Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 29 – 15 juli till 21 juli

Det finns någon i din bekantskapskrets som du inte känner dig riktigt säker på för dig som är kräfta. Är det här någon som går att lita på? Svaret får du när du ställs inför en situation som prövar lojaliteten. Är du jungfru så ska du inte vara rädd för att låta någon annan leda och instruera dig nu, du har så mycket att lära av det.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Det är mycket möjligt att du hamnar i en position där du får ta större ansvar än tidigare. Det kan vara temporärt som du fyller din kollegas plats men passa ändå på att visa vad du går för så andra ser hur mångsidig du kan vara.

Ekonomi
Du är ganska impulsstyrd nu och det är lätt att du råkar shoppa loss för mer än du egentligen har råd med. Var aktsam så det inte går överstyr.

Hälsa
Du behöver smaka på friheten och den friska luften. Det här är ett perfekt sätt att starta veckan så du kommer igång med något positivt. Det kan vara så enkelt som att ta cykeln till en aktivitet.

Relationer
Fredagen är en partydag för dig då du gärna vill ha kul med vännerna. Du blir festens mittpunkt och den alla vill snacka med.

Lycka
De enkla nöjena är de bästa så krångla inte till det för mycket eller spendera onödiga summor när du kan få glädje av något betydligt billigare.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Det känns lite surt att du får börja om på nytt med en uppgift. Det positiva i det hela är att resultatet blir bättre i slutändan än om allt gått smidigt första gången.

Ekonomi
Du vill gärna lägga locket på och inte titta på hur den senaste tidens spenderande sett ut. Det är dock en viktig lärdom för dig. Framför allt är det lättande när du inser att du inte slösat så mycket som du trott.

Hälsa
Om du ska ut och resa nu så behöver du planera allt i detalj och kolla upp saker innan du beger dig till ditt resmål. Det är annars lätt att du blir försenad eller att andra olägliga situationer uppstår.

Relationer
Är allt perfekt i kärlekslivet? Det är det sällan. Det finns saker du kan förbättra och nu är möjligheterna goda att göra något som vore en större omställning.

Lycka
Det känns som att en förändring vore positiv för ditt välbefinnande. Gå inte för fort fram med det du vill ändra på bara, så kommer det bli stabilt och bra.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Du kommer jobba under vakande ögon men det gör dig inte stressad, du är så pass erfaren och trygg i dig själv att du klarar pressen.

Ekonomi
Nu kan du göra några mindre justeringar som är väl så viktiga. I slutet av veckan kan du luta dig tillbaka med vetskapen om att du är i en bättre sits än tidigare, på grund av de ändringar du gjort.

Hälsa
Ditt mående förändras mot helgen, du går från att vara lugn och balanserad i temperamentet till att bli mer känslosam och svajig i humöret. Det här är både bra och dåligt, du är passionerad och kärleksfull men även lättirriterad.

Relationer
Vännernas upptåg gör dig alldeles uppspelt och det är lätt att du rycks med och vill hänga på dem vad de än tar sig för. Nu behöver du inte tänka dig för så mycket, det kan vara kul med ett äventyr och allt måste inte vara planerat in i minsta detalj.

Lycka
Det tar ett tag innan du listat ut hur du bäst optimerar dina vinstchanser i ett nytt spel. Så om du tänker ge dig på det, studera hur andra gör först.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Undvik att sätta dig emot någon som har en högre position, det blir bara jobbigt. Även om du har rätt får du bita ihop lite. Det kommer en tid när sanningen visar sig.

Ekonomi
Pengar är i fokus just nu och du har stenkoll på dina in- och utgifter. Ingen kan lura dig att betala mer än du måste.

Hälsa
Ta dig tid att sortera dina tankar och känslor annars byggs de upp och förr eller senare kommer bägaren att rinna över. Att ha ett stabilt mentalt tillstånd är viktigt för att du ska klara dig igenom veckan.

Relationer
Det finns någon i din bekantskapskrets som du inte känner dig riktigt säker på. Är det här någon som går att lita på? Svaret får du när du ställs inför en situation som prövar lojaliteten.

Lycka
Nu är det bättre att handla än att sitta och fundera i hundra år. Var inte så långsam med att bestämma dig för vad du vill göra.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Du har gott läshuvud just nu och det går bra för dig med studier eller att läsa på om något. Även inom arbetet kan du använda dig av din lättlärdhet för att förstå nya principer snabbt.

Ekonomi
Pengafrågan skjuter du under stolen hela arbetsveckan men mot helgen får du mer tid att reflektera och då kommer du tänka mycket mer på hur du spenderar. När du jobbar gör du inte alltid så smarta val på grund av tidsbrist.

Hälsa
Ta hand om dig själv nu. Om du behöver göra en förändring i kost och träning, gör det bara. Det är så enkelt när du väl kommer till skott.

Relationer
Ibland kan det verka som att alla andra har någon att umgås med men så är inte fallet, det finns någon som också sitter ensam som du kan vara med.

Lycka
Turen är med dig i mer eller mindre allt du tar dig för, det är inte ett specifikt område som ger mer avkastning än ett annat.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Var inte rädd för att låta någon annan leda och instruera dig nu, du har så mycket att lära av det.

Ekonomi
Nu kan det underligt nog fungera att ta snabba beslut som inte är helt genomtänkta. Du kan inte stå och vela i alla evighet när du står inför ett val där alternativen är snarlika. Bara ta något och hoppas på det bästa.

Hälsa
Ta det lugnt i helgen annars bränner du ut dig. Var gärna nära hemmet så du kan ta dig tillbaka snabbt om det blir för mycket för dig.

Relationer
Du gör precis som du vill nu, oavsett vad andra tycker. Det finns vissa som uppskattar att du går din egen väg och andra som tycker du borde anpassa dig. Kom ihåg att man inte kan behaga alla.

Lycka
Se dig omkring i din närmiljö, det finns skatter att hitta som du ännu inte upptäckt.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Starta veckan i långsamt tempo, du är trött från helgen och behöver återhämta dig. Snart kommer du få upp farten igen och kompensera för den tröga starten.

Ekonomi
Låt inte felaktigheter glida genom dina fingrar utan att du märker det. Du är lite tankspridd för tillfället och har lätt för att tappa bort pengar eller glömma att kolla att allt stämmer.

Hälsa
Till helgen har du samlat på dig en lång lista av saker att ta itu med. Det känns inte så frestande att göra allt i helgen dock. Du får prioritera helt enkelt, allt är inte brådskande.

Relationer
En vän överraskar dig med ett roligt förslag just nu. Det är något du inte gjort tidigare eller en plats du inte varit på, så du tvekar. Vad har du att förlora egentligen?

Lycka
Du ska undvika att låta slumpen bestämma åt dig nu. Kan du själv välja så är det bäst.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
En förändring sker just nu på din arbetsplats. Var organiserad och tänk praktiskt så blir omställningen lättare.

Ekonomi
Nu föredrar du handling framför spekulation och vill ta praktiska steg för att ordna upp din situation istället för att fundera på vad som kanske kunde vara bra i framtiden. Det är toppen att saker och ting går framåt!

Hälsa
Din syn på livet och din plats i ett större sammanhang är under förändring. Nu känner du dig osäker på var du står och måste fundera mer på det innan du tar något permanent beslut.

Relationer
Ditt kärleksliv är spännande och intressant just nu. Det blir en del känslostormar vilket samtidigt gör att attraktionen mellan dig och en partner ökar.

Lycka
Ett besked kommer som du väntat på i ett tag nu. Det är inte omedelbart tydligt ifall det är positivt eller negativt. Ta reda på mer först innan du drar några slutsatser.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Dina chanser att avancera inom karriären är goda. Ta det lite som det kommer, det är inte värt att tänka för mycket på hur den eventuella utgången blir när det är så pass ovisst hur allt kommer se ut i slutändan.

Ekonomi
Du blir lite irriterad när andra har åsikter om hur du spenderar. Det är bara att ignorera dem, du vet bäst själv vad du gör och den enda du behöver stå till svars för är dig själv.

Hälsa
Det är dags att slappna av på din fritid, du har haft för många projekt den senaste tiden och behöver ta igen dig.

Relationer
Din sinnesstämning är förhöjd i början av veckan. Du njuter av romantiska miljöer med någon som är väldigt speciell för dig, eller som har potential att bli det. Du slösar inte din tid på ointressanta personer.

Lycka
Ta inte dumdristiga risker nu. Det gäller att du kan besinna dig, speciellt om du tänker spela.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Nu är du mer social än vanligt på arbetsplatsen och har lätt för att skapa nya kontakter och ta viktiga diskussioner. Ditt kontaktnät har stärkts avsevärt när veckan kommer till sitt slut.

Ekonomi
Du vill ha kontroll och inte sväva i ovisshet kring hur det står till med din ekonomi. Då ska du alltså inte blunda utan sätta dig ner och titta på vad som skett den senaste tiden och vad som är på gång.

Hälsa
På torsdag sker en förbättring i ditt mående. I början av veckan går du omkring och irriterar dig på det ena och det andra men sen är det som att du plötsligt börjar uppskatta allt på ett nytt sätt.

Relationer
Att träffa nya personer stärker och motiverar dig i en annars tråkiga vardag. Utnyttja den här veckan till att lära känna människor närmare.

Lycka
Se upp så det inte sker förväxlingar. Du kanske råkar få med dig någon annans sak eller tvärtom.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Det gäller att du kan hålla huvudet kallt just nu och inte tappa besinningen när något testar ditt tålamod. Du kan ta dig igenom situationen på ett bra sätt bara du sätter känslorna åt sidan.

Ekonomi
Nu gäller det att du är strikt med dig själv så du inte övertrasserar budgeten. Det kommer annars kännas surt sen när du inte uppnått ditt sparmål.

Hälsa
Om du kan möblera om i ditt schema så du kan sova lite mer, gör det. Även om det innebär att du får lägga dig tidigare och strunta i vissa saker du planerat att göra så är det väl värt det då ditt välmående kommer förbättras.

Relationer
En person vill få dig med på sitt projekt och du är intresserad men läget är inte det bästa. Var inte rädd för att förklara att du inte har möjlighet just nu. Det bästa är att hålla det öppet.

Lycka
Spela inte för mycket nu, det är inte lönsamt helt enkelt. Dina pengar är bättre spenderade på livets nödvändigheter.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Du far runt som en virvelvind och man skulle kunna tro att allt flängande gör dig splittrad men så är inte fallet. Tvärtom får du mycket uträttat på kort tid.

Ekonomi
Det går bra att frossa i livets goda så länge det sker med måtta. Planera in en dag då du lättar lite på svångremmen.

Hälsa
Det kommer inte bli några förändringar av större skala just nu men du gör vissa mindre justeringar i din livsföring som ändå har en tydlig påverkan på ditt liv.

Relationer
Lördagen har potential att bli riktigt romantisk om du bara vågar släppa loss lite. Låt inte dina hämningar hindra dig från att njuta fullt ut.

Lycka
Ett mål du hade visar sig inte vara särskilt realistiskt. Du deppar inte för det utan blir istället mer positiv då det nya har mycket större chans att uppfyllas.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!