Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 35 – 26 augusti till 1 september

Om du är kräfta så reflekterar du mycket på gamla minnen och på dina rötter. Släkten kan ha svar på det du funderar över, så hör av dig till dem. För dig som är lejon kan vardagen vara lite smått oturlig, men det ser det ut att bli en riktig turhelg, de står i proportion till varandra. Det kan vara värt att satsa en summa på spel om du avvaktar till slutet av veckan och väljer ett tryggt alternativ.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren

Arbete
Nu kan det hända att någon påbörjar en uppgift som egentligen var din. Du vet inte riktigt vad du ska tycka om saken. Tänk praktiskt, det kan vara bättre på flera sätt att din börda lättas.

Ekonomi
I början av veckan ska du hålla hårt i pengarna, det gäller även småslantarna. Till helgen har du mer svängrum och kan slappna av lite.

Hälsa
Den senaste tiden har det blivit en del stillasittande och det är dags att du börjar tänka mer på att få in rörelse i vardagen. Du inser snart att det är väldigt enkelt att få till.

Relationer
Det ser ut som att du får din dos av intimt umgänge redan innan helgen då det händer något spännande!

Lycka
Vinner du något nu så är det sannolikt ingen stor summa men även småvinster kan vara roliga. Det gäller bara att du inte satsar för mycket så du går förlorande ur det hela.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Att gissa duger inte, du måste vara säker på fakta i vad du än tar dig för. Även om det sitter i fingrarna och du känner på dig intuitivt hur du ska lösa ett visst problem så behöver du ändå ha något konkret att komma med.

Ekonomi
När du upptäcker att det krävs en för stor insats för att gå med vinst, var inte rädd för att backa. Det är inte värt att äventyra ditt kapital.

Hälsa
Det har en tendens att uppstå saker med kort varsel och därför är det svårt att ha ett för strikt schema när det gäller din fritid. Du får vara lite flexibel helt enkelt.

Relationer
Det verkar finnas kärlek i luften även om den inte är uttalad. Läs mellan raderna, kan du koppla an till din intuition kommer du förstå så mycket mer.

Lycka
Turen fluktuerar upp och ner och det är svårt att på förhand avgöra när du har bäst chans till vinst. Det bästa rådet är att vara måttfull och avvaktande.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Försök att inte splittra dig själv för mycket just nu, du behöver löpa linan ut innan du kan fortsätta med nästa projekt. Risken är annars att du i slutet av veckan står med en massa halvfärdiga uppgifter.

Ekonomi
Du får inte alltid bästa dealen på dina inköp och det kan vara irriterande när du inser det. Däremot går det smidigt med de långsiktiga investeringarna och det är vad som har den avgörande rollen i slutändan.

Hälsa
Det är bra om du kan hitta strategier att varva ner, gärna på kvällen så du sover bättre. Meditation, yoga och liknande lugna aktiviteter är bra för kroppen såväl som sinnet.

Relationer
Meningsskiljaktigheter kan uppstå när någon tolkar dig alltför bokstavligt. Se därför till att vara extra tydlig med vad du vill få sagt.

Lycka
Turen är med dig på de flesta områden just nu och så även inom spel. Ifall du märker att du börjar förlora ska du dock inte fortsätta på samma sätt.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Det kan vara frestande att fuska lite för att komma ikapp med dina måsten men du tjänar inget på det i längden. Just nu är dessutom allt transparent och det syns tydligt ifall du väljer att ta bekväma genvägar.

Ekonomi
Någon kommer med ett förslag till dig som faktiskt är genomförbart. Det är inte hur du initialt hade planerat men du kan ändra kurs och tillämpa andra strategier.

Hälsa
Du är ivrig att komma igång med kost och träning och känner att en nystart behövs. Sakta i backarna lite bara, det är inte alls så mycket du behöver ändra på som du tror. Försök inte reparera det som inte är trasigt.

Relationer
Nu reflekterar du mycket på gamla minnen och på dina rötter. Släkten kan ha svar på det du funderar över, så hör av dig till dem.

Lycka
Ge en gåva utan motkrav så kommer du få tillbaka något som inte kan värderas i pengar.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Din envishet kan ta dig riktigt långt just nu eftersom du vägrar acceptera att saker och ting är som de är. Varför nöja sig med något halvdant när det kan bli bättre?

Ekonomi
Ett problem som orsakat frustration för dig börjar nu klaras upp. Det här innebär att trenden kommer vara uppåtgående för din ekonomi.

Hälsa
Du har mycket i huvudet just nu och det kan vara en utmaning att bara sitta ner och koppla av då tankarna går på högvarv. Det är just sådana stunder som du verkligen behöver det, så ta dig den där extra tiden när möjlighet finns.

Relationer
Det finns många som behöver dig nu och du måste vara stark. Det känns bra att vara till hjälp och göra andra glada. Tids nog kommer du få den återhämtning du behöver.

Lycka
Om vardagen är lite smått oturlig så ser det ut att bli en riktig turhelg, de står i proportion till varandra. Det kan vara värt att satsa en summa på spel om du avvaktar till slutet av veckan och väljer ett tryggt alternativ.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Början av veckan må vara trögstartad men misströsta inte för det, du hinner snart ikapp med allt som är planerat.

Ekonomi
Det går att göra business av något du redan håller på med. Ta reda på mer om saken.

Hälsa
Vad du än planerar att förändra i livssituationen så är det bäst att skynda långsamt. Det viktigaste är att du inför rutiner som är hållbara på längre sikt och som inte gör att du faller tillbaka i sämre vanor när du inte orkar med längre.

Relationer
Någon i din närhet behöver stöd och omtanke. Det här är ett utmärkt tillfälle att visa att du finns där och bryr dig på riktigt.

Lycka
En person kommer med ett tämligen udda förslag som du till en början avvisar. Fundera lite istället, det kanske inte är en så dum tanke trots allt?

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
När något hänt på jobbet sprider det sig som en löpeld och plötsligt har alla fått reda på det. Gör ditt bästa för att hålla privata saker hemliga även om det innebär att du måste vara för dig själv mer och inte snacka så mycket med kollegorna om ditten och datten.

Ekonomi
Du kan byta saker, färdigheter eller tjänster med någon och spara pengar på så sätt. Det du har att erbjuda värderas högt hos mottagaren och vice versa.

Hälsa
I mitten av veckan upptäcker du att du inte känner dig riktigt som vanligt. Det är dags för felsökning – är det något du nyligen ändrat på som kan vara orsaken?

Relationer
De människor som är omkring dig är viktiga för att du ska känna att du är en del av ett sammanhang. Samtidigt definierar de inte vem du är, så håll fast vid det som gör just dig unik och låt det få komma fram.

Lycka
Det är fint om du kan dela med dig av något du inte behöver, det kommer förgylla dagen för någon annan.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Uppdragen är många och det lönar sig att vara metodisk för att klara av alla utmaningar du stöter på. Fullfölj stegen ett i taget och håll ordning bland dina saker!

Ekonomi
Försök effektivisera dig så mycket som möjligt. Det ska inte behöva ta för mycket tid och kraft att spara några kronor, då är det bättre att du tänker i ett större perspektiv.

Hälsa
Även om det är bra att du blir inspirerad och motiverad av andra så ska du akta dig för att kopiera någons mall. Deras recept på framgång är inte alltid vad som fungerar för dig.

Relationer
Nu behöver du inte välja mellan vänner och kärlek, du har flyt på båda områden. Det blir därför en balanserad vecka för dig.

Lycka
Din snabba reaktionsförmåga kommer väl till pass nu i diverse spel och tävlingar.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Det går särskilt bra för dig som har ett fysiskt tungt och krävande jobb. Din energi gör att du orkar ge det där lilla extra oavsett vad det gäller.

Ekonomi
Du är nytänkande och kreativ när det gäller ekonomin och därför är du bra på att hitta nya lösningar. Använd det här för att ge ditt sparande en knuff framåt.

Hälsa
Motion och rörelse är lätt för dig den här veckan och du kan ta i lite mer än du är van vid. Glöm inte bort att återhämtningen är minst lika viktig.

Relationer
Kärlek kommer och går men vänskap består. Det finns människor du känt sedan länge tillbaka som fortfarande bryr sig om ditt välmående och det är guld värt, speciellt vid de tillfällen du behöver ventilera dina problem.

Lycka
Du får hjälp att flytta bort ett hinder som står i vägen och blockerar vägen framåt. Glöm inte bort att visa din tacksamhet!

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
När du är i närheten höjs tempot och andra får svårt att hänga med. Du jobbar på snabbt och effektivt och har inga problem med att hoppa mellan uppgifterna och återfå fokus igen på en gång.

Ekonomi
Se upp så det inte smyger sig in några slarvfel i beräkningarna. Det är enkelt fixat om du är på din vakt.

Hälsa
Nu är du villig att ta tag i saker som legat på hög. Passa på att göra det mesta av din lediga tid.

Relationer
Mitt bland alla ytliga kontakter finns en sann vän som du kan lita på. Du vet med dig vem det är. Följ ditt hjärta som säger att du ska hålla fast vid den här personen.

Lycka
Du känner dig inte helt nöjd men det har mer att göra med dina höga ideal. Situationen är egentligen väldigt bra inom de flesta livsområden. Ge dig själv en tankeställare.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Det känns motigt med de rutinmässiga uppgifterna – du vill ha utmaningar. Mot slutet av veckan kommer det en sådan som heter duga! Det är en chans för dig att visa vad du är gjord av.

Ekonomi
Innan du funderar på att ingå något avtal så ska du tänka över saken noga. Titta inte ens åt det håller innan du är på det klara med vad du bör förvänta dig.

Hälsa
Du lider inte direkt av idétorka när det gäller att hitta på nya projekt i och kring hemmet. Gör något som är lagom stort för att hinna bli klar med innan veckan är slut, så du inte tar dig vatten över huvudet.

Relationer
Du är en synnerligen bra lyssnare nu och det gör att både kärlek och vänskap får sig en knuff framåt. På båda de här områdena kan det ske en snabb utveckling även om det hittills stått still ett tag.

Lycka
Hur mycket du än försöker öppna en dörr så fungerar det inte om du har fel nyckel. Leta efter det rätta verktyget som skapar de där möjligheterna du letar efter.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Konstruktiv kritik är bra för din utveckling, så känn dig inte stött om någon kommer med ett råd. Tänk inte att det är en pekpinne utan istället något som kan hjälpa dig framåt.

Ekonomi
Stora förändringar inom det finansiella kräver en lösning som både är långsiktig och stabil. Syna din plan och se om du kan hitta några brister eller svaga punkter.

Hälsa
Det är dags att sakta ner och fundera lite på vart du är på väg med din livsstil. Matchar den de förväntningar du har på dig själv? Kanske du har satt för höga krav?

Relationer
En händelse får dig att inse att du verkligen kan lita på en av dina vänner. Var då inte så rädd för att anförtro dig till den här personen.

Lycka
En person som är yngre än du kan sprida mycket glädje i ditt liv och pigga upp din vardag. Njut av de stunder ni har tillsammans.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!