Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 4 – 21 till 27 januari

Lejonet, Bli inte för upprörd om något oturligt inträffar i mitten av veckan, du har en god nyhet att vänta också! Ett besked om förändring är på väg till dig som är Våg så var förberedd på att saker kan hända snabbt!

veckohoroskop-astro-puffFoto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete

Det du kräver från andra måste du också föregå med ett gott exempel på. Kollegorna ser och tar efter det du gör när de märker att det fungerar bra. Det känns bra att vara en förebild.

Ekonomi

Nu gäller det att du inte går och nallar av dina sparpengar eftersom de snabbt kan ta slut. Även om du bestämt dig för att vara måttlig så kan du inte riktigt hejda dig själv om du väl har börjat.

Hälsa

Du har möjlighet att fortsätta göra livsstilsförändringar den här veckan så ta chansen och lägg ner mer energi på det. Det här är definitivt en positiv trend och den verkar vara bestående.

Relationer

Nu är du extra utåtriktad och rättfram. Stundtals kan du kanske vara lite för rättfram. Du bör tänka på vem du talar till och ta i beaktande hur känslig den personen är.

Lycka

Det kan vara svårt att hitta en fungerande strategi när det kommer till spel nu. Både vinster och förluster inträffar till synes slumpmässigt och det är därför inte värt att ta några risker.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete

Allt från dåtiden är inte sämre än de nyare idéerna. Nu kan du använda en riktigt gammal och beprövad teknik för att nå nya framsteg när det gäller din karriär.

Ekonomi

En gåva behöver inte ha en baktanke. Just nu är någon generös mot dig och det är genuint så du ska bara vara glad och tacksam för det.

Hälsa

Nu har du god lust att bara strunta i kostråd och träningsupplägg och bara gå på din egen känsla. Du känner också dig själv bäst och vet de fallgropar du kan ramla i.

Relationer

Det är inte så smart av en viss person att försöka provocera fram en reaktion hos dig, då visar du genast vart skåpet ska stå. Ingen kommer kunna sätta sig upp mot dig för närvarande.

Lycka

En och annan småvinst kan det bli men du bör undvika att satsa alltför stort så du inte förlorar det du tjänat in.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete

Det är bra att du håller dig väl med kollegorna, snart kommer det uppstå en situation där du behöver backning från de andra.

Ekonomi

Allt rullar på som det ska, även om mindre utgifter uppstår som du inte riktigt räknat med så har de ingen påverkan på budgeten i stort.

Hälsa

Lagom är nyckelordet just nu. Blir du för stillasittande eller överanstränger dig så påverkar det dig negativt. Detsamma gäller kosten där du bör försöka ha ett sunt men realistiskt tänk.

Relationer

Försök att inte ta illa upp av ett råd du får av en nära vän. Det är inte något personligt angrepp utan endast ett välmenat råd.

Lycka

Att osjälviskt ge till andra är den största tillfredsställelsen nu. Bara att få glädje tillbaka gör det värt besväret.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete

Vanligtvis brukar du få minska på distraktionerna för att få någonting gjort men nu kan det hjälpa att ha lite motiverande musik igång eller småprata med en kollega medan du gör klart en uppgift.

Ekonomi

Det kan vara svårt att planera i detalj just nu då det är stor chans att både oväntade utgifter och inkomster uppstår. Ta det lugnt och luta dig tillbaka lite nu, det kan du göra med gott samvete så länge du inte drastiskt ökar dina spenderingar.

Hälsa

Fast det känns lite motigt och du har god lust att kasta dina planer i papperskorgen ibland så lyckas du härda ut och kämpa på. Så länge målen kring din utveckling är sunda så kommer du finna motivationen igen.

Relationer

Du kommunicerar rakt och ärligt nu, vilket är bra då andra slipper fundera på var du står. Att fastna i en massa artighetsfraser bara för att du känner att det är ett måste skulle inte ta dina potentiella vänskaper vidare.

Lycka

Det gäller att inte snubbla på målsnöret, du måste stadigt och stabilt försöka ro dina planer i land. En vän kan hjälpa dig när du kör fast.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete

Det finns tillfällen den här veckan då din arbetsbörda minskar. Passa på att utnyttja dem och ta det i lite saktare takt så du kan återhämta dig, det är välbehövligt.

Ekonomi

Dina värderingar står i konflikt med något du skulle vilja tjäna pengar på. Kolla upp om det kan finnas en kompromiss som inte går emot dina åsikter och det du tror på.

Hälsa

Du är aktiv nu och vill gärna spendera en del av din tid utomhus. Det är också där du får dina bästa träningstillfällen. Det är viktigt att du försöker prioritera sömnen så du orkar med en intensiv vecka.

Relationer

Att vara bunden kan få dig att känna dig för låst. Det gäller alltifrån att fastna i ett förhållande där ni bara umgås med varandra utan passion till att binda upp dig till en enda vän på de andras bekostnad. Håll på din individualitet och ta andningspauser.

Lycka

Bli inte för upprörd om något oturligt inträffar i mitten av veckan, du har en god nyhet att vänta också!

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete

Din entusiasm för det du sysslar med räcker lång väg just nu. Andra ser hur motiverad du är och berömmer dig för dina insatser. Fortsätt vara så genuin som du är.

Ekonomi

En hobby du ägnar dig åt kan bli en källa till ytterligare inkomster om du bara tänker till lite. Det är bra att fråga andra om råd i saken.

Hälsa

u kommer långt med en sund inställning nu. Ifrågasätt förutfattade meningar hos dig själv som kan hindra dig från att utvecklas.

Relationer

Din blyghet kan sätta käppar i hjulet för dig när du inte vågar få fram det du vill ha sagt. Det här gäller speciellt i intimare situationer. Eftersom du önskar ett längre förhållande så har du ingen anledning att skämmas för att dela med dig av dina innersta tankar och fantasier.

Lycka

Låt inte någon annan välja nummer åt dig ifall du spelar. Tänker du efter lite så känner du själv vart vinsten kan finnas, intuitionen fungerar bra just nu.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete

Det gäller att inte dra några förhastade slutsatser nu. Du måste ta hänsyn till alla möjliga alternativ innan du går vidare med ett beslut. Om du är tveksam kanske det finns ett sätt att kompromissa.

Ekonomi

Nu finns det många hål att stoppa i och du får lite svårt att bedöma vad som egentligen bör prioriteras först.

Hälsa

Ta hand om din mage nu, den är extra känslig. Ta det lugnt med mat du inte är van vid att äta och gör inte plötsliga förändringar i kosten i övrigt.

Relationer

Du föredrar att inte vara ensam till helgen, vilket innebär att du kan komma få delta i en aktivitet du inte annars brukar syssla med. Om du tackar nej kan du ju få sitta själv i soffan utan något att hitta på. Det kommer bli kul om du bara har ett öppet sinne.

Lycka

Ett besked om förändring är på väg till dig så var förberedd på att saker kan hända snabbt!

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete

Att vara en omtyckt medarbetare är viktigt för dig nu och det lyckas du också med. Du gör ditt bästa för att komma överens med de andra och allt flyter på perfekt.

Ekonomi

Det går mot ljusare tider för dig även om förändringar inte sker så snabbt som du skulle önska. Det gäller helt enkelt att ha tålamod.

Hälsa

Du är ganska fokuserad på utseendet och ytan just nu. Det är okej så länge du inte glömmer bort att även vårda ditt inre.

Relationer

Håll hårt i de vänner som betyder något för dig och låt inte utomstående äventyra er vänskap. Du kan få avundsjuka vibbar från någon men då är det bara att försöka bortse från dem.

Lycka

Din kvicktänkthet räddar dig från att hamna i en riktigt knepig sits nu. Du bara slingrar dig galant ur den som om du aldrig gjort något annat.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete

Andra uppskattar dina åsikter och ser upp till dig. Använd det här förtroendet vist och låt det ge dig en skjuts i karriären.

Ekonomi

Utlandskontakter och finanser hör bra ihop just nu. Du kan få till bra avtal och eller köp av produkter på den internationella marknaden.

Hälsa

Nu vill du gärna omge dig med vackra ting. Det är värt att satsa på att förbättra hemmiljön eftersom det får dig att känna dig tillfreds och harmonisk.

Relationer

Tanken på att träffa nya människor känns lockande. Det har blivit lite för tråkigt i din umgängeskrets på senaste tiden och förnyelse är mycket välkommet.

Lycka

Utan att du behöver leta så hittar framgången dig. Den här veckan uppstår en gynnsam situation som du inte kunnat förutspå.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete

Detaljerna är extra viktiga just nu och det är du hemma på. Låt inte småfel slinka igenom, det kan få oönskade konsekvenser.

Ekonomi

Ett bra nätverk är A och O just nu, du kommer behöva finansiella råd inom kort och då är det bra om du kan vända dig till någon med erfarenhet.

Hälsa

Ta hand om dig själv lite extra just nu. Du kan vara lite oförlåtande mot dina egna misstag och även om det är bra att rycka upp sig och kämpa på så måste du samtidigt ge dig själv en klapp på axeln och lite omtanke.

Relationer

Det känns som att du lär dig något nytt från alla du träffar just nu, vilket påverkar din personliga utveckling positivt. Såväl nära vänner som ytliga bekantskaper har något att tillföra i ditt liv, så håll det sociala umgänget vid liv.

Lycka

Klockan tickar och en möjlighet upphör snart. Tänk till lite så kommer du på vad det är och riskerar inte att gå miste om chansen!

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete

Utmaningen nu blir att visa framfötterna och inte undervärdera din egen kompetens. Bara du tror på dig själv så kan du nå i princip hur långt som helst.

Ekonomi

Någon i din närhet behöver hjälp på det finansiella planet och du funderar på om du kan och bör stötta. Ju närmare personen står dig desto självklarare blir det att du måste finnas där på något sätt. Svaret är inte alltid rena pengar dock.

Hälsa

Dina energinivåer går upp och ner och du bör tänka på att utnyttja topparna innan de börjar dala igen. Passa på att röra på dig när du orkar så kommer ditt välmående att förbättras.

Relationer

När du nu väljer att släppa in en ny person i ditt liv, oavsett om det gäller en vän eller kärlekspartner, så bör du göra det gradvis och känna av vart ni står. Det kommer snabbt att visa sig om det här är värt att gå vidare med eller om det ska förbli en ytlig kontakt.

Lycka

Musik och konst är områden där din kreativitet verkligen kan spira och det är även inom dessa områden du har flyt och tur just nu.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete

Det är lite si och så med koncentrationen i början av arbetsdagarna, du är lite för trögstartad för de uppgifter som kräver mest av dig. Försök se om du kan planera annorlunda och undvika det du inte riktigt orkar med av när du känner dig som mest seg.

Ekonomi

Både inkomster och utgifter kan öka nu, så på det hela taget har du det ungefär lika ställt som förut.

Hälsa

Ett område i din livsföring är försummat. Sätt dig ner och fundera på vad det är och vad du kan göra åt saken. Du är bra på att hitta lämpliga lösningar som fungerar även på längre sikt.

Relationer

Din utstrålning är inte att leka med just nu. Att dejta går bra oavsett ifall du träffar en ny eller bara vill styrka ditt existerande förhållande. Oaktat så behöver du tid tillsammans med den du är attraherad av för att fördjupa de känslor och den närhet som redan finns.

Lycka

Undvik spekulationer just nu, du bör vara säker på din sak innan du satsar.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!