Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 28 – 8 juli till 14 juli

Tvilling – ditt kärleksliv är under konstruktion, allt är inte definierat än. En stor del av historien kan du själv skriva. För dig som är Lejon styr du nu kursen mot ett nytt mål. Även om det innebär att du viker av från en redan inslagen väg så ska du inte vara orolig, det gamla välkända är inte alltid det bästa.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Nu är det dags att koppla på hjärncellerna och tänka till lite så kan du lösa ett klurigt problem som hindrar dig från att komma framåt. Allt går bara du koncentrerar dig tillräckligt.

Ekonomi
Det lönar sig att diskutera dina finanser med någon som är kompetent på området. Du kan få flera goda råd som hjälper dig på vägen mot ett större oberoende.

Hälsa
Att vara fysiskt aktiv är ett bra utlopp för den frustration du känner. Allt kommer kännas bättre när den lagt sig.

Relationer
Ibland måste man vara lite taktfull och se genom fingrarna. Nu kommer ett sådant tillfälle då det är bäst att du ligger lågt och inte anmärker på din väns sätt att hantera en situation.

Lycka
Du vet inte vad framtiden bär i sitt sköte och det är inte heller värt att ägna för mycket tid åt att reflektera över det. Spill inte dyrbar tid du kan använda på annat som är nyttigare.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Du kan vidga dina vyer nu och tänka större än du trott var möjligt. Kanske har det med en internationell marknad att göra? Utlandskontakter går hursomhelst bra.

Ekonomi
Nu äntligen börjar det lossna för dig och pengarna trilla in. Även om det inte handlar om en så stor summa så gör den ändå skillnad.

Hälsa
Du finner dig själv i en position där du måste ta ett beslut angående din hälsa. För att det ska bli så bra som möjligt är det viktigt att du själv får bestämma och inte låter andra övertala dig.

Relationer
Nu blir du lätt festens mittpunkt ifall du ger dig ut och har kul. Du har insett att det är värt att bjuda på dig själv eftersom du får så mycket tillbaka av det.

Lycka
Din envishet gör att du är fast besluten att lyckas även om oddsen är emot dig. Nu kan du vända allt till din fördel genom att vara beslutsam och fortsätta kämpa.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Det blir svårt att fokusera när alla försöker dra i dig till höger och vänster. Det betyder att du är populär och det är ju ett bra betyg men samtidigt ska du inte vara rädd för att säga till när det blir för mycket på en gång.

Ekonomi
Njut av dina små utsvävningar men gå inte överstyr med utgifterna. Måttlighet är A och O just nu även om du kan unna dig något lite extra här och där.

Hälsa
Du känner dig rastlös i början av veckan och vill vara aktiv, mer så än du egentligen hinner med. Försök tona ner det lite.

Relationer
En vän har något speciellt att berätta så lyssna noga. Verkar du för ointresserad kan den här personen ta illa upp.

Lycka
Fast du drömmer om ett stort äventyr så får du uppleva något alldeles magiskt som tar dess plats och detta sker utan att du behöver ta dig långt ifrån hemmet.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Du sitter säkert nu och kan våga dig på att klaga på en sak som stört dig ett längre tag. Att få ordning på det här kommer förbättra arbetsmiljön och i sin tur även produktiviteten.

Ekonomi
Nu får du äntligen rida på framgångsvågen. Allt bara löser sig av sig själv utan att du behöver göra någon större ansträngning. Vid slutet av veckan ligger du på plus.

Hälsa
En person har sina åsikter om vad du behöver göra för att optimera din livsstil. Du kan plocka russinen ur kakan genom att tillämpa det du tycker passar dig och ignorera resten.

Relationer
Ditt kärleksliv är under konstruktion, allt är inte definierat än. En stor del av historien kan du själv skriva.

Lycka
Udda siffror ger dig tur just nu, gör vad du vill av den vetskapen.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Du hoppar lite väl mycket mellan uppgifterna och då är det svårt att återfå fokus. Den här veckan krävs att du är snabb och skärpt och då duger det inte att vara flyktig.

Ekonomi
Det är dags att reda ut något du borde ha tagit itu med för länge sen. Även om du lagt det åt sidan har det skapat en omedveten stress i ditt liv, så allt kommer kännas bättre sen när det är avklarat.

Hälsa
Du behöver en paus för att komma ifrån allt som tynger dig. Till helgen ser det ut som du får din chans!

Relationer
Romantiska tillfällen kommer det finnas gott om den här veckan, det gäller att du tar dem bara. Var inte för upptagen av telefonen, gör rum för mänsklig kontakt istället.

Lycka
Nu styr du kursen mot ett nytt mål. Även om det innebär att du viker av från en redan inslagen väg så ska du inte vara orolig, det gamla välkända är inte alltid det bästa.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Du har ett anseende att tänka på, så involvera dig inte i tveksamma affärer. Det är viktigt att du inte gör något som kan uppfattas som illojalt eller ohederligt.

Ekonomi
Nu är du fast besluten att inte ramla i samma fallgrop som du tidigare gjort när du gjorde ett felaktigt val. Det är jättebra att du lärt dig av ditt gamla misstag så du inte behöver misslyckas på nytt.

Hälsa
I mitten av veckan förändras din aktivitetsnivå och det påverkar i sin tur din sinnesstämning. Du börjar med att vara långsam, kanske rentav slö och lat, men sen vänder det kvickt och det blir fart på dig.

Relationer
Du kan behöva ställa in dina planer på grund av att någon annan hastigt ändrar sig. Deppa inte över det, du hittar snabbt något bättre att göra.

Lycka
En dag i mitten av veckan blir du räddad ur en knepig situation. Du har en speciell person att tacka för det, så se till att visa din uppskattning.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Du försöker ta en genväg och det fungerar men det är på håret, så du får sitta på helspänn vilket stressar upp dig och gör att du behöver varva ner efter du är färdig. Till nästa gång så bör du fundera på om det verkligen är värt det.

Ekonomi
Oroa dig inte för en tillfällig dipp i din ekonomi, det vänder fortare än kvickt igen. Det ser ut att bli en bra helg för din del.

Hälsa
Var noga med vad du stoppar i dig nu, du behöver bra näring så du kan orka upprätthålla en aktiv livsstil.

Relationer
Mycket sker runtomkring dig nu och det är upp till dig ifall du vill delta eller ej. Du kan missa mycket roligt om du bara sitter hemma och jäser.

Lycka
Försök motstå frestelsen att ta ett för snabbt beslut, det är när du gör ett noga övervägande som du kommer vinnande ur situationen.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Den här veckan för med sig nya framsteg om du bara är tillräckligt öppen för förändring. Att fortsätta på samma sätt kommer tvärtom att få utvecklingen att stanna och då lär du knappast få den position du suktar efter.

Ekonomi
Din budget tåler inte hur många aktiviteter som helst, lever du uteliv så kan kostnader fort skena iväg. Det gäller att du försöker balansera dina utgifter på ett sunt sätt.

Hälsa
Nu får du välja något som ska stå tillbaka, du kan inte fokusera på allting på en gång. Det kan stå mellan att umgås med familj eller få ordning hemma men du har inte tid att hålla båda mätarna på topp.

Relationer
Du är snabb i vändningarna nu och dina vänner hinner inte alltid med. Om du inte vill vara själv så måste du uppdatera dem om vad du har planerat, du får även försöka undvika ändringar som sker i sista sekunden.

Lycka
Nu ger någon dig en sak de inte längre behöver men du kommer däremot ha bra användning för den.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Det är inte kul med tråkiga möten nu men du måste ta dem, det är viktigt för att komma framåt i karriären.

Ekonomi
Du tänker så det knakar på hur du ska kunna förbättra din inkomst men glömmer bort att du kan få lika bra resultat genom att minska ner på utgifterna. Det är dessutom enklare att ordna.

Hälsa
Nu känner du ett sporadiskt behov av att dra dig undan och komma ifrån allting. För det mesta är du dock delaktig i händelserna som sker runtomkring dig.

Relationer
Njut av tiden du får tillsammans med nära och kära under veckan. Den må vara kort men det är kvalitetstid.

Lycka
Du står och velar fram och tillbaka mellan två alternativ men vad du inte vet är att de är jämbördiga. Det spelar alltså inte någon större roll vad du väljer.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
När du sätter dig ner och planerar arbetsveckan så bör du ordna dina uppgifter efter dina energinivåer. Ta de tyngsta och jobbigaste sakerna först eftersom du är som piggast under första delen av dagen.

Ekonomi
Du har en tidspress på dig gällande något i din finansiella situation. Är den verkligen så viktig eller går den att rucka på? Du kan ju alltid göra ett försök.

Hälsa
Fånga en ledig stund du har i mitten av veckan och gör en ny aktivitet du inte tidigare testat. Det behöver varken kosta mycket eller ta dig långt ifrån hemmet.

Relationer
Det är viktigt att du hör av dig till äldre vänner som du inte träffar så ofta, de har fått stå tillbaka på senaste tiden då andra närstående tagit större plats. Nu är det dags att skapa bättre balans.

Lycka
Satsa på det du vet med dig fungerar. De säkra korten är de bästa och är att föredra framför ovisshet.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Du är trögstartad men när du väl påbörjat ditt jobb flyter allt på snabbt och lätt. Det gäller bara att du inte försöker förhala starten.

Ekonomi
Nöjesposten i din budgetplanering börjar skena iväg och du nallar pengar från andra områden. Du vet med dig att det inte är så klokt och börjar genast sätta in åtgärder så ingen skada hinner ske.

Hälsa
Vardagarna blir hektiska men på fredag är det äntligen dags att sakta ner. Det är nog inte läge att dra igång ett stort hemmaprojekt, du må ha motivationen men inte orken. Då är det bättre att du använder tiden till att vila upp dig.

Relationer
Det mesta kretsar kring en viss person i din närhet. Det här är någon som du länge velat ägna uppmärksamhet åt men inte riktigt haft möjligheten.

Lycka
Det är bäst att smida medan järnet är varmt och passa på att ta tillfället i akt när chansen dyker upp framför dig. Fundera inte för mycket på om tiden är rätt.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Eftersom du är så bra organiserad får du mycket uträttat och behöver inte oroa dig för att tiden ska ta slut. Även om du har mycket att göra så har du kontroll över läget.

Ekonomi
Dubbelkolla alltid dina siffror och sådant du skickar iväg, nu är det lätt hänt att det blir fel i beräkningarna. I övrigt flyter allt på som vanligt.

Hälsa
Ta hand om dina ögon lite extra nu och var uppmärksam på tecken att de är trötta och säger ifrån.

Relationer
Du behöver tid att tänka och känna efter vad som känns rätt. Gör aldrig något med en partner som du är obekväm med.

Lycka
Dina chanser till vinst är ökade, även om det kanske inte blir en så stor summa som du hoppats på.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!