Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 30 – 22 juli till 28 juli

Det känns som att du slår knut på dig själv för att försöka tillfredsställa alla runtomkring dig om du är kräfta. Glöm inte bort att ta egentid också, det behöver du. Är du jungfru så påverkar dina vänner till stor del hur du väljer att agera just nu. Det viktiga är att de delar dina ideal och värderingar, annars kommer det bli en konflikt mellan ditt inre och deras önskningar.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Din nyfunna energi gör det lätt för dig att ta itu med även de mest krävande uppgifterna. Passa på att använda dig av den extra ork du har för att få ett försprång.

Ekonomi
Nu strävar du efter bekvämlighet och statusprylar. Låt det inte stiga dig åt huvudet. Även om du har pengar så är annat viktigare.

Hälsa
Det är dags att fräscha upp ditt yttre. Att pyssla om dig själv lite, till exempel genom att gå och klippa dig, ger ett välbefinnande. Tänk att något så litet kan göra så mycket för ditt välmående!

Relationer
Tankar på ett tidigare förhållande dyker upp i ditt huvud och du får svårt att stöta bort dem. Tillåt dig själv att reflektera på det som varit för att sedan kunna gå vidare igen.

Lycka
Att slita hårt för dina mål ger dig stor tillfredsställelse nu och det är något du bör prioritera.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
En händelse uppstår i mitten av veckan som får dig att fundera på om du har överskattat dina förmågor. Allt kommer dock lösa sig relativt snabbt, så i slutändan har du styrkt din tro på dig själv och vad du är kapabel att åstadkomma.

Ekonomi
Underskatta inte vikten av att knyta kontakter som kan hjälpa dig med dina finansiella angelägenheter. Förr eller senare kommer du behöva bolla frågor med någon annan eller få stöd på annat vis.

Hälsa
Det finns goda förutsättningar att förbättra din livskvalitet nu. Det här gäller både självförbättrande åtgärder och förändringar i livsmiljön.

Relationer
Någon i din närhet längtar efter mer uppmärksamhet från dig. Gör ditt bästa för att visa att du finns där.

Lycka
Det kan bli en småvinst här eller där men turen är lite ojämn och du lär inte kamma hem miljonen. Att satsa i liten skala är bäst.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Det kan köra ihop sig med transport eller kommunikation just nu. I övrigt har du en bra jobbvecka där allt flyter på.

Ekonomi
Du spenderar friskt på det som känns viktigt för dig. Dina hobbyer får kosta lite extra nu, det är ingen skada skedd utan tvärtom en bra investering.

Hälsa
På fritiden ska du försöka lägga dina grubblerier åt sidan och göra något kreativt. Du behöver avkoppling för att återhämta dig.

Relationer
Du har kommit till insikt om att en nära relation inte fungerar till hundra procent. Eftersom du redan kommit fram till vad som är problemet så är du ett steg på vägen mot en lösning. Det är definitivt inte omöjligt att allt ordnar sig inom en snar framtid.

Lycka
Din intuition hjälper dig att ha tur, så lyssna till den.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Du tappar lätt tråden när du blir avbruten. Det finns en person som stört dig upprepade gånger och det har blivit dags att säga till.

Ekonomi
Nu har du spenderarbyxorna på. Det här är okej så länge du är införstådd i att det är tillfälligt och att du snart kommer behöva minska ner på utgifterna igen.

Hälsa
Du är extra uppmärksam på kroppens signaler just nu, inget undgår dig. Drabbas du av en åkomma så hinner den inte utvecklas till något allvarligt innan du har börjat åtgärda det.

Relationer
Det känns som att du slår knut på dig själv för att försöka tillfredsställa alla runtomkring dig. Glöm inte bort att ta egentid också, det behöver du.

Lycka
Du har ingen vidare tur när det gäller att låta slumpen styra, däremot kan du använda hjärnan och tänka till för att nå dit du vill.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Det är svårt att jobba när det är rörigt på arbetsplatsen, så se till att du håller ordning så produktiviteten inte påverkas.

Ekonomi
Försök begränsa dig lite i helgen, då kan shoppingen lätt gå överstyr. I början av veckan har du betydligt mer kontroll.

Hälsa
Det finns en del att önska när det gäller din kost och träning. Samtidigt har du väldigt lätt för att göra förändringar just nu så passa på.

Relationer
En romantisk dröm kan gå i uppfyllelse nu. Det gäller bara att du är tillräckligt lyhörd och visar din uppskattning.

Lycka
Ta dig en titt på vad dina mål var för ett halvår sen och hur långt du nu kommit på väg mot dem. Finns det saker du kan förbättra i nuläget?

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Nu är rätt tillfälle att diskutera framtiden med din chef. Du vet vad du vill och kan få fram det i ord, vilket hjälper din sak.

Ekonomi
Det går mot bättre tider för dig och nu behöver du inte tänka riktigt lika mycket på hur mycket du spenderar när det kommer till de små utgifterna. Ska du investera i något stort gör du fortfarande klokt i att göra efterforskningar för att hitta det bästa erbjudandet.

Hälsa
Matsmältningssystemet får jobba lite hårdare just nu så var snäll mot magen. Det hjälper att välja mat som är naturlig och oprocessad.

Relationer
Dina vänner påverkar till stor del hur du väljer att agera just nu. Det viktiga är att de delar dina ideal och värderingar, annars kommer det bli en konflikt mellan ditt inre och deras önskningar.

Lycka
Det gäller att du inte blir påverkad av en annan persons åsikter under veckan. Valet ska vara ditt.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Det gäller att du presenterar dina idéer på rätt sätt för de du försöker övertyga. Framstår det som för svårt drar de sig gärna ur och vill inte vara en del av det.

Ekonomi
Det går bra med allting just nu och det kan vara läge att investera. Se till att du har samlat ihop all viktig information först bara.

Hälsa
Det är inte försent att vidga dina vyer genom att ta dig an en ny hobby. Det här är något som kommer pigga upp dig i en annars ganska tråkig och monoton vardag.

Relationer
Nu vill du att umgänget med andra ska vara lättsamt och kravlöst. Blir det för tråkiga samtalsämnen drar du dig ur med någon dålig ursäkt. Hellre det än att slösa din tid på sådant som inte ger dig något.

Lycka
Det fungerar faktiskt att fega just nu för det är inte med den största insatsen som du vinner.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Att studera är din grej just nu, du förstår snabbt hur allt hänger ihop och har lätt för att lära dig nya principer.

Ekonomi
Magkänslan säger att du bör undvika att göra investeringar nu – lyssna på den. Dyker det upp något intressant gör du klokt i att fundera och planera men inte göra slag i saken riktigt än.

Hälsa
Undvik överansträngning när det gäller träning. Även om du har mycket att ge ska du lyssna på kroppen så du undviker skador som kan göra att du tvingas göra uppehåll.

Relationer
Undvik att spendera för mycket tid med en viss person som sysslar med oegentligheter. Du ska vara mån om ditt rykte nu så du inte förknippas med sådant du inte har något att göra med och inte själv står för.

Lycka
Undvik spel i början av veckan, du har mer tur till helgen.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Nu har du chansen att klättra på karriärstegen bara du vågar ta för dig. Möjligheterna finns både till höger och vänster, det gäller bara att du fångar dem.

Ekonomi
Du är eftertänksam nu och agerar långsamt och beräknande. Det här är till din fördel då det hindrar dig från att spendera mer än du borde eller att du ingår något tveksamt avtal på impuls.

Hälsa
Under början av veckan behöver du vila extra och orkar inte gå ut så mycket eller hitta på annat som tar mycket energi. Det är viktigt att du får återhämta dig.

Relationer
I helgen är du på humör att umgås socialt, då letar du gärna upp en fest eller annan tillställning där du kan träffa både nya och bekanta ansikten.

Lycka
Nu får du gott om tillfredsställelse av sådant som inte kostar pengar. Glädjen över de små tingen skänker dig ett stort välbefinnande.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
I början av arbetsdagen är det svårt att komma till skott men du är desto mer produktiv när du blivit varm i kläderna. Försök att inte splittra dig genom att hoppa fram och tillbaka mellan uppgifter.

Ekonomi
Du får ett infall att plötsligt vända i en ekonomisk fråga. Det kan visa sig vara lönsamt för dig att dra dig ur ett avtal.

Hälsa
Dina inre farhågor kommer upp till ytan nu. Var inte rädd för det eftersom det bara är bra då du kan bearbeta dem och med det inse att det inte är så farligt trots allt.

Relationer
Du träffar på någon som har en fascinerande historia att dela med sig av. Låt dig inspireras, även om det här kanske inte blir en bestående vän så har du mycket att hämta från det här utbytet.

Lycka
Fastna inte vid ett gammalt turnummer, det har tjänat sin roll nu och det är dags att välja något annat.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Du får många galna idéer just nu och bland dem är en innovation som ingen annan tänkt på förut. Välj ut ett projekt och fokusera på det så du inte slösar på din energi.

Ekonomi
En tanke du tidigare bortsåg från dyker nu upp i ditt huvud igen. Kanske är det inte en så dum idé trots allt? Du kan ha något att tjäna på det.

Hälsa
Din hjärna är på högvarv även på fritiden och du letar efter nya, spännande saker att utmana dig själv med. Kanske finner du ett intresse som blir bestående.

Relationer
Ditt närmaste förhållande tar mycket tid men det förtjänar det också. All energi du lägger ner kommer direkt tillbaka till dig, du får uppleva det både fysiskt och emotionellt nu.

Lycka
Dina framtida mål ter sig betydligt klarare nu. Eftersom du har lättare att definiera dem kan du jobba på att det hela på ett mer konkret plan vilket gör att dina mål kommer allt närmare ett uppfyllande.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Du börjar veckan på topp och med höga energinivåer. Efter några dagar börjar du bli tröttare, det är då du kan sakta ner på tempot ifall du har varit smart nog att göra lite extra på måndag och tisdag.

Ekonomi
Har du skulder så är det dags att se över betalningsplanen nu. Försök motstå frestelsen att skjuta upp det på framtiden, det är bättre att du passar på när du har flyt.

Hälsa
Sexualiteten är viktig för ditt välmående nu så försök inte trycka ner den. Du måste få utlopp för din lust för att må bra såväl fysiskt som psykiskt.

Relationer
Det ligger kärlek i luften men huruvida den kommer hålla eller ej förtäljer inte historien. Det du kan göra är att njuta här och nu och inte fundera så mycket på framtiden.

Lycka
Du har inte bara fallenhet för utan även tur i tävlingar som rör något du är expert på.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!