Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 27 – 1 juli till 7 juli

Så länge du gör det som förväntar av dig i ett förhållande kära Oxe, så blir inte den andra personen besviken och du kommer få väldigt mycket tillbaka i gengäld. Du som är Vattuman vill förändra något med dig själv på det djupare planet. Det handlar inte om att bli en annan person utan mer om att ditt rätta jag ska komma fram och få synas.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 – 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 – 19/4)

Arbete
Börja veckan i långsam takt och kasta dig inte in i uppgifterna på en gång, då kommer du känna dig överväldigad ganska snabbt och det gör att du tappar motivationen.

Ekonomi
Du kan vara relativt fri och behöver inte styra upp dina utgifter så mycket just nu, det mesta reglerar sig själv och budgeten är tillåtande.

Hälsa
Din energi är lägre i början av veckan men sen vänder det snabbt och du kan äntligen ta itu med allt du planerat. På det stora hela påverkas inte planeringen.

Relationer
Lås inte fast dig vid planer du inte kan rucka på. Du behöver vara flexibel då omständigheter i omgivningen snabbt kommer förändras och då måste du kunna ta en annan väg och inte vara låst vid något som inte går att ändra på.

Lycka
Det kommer krävas mer än bara pengar för att uppnå det du vill och nu kan du göra en del på andra plan som gör drömmen mer sannolik att slå in.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 – 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 – 20/5)

Arbete
I mitten av veckan har du din mest kreativa period och då får du passa på att få saker uträttade. Den låga energi du känner precis i början har då vänt men du börjar tröttna till helgen och då krävs det desto mer disciplin för att hålla tempot uppe.

Ekonomi
I helgen får du chansen att spendera pengar du lagt undan på något som är både roligt och välbehövligt.

Hälsa
Ut med det gamla och in med det nya! Nu kanske du känner för att kasta ut halva garderoben eller börja renovera hemmet då du är desperat efter förändring på det ytliga planet.

Relationer
Så länge du gör det som förväntar av dig i ett förhållande så blir inte den andra personen besviken och du kommer få väldigt mycket tillbaka i gengäld. Var ödmjuk.

Lycka
Dröm dig bort lite, det är ett välkommet avbrott i vardagen. Att visualisera något positivt gör att du orkar desto mer.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 – 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 – 21/6)

Arbete
Gör vad du måste för att få klart det du behöver göra. Du kan ta en genväg om den inte innebär en kompromiss när det gäller säkerhet eller standard.

Ekonomi
Att hålla ordning på ekonomin behöver inte vara krångligt, med några enkla knep kan du förbättra läget avsevärt.

Hälsa
Du behöver få frisk luft i lungorna så börja veckan med en styrkande utomhusaktivitet. Det här kommer göra dig väl rustad att hantera livet när det kör ihop sig, då har du något positivt att tänka tillbaka på.

Relationer
Försök komma ut med dina vänner även om du är tveksam till om du egentligen orkar just nu. Det kommer bli ett välkommet avbrott från den trista vardagen.

Lycka
Turen dalar mot helgen så se till att du hinner spela i veckan ifall det är något du prioriterar. Undvik att satsa för högt oavsett dag.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 – 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 – 22/7)

Arbete
Någon högre uppsatt har synpunkter på din insats. Ta det inte som kritik, personen har en hel del positivt att säga och har även ett gott råd att komma med.

Ekonomi
Försök att inte vänta till sista stund med att betala något du redan nu har råd med. Annars är risken stor att du glömmer.

Hälsa
Ensamhet är inget du ska vara rädd för, det kan vara bra att vara själv ett tag och få fundera på allting. När du känner behovet av att vara social igen så kommer du bejaka det då.

Relationer
Det gäller att du prioriterar rätt och spenderar din tid på de personer som behöver dig allra mest. Var inte rädd för att säga nej om du inte hinner med något en vän ber dig om.

Lycka
Enkla nöjen är positiva för dig just nu, det behöver inte krävas så mycket för att du ska känna glädje i det du gör.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 – 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 – 22/8)

Arbete
Det är bra om du försöker förenkla saker nu, det går så långsamt om det blir för många steg. Att utföra saker på bästa sätt är inte alltid att krångla till det genom en lång och komplicerad process.

Ekonomi
Du kommer snart att kunna andas ut när ett hinder är ur vägen som begränsat din ekonomi under en längre period.

Hälsa
Det är dags att planera både kost och träning så balansen blir bättre. Du vet själv vilka förändringar du behöver göra, ta andras råd med en nypa salt.

Relationer
Se till att du inte blir inblandad i ett bråk som är på ingång, du bör hålla dig på avstånd så ingen kan anklaga dig.

Lycka
Du får ett intressant förslag presenterat för dig och det är värt att fundera på eftersom det skulle kunna göra dig mer framgångsrik i livet.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 – 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 – 22/9)

Arbete
Andra förväntar sig mycket av dig och de lär inte bli besvikna, du lever upp till ditt namn. Ditt stora erkännande kan komma inom kort.

Ekonomi
Du bör undvika lån och krediter nu, det finns inga genvägar som är bra och även om du får något för stunden så kommer det få dig att gå förlorande ur det i längden.

Hälsa
Till helgen är chanserna goda att du kan få komma iväg och byta miljö. Det är välkommet för dig då du har fastnat i gamla spår ett tag nu.

Relationer
Även om det börjar lugnt så ser det ut att blir en intensiv vecka för dig med mycket socialt umgänge där du stöter på någon som du längtat efter att träffa.

Lycka
Det finns något du gärna vill men funderar på om det är värt att kämpa för. Kom ihåg att det du brinner för är rätt för dig oavsett vad andra tycker.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 – 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 – 22/10)

Arbete
Tiden rinner iväg och det gör dig stressad. Du måste strukturera upp arbetsuppgifterna bättre så du blir mer effektiv. Det är också viktigt att du försöker undvika distraktioner som stör dig.

Ekonomi
En återkommande utgift börjar gräva ett hål i budgeten och det är dags att se om du kan ändra på det. Kanske kan du byta till ett bättre avtal eller välja någon billigare variant på det du brukar köpa?

Hälsa
Det finns så mycket att göra i början av veckan att du blir alldeles slut. Till helgen behöver du därför se till att vila ordentligt. Prioritera sömn före rena nöjesaktiviteter.

Relationer
Se upp så du inte hamnar mitt i en het debatt som du får det svårt att ta dig ur. Att umgås med vännerna ska vara lättsamt och kravlöst.

Lycka
Du kan slå till med en vild chansning och faktiskt vinna nu. Speciellt gäller det här skicklighetstävlingar.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 – 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 – 21/11)

Arbete
Du är snart redo att ta dig an ett nytt projekt. Använd den här veckan till att slipa på de sista detaljerna på det du har för dina händer, så du inte lämnar ifrån dig det halvdant.

Ekonomi
Det här är en sparvecka då du inte gärna vill lägga onödiga pengar på dyra saker. Du tänker istället på dina långsiktiga mål, vilket är jättebra.

Hälsa
Nu behöver du använda kroppen ordentligt. Tränar du ska du se till att svettas ordentligt och bygga upp ett flås, promenader är inte stimulerande nog.

Relationer
Bli inte mer involverad än du måste i en angelägenhet som inte direkt rör dig. Du vill hjälpa men det bästa kanske ändå är att de får reda ut saken själva.

Lycka
Något händer som först verkar olycksbådande men som i slutändan gör att du slipper råka ut för något ännu värre. Riktig tur i oturen!

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 – 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 – 21/12)

Arbete
Du är jordnära och sansad i ditt synsätt just nu och det hjälper dig att ha realistiska förväntningar på vad du kan klara av i en jobbsituation. Andra ser upp till dig som en förebild.

Ekonomi
Du får information som förändrar det ekonomiska läget för dig. Ta inte något beslut än, du måste ha klart för dig vad det här innebär först.

Hälsa
Ta hand om dig själv och var förberedd så du inte hamnar i situationer där du känner dig obekväm eller börjar må dåligt på grund av bristande planering. Det här gäller speciellt ifall du tänker resa.

Relationer
Din empati och medkänsla är extra hög just nu och du känner intuitivt på dig när en vän eller livspartner inte mår bra. Du kan vara det stöd den här personen behöver för att ta tag i sitt liv.

Lycka
Någon har ett meddelande till dig och det är goda nyheter!

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 – 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 – 19/1)

Arbete
Nu har du en del uppgifter att ta itu med som du helst hade stuvat undan någonstans och glömt bort. Allt är inte roligt alla gånger men när du väl tar tag i det jobbiga så går det lättare än du hade trott.

Ekonomi
Det uppstår en utgift du inte riktigt räknat med, det handlar om något du inte trott att du behövde köpa. Nåja, det blir i alla fall bättre när du väl införskaffat det.

Hälsa
Efter några dagars flängande hit och dit i början av veckan behöver du sakta ner. Du har fått mycket uträttat och det är dags att ta det lite lugnt ett tag.

Relationer
Ta inte något för givet just nu. Kvalitetstid med din partner är inte självklar, på samma sätt som det inte är helt säkert att du får någon du har ögonen för. Det gäller att du värderar de fina saker som händer högt och uppskattar dem.

Lycka
Du slutar aldrig i din strävan att leta efter sanningen i ditt liv. Nu är du ett steg närmare gåtans lösning.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 – 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 – 18/2)

Arbete
Du gör det du ska och inte mycket mer än så. Det är också allt som behövs för att klara dig igenom veckan. Även om du inte får ett stort erkännande nu så har du i alla fall klarat dig med bra betyg genom att göra en minimal insats.

Ekonomi
Se upp med rea och lockpriser, allt är inte vad det först verkar. Stressa inte om du tänker göra ett större inköp, du behöver tänka till först.

Hälsa
Du vill förändra något med dig själv på det djupare planet. Det handlar inte om att bli en annan person utan mer om att ditt rätta jag ska komma fram och få synas. Nu har du byggt upp den emotionella styrkan att våga!

Relationer
Fråga dig själv vad du egentligen tycker om en partner eller väns beteende. Det finns något du stör dig på men är det viktigt eller bottnar det egentligen i andras åsikter och hur du ”borde” tycka?

Lycka
Din inställning till livet är viktigare än om du väljer sak A eller B, de är mer eller mindre likvärdiga.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 – 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 – 20/3)

Arbete
Under början av veckan har du en del funderingar kring om du verkligen sitter på rätt plats och sysslar med det du är menad att göra. De här tankarna försvinner snabbt när du får något att bita som är på din nivå och matchar dina intressen.

Ekonomi
Du har planer till helgen så låt inte din budget hindra dig. Har du dragit in på utgifterna i början av veckan är det inget problem.

Hälsa
Din aptit för hälsosam mat är god nu och det gör att du har lätt för att få i dig bra näring som ger energi. Håller du dig dessutom aktiv är det full pott för dig hälsomässigt.

Relationer
Att vara spontan är positivt just nu, du bör försöka undvika att ha ett för inrutat umgängesliv. Trevliga överraskningar piggar upp, oavsett om det är du och andra som står för dem.

Lycka
Du har tur när det gäller siffror just nu, så välj sådana typer av spel om du ska satsa på något.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!