Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 33 – 12 augusti till 18 augusti

Du tar gärna ett större ansvar än du måste eftersom ditt mål är att ta gruppen och projektet framåt. Det är ett gyllene tillfälle att visa vad du går för om du är Kräfta. För dig som är Skorpion är det en person i din närhet som vill dig väl och kommer med råd. När du tänker närmare på saken visar det sig ligga mycket sanning däri, så var inte stoltare än att du kan ta till dig det som sägs.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Det kan hända att du fastnar i en situation där du inte har så mycket svängrum att göra några förändringar. Eftersom du gärna uttrycker dig kreativt kan det vara frustrerande. Det kommer dock inte dröja länge innan allt återgår till det normala.

Ekonomi
Ett erbjudande dyker upp framför ögonen på dig och det känns för bra för att vara sant. Det behöver inte vara något lurt, sannolikheten är stor att du gör ett riktigt klipp.

Hälsa
En vän vill gärna ge dig råd. Lyssna med ett öppet sinne, det ligger något i vad den här personen vill säga dig. Stolthet kan hindra dig från att utvecklas och komma framåt.

Relationer
Det sociala umgänget är viktigt för dig just nu så tacka inte nej till att umgås vare sig det är med vänner eller mer ytligt bekanta. Du har goda möjligheter att knyta nya kontakter nu.

Lycka
Allt är inte vad det ser ut att vara vid första anblicken. Ta dig en närmare titt på något som verkar skumt innan du drar några slutsatser.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Det är större sannolikhet än vanligt att du plötsligt kommer behöva resa i tjänsten eller ändra på dina arbetstider. Att kunna vara flexibel är mycket viktigt.

Ekonomi
Du försöker klura ut hur du ska ha råd med en investering. Det är värt lite huvudbry eftersom det är något du kommer ha mycket nytta av i framtiden.

Hälsa
Du är på språng hela veckan och behöver se till att fylla på med bra energi. Hur bråttom du än har så ska du undvika att äta på stående fot då det kan orsaka magbesvär.

Relationer
Kärlekslivet är under förändring och du ska vara ödmjuk inför att allt inte blev precis som du tänkt dig. Det kan bli bättre än du trott bara du törs rida på vågen.

Lycka
En händelse inträffar i mitten av veckan där du med nöd och näppe undviker att hamna i knipa. Tur för dig att du klarar dig undan!

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Allt du behöver göra nu är att bara fortsätta på samma lugna och metodiska sätt som förut. Din strategi fungerar så det finns ingen anledning att ändra på den.

Ekonomi
Du roar dig kungligt just nu men det gör inte hål i plånboken eftersom du samtidigt lyckas tänka smart och hitta billigare alternativ.

Hälsa
Att vara med din familj och släkt är välinvesterad tid. Ni har mycket att ta igen så passa på att utnyttja de tillfällen som erbjuds under veckan.

Relationer
Du har halkat efter med vissa saker och det inkräktar på ditt sociala liv. Det är dags att ta tag i dem under veckan så du slipper tacka nej till en rolig aktivitet bara för att du inte har tid.

Lycka
Ge någon annan en gåva och se lyckan i personens ansikte. Det är guld värt för dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Du tar gärna ett större ansvar än du måste eftersom ditt mål är att ta gruppen och projektet framåt. Det är ett gyllene tillfälle att visa vad du går för.

Ekonomi
Du är nära att uppnå ett mål du satt upp för en tid sedan. Nu är snart medlen tillräckliga för att förverkliga åtminstone den drömmen!

Hälsa
Ditt humör kommer svänga ganska mycket nu så var beredd och förbered din omgivning på hur du mår. De allra närmaste kommer att förstå och det är också de som är viktigast för dig.

Relationer
Det är inte värt att tjafsa om småsaker nu, även om du har rätt så kanske det är bäst att ge med dig. Låt inte en förhållandevis liten fråga komma mellan dig och en nära vän.

Lycka
Se dig noga omkring i din närmiljö, det finns saker som är värdefulla och som du är nära att gå miste om eller råka kasta bort.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Du fokuserar på ditt och är väldigt engagerad i det du gör. Det innebär också att andra kan tycka du är lite tråkig då du är så upptagen av att göra allting rätt. Försök socialisera lite på rasterna, det är en chans att bara släppa allt för en stund.

Ekonomi
Var på din vakt så du inte köper grisen i säcken för tillfället. Du måste ha koll på vad det är du får och bör under alla omständigheter undvika hemliga lådor och dylikt.

Hälsa
Ditt morgonhumör är inte det bästa just nu. Försök att bara ta det lugnt så kommer du må bättre allt eftersom dagen kommer igång.

Relationer
Det är lite ansträngt mellan dig och någon du egentligen står väldigt nära. Se till att tala klarspråk och få ut det du vill ha sagt, det är inte bra om du går och ruvar på det för länge.

Lycka
Goda nyheter väntas, det är något som gör dig förvånad men positivt överraskad.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Eftersom du kämpar hårt den här veckan kommer du närmare ett erkännande och en belöning. Det är värt att fortsätta i samma snabba och höga takt för att kunna nå dit du vill.

Ekonomi
Att sitta och räkna småslantar är inte vidare produktivt, det distraherar dig och gör dig upptagen så du missar helhetsbilden. En större fråga kräver din uppmärksamhet just nu.

Hälsa
Du är inte så sugen på att testa nya saker när det gäller träning och vill helst bara fortsätta som du gör. Så länge det innebär regelbunden rörelse är allt i sin ordning, annars får du se till att hitta något sätt att höja din aktivitetsnivå.

Relationer
När någon öppnar sitt inre för dig måste du göra ditt bästa för att lyssna och vara förstående. Även om du inte kommer på något klokt att säga så gör det inget, det viktiga är att du finns där.

Lycka
Du behöver inte oroa dig för tryggheten och kan ge dig iväg på äventyr. Lyckan finns lite längre bort, så våga söka dig dit.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Nu är det snabba vändningar och du behöver kunna ta beslut utan större omsvep. Det här för saker och ting framåt men gör dig också lite stressad, så se till at du vilar ut ordentligt under din lediga tid.

Ekonomi
Har du avsatt lite pengar till att bara ha kul i helgen? Det kommer behövas. Ifall du slösar upp allting innan fredag kan det påverka dina valmöjligheter.

Hälsa
Du har gott om överskottsenergi du behöver bli av med, speciellt till helgen. Att träna är en bra idé.

Relationer
Nu vill du gärna hitta på något galet upptåg tillsammans med kompisgänget. Helst vill du bara vara med de du känner väl sen innan men det kan pigga upp om du är öppen nog att bjuda in någon ny i den inre kretsen.

Lycka
Det kanske låter för bra för att vara sant men allt tyder på att lyckan nu kommit för att stanna. Den positiva trenden inom flera livsområden verkar med största sannolikhet vara bestående.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Det känns som att andra snackar mer än de arbetar och att du är den som drar det tyngsta lasset. Är det sant så kan du vara bekväm i att allt syns och du kommer säkerligen få lön för mödan i slutändan.

Ekonomi
Du trånar efter mer än du tror du har råd med men det finns ett sätt. Kanske du kan få något likvärdigt för ett lägre pris? Gör lite efterforskningar och se.

Hälsa
I slutet av veckan får du en ursäkt att ta det lugnt lite då en planerad aktivitet ställs in. Använd tiden för att vila upp dig så du orkar ta nya tag sen.

Relationer
En person i din närhet vill dig väl och kommer med råd. När du tänker närmare på saken visar det sig ligga mycket sanning däri, så var inte stoltare än att du kan ta till dig det som sägs.

Lycka
Nu får du en lärdom som visar dig hur viktigt det är att gå sin egen väg och inte bry sig så mycket om vad andra tycker och tänker.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Det gäller att du inte viker av från planen nu, det är viktigt för att arbetet ska kunna fullföljas på bästa sätt. Nu är det inte läge att slösa tid på att försöka hitta en mer effektiv metod även om den skulle kunna finnas.

Ekonomi
Inom kort kommer läget att förändras för dig. På lång sikt är det positivt, det kommer däremot innebära att du behöver spara lite extra.

Hälsa
Du ser fram emot en vecka som är lite lugnare än vanligt. Det kommer vara välbehövligt för dig att varva ner lite och spendera tid hemma med någon stillsam aktivitet.

Relationer
Framåt helgen så kan det bli en plötslig ändring av planer så var beredd på det. Försök tänka ut något alternativ till det du tänkt så du slipper sitta ensam och ha tråkigt.

Lycka
Du behöver vara beredd på att se dina rädslor i ansiktet nu för att kunna komma vidare och bli framgångsrik i livet.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Nu är du extra bra på att kommunicera med andra vilket gör att samarbeten går snabbt och lätt. Du upplever att andra förstår dig och du dem.

Ekonomi
Det går bra med sparandet även om du gärna vill ha lite guldkant på tillvaron. På ett intuitivt sätt lyckas du skapa balans.

Hälsa
Du vet att du behöver röra på dig men har lite svårt att komma till skott. Välj en träningsform som du faktiskt tycker är kul. Det kan även hjälpa att ha en träningskompis.

Relationer
Någon du är intresserad av ger dubbla signaler och du får svårt att tolka dem. Det bästa är ifall ni kan ha en öppen konversation så det inte uppstår några oklarheter eller missförstånd.

Lycka
Även om du har tur i spel så är det lätt hänt att kostnaderna skenar iväg. Ska du spela så gör det för en förutbestämd summa.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Det blir en lite trögstartad vecka eftersom du har svårt att komma igång efter helgen. Var inte så hård mot dig själv, du kommer snart ikapp.

Ekonomi
Den finansiella situationen har blivit bättre den senaste tiden vilket innebär att du nu kan slappna av lite. Du måste dock fortfarande styra upp dina utgifter så de inte skenar iväg.

Hälsa
Musik får dig på gott humör och kan lyfta dig från en deppig sinnesstämning. Det här är precis vad du behöver just nu!

Relationer
Någon du är romantiskt intresserad av visar tecken på att vilja binda sig mer. Är du tveksam så fortsätt skynda långsamt. Däremot ska du berätta hur starkt du känner, så det här inte tolkas som ett ointresse.

Lycka
Du behöver all tur du kan få just nu, så när något går din väg gäller det att du gör allt för att hålla fast vid det.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
På måndag går allt lekande lätt för dig, så passa på att få så mycket som möjligt av dina uppgifter uträttade då. Resten av veckan behöver du trappa ner på tempot för att inte bli överväldigad.

Ekonomi
Du har en idé om hur du skulle kunna öka dina inkomster men allt är fortfarande på planeringsstadiet. Låt det få ta sin tid, det är ingen idé att hasta.

Hälsa
Det är inte så petigt med varken kost eller träning just nu. Kroppen är förlåtande för små felsteg men tolka inte det här som att det är fritt fram att hugga in på sötsakerna, du måste fortfarande hålla tillbaka lite.

Relationer
Du är något av en medlare och vill att alla ska existera i harmoni med varandra. Det här gör att du lägger mycket energi på att försöka hjälpa vänner och närstående att komma överens med varandra. I stor utsträckning lyckas du också med det.

Lycka
Ta inga dumdristiga risker just nu, det är mycket som står på spel och du vill inte gärna förlora det du byggt upp under en längre tid.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!