Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 34 – 19 augusti till 25 augusti

Är du vädur och singel bör du hålla ögonen öppna eftersom det finns en person i din närhet som är intresserad och försöker uttrycka sina känslor för dig. För dig som är stenbock så tycker du att det är ganska jobbigt att sitta still för länge nu, det spritter i benen på dig. Ta en långpromenad om du kan, eller bara släpp allt och dansa en stund. Den extra rörelsen får allt att kännas så mycket bättre.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Du har intensivt fokus på det du måste bli klar med nu och inget kan hindra dig från att uppnå det i tid. Även om det uppstår oförutsedda saker som spiller tid har du tagit med det i beräkningen och det är inget som påverkar slutresultatet.

Ekonomi
Nya möjligheter att tjäna pengar uppenbarar sig för dig. Du får gott om tid att tänka över saken och behöver inte ta något hastigt beslut.

Hälsa
Din kreativa sida visar sig på fritiden och du ägnar dig gärna åt skapande i någon form. Försök ta dig den tiden genom att planera väl.

Relationer
Du som är singel bör hålla ögonen öppna eftersom det finns en person i din närhet som är intresserad och försöker uttrycka sina känslor för dig. Är du i ett fast förhållande är det bäst att vara undvikande. Kanske ingen av er är riktigt säker på vad den vill med framtiden så det är bäst att skynda långsamt.

Lycka
Du känner dig självsäker och antar att allt kommer gå din väg. Förmodligen så kommer det också göra det, så tur för dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Försök kontrollera dina känslor och hålla dem tillbaka när du är i en situation där du måste vara taktfull. Visst ska du säga vad du tycker och tänker men det finns en tid och plats för det.

Ekonomi
Någon ger dig värdefulla råd gällande din finansiella situation. Var inte för stolt för att ta till dig av dem.

Hälsa
Träning kan vara ett sätt att få utlopp för dina känslor som håller på att välla över inombords. Det gäller att du väljer en tillräckligt ansträngande aktivitet för att det ska ha effekt.

Relationer
Det är dags att tänka över vilka personer du vill fortsätta ha nära och vad du kan göra för att hålla vänskapen vid liv. Glöm inte att höra av dig ofta till de som betyder mest för dig.

Lycka
Du vill gärna överraska en vän. Tänk på att det inte behöver vara något stort, det är tanken som räknas.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Du går i tankarna på att byta jobb eller inriktning. Det gäller att du väger in alla fördelar och nackdelar innan du tar något beslut. När du tänker efter finns det mycket som håller dig kvar.

Ekonomi
Kanske behöver du sakta ner på ditt sparande nu eftersom det uppstår en del extra utgifter. Det är ingen fara, det viktiga är att du gör plats för de nödvändiga utläggen.

Hälsa
Du har ett beslut att ta som är relaterat till hemmiljön. Även om det är upp till dig finns det andra som du bör ta hänsyn till när du tänker över de olika alternativen.

Relationer
Någon från ditt förflutna gör inträde i ditt liv igen. Du känner dig lite kluven till det – fundera på vad du egentligen vill och agera därefter. Det ska inte vara påtvingat.

Lycka
Du gör gott i att lyssna på någon som har koll när det gäller spel. Kanske du lär dig en strategi du inte tidigare testat.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Nu är du nära att slutföra ett projekt men behöver fila på de sista detaljerna. När det gått så här bra hittills lönar det sig att vara extra noga på slutet så inte kvaliteten på slutprodukten sjunker.

Ekonomi
Du kan avsätta en del pengar till ett hemmaprojekt som länge funnits i tankarna. Passa på nu när möjligheten finns.

Hälsa
Det känns angeläget att hålla en bra kontakt med din familj och släkt just nu. Mycket kan förbättras då det inte varit helt idealiskt förut.

Relationer
Om du är i ett nytt förhållande eller precis har tagit saker och ting till en mer seriös nivå så är det dags att dra i bromsen och ta det lite lugnare. Det är ingen stress oavsett på vilket plan ni befinner er och inte heller för dig som är på jakt efter någon ny.

Lycka
I början av veckan är turen med dig men sen börjar den sakta minska. Ta tillfället i akt om du ska spela något slumpmässigt spel.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Du har energi nog att bli klar med allt du planerat och lite därtill. Det handlar mycket om att du lyssnar till dig själv och veta när du är som mest produktiv och vilken del av arbetsdagen du bör ta det lite mer lugnt på.

Ekonomi
Allt saktar ner på den ekonomiska fronten. Det behöver inte nödvändigtvis vara negativt, du lär till exempel inte bli överraskad över plötsligt uppkomna utgifter av det större slaget.

Hälsa
Stress kan påverka din mage negativt. Försök att ändra i schemat så du har mer tid att äta i lugn och ro och inte behöver rusa iväg till jobbet och på dina ärenden.

Relationer
Du vill gärna dra dig undan och bara spendera tid med dina allra närmaste. Det är okej att tacka nej till en fest om du känner att du inte orkar.

Lycka
En person i din närhet har tur och den smittar av sig på dig!

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Du saktar ner på tempot nu men det betyder inte att arbetet blir lidande. Tvärtom är det bra att du inte hastar eller försöker forcera fram ett resultat.

Ekonomi
Var noga med att analysera alla nya erbjudanden innan du hoppar på dem. Allt är inte alltid som det ser ut vid första anblicken och det kan finnas villkor du missar om du inte är noggrann.

Hälsa
En av dina hobbyer har fått stå åt sidan men nu kan du damma av din talang och ge det ett nytt försök. Du kommer må bra psykiskt av att ägna dig åt det du tycker om.

Relationer
Du har lätt för att dra till dig andras uppmärksamhet just nu och vet hur du ska använda det till din fördel. Är du redan upptagen får du tänka lite extra på vilka signaler du sänder ut.

Lycka
Glöm bort njutning för stunden och vänta på den riktiga belöningen som kommer senare. Du har styrkan att härda ut.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Kommunikationen mellan dig och andra på arbetsplatsen fungerar smidigt nu. Det finns goda möjligheter till gruppsamarbeten.

Ekonomi
Det finns riktigt bra möjligheter men de är gömda bland en massa oseriösa erbjudanden. Du måste vara kritisk och sålla.

Hälsa
Du tjänar på att bryta rutinen och testa något nytt när det gäller din livsstil. Se det här som en vecka då du experimenterar för att komma fram till vad som funkar för dig.

Relationer
Kärlek och utlandsvistelse hör ihop, kanske du hittar någon på en resa eller får en romantisk tid med din partner långt ifrån hemmet. Möjligheterna är oändliga här, hela världen ligger för dina fötter.

Lycka
Sänk dina förväntningar så kommer du fara fram i rasande fart mot ditt mål. Allt handlar om att ha realistiska förhoppningar.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Nu är möjligheterna extra goda att knyta viktiga arbetskontakter som du kommer ha nytta av i framtiden. Underskatta inte den betydelse sociala relationer har för din karriär.

Ekonomi
Du har länge velat byta ut en teknisk pryl som krånglar. Nu ser det rätta köptillfället ut att uppenbara sig.

Hälsa
Nu är det lätt hänt att du går och småäter på grund av att du har tråkigt. Kom ihåg att laga riktig mat på hyfsat fasta tider så motverkar du detta.

Relationer
Undvik tillfälliga förbindelser. Om det är något du har på känn inte kommer att hålla så kan det ändå resultera i att du blir besviken när det över.

Lycka
Leta efter en ny riktning att styra ditt liv men gå inte för fort fram. Du måste först vara säker på att allt både känns rätt och är praktiskt genomförbart.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Du har flyt när du diskuterar saker med överordnade och har lätt för att övertala de högre uppsatta om något du vill åstadkomma. Allt verkar gå din väg just nu.

Ekonomi
Du letar efter en passiv inkomst som kan sköta sig själv medan du gör annat. Nu är du en bra idé på spåren!

Hälsa
Du är fylld av idéer på hur du ska förbättra hemmiljön. Inte allt är genomförbart på en gång dock, du får välja det som känns viktigast först.

Relationer
Eftersom du har kontroll över dina känslor tar du inte så lätt felaktiga beslut i dina relationer. Du kan hålla dig själv i styr och huvudet kallt när du pratar om saker som upprör dig så det är bra att ta de jobbiga diskussionerna nu.

Lycka
Fredagen ser ut att bli din lyckodag då allt rullar på smidigt redan från morgonen. Ta tillvara på de möjligheter som uppenbarar sig.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Din mer bekväma sida kommer fram nu och det får dig att vilja ta genvägar. Visst kan det finnas snabbare och enklare vägar till samma resultat. Tumma aldrig på kvaliteten bara.

Ekonomi
Avvakta med större investeringar just nu. Dina löpande utgifter får inte bli lidande så spendera med måtta.

Hälsa
Du tycker det är ganska jobbigt att sitta still för länge nu, det spritter i benen på dig. Ta en långpromenad om du kan, eller bara släpp allt och dansa en stund. Den extra rörelsen får allt att kännas så mycket bättre.

Relationer
Du är lite otålig och vill framåt i kärlekslivet. Nu måste det hända grejer annars har du tråkigt.

Lycka
Någon ur den äldre generationen ger dig råd som du kan ha mycket nytta av så lyssna och ta till dig av vad personen har att säga.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Nu kommer du till botten med hur nyttigt ett av dina professionella förhållanden är då en situation uppstår som prövar styrkan i det du byggt upp.

Ekonomi
Du måste se till att hela tiden ligga steget före nu. Har du inte planerat tillräckligt bra kan du få en tråkig överraskning. Mycket ligger i dina egna händer och du kan vända även svårare situationer.

Hälsa
Det är dags att se över ditt schema och fundera på om du ska skjuta på aktiviteter till en annan tidpunkt. Det finns många sätt att optimera din planering.

Relationer
Du funderar på ett nytt förhållande och om det skulle vara värt att satsa på. Mycket beror på de övriga omständigheterna men du ska även följa ditt hjärta.

Lycka
Det är bäst om du undviker att spela hela veckan förutom möjligen helgen då du har lite mer pengar över till nöje.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Nu får du gott om feedback både från kollegor och högre uppsatta. Notera vad andra tycker och ta till dig av det som sägs men försök att inte fixera dig vid det.

Ekonomi
Om du behöver ta en diskussion gällande din finansiella situation nu så gäller det att du är flexibel och tillmötesgående, speciellt när andra är inblandade och berörs av det hela.

Hälsa
Inte mycket händer med ditt mående om du väljer att sitta på rumpan hela din fritid. Det enda som sker är att du blir passiviserad och orkar mindre. Försök hitta en aktivitet som du njuter av så blir det mer motiverande att hålla igång.

Relationer
Du låter känslorna flöda, både positiva och negativa. Det här påverkar dina närmaste förhållanden en del men den som bryr sig om dig kan uppskatta det fina och bortse från det jobbiga.

Lycka
Din tur är ökad i skicklighetsspel men när det gäller lotterier och dragningar kan du inte lita på den. Det är bäst att du försöker använda dig av din kompetens istället.

 

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!