Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 32 – 5 augusti till 11 augusti

Om du märker att en partner eller nära vän börjar dra sig undan ska du inte göra detsamma själv, om du är lejon. Våga istället fråga hur det är fatt och gör klart att du finns där för dem! Du som är skytt har en tendens att glömma eller strunta i sådant du rutinmässigt måste göra för ditt välmåendes skull. Se till att reflektera över varför du gör det och hur viktigt det är för dig.

metro-mode-horoskop

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Du får ett nytt projekt att sätta tänderna i, det kommer vara utmanande men det är något som passar dig alldeles utmärkt. Nu får du chansen att riktigt visa vad du går för.

Ekonomi
Du har ett större beslut att ta som kommer påverka flera områden men kanske allra mest din ekonomi. Det skadar inte att fråga andra personer om deras åsikter, tvärtom är det ett bra sätt att mäta om du tänker realistiskt.

Hälsa
Ditt personliga liv är under förändring nu och det är viktigt att du försöker bibehålla din fysiska hälsa för att orka med allt som händer. Det är viktigt att du rör på dig, även om tiden är knapp så finns det sätt att få in mer motion i vardagen.

Relationer
Det mesta kretsar kring familj och släkt just nu. Du är upptagen av att se till att alla blir sedda och får sina behov mötta. Hur vore det om du även spenderade lite tid och omtanke på dig själv?

Lycka
Nu finner du glädje i det lilla och uppskattar de små gåvor du får i livet. Det här är en tid då du känner ökad tillfredsställelse med de val du gjort.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
För dig som arbetar inom vård och hälsa ser det här ut att vara en riktig turvecka då du verkligen har flyt. Det går bra för dig på övriga områden också, så länge du får komma till tals och gör din åsikt hörd.

Ekonomi
Det är bra att du drar ner på utgifter som inte är nödvändiga under vardagarna eftersom du kommer behöva spendera på en viss sak i helgen och då vill du inte gärna känna att ekonomin är ansträngd.

Hälsa
Du har siktet inställt på att göra en livsstilsförändring nu. Motivationen finns där, du bara tvivlar på huruvida du kommer klara av det. Att tro på dig själv gör allting möjligt, kom ihåg det.

Relationer
Du måste slappna av lite mer och våga vara dig själv. När du blir spänd i kroppen kan du inte njuta av varken ett socialt eller intimt umgänge.

Lycka
Udda siffror ger mer tur än de jämna just nu, kom ihåg det om du tänker spela.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Gruppsamarbeten och diskussioner är viktiga för att föra allting framåt nu. Du ser inte bara till din egen utveckling utan tänker mycket på företagets välbefinnande och hur andra påverkas.

Ekonomi
Det är bra om du kan avvakta lite med en större förändring på det ekonomiska planet. Nu är du fortfarande i det informationssamlande stadiet och där kan du vara tills du känner dig säker på hur du ska lägga upp det praktiska.

Hälsa
Du har lite lättare att drabbas av förkylning eller andra luftvägsåkommor för tillfället, så ta hand om dig själv och försök förebygga det så gott du kan. Blir du trots allt dålig verkar det inte vara särskilt långlivat.

Relationer
Lyckas du frigöra helgen genom att ta itu med sysslorna under vardagen så kan du se fram emot en härligt avslappnande tid. Gör det du känner för helt enkelt.

Lycka
En vän har något du behöver och delar mer än gärna med sig. Glöm inte bort att visa din tacksamhet.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Har du ett kreativt projekt på gång får du en extra knuff framåt nu. Det går lite trögare med monotona uppgifter men du klarar att hantera dem ändå.

Ekonomi
Det gäller att du är uppmärksam på detaljer då det för tillfället lätt smyger sig in småfel. Kolla ditt kvitto efter att du handlat något.

Hälsa
Din mage bli upprörd ifall du gör för stora förändringar i kosten just nu och det bästa vore om du kan fortsätta äta ungefär som du gjort tidigare. Behöver du minska eller öka mängden mat går det bra förutsatt att den innehåller sådant du är van vid.

Relationer
Du tycker om att hänga med människor som är unika och avviker från normen. Det här är en tid då du inte bryr dig särskilt mycket om andras åsikter om hur man borde bete sig, vilket är befriande.

Lycka
Turen svänger upp och ner just nu och det känns lite vanskligt att spela för en större summa. Mot helgen ser det dock ljusare ut.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
En kollegas beteende gör dig aningen frustrerad. Dra dig inte för att dela med dig av vad du tycker, du kan göra det på ett finkänsligt sätt.

Ekonomi
En person i din närhet vill gärna spendera på dig utav omtanke. Det är bara att tacka och ta emot!

Hälsa
Du tar tid på dig att komma igång om dagarna och kan ha problem med stela leder och trötthet. Så fort du börjat aktivera dig förbättras allt, så hamna inte i fällan att vara för stillasittande.

Relationer
Om du märker att en partner eller nära vän börjar dra sig undan ska du inte göra detsamma själv. Våga fråga hur det är fatt och gör klart att du finns där för dem.

Lycka
En vän kommer till undsättning och räddar dig från en potentiellt besvärlig situation.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Nu vill du gärna utföra uppgifter på ditt eget vis och inte jobba efter en färdig mall. Måste det finnas en sådan sätter du gärna en personlig prägel ändå och pyntar med några detaljer som inte behöver finnas där men som ändå höjer kvaliteten på det du lämnar ifrån dig.

Ekonomi
Du drar dig för att låna ut pengar till någon och det är ett sunt tänk. Gör du det kan du nämligen inte vara säker på om eller när du får tillbaka dem.

Hälsa
Alltför kryddstark mat kan uppröra systemet även om du är van, då kan du drabbas av halsbränna eller magbesvär. Måttlighet är nyckeln här.

Relationer
Du behöver bestämma dig för vad som är viktigt i ett partnerskap. När du väl kommit underfund med det gäller det att du gör vad du kan för att försöka uppnå det. Kom även ihåg att det här är något ni är två om.

Lycka
Du ska inte vara rädd för att sikta högt när det gäller dina livsmål. Det som skulle kunna hända är att du landar någonstans i mitten istället för att nå fram hela vägen och det är inte fy skam det heller.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Försök att inte stöta dig med auktoriteter nu. En chef eller myndighetsperson kan göra saker som retar upp dig men du gör bäst i att bara försöka skaka av dig det och fortsätta med ditt. Du har ju kommit så långt och håller du bara ögonen på målet ska allt gå bra.

Ekonomi
Skynda långsamt när det gäller en viss investering. Det finns tid att fråga de personer i din omgivning som kommer beröras.

Hälsa
Nu är du i full gång och behöver inte så mycket vila som du tror. Om du har svårt att sova – stirra dig inte blind på klockan. Det spelar ingen större roll om du sover en timme mindre, du kan fungera okej ändå.

Relationer
Någon i din närhet har vissa synpunkter på hur du vill leva ditt liv. Du får vara lite finkänslig när du vänligt men bestämt förklarar att det i slutändan är upp till dig att välja din väg.

Lycka
Om du är tillräckligt snabb så kammar du lätt hem en vinst nu. Skärp till dig och håll fokus!

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Ditt ansvarsområde förblir som det varit. När någon försöker lägga ytterligare saker på dig ska du säga ifrån vänligt men bestämt.

Ekonomi
Du har verkligen flyt när det gäller det finansiella nu. Oavsett om det gäller att få bästa priset på saker du handlar eller välja avtal så gör du bra och genomtänkta val.

Hälsa
Fast du är glad på ytan känner du dig lite vemodig under allting. Låt det bara vara, allt behöver inte vara så muntert hela tiden. Snart vänder det ska du se.

Relationer
Nu behöver du lyssna mer än du talar. Det finns någon i din närhet som har behov av att lätta på sitt hjärta och det betyder så mycket att du finns där.

Lycka
Håll dig till sådant du är trygg och bekväm med när det gäller spelande. Du vill inte gärna äventyra ditt kapital på ett spel du knappt känner till reglerna för.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Andra har mycket att lära från dig och du kan vara en mentor för dem nu. En person som sitter på en högre position iakttar dig och ser att du är ett föredöme för andra.

Ekonomi
Nu får du ordning på ett fel i siffrorna vilket gör att läget förbättras för dig och du går mot en stabilare ekonomi.

Hälsa
Du har en tendens att glömma eller strunta i sådant du rutinmässigt måste göra för ditt välmåendes skull. Reflektera över varför du gör det och hur viktigt det är för dig. Att glömma att ta din medicin eller vara stillasittande när du egentligen är van att träna flera gånger i veckan har sina effekter.

Relationer
Reservera en dag eller kväll i veckan för dina vänner. Det var länge sen du träffade en del av dem och ni har mycket att ta igen. Det spelar mindre roll vad ni hittar på, huvudsaken är att ni kan ha kul och koppla av.

Lycka
Det funkar faktiskt att fega just nu, du kan mycket väl gå med vinst även om du inte satsar så stort.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
En möjlighet uppenbarar sig för dig och du bör göra ditt bästa för att ta tillvara på den. Släpp det du har för dina händer, det kan vänta en liten stund tills du utforskat det här.

Ekonomi
Det du verkligen behöver är inte för dyrt om man ser till prisvärdheten. Ett misstag du kan undvika är att köpa en billig pryl som går sönder med en gång.

Hälsa
Du behöver hjärngympa för att bli stimulerad och må bra nu. Spela ett spel med någon, läs en bok eller dylikt. Det har inte så stor betydelse ifall du är ensam eller gör aktiviteterna med andra.

Relationer
Nu funderar du mycket på ifall du klarar att hålla ett löfte du givit till någon. Kanske är tiderna annorlunda nu? Ni har båda förändrats, så mycket är säkert.

Lycka
I början av veckan har du tur i spel. Ska du satsa så gör det snabbt innan turen försvinner igen.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Nu kan du vidga dina vyer genom en ny upplevelse som inspirerar dig och gör att du hittar en bättre arbetsteknik. Det må vara lite kontroversiellt men det fungerar.

Ekonomi
Dina impulser styr dig under en större del av veckan och får dig att spendera mer än du tänkt. Det är dock ingen fara då det här är en tillfällighet och du kommer snart att komma på fötter igen. Eftersom du köpt saker med hjärtat så kommer de även att glädja dig extra.

Hälsa
Ta hand om dina ögon lite extra nu, de blir snabbt trötta. Du har även större risk att drabbas av inflammationer och andra åkommor i ögonområdet.

Relationer
Du blir lätt emotionell bland dina närmaste, så de kommer kanske att få se alla dina sidor, både de bra och de dåliga. Du märker snabbt vem som verkligen accepterar dig för den du är, det är dessa personer du ska vara extra mån om att hålla kvar i ditt liv.

Lycka
Eftersom du gärna tar risker nu får du vara på din vakt så du inte spelar upp för mycket pengar. Även om du har tur kan det gå överstyr.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Fundera lite på vad framtiden har att erbjuda där du befinner dig just nu. Kanske är det dags att sadla om? Eller är det inte värt risken?

Ekonomi
Planera dina aktiviteter utifrån din budget, inte tvärtom. Så länge du inte blundar och vågar ta dig en titt på kontoutdraget så kan du göra upp en verklighetsförankrad strategi.

Hälsa
Får du huvudvärk nu går den snart över. Dra inte fram hela arsenalen av botemedel, vänta en stund först och se om den lägger sig.

Relationer
Dina vänner är till stor hjälp för dig när du behöver ordna upp en privat angelägenhet. Du kommer känna dig glad över att du har bett dem assistera dig även om det inneburit att du måste öppna upp dig mer än du egentligen är bekväm med.

Lycka
Du har flyt i både spel och skicklighetstävlingar. Ska du tänka smartast så är det att satsa på något där risken att förlora är noll eller mycket liten. Därför är tävlingar att föredra.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!