Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 26 – 24 juni till 30 juni

Lejonet står och velar fram och tillbaka men när du tänker efter så behöver du faktiskt inte välja – det går faktiskt på något underligt sätt att både ha kakan och äta den nu. Stenbocken – för dig som är i ett långvarigt förhållande gäller det att ligga lågt nu och inte försöka starta upp en diskussion bara för sakens skull. 

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Allt blir snurrigt när du inte kör enligt planen utan hoppar fram och tillbaka mellan dina uppgifter. Försök hålla dig till schemat så går det desto bättre för dig.

Ekonomi
Läget skiftar snabbt just nu så se till att du ligger steget före och har koll på kontot. Pengar trillar in men du har även en del utgifter.

Hälsa
Du är produktiv på din fritid och får mycket gjort i och kring hemmet. Glöm inte bort att vila och ta pauser.

Relationer
Nu behöver du mer kramar, kyssar och fysisk kontakt. Det här är viktigare för dig i en kärlekssituation än det rent sexuella umgänget.

Lycka
Du kan inte spå framtiden även om du önskar det. Det du däremot kan göra är att fråga någon som har insikt i en speciell fråga så blir du bättre rustad inför det som kommer.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Låt inte osäkerhet göra dig velig, du måste lita på att du klarar av även lite mer utmanande uppgifter. Allt går mycket lättare än du trott när du väl kommit en bit på vägen.

Ekonomi
Du spiller onödig tid och energi på att i timmar leta efter det bästa erbjudandet eller resa långa vägar för att köpa något lite billigare. Tänk effektivt istället.

Hälsa
En förändring som skedde för ett tag sedan är du nu hemmastadd i. Med det följer en självsäkerhet som gör att du slappnar av och minskar dina stressnivåer trots ett hektiskt schema.

Relationer
Det blir inte så lätt som du trott att kompromissa med andra, de vill ibland inte alls gå i samma riktning som du och då går det inte att mötas på halva vägen.

Lycka
Du vill gärna sätta ner foten mot orättvisor och göra världen till en bättre plats. Nu kommer du ett steg närmare då du får chansen att hjälpa och inspirera andra.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Allt går av bara farten just nu och du får mycket uträttat i början av dagarna vilket gör att du kan ta det desto lugnare sen. Det känns bra att sakta ner lite mellan varven.

Ekonomi
Du kan göra en del efterforskningar för att hitta sätt som kan effektivisera din ekonomi. Det här är något som definitivt är värt att lägga ner tid på.

Hälsa
Det kan vara läge att göra en hälsokontroll nu så du kan försäkra dig om att allt står rätt till. Det är extra viktigt att jobba med förebyggande åtgärder nu.

Relationer
Både i ett kärleksförhållande och med dina vänner så har du en tendens att vara lite väl kontrollerande. Försök att inte vara avundsjuk och ge de du bryr dig om som mest lite mer frihet.

Lycka
Dina tursiffror ger inte så bra avkastning just nu. Byt nummer så har du bättre chans till vinst!

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Det är viktigt att du bistår andra med det de behöver, du har själv varit i den situationen förut och får nu chansen att ge tillbaka. Det finns även personliga fördelar att vinna på att vara hjälpsam.

Ekonomi
Skynda på nu om du vill hinna fånga ett erbjudande, det låter inte vänta på sig!

Hälsa
Du vill ha snabb tillfredsställelse och då är det lätt att ta till sötsaker. Försök aktivera dig själv med någon rolig hobby istället så riskerar det inte att bli för mycket av det goda.

Relationer
Du känner dig ganska rastlös och vill att det ska hända grejer, både på det romantiska planet och med vännerna. Nu ska du inte tacka nej till en fest.

Lycka
Följ strömmen dit den tar dig nu, du kommer landa på en bra plats. Du måste inte alltid sitta i förarsätet.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Försök undvika att tävla med andra just nu, det finns ingen vinnare. Tvärtom vore det inte så bra för arbetsklimatet om konkurrerandet tog över.

Ekonomi
Den här veckan bör du fokusera på sparande eftersom det är vad som lönar sig på sikt, det är även något du har särskild fallenhet för just nu.

Hälsa
Om du ändrar för mycket på din dygnsrytm nu så blir det svårt att komma in i rutinerna igen när det behövs, vilket är snart. Försök vakna och lägga dig på ungefär samma tider som förut om möjligt.

Relationer
Ditt självförtroende och din sociala charm är på topp just nu. Du är flirtig och attraktiv så det är inga problem att hitta någon att leka med om du vill det.

Lycka
Du står och velar fram och tillbaka men när du tänker efter så behöver du faktiskt inte välja – det går faktiskt på något underligt sätt att både ha kakan och äta den nu.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Nu kommer du äntligen få skörda det du har sått. Ditt hårda slit den senaste tiden betalar sig genom att du tilldelas en alldeles speciell bonus eller fördel.

Ekonomi
Det må kännas som om du går baklänges men så är verkligen inte fallet. Tvärtom är du närmare dina finansiella mål än någonsin.

Hälsa
Du uppskattar skönhet extra just nu och vill gärna fylla ditt hem med vackra ting. Det kan vara värt att satsa en slant på att piffa upp det lite.

Relationer
När vännerna inte hör av sig börjar du känna dig osäker på var du har dem. Försök ta upp det här med dem på ett rakt sätt, det blir inte bättre av att gå omkring och irritera sig i det tysta.

Lycka
Ligg lågt i helgen och spela inte för någon större summa, det bästa är att undvika den här typen av utgifter helt. Får du chansen att delta i något gratis är allt väl.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Känslor blandas in i ditt arbete och stör produktiviteten. Det kan vara lite svårt att distansera sig men du får göra ett försök, det kommer förbättra läget avsevärt.

Ekonomi
Gör vad du måste för att vara sparsam, även om det innebär en liten risk för att andra kan se dig som snål. Du ska inte behöva sätta dig själv i trubbel bara för att imponera på någon annan.

Hälsa
Du behöver få de viktiga uppgifterna gjorda innan du kan ta det lugnt. Nu finns det något i din hemmiljö som behöver din omedelbara uppmärksamhet. När det väl är fixat kommer du äntligen kunna slappna av.

Relationer
Du har en del spänningar i kroppen som är relaterade till stress. Massage och stretchning kan hjälpa dig. Tänk på din arbetsställning.

Lycka
Söndagen är din turdag, då verkar du ha flyt i allt du tar dig för!

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Nu är det lätt för dig att föra fram det du vill ha sagt och presentera dina idéer på ett sätt som säljer in dem även till personer som inte är så lättflörtade. Ta tillfället i akt och visa vad du går för.

Ekonomi
Andra har sina åsikter om hur du spenderar dina pengar men i slutändan är det upp till dig. Så länge det känns bra i magen så fortsätt som du gör.

Hälsa
För dig som tränar så borde du fundera på ifall det är dags att byta till ett nytt schema som är mer anpassat till hur läget ser ut här och nu. Även om du inte följer en strikt plan så är det viktiga att du har möjlighet att utvecklas i det du gör.

Relationer
Nu träffar du äntligen på en likasinnad person som delar ditt speciella intresse. Även om ni inte känner varandra sedan tidigare har ni många tankar att byta med varandra och det kan helt klart utvecklas till en vänskap.

Lycka
Det krävs mer än bara tur för att kamma hem en vinst nu, först måste du tänka ut en riktigt bra strategi.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Nu vill du gärna skjuta de jobbigaste projekten på framtiden och du har en poäng i det – det går inte så bra om du tar dig vatten över huvudet. Välj ut det som är allra viktigast och börja där.

Ekonomi
En av dina utgifter har höjts utan att du märkt något men nu reagerar du och kan göra de nödvändiga justeringarna för att det inte ska påverka ekonomin i sin helhet.

Hälsa
Du är inte riktigt lika aktiv som du brukar men det blir skönt med en stillsammare vecka. Återhämtning behövs för att du ska må bra så passa på att ta dig tid till det.

Relationer
Du har börjat ändra din syn på vad du finner attraktivt hos en partner. Leta djupare i dig själv så får du svar på hur viktigt det är för dig att den du är med eller den du suktar efter stämmer in på alla dina preferenser.

Lycka
Fråga gärna någon med mer erfarenhet om du vill försöka dig på ett nytt spel. Du kan dra nytta av andras misslyckanden utan behöva slösa bort pengar på något som ändå inte skulle fungera.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Om du behöver ha möte med chefen nu så får du fila lite på din framtoning. Du jobbar på bra och det måste speglas i hur du uttrycker dig och framstår som person.

Ekonomi
Du har gjort så många förbättringar förut att allt ser bra ut nu. Rör inte till det genom att försöka ändra på något ytterligare.

Hälsa
Försök inte ha för många bollar i luften på en gång – då tappar du dem. Du har mycket att stå i när det gäller vardagen men det bör även finnas tid till vila och det kommer det inte finnas om du inte aktivt gör plats för den.

Relationer
För dig som är i ett långvarigt förhållande gäller det att ligga lågt nu och inte försöka starta upp en diskussion bara för sakens skull. Träffar du en ny person är det viktigt att du lyssnar och visar intresse för konversationerna ni har.

Lycka
Du håller fortfarande envist fast vid ditt turnummer och kanske är det nu äntligen det som ger dig en vinst.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
När du blivit klar med ett projekt behöver du stanna upp och reflektera lite. Rusa inte vidare på en gång, du har mycket att lära av att studera utgången av det tidigare arbetet.

Ekonomi
Se upp med någon som försöker få dig att ingå ett avtal du är osäker på. Om personen blir besviken eller ej är inte speciellt relevant, det viktiga är att du inte tar ett beslut du senare kommer ångra.

Hälsa
Du sover oroligt när du har skjutit upp jobbiga tankar till kvällen. Försök fundera på det som oroar dig lite tidigare och inte så tätt inpå läggdags.

Relationer
Livet är för kort för att ha tråkigt är ditt motto just nu. Du hittar på upptåg efter upptåg och vännerna följer efter. De i sin tur är glada över att din positiva energi smittar av sig på dem.

Lycka
Låt inte en vän övertyga dig att välja något när du vet att du ska göra precis tvärtom.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Att ha faktiska resultat att visa upp är viktigt just nu, du kan inte övertyga någon genom att spekulera utan måste komma med fakta för att vara trovärdig.

Ekonomi
Det är lite svårt att hålla uppe motivationen för att spara just nu. En sak som hjälper är att sitta ner och titta på hur långt du har kommit och fundera på hur mycket bättre du kommer ha det om ett tag ifall du bara fortsätter lägga undan pengar när du har möjlighet.

Hälsa
Dina planer är spikade men något kan hända som gör att du får ändra kurs. Var beredd på att allt inte riktigt blir som du tänkt dig alla gånger.

Relationer
Du kan säga mycket av det du tycker och tänker just nu utan att folk tar illa upp. Din popularitet gör att du kommer undan med mycket.

Lycka
Håll koll på dina tillhörigheter nu så de inte försvinner. Du har tur i spel om du satsar ansvarsfullt.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!