Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 38 – 16 september till 22 september

Är du jungfru så ska du inte misstro din närmaste vän även om du får reda på något som gör dig kluven. Det bästa är att ni pratar direkt och reder ut saken, det kan ha skett ett missförstånd. För dig som är stenbock så ska du ta hand om dig själv lite extra nu, du behöver vila dig efter en ansträngande period. Det är inte läge att ta i för fullt när det gäller fysisk träning men du mår absolut bra av att röra på dig.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
En kontrovers uppstår på arbetsplatsen men någon är inte så villig att diskutera det hela. Försök hitta bra argument och presentera dem så ni kan komma vidare.

Ekonomi
Värdet på saker i din ägo har stigit. Kanske är det läge att sälja nu?

Hälsa
Du behöver ladda på med bra energi för att orka med en hektisk vecka. Bli inte frestad att skippa måltider av bekvämlighet, det straffar sig senare.

Relationer
Det sociala umgänget riskerar att bli lite stelt ifall du inte bjuder till. Tänk på det så du inte blir den tråkiga i sällskapet, du har mycket att både ge och även att få om du bara släpper lite på dina hämningar.

Lycka
När det gäller kunskap har du tur, så ställ upp i någon frågesport eller annan tävling där du får briljera.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Om du väl lyckas fokusera jobbar du på riktigt bra och får mycket gjort. Det är dock ett problem att du lätt blir distraherad, så försök göra vad du kan för att undvika det. Du kanske får sätta telefonen på ljudlös eller sätta upp en ”stör ej” skylt.

Ekonomi
Ta till de knep du har för att spara pengar, det kommer behövas nu. Du är skärpt och på hugget vilket behövs.

Hälsa
En mindre åkomma irriterar dig och du bör se till att försöka lösa problemet medan det fortfarande är i begynnelsestadiet. Allt du kan göra för att förhindra att det blir värre är bra.

Relationer
Den fysiska närheten till andra är viktig nu och du behöver beröring för att må bra. Försök vara tillsammans med de du älskar så mycket som möjligt.

Lycka
Din personliga utveckling går framåt och du når ett viktigt mål i livet. Det här är en milstolpe för dig så var stolt!

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Mot eftermiddagen är du som mest produktiv, så se om du kan förlägga uppgifter som kräver skärpa senare på dagen.

Ekonomi
Den finansiella situationen är under kontroll och det finns inget du akut behöver oroa dig för. Tvärtom ska du undvika att förstora upp saker och ting som egentligen är av mindre betydelse på längre sikt.

Hälsa
Du behöver inte spendera en massa pengar på ditt välmående nu, det finns mycket du kan göra som är helt kostnadsfritt. Låt dig inte luras av oseriösa erbjudanden som sägs förbättra din hälsa.

Relationer
Det gäller att du är finkänslig för tillfället så ingen tar illa upp av det du har att säga. Även en nära vän kan bli stött om du är för rak i att påpeka något. Det betyder inte att du ska hålla tyst, du kan hitta ett smidigt sätt att uttrycka dig på.

Lycka
Någon i din närhet sätter guldkant på vardagen genom att bjuda dig på något. Det är bara att tacka och ta emot!

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Under mitten av veckan känner du hur klimatet på arbetsplatsen börjar bli mer avslappnat. Då kan du med gott samvete dra ner lite på tempot.

Ekonomi
Även om inkomsterna är goda har pengar en tendens att försvinna snabbt ur dina fickor. Fråga dig själv om allt du spenderar på verkligen är nödvändigt.

Hälsa
Din magkänsla gör att du instinktivt känner på dig hur du ska leva sunt just nu. Du litar inte på att en mall kan passa alla, vilket är korrekt.

Relationer
Du vet vem du ska lita på och de personer du måste hålla ett visst avstånd till. Låt inte en av de sistnämnda fresta dig att öppna upp dig om privata angelägenheter.

Lycka
Om du bara sänker dina förväntningar lite så kommer du närmare förverkligandet av dina drömmar.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Bara fortsätt i samma stil som förut, du har hittat ett vinnande koncept. Det som kan krångla till det är ifall du beslutar dig att ändra för mycket i ditt arbetssätt.

Ekonomi
Nu är du på idésamlarstadiet och letar efter metoder som kan öka dina inkomster. Du kommer fram till flera lösningar som är relativt okomplicerade.

Hälsa
Du är fysiskt stark nu och klarar av att pusha dig själv mer än du tror. Utmaningar är stärkande för dig och tar dig framåt.

Relationer
Du är något av en medlare just nu och vill inget hellre än att alla ska leva i harmoni. Detta gör samtidigt att många dras till dig då du skapar en lugn och behaglig stämning kring dig.

Lycka
Använd tekniken till din fördel för att öka dina chanser till framgång. Det finns många sätt du inte prövat än.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
När motivationen är på topp får du mycket gjort så passa på att utnyttja de tillfällena och göra det mesta av dem.

Ekonomi
Om du upptäcker att du fastnat i ett ofördelaktigt avtal ska du inte bara acceptera läget. Det finns ett sätt att lösa det och förbättra situationen.

Hälsa
Tiden är kommen att släppa något ur ditt förflutna. Nu har du möjlighet att bearbeta det som hänt och gå vidare. Det kommer kännas lättande för dig.

Relationer
Misstro inte din närmaste vän även om du får reda på något som gör dig kluven. Det bästa är att ni pratar direkt och reder ut saken, det kan ha skett ett missförstånd.

Lycka
Du behöver klura lite på vad du ska välja om du spelar. Det får ta den tid det tar – det sista du ska göra är att stressa fram ett beslut.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Du behöver inte ändra på något när det gäller din insats nu, det är bara att köra på som vanligt. Du sitter tryggt på din position.

Ekonomi
Det kan vara läge att gå samman med någon och dela på en kostnad eller samarbeta på annat sätt. Se till att det är någon du verkligen kan lita på.

Hälsa
Du behöver en del peppning för att ta dig upp från soffan och bli mer aktiv. Även om du hellre skulle ta det lugnt är det bättre för dig att få ordentlig motion. Lyckligtvis har du en person i din närhet som motiverar dig.

Relationer
Du och en vän har glidit ifrån varandra och det var ett tag sedan ni hördes. Nu har du chansen att ändra på det då en situation uppstår som gör det lätt för er att ses.

Lycka
Turen verkar vara här för att stanna, du har flyt hela veckan både när det gäller skicklighetstävlingar och slumpmässiga spel.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Det känns trögt att komma in i rutinerna i början av veckan men är du bara tillräckligt driven så faller allt snabbt på plats. Lita på din kompetens, andra gör det.

Ekonomi
Det kommer ta lite längre tid än du tror att spara ihop tillräckligt mycket pengar till det du drömmer om. Dock kan du göra mycket den här veckan för att påskynda saker och ting.

Hälsa
Din kropp är känslig för förändringar just nu så du bör gå lugnt fram om du ska försöka ändra på något i livsstilen eller den praktiska situationen. Tar du det steg för steg är det högre sannolikhet att du håller fast vid de vanor du skapar.

Relationer
En person i din närhet behöver hjälp med något som du har personlig erfarenhet av. Se det som ett tillfälle att komma närmare varandra.

Lycka
Du har nytta av din intuition nu när det gäller val av spel och strategier. Det är en stor fördel att instinktivt känna på sig vad som är rätt.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Du har fått vänta länge på ett erkännande men nu får du äntligen bekräftelse på att det du gör är rätt och bra. Det här sporrar dig att kämpa ännu mer i framtiden.

Ekonomi
Det bästa rådet just nu är att undvika att blanda ihop kärlek och pengar. Din förtjusning för en viss person kan få dig att spendera mer än du planerat.

Hälsa
Du får reda på fakta nu som till stor del förändrar hur du ser på ditt liv. Det blir ett uppvaknande som är väldigt positivt för dig eftersom det får dig att inse att det finns en ännu bättre väg att ta än den du befinner dig på.

Relationer
Det är bra om du försöker bygga upp ett bättre supportsystem, det behöver finnas personer runt dig som du kan falla tillbaka på och som finns där för dig. Det är även viktigt att ni delar liknande värderingar.

Lycka
Du har känt dig lite nere på grund av att något saknats i ditt liv men nu kommer det bli ändring på det!

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Det tar lite långt tid att bli klar med vissa uppgifter och då kan det hända att du börjar bli less. Kvaliteten blir dock riktigt bra så tappa inte modet.

Ekonomi
Du har en briljant idé för att öka inkomsterna som du klurat på ett tag men alla praktiska förutsättningar är inte på plats ännu. Undvik att stressa fram en lösning.

Hälsa
Ta hand om dig själv lite extra nu, du behöver vila dig efter en ansträngande period. Det är inte läge att ta i för fullt när det gäller fysisk träning men du mår absolut bra av att röra på dig.

Relationer
Kommunikation är mycket viktigt just nu. Se till att du får fram det du menar på ett tydligt sätt och kontrollera att det uppfattats rätt.

Lycka
Ett hinder på vägen mot framgång håller på att lyftas ur vägen vilket innebär att allt blir lättare framöver.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Du känner dig inspirerad nu och har lätt för att vara kreativ. Blir uppgifterna för monotona för dig tappar du lusten. Då kan det hjälpa att omge dig med saker som lyfter ditt mående, det kan vara en så liten sak, såsom en vacker tavla eller att lyssna på lite musik.

Ekonomi
Bara för att du kan behöver inte betyda att du borde. Du har möjligheten att spendera pengar nu utan att det gör någon direkt större inverkan men det är inte det klokaste du kan göra.

Hälsa
Många tankar snurrar i huvudet på samma gång och du känner dig överväldigad. Fundera på saker under dagen och försök släppa dem så slipper de inverka på din sömn.

Relationer
Du behöver släppa loss lite och ha kul. Finns det en fest att gå på så tacka inte nej till den.

Lycka
Eftersom du är så flink på fingrarna för tillfället så har du chansen att vinna en tävling eller ett spel där det gäller att ha bra reaktionsförmåga.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Blir det för mycket stillasittande på ditt jobb påverkar det din insats eftersom du blir stel och inte riktigt på humör. Försök upp och röra på dig emellanåt.

Ekonomi
Du kan behöva dra in lite på utgifterna men lider inte för det. Faktum är att det inte ens märks när det gäller din livskvalitet.

Hälsa
Du och en kompis kan inspirera varandra att göra bättre val. Det kommer vara lättare om du inte är ensam i det du försöker bli bättre på utan har någon att rapportera till och prata med det om.

Relationer
Du går omkring med tankar på hur det skulle vara att inleda något med en person som är totalt olik dig. Än så länge är det inget konkret men du börjar ifrågasätta om typen du brukar dras till verkligen är rätt för dig.

Lycka
Det materiella är inte så viktigt just nu, du värderar ditt inre välbefinnande mer. Nu får du frossa i saker som får dig att må bra och inte kostar pengar.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!