Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 37 – 9 september till 15 september

För dig som är fisk kommer kärlekslivet ha potential att riktigt blomma ut i helgen så se till att fånga de tillfällen som bjuds. Är du stenbock så glider du fram som på ett bananskal, de mindre fel du gör försvinner i mängden och kvar är allt bra du presterar som lyser för sig själv. Andra är minst sagt imponerade!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Tiden går så fort nu, du får se upp så du inte missar en deadline. Bara du är uppmärksam så går det bra då du jobbar på snabbt och effektivt.

Ekonomi
För ett tag sen fick du en idé som kändes lite orealistisk men nu har du bättre möjligheter att kunna förverkliga den.

Hälsa
I början av veckan känner du dig seg men så hittar du en strategi som funkar för att pigga upp dig. Du tar igen den förlorade tiden med råge där på slutet.

Relationer
Partyhatten på, nu vill du ut och festa! Du har lätt för att dra med dig andra med ditt positiva humör och ni kan hitta på en del galna upptåg som ni sent kommer glömma.

Lycka
Allt är inte som det tycks vid första anblicken. Studera ett föremål noga så upptäcker du något speciellt med det.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Ett problem uppstår och ingen annan varken vill eller kan lösa det. Nu är det din chans att gå fram och visa framfötterna.

Ekonomi
Siffrorna ljuger inte och den information du får är korrekt. Därför kan du lita på och gå vidare med det där inköpet eller investeringen om allt ser ut att stämma.

Hälsa
Det går inte att köra på i full fart utan paus. Även om du har gott om energi just nu behöver du även vila och återhämtning för att orka med i det långa loppet.

Relationer
Du är ytligt bekant med någon men det finns goda chanser att ta det vidare till vänskap. Våga ringa och fråga om ni ska hitta på något.

Lycka
Dina gamla spelstrategier fungerar inte längre lika bra och det är dags att tänka ut något annat sätt att optimera dina vinstchanser. Andras feedback är viktig.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
En kollega har information som kan vara bra för dig att ta del av. Kommunicera lite mer med dina jobbarkompisar så får du reda på vad som händer.

Ekonomi
Du kanske spenderar lite mer än planerat men det är på nödvändigheter så allt är ändå i sin ordning. Snåla inte på det som faktiskt är viktigt.

Hälsa
Du behöver gå tillbaka till det grundläggande nu och fokusera på sådant som är basen i en sund livsstil. Det är inte läge att vara för petig med småsaker, detaljerna spelar mindre roll om du har en bra grund att utgå ifrån.

Relationer
Det är något känsligt du behöver prata med en närstående om men vissa saker är svåra att ta upp även om du står personen mycket nära. Gå varsamt fram när du måste beröra den här typen av ämnen.

Lycka
En utmaning som kräver skicklighet är ingen match för dig och du får chansen att på riktigt briljera. Ditt självförtroende får sig en välbehövlig kick av det här.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Du kanske inte håller så högt tempo jämnt men det du presterar är bra och räcker mer än väl för syftet. Låt saker få ta sin tid och stressa inte upp dig.

Ekonomi
Långt tid har passerat sen du såg över din budget och nu är det verkligen dags att ta tag i den igen. Det finns områden du skulle behöva fokusera på som du inte lägger tillräckligt med resurser på i nuläget.

Hälsa
Du är lite känslig för temperaturförändringar och ska undvika att bli för varm eller kall just nu. Var förberedd så du inte kompromissar ditt mående.

Relationer
Utseendet har inte så stor betydelse hos dig när det gäller en partner, du letar efter något djupare. Avfärda då inte någon på grund av att den personen inte ser ut som du föreställt dig.

Lycka
Det duger inte att bara sitta hemma och drömma om den stora framgången, du måste våga dig ut i världen. Uppmärksamheten är av godo!

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Du är duktig på ett område som du ännu inte fått visa din kompetens inom. Den här veckan ser du ut att få chansen!

Ekonomi
Nu kommer du behöva begränsa dina utgifter lite så du kan spara ihop till något större. Det kommer vara väl värt besväret när du når ditt mål.

Hälsa
Du velar fram och tillbaka när det gäller träning eftersom du inte riktigt kan avgöra vad som är bäst. Tänk på att det viktiga inte är att allt blir perfekt utan att du kommer till skott och får något gjort.

Relationer
Kärleken står i centrum nu vilket gör att du inte hinner höra av dig till vännerna lika ofta. Glöm inte bort dem helt bara.

Lycka
Det gäller att du har is i magen och väntar på rätt läge ifall du ska spela. Slösa inte bort dina pengar vid första bästa tillfället.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Nu börjar du ifrågasätta ifall ditt karriärval verkligen är rätt. Fortsätt fundera men skrid inte till verket med något nu, du behöver mer tid att tänka för att inte göra något överilat.

Ekonomi
Utgifterna är oregelbundna just nu men det går jämnt upp när veckan är slut. Oroa dig inte för mycket om de skulle skena iväg inom något område, det är bara tillfälligt.

Hälsa
Försök inte jaga kortsiktiga mål nu, du kommer kanske uppnå dem men de gör dig inte lycklig i livet. Då är det bättre att du fokuserar på att göra bestående förändringar.

Relationer
Dina hämningar håller dig tillbaka och det blir en utmaning att jobba med det. Lär känna nya människor långsamt så växer känslan av trygghet och allt blir lättare.

Lycka
Fullfölj det du påbörjat, det hindrar dig från framgång att ha för många projekt på gång samtidigt utan att något riktigt blir helt klart.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Du är noggrann nu och det lönar sig. Eftersom du inte tummar på kvaliteten och gärna lägger ner lite extra jobb på detaljerna är utsikterna goda för dig.

Ekonomi
Du kan knyta en värdefull kontakt nu som kan bistå dig i finansiella frågor. Ta vara på den här möjligheten.

Hälsa
Försök tänka på att hålla en god sömnrutin. Det blir svårt att somna just nu om du inte varvat ner ordentligt. När du är orolig i kroppen kan yoga och meditation vara till stor hjälp.

Relationer
Nu är det på tiden att du är lite självisk och frågar dig själv vad du får ut från umgänget med andra. Visst är det fint att ge av det du har och det är även väldigt uppskattat, du ska bara inte bli helt utplånad på kuppen.

Lycka
Du vill inget hellre än att göra alla nöjda men det är inte möjligt alla gånger. Gå din egen väg istället för att försöka uppfylla andras önskningar.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Nu får du chansen att visa dina ledaregenskaper då du sätts i en situation med mycket mer ansvar än vanligt. Passa på att framhäva dina talanger.

Ekonomi
Sakta men säkert trillar inkomsterna in. Även om det inte är några större summor så räcker det faktiskt ganska långt ändå.

Hälsa
Det kan vara kul och uppfriskande att testa en ny aktivitet som du inte tidigare ägnat dig åt. Du behöver anstränga dig och svettas lite samtidigt som du har skoj, mycket mer givande än så kan det inte bli!

Relationer
Du behöver bryta isoleringen som uppstår när du spenderar för mycket tid hemma. Ring en vän och föreslå något kul som ni kan hitta på.

Lycka
Din intuition kan ta dig hur långt som helst nu så länge du inte motarbetar den.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Andra tror på dig så varför tvivlar du? Du har kompetensen som krävs för jobbet, lite självsäkerhet vore pricken över i:et.

Ekonomi
Nu vänder dina prioriteringar och du måste satsa pengar på ett område som varit eftersatt – vilket är klart på tiden.

Hälsa
Någon ger dig en del råd gällande din hälsa och din stolthet ska inte hindra dig från att ta emot dem. Det ligger mycket kärlek och omtanke bakom.

Relationer
Ditt sociala liv får ett uppsving nu. Det finns många möjligheter att umgås både med nära vänner och mer ytligt bekanta så passa på att fånga de tillfällena.

Lycka
Du hämtar inspiration från alla möjliga håll vilket gör att du får goda idéer. Låt dem hjälpa dig att må bättre och ta dig vidare i livet.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Du glider fram som på ett bananskal, de mindre fel du gör försvinner i mängden och kvar är allt bra du presterar som lyser för sig själv. Andra är minst sagt imponerade!

Ekonomi
Slarv kan få särskilt mycket konsekvenser just nu, så dubbelkolla alla siffror och håll koll på dina tillgångar.

Hälsa
Du känner för att lata dig och vila på soffan på fritiden. Utmaningen är att försöka röra på dig mer i vardagen då du lätt blir för stillasittande. Du behöver inte pusha dig själv hårt, lätt aktivitet är fullt tillräcklig.

Relationer
Någonstans i mitten av veckan har du en turdag. Du känner igen den på att den börjar väldigt bra.

Lycka
Om du väljer att spela kommer det gå bra för dig så länge du inte är för ivrig. Du behöver planera innan du gör dina drag.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Ditt jobb kommer kräva att du tar snabba beslut nu och det finns inte alltid så mycket tid att tänka som du skulle önska. Det här är till stor del bra eftersom det gör dig rask och effektiv.

Ekonomi
Nu hittar du en genväg som får dig att spara en del pengar. Så länge det inte är något skumt är det bara att köra på.

Hälsa
Dina känslor håller på att koka över, både positiva och negativa. Försök hitta lugnet i vardagen och dra dig undan en stund för att centrera dig själv när du har möjlighet.

Relationer
En närstående behöver ditt stöd så gör ditt bästa för att finnas där. Det här kan ta förhållandet till en högre nivå.

Lycka
Om du hakar upp dig på småsaker kan du gå miste om mycket bra. Fokusera på det som är viktigt för dig och de du bryr dig om på längre sikt.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
I slutet av veckan får du ett besked som förändrar jobbsituationen för dig. Det här är inte saker som är utom din kontroll utan du kommer ha en hel del att säga till om.

Ekonomi
Utgifterna hopar sig för dig i mitten av veckan men du grejar det om du bara planerar smart, annars kan du få det tufft i helgen.

Hälsa
Det är inte bara kroppen som behöver träna, även hjärnan behöver stimuleras nu för att du ska må bra och prestera bättre i vardagen. Hitta på en utmanande aktivitet som innebär att du får tänka till lite extra.

Relationer
Kärlekslivet har potential att riktigt blomma ut i helgen så se till att fånga de tillfällen som bjuds.

Lycka
Du har inget riktigt flyt i början av veckan men sen ser det ut att vända för dig och söndagen kan bli en riktig turdag.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!