Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 3 – 14 till 20 januari

Nu ska du som Jungfru tänka till riktigt noga eftersom du är på väg att begå ett misstag du gjort förut. Fall inte i samma fälla igen. Lejonet, tiden tickar och du har fortfarande inte tagit ett beslut du borde ha gjort för länge sen. 

veckohoroskop-v-3-2019Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete

Inte mycket får dig att tröttna den här veckan, du tar dig glatt an uppgift efter uppgift. Eftersom du hittat en fungerande strategi är du snabb och effektiv men kvaliteten är fortfarande hög så det är full pott.

Ekonomi

Du är bra på att upptäcka fel i siffrorna just nu så se det här som en möjlighet att gå över dina finanser och budgetplaneringen för att kolla så att allt stämmer.

Hälsa

Nu är du på hugget och vill mer än gärna kavla upp ärmarna och ta tag i det där du eftersatt sen länge. Vare sig det gäller kost, träning eller annat i din livsstil så har du både motivation och flyt just nu.

Relationer

En person i din närhet kommer till dig för att be om råd. Du har mycket skarpsinnigt att säga, tänk på hur du uttrycker det bara så det inte blir till pekpinnar.

Lycka

Du känner en form av självförverkligande av att ta upp en gammal hobby som du lagt på hyllan.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete

Någon gång i mitten av veckan så kommer du vilja avbryta dina ansträngningar och ge upp. Trots att känslan är mycket stark lyckas du plöja dig igenom det svåra och ta nya tag. Du förvånar dig själv till slut!

Ekonomi

Det är lite tajt med pengar jämfört med vad du är van vid, åtminstone om du ska hålla dig fast vid dina sparmål. Du är lyckligtvis bra på att trolla med mindre summor och få dem att räcka länge.

Hälsa

Pressen du haft på dig den senaste tiden har gjort sitt och du känner dig tämligen slutkörd. Försök göra plats för åtminstone en kreativ aktivitet, det blir ett välkommet avbrott som gör dig gott.

Relationer

Du lovade dig själv att inte bli en person som inte håller vad den lovar, fortsätt hålla på det. Folk runtomkring dig kommer annars att sluta lita på vad du säger ganska omgående.

Lycka

En gåva dyker ner som från ingenstans och det är något du alltid hade velat ha så var glad för det!

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete

Det blir en tuff start på veckan men det vänder snart och din arbetsbörda lättas rejält mot slutet. Det är bara att bita ihop och avvakta bättre tider, vilket är lättare när du vet att de närmar sig.

Ekonomi

Du behöver inte snåla lika mycket som förut, bara du är observant på dina in- och utgifter så du inte svävar i ovisshet. Då kan det hända att du känner att du behöver dra åt på utgifterna för säkerhets skull, fast det kanske egentligen inte behövs.

Hälsa

Glöm inte bort dig själv mitt i allting. Du är mycket snäll och givmild mot andra, till den grad att du själv blir lidande.

Relationer

Någon du känner velar fram och tillbaka i en fråga och då vill du gärna kliva in och om inte bestämma så i alla fall försöka leda i det du tycker är rätt riktning. Säg dina väl valda ord men sen måste du ta ett steg tillbaka eftersom det inte är ditt beslut.

Lycka

Nu kan du kasta iväg en galen chansning som faktiskt fungerar!

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete

Ord slinker lätt ur munnen på dig just nu och du kanske pratar mer om ditt privatliv med kollegorna än du egentligen borde. Se till att umgås med dina närmaste vänner på fritiden som du verkligen kan prata med så du inte faller i den fällan.

Ekonomi

Ett mindre felsteg är inte hela världen och på det stora hela går det mycket bra för dig på ekonomifronten. Om du undviker att grubbla för mycket på missen du gjorde förut så kommer du ha en bra vecka.

Hälsa

Det finns en fara med att sitta ensam och grubbla för mycket, då kan du fastna i negativa tankar. Även om du inte riktigt är sugen på att umgås så mycket för tillfället så ge det en chans, det är bra för ditt välmående att komma iväg och byta miljö.

Relationer

Det är dags att prioritera dina sociala relationer, speciellt de du börjat tappa kontakten med. Det tar ingen lång stund att lyfta luren och kan ni ses så är det ännu bättre.

Lycka

Din plan för framtiden är bra men det behöver inte gå så fort som du tror så det är ingen fara att sakta ner lite.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete

Nu hopar sig arbetsuppgifterna framför varandra och stundtals känns det som om du aldrig kommer bli klar. Misströsta inte, du får flyt snart igen och då går allt av bara farten.

Ekonomi

Det finns chans att någon i din närhet erbjuder sig att låna ut pengar till dig. Ta bara emot dem om du känner dig säker på att du kan betala tillbaka i rimlig tid, annars riskerar förhållandet att få sig en törn.

Hälsa

Nu har du lätt för att bli rastlös om du inte hela tiden har saker att ta dig för. Du kan ladda upp med massor av aktiviteter på din fritid, ork har du så det räcker och blir över, i alla fall till sådant som gläder dig.

Relationer

Tiden tickar och du har fortfarande inte tagit ett beslut du borde ha gjort för länge sen. Tittar du närmare på det så inser du snabbt att det inte behöver vara oåterkalleligt, du kan lämna kvar dörrar på glänt.

Lycka

Du bör undvika att spela med för stora summor just nu, annars kan det lämna ett avtryck i plånboken som tar långt tid att få rätt på.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete

Det är för tillfället ganska lugnt och du är bra på att hålla ställningarna så att inga oväntade problem uppstår. Andra söker sig gärna till dig för att fråga om råd.

Ekonomi

En inkomst är på väg in men du vet att den ska gå till att täcka en speciell utgift och måste se till att betala den innan du kan använda det som blir över.

Hälsa

Rörelse är viktigt nu så se till att prioritera motion i vardagen såväl som mer krävande fysiska aktiviteter. Det du redan gör kan du uppgradera dig ett steg från.

Relationer

Du behöver träna på att öppna upp dig lite mer för de personer du står närmast. Det är ingen fara att vara sårbar, det gör bara att du kommer närmare de du håller av.

Lycka

Nu ska du tänka till riktigt noga eftersom du är på väg att begå ett misstag du gjort förut. Fall inte i samma fälla igen.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete

Nu är det mycket som hänger på dig och det gör dig nervös. Det finns inget att oroa sig för, det enda du behöver är att andas lugnt och ha självförtroende – det här grejar du!

Ekonomi

Även om du ännu inte vet så mycket så får du inom kort reda på att en utgift måste betalas. Du gör rätt att lägga undan pengar redan nu för att ha råd med den.

Hälsa

Allt handlar inte om det långsiktiga målet utan även till mångt och mycket om hur du mår på vägen dit. Nu är det dags att du saktar ner och tar hand om dig själv lite!

Relationer

Du vill helst spendera kvalitetstid med den person du står allra närmast och det gör att andra får stå tillbaka. Bara du hör av dig till dem och förklarar att du är upptagen så räcker det lång väg.

Lycka

Du funderar på om din plan verkligen kommer leda till framgång och välstånd. Det verkar inte som att du behöver ändra på något utan det handlar mer om att ha tålamod och inse att saker och ting ibland tar mer tid än man tror.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete

Ett projekt visar sig vara mer komplicerat än du trodde. Lita på din förmåga att kunna ro det i land. Du har kunskapen och det finns även folk som är villiga att hjälpa till.

Ekonomi

Det du sparar in på onödiga utgifter kan du använda till en investering i helgen. Det handlar om en uppgradering av någon teknik- eller kommunikationspryl.

Hälsa

Utevistelse är extra nyttigt för dig just nu så ta chansen att ge dig ut och få alla fördelar som att vara i naturen för med sig. Känner du dig smått hängig så kan det ändå vara bra med en liten promenad i friska luften.

Relationer

Ett nära förhållande håller på att fördjupas och har en stor potential att ta sig vidare till nästa nivå. Är det kärlek involverad så kan det vara läge att binda sig.

Lycka

Håll dig borta från negativitet så kommer du känna lugn och inre frid. Det finns vissa situationer där personer uttrycker känslor som får dig att må dåligt, försök då avlägsna dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete

Din förmåga att sätta realistiska mål den senaste tiden gör att du nu är nära att uppnå dem. Tillfredsställelsen som kommer med det är oslagbar.

Ekonomi

Det gäller att du har koll på utgifterna eftersom det redan till helgen kommer att uppstå ett behov som måste täckas. Mest troligen är det en utgift som rör ditt hem.

Hälsa

Du är äventyrsglad nu och relativt pigg förutom någon mindre krämpa som irriterar dig. Den blir inte bättre av att du sitter hemma i soffan och jäser, så våga ge dig ut och hitta på något!

Relationer

Du är bestämd i det du tror på men den här veckan försöker någon att skaka om dig. Dina åsikter ruckas dock inte så lätt och du håller fast vid ditt förhållningssätt eftersom du vet att det känns bra och fungerar för dig.

Lycka

Använd huvudet och tänk till så kan du vinna något i helgen. Det gäller att du spelar korten rätt.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete

Prioritering, som annars är din starka sida, är lite svårt för just nu. Det handlar inte om någon oförmåga utan helt enkelt att andra uppgifter är mer lockande än de som kräver din omedelbara uppmärksamhet. Har du väl identifierat problemet så kan du få rätt på det med målmedvetenhet du besitter.

Ekonomi

Budgeten tillåter vissa utsvävningar. Bra för dig då du kan införskaffa en pryl du länge gått och trånat efter.

Hälsa

Ditt schema är hektiskt och du behöver kolla om det är möjlighet att rensa lite så du får tid över till din egenvård. Dra dig inte för att ge bort en del av ansvaret du har för saker och ting till någon annan, det kommer gå bra.

Relationer

Även det blir uppenbart just nu att alla andra inte delar dina åsikter så ta det inte personligt, det är inte dig som person de har något emot.

Lycka

Undvik spekulationer av olika slag nu, det kan stå dig dyrt. Däremot har du tur i skicklighetstävlingar.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete

Underskatta inte vikten av att ha bra sociala relationer med dina kollegor, det kommer visa sig särskilt lönsamt just nu då du ställs inför en situation där du behöver någon som backar dig.

Ekonomi

Du går och väntar på ett besked kring din ekonomiska situation och den här veckan får du reda på fler detaljer. Det gäller att du tänker över hur det här förändrar läget och inte gör något förhastat.

Hälsa

Du har något ökad risk att drabbas av förkylning eller andra åkommor i luftvägarna just nu så ta hand om dig själv och sätt in förebyggande åtgärder. I övrigt går veckan smidigt utan så mycket att fundera på.

Relationer

Undvik att ställa för höga krav på en partner eller vara för kräsen i ditt sökande. Allt är inte exakt som du föreställt dig men det kan bli mycket bra ändå.

Lycka

Istället för att låta slumpen styra gör du ett aktivt val och det visar sig vara rätt tänkt.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete

Det är ibland lite för svårt att inte frestas och ta en genväg. Visst blir du klar lite fortare men det kommer ifatt dig förr eller senare, så var noggrann.

Ekonomi

Vissa personer i din närhet försöker fresta dig med situationer som innebär att du skulle spendera mer än du planerat. Håll fast vid den ursprungliga planen så slipper du ångra dig sen.

Hälsa

Det kan vara lite tufft med sömnen just nu men tänker du efter finns flera knep du kan ta till för att försöka förbättra kvaliteten. Vad anledningen än må vara så verkar det vara övergående.

Relationer

Du har något att ge till en annan person som är värt väldigt mycket men inte kostar någonting för dig. Var generös med det, det kommer styrka och förbättra förhållandet mellan er.

Lycka

Om du vågar vara dig själv och leva ut så blir det här en av de bästa veckorna på länge. Det gäller att släppa dina hämningar och bry dig mindre om vad folk tycker.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!