsa
Det är bättre att sakta ner lite och ta bättre hand om dig själv än att försöka vara bäst på allt. Försöker du göra alldeles för mycket på en gång nu riskerar du att bli utbränd.

Relationer
Ditt självförtroende är på topp just nu och det gäller speciellt när det kommer till dejting. Eftersom du har en fin utstrålning har du lätt för att locka till dig andra. En partner du haft sedan länge tillbaka uppskattar dig mer nu.

Lycka
Intuitionen är på topp just nu och du har på känn precis vad du ska välja. Använd det här till din fördel i olika spel och dragningar.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!