Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 31 – 29 juli till 4 augusti

En nytändning uppstår mellan dig och någon du varit attraherad av under en längre period om du är lejon. Det är som att du ser allt ni har med nya ögon igen och då uppskattar du det desto mer. Är du skorpion så är dina känslomässiga behov ökade nu, och du bör se till att omgivningen är förstående för att du både kan behöva dra dig undan och samtidigt få närhet.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Allt går enligt planen tills du stöter på något som fördröjer dig. Var lugn, det ordnar sig fort om du bara är metodisk i hur du hanterar saken.

Ekonomi
Det viktigaste för dig nu är att känna stabilitet och trygghet. Du behöver kunna sova om natten och veta att du inte har en massa saker du kunnat ta itu med men stoppat åt sidan.

Hälsa
Under den här veckan kan du känna magbesvär till och från. Det är viktigt att tänka på kosten för ditt välbefinnandes skull.

Relationer
Du är extra karismatisk och har lätt för att dra till dig en beundrarkrets. Passa på att fånga uppmärksamheten hos någon du velat känna bättre under ett tag nu.

Lycka
Du kommer vinnande ur en situation genom att inte låta dina impulser styra. Fortsätt sådär!

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Ta pauser ofta, både för kroppens och hjärnans skull. När du kör fast är det bra att komma ifrån allting ett tag och bara andas.

Ekonomi
Förändringar du gör just nu har inverkan på ditt liv i ett större perspektiv. Att börja spara kan vara vägen till större självständighet.

Hälsa
Försök bryta ner träningspassen i mindre delar, det kan lätt bli övermäktigt för dig annars. Du mår bättre av kontinuerlig aktivitet än plötsliga explosioner av hård ansträngning.

Relationer
Du är kompatibel med betydligt fler personer än du tror, så avfärda inte någon på grund av en förutfattad mening. Det här gäller intima förhållanden såväl som vänskapsrelationer.

Lycka
Den dag i mitten av veckan som börjar som en otursdag vänder snabbt då det inträffar något som är mycket positivt för dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Använd en dag då du har mindre att göra till att planera resten av veckans åtaganden. Det här kommer resultera i att du känner dig mindre stressad.

Ekonomi
Dina transportkostnader kan skena iväg lite så försök se om det går att minska ner på dem på något vis. Det är möjligt om du tänker kreativt.

Hälsa
Det är hög tid att du har hand om munnen och tandhälsan mer ingående, det är ett område som kan vara vara åsidosatt men som kan påverka dig ur ett helhetsperspektiv.

Relationer
Om du har en partner sedan länge tillbaka så behöver du se till att ge denne mer uppmärksamhet. Allt har blivit slentrian så in med lite förnyelse! Är du på jakt efter ett förhållande så har du nu goda chanser att hitta en person du kan slå dig ner med.

Lycka
Nu är det dags att fundera på vad som verkligen gör dig lycklig. Det är inte nödvändigtvis vad familjen, vännerna eller din partner vill.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Det är bra om du håller ordning på arbetsplatsen nu eftersom du kan behöva hitta saker snabbt. Att behöva leta efter grejer kan försena dig och vara en allmän olägenhet.

Ekonomi
Du har flyt med allt som gäller utlandet. Oavsett om det gäller att boka en resa till bra pris eller hitta det bästa erbjudandet utanför landets gränser så går det bra för dig. Du har mycket att spara på det här viset.

Hälsa
Det handlar inte så mycket om vad du gör för dig själv rent praktiskt nu, det viktiga är din inställning. Du behöver vara där mentalt för att göra någon positiv förändring, annars kommer det aldrig att hända. Du kan använda mental motivation för att ta ett stort språng framåt.

Relationer
Du som är singel behöver sålla lite, du har flera som är intresserade av dig och har råd att vara lite kräsen. I ett redan etablerat förhållande är det bra om du försöker hålla på din individualitet.

Lycka
Det verkar vara udda siffror som ger mest tur, om du ska spela kan du pröva och se om det stämmer.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
I stressiga lägen är det lätt att du tappar tålamodet och då kan andra få höra både det ena och det andra. Var medveten om det här så du kan gå ifrån situationen ifall du blir för irriterad.

Ekonomi
Pengar upptar en stor del av dina tankar just nu och du vill mer än gärna ägna din energi åt att förbättra läget. Det är inte så dåligt just nu med men det finns samtidigt en hel del du kan göra som är positivt och bra i längden.

Hälsa
Nu är allt omkring dig som upplagt för att du ska småäta och göra dåliga val. Det uppstår situationer då du måste äta ute eller på stående fot. Försök vara så medveten du kan och göra det bästa av situationen.

Relationer
En nytändning uppstår mellan dig och någon du varit attraherad av under en längre period. Det är som att du ser allt ni har med nya ögon igen och då uppskattar du det desto mer.

Lycka
Lördagen är en riktig turdag för dig då hela universum verkar jobba till din fördel. Passa på att utnyttja det!

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Ta bort mobilen eller klockan om du känner att de stressar upp dig. Du måste få jobba i din egen takt för att inte produktiviteten ska påverkas, speciellt om du har ett kreativt jobb. Det är inte alltid möjligt men då lyckas du i alla fall göra det bästa av situationen.

Ekonomi
Nu får du ta emot ett besked som med största sannolikhet är positivt – du vet inte riktigt än. Ta reda på mer fakta innan du drar några slutsatser.

Hälsa
Gå gärna på en hälsokontroll nu, du behöver försäkra dig om att allt är okej och det kommer kännas bättre när du vet hur det står till.

Relationer
En tidigare händelse är överspelad sedan länge, så du ska undvika att den kommer på tapeten igen. Fokusera på det som är här och nu.

Lycka
Något värdefullt gömmer sig hemma i byrålådan. Varför inte se om du kan sälja det?

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Du har en tendens att se på även enklare uppgifter som stora berg du måste bestiga. När du väl börjat inser du dock att det inte alls är särskilt svårt eller tidskrävande.

Ekonomi
Du kan lägga pengar på det du tycker om den här veckan eftersom de nödvändiga utgifterna minskat. Tänk även långsiktigt, det är säkerligen mer tillfredsställande att ha ett mål att kämpa för än att spendera på konsumtion.

Hälsa
Nu vill du gärna njuta av någon kulturell aktivitet. Man kan träffa på dig på operan, teatern eller en konstutställning. Allt som är vackert är särskilt intressant för dig nu.

Relationer
Du försöker förbättra kärlekslivet genom en ny teknik du hört om. Det här är något som har stor potential att fungera bara du är medveten om att det inte är någon mirakelkur.

Lycka
Nu är din intuition fullt påkopplad när det gäller spel och tävlingar. Du kan förutse utgången av ett händelseförlopp vilket ger dig ett försprång.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Se till att kommunikationen mellan dig och andra på arbetsplatsen fungerar smidigt. Det är viktigt att du är tillgänglig och att du får fram det du vill ha sagt på ett klart och tydligt sätt. Var hellre övertydlig än att lämna något åt fantasin.

Ekonomi
Stressa inte när du ska ta ett beslut gällande dina finanser. Det är lätt att ryckas med av ett till synes bra erbjudande men läs det finstilta och bilda dig en uppfattning först, du har tid till det.

Hälsa
Du behöver ut och andas frisk luft just nu, för mycket hemmasittande är inte bra för dig. Motion får du på köpet.

Relationer
Dina känslomässiga behov är ökade nu och du bör se till att omgivningen är förstående för att du både kan behöva dra dig undan och samtidigt få närhet.

Lycka
Det kan hjälpa att låta en vän bestämma åt dig när du velar fram och tillbaka. Det krävs nämligen någon som kan se mer objektivt på det hela.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Någon hade lovat dig en fördel för ett tag sen, en belöning för ditt hårda slit. Nu kommer den och du lär inte bli besviken!

Ekonomi
Det bör finnas rum för rena nöjesaktiviteter i din budget så du slipper gå omkring och ha tråkigt bara för att du försöker att snåla. Planerar du bara rätt ska du se att det är hållbart.

Hälsa
Nu är det ett utmärkt tillfälle för dig att ifrågasätta dina vanor och försöka förbättra dem. Byt gärna ut det du gör mot ett hälsosammare alternativ.

Relationer
Om någon försöker irritera eller provocera dig så ska du inte nappa på betet. Var istället bara ditt lugna, vanliga jag så ska du se att de snart tröttnar.

Lycka
Nu kan det mycket väl vara så att ditt turnummer du håller på faktiskt fungerar. Det lönar sig att vara enträgen.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Det känns som att du får slita hårdare än andra nu men du får samtidigt ett större erkännande. Det du gör nu är viktigt för din framtid.

Ekonomi
Samarbeten för att tjäna pengar fungerar mycket bra just nu, speciellt de som involverar någon du känner väl eller åtminstone är bekant med. Ju längre avståndet är, fysiskt eller emotionellt, desto mindre är sannolikheten att det lyckas.

Hälsa
Du genomgår en förändring just nu, både när det kommer till dina tankar om saker och ting och det mer ytliga. Det enda du behöver tänka på är att våga vara dig själv och låta din sanna personlighet få komma fram.

Relationer
Du behöver diskutera något viktigt med en partner eller någon annan som står dig nära. Försök inte lägga locket på dina tankar och känslor, allt behöver komma upp till ytan så ni kan få ordning på det.

Lycka
Ett problem är på väg bort ur ditt liv och du har en speciell person att tacka för det, så glöm inte bort att visa din uppskattning.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Du jobbar hårt och kan både vara självständig och samarbeta med andra. Bäst resultat blir det med en kombination av de två sätten.

Ekonomi
Något gammalt har gått sönder som du egentligen borde ha bytt ut för länge sen. Det är så irriterande när prylar inte fungerar och så enkelt att lösa, så se till att du gör det.

Hälsa
Ditt sötsug är ökat just nu, så försök äta en balanserad kost. En fallgrop är om du låter det gå för långt tid mellan måltiderna, regelbundenheten är viktig.

Relationer
Undvik att ta upp de tyngre ämnena i vänskapskretsen. Det kan bli ordslagsmål om ni debatterar politik, religion eller dylikt. Du kan vara den som lättar upp stämningen och får alla att må bra.

Lycka
Du vet precis vad du vill i livet men saknar en del verktyg för att nå dit. Nu kan någon annan bistå dig med det.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Med dig vid rodret kan det bli framgångar för hela företaget. Nu har en högre uppsatt person insett att det är bra ifall du får ta större ansvar än tidigare och du lär knappast göra någon besviken.

Ekonomi
Ligg lågt just nu och försök att inte röra till det för mycket. Har du pengar investerade i aktier eller fonder så låt dem vara kvar, det är säkrast just nu.

Hälsa
Det kommer vara bra för dig att minska ner på tempot nu och försöka rensa i schemat. Inte allt kan bli klart på en gång men det du gör blir i alla fall välgjort.

Relationer
Vissa ämnen är fortfarande känsliga att ta upp trots att du kommit mycket nära en person i din bekantskapskrets. Tänk innan du säger vissa saker som skulle kunna röra till det.

Lycka
Goda nyheter kommer från långt håll nu, det är oväntat men välkommet! Du verkar får hålla ut till slutet av veckan för att få reda på vad det gäller.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!