Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 41 – 8 till 14 oktober

Oxen – Tänk inte så mycket på dåtiden, att vara i nuet skänker dig inre frid och välbehag. Lev i nuet! Du som är tvilling – Du är kompetent och har självförtroende nog att visa fram ditt arbete med stolthet. Strunta i janetelagen – stig fram, sträck på dig och visa vem du är och vad du åstadkommit! 

horoskop-v41Foto: Jordan Steranka on Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete

Du arbetar bäst från hemmet så se om du kan utföra en del av arbetsuppgifterna från hemmaplan om det är möjligt. Det går extra bra för dig som jobbar med bostäder eller något som är kopplat till det.

Ekonomi


Det kan hända att något blir försenat nu, kanske en utbetalning eller ett besked som är på väg till dig gällande dina finanser. Snart är allt som vanligt igen så misströsta inte om det skulle inträffa.

Hälsa


Det bästa du kan göra för din hälsa just nu är att försöka hålla energin på topp. Försök få i dig näringsrik mat, det är bränsle för kroppen som du så väl behöver.

Relationer


Du har bara ögon för din partner eller är så uppe i jakten på en specifik person att du inte riktigt ser annat runtomkring dig. Din passion är attraherande, enda utmaningen är att motarbeta svartsjuka drag som kan komma upp till ytan nu.

Lycka


Någon vill att du gör dem en tjänst och du kommer att få lön för mödan.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete


Du är som mest kreativ på kvällstid, det är då du kommer på nya idéer och projekt. Bara du kommit igång med tankarna kvällen innan så kan du jobba på bra nästa dag.

Ekonomi

Nu får du något att sätta tänderna i då det finns ett problem som måste vara löst innan veckan är slut. Öppna dina ögon, svaret finns rakt framför dig.

Hälsa


Oavsett vilken hobby du har så kommer du vilja avsätta extra tid till den. Nu är möjligheterna goda att ägna dig åt ditt intresse, även om det innebär att göra avkall på annat.

Relationer


Det är inte kört mellan dig och en partner eller vän. När du tror att det inte finns mer att hämta från relationen så uppenbarar det sig nu för dig att ni faktiskt kan kommunicera mer och lösa tidigare problem.

Lycka

Nu ska du leva livet och inte tänka så mycket på dåtiden, att vara i nuet skänker dig inre frid och välbehag.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete


Nu behöver du inte gömma dig i bakgrunden längre, du är kompetent och har självförtroende nog att visa fram ditt arbete med stolthet. Så sträck på ryggen och skäms inte för vem du är och vad du har åstadkommit – jantelagen kan du bortse ifrån.

Ekonomi


Du har flyt i dina transaktioner just nu så det är bara att göra vad du planerat utan att titta bakåt. Velar du för mycket kan du gå miste om bra möjligheter.

Hälsa


Det går bra med planen du börjat på, vilken i princip går ut på att följa det du instinktivt känner är rätt gällande hälsa, kost och träning. Du är realistisk och sätter inte orimliga mål.

Relationer


Ett redan etablerat kärleksförhållande förblir stabilt även om det kan uppstå lite turbulens. Du bör dock undvika att starta upp något nytt just nu, det är bättre att vänta tills förutsättningarna är bättre.

Lycka


Alla sätt är de rätta för att nå dit du vill – utom att kliva över andras huvuden. Det behöver du lyckligtvis inte heller göra, du hittar en bättre väg.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete

Du är öppen för att lära dig nya saker och har lätt för att förstå teorier och principer. Det här är till fördel inom din karriär oavsett var du befinner dig.

Ekonomi


Allt är stabilt på pengafronten och du tjänar ingenting på att röra runt i grytan för mycket, däremot innebär det vissa risker som du gör bäst i att undvika för tillfället.

Hälsa


Att skjuta på saker och ting gör att du mår dåligt och kan drabbas av ångestkänslor. Försök ta tag i det där jobbiga, när du väl börjat visar det sig inte vara så tungt eller tidskrävande som du föreställde dig.

Relationer

Våga tala klarspråk när något irriterar dig, människor runtomkring är inte tankeläsare. Var inte rädd för att trampa andra på tårna, du kan uttrycka dig på ett sätt som minskar risken för att såra någon.

Lycka


Det finns massor av upplevelser som väntar runt hörnet så sitt inte hemma och dröm. Det behöver inte kosta dig så mycket heller.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete


Du får svårt att släppa arbetsuppgifterna på dina lediga dagar och vill gärna passa på att komma ifatt med sådant du inte hunnit ta itu med då. Målet är att det ska skapa mindre stress, inte mer, så om så är fallet kan du lugnt fortsätta.

Ekonomi


Om du ska ingå avtal så gör det i början av veckan då läget är som bäst. Mot slutet av veckan drabbas du lätt av beslutsångest som kan röra till det.

Hälsa


Nu mår du som bäst när du får fixa och feja där hemma. Det är dags att ta tag i sådant som skulle behövt din uppmärksamhet för länge sen.

Relationer


Ställ inte in dina planer om du känner dig lite nere, du mår som bäst i vänners sällskap just nu.

Lycka


Om du bara använder huvudet så har du goda vinstchanser. Det är med smarthet och genom att ligga steget före som du når längst nu.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete


Du blir uppmärksammad på ett litet fel som smugit sig in. Var tacksam för att det kom till rätta så kvaliteten slipper bli lidande.

Ekonomi


Lägg undan lite extra pengar i början av veckan, du behöver dem till en aktivitet under helgen som du inte gärna vill vara tvungen att avstå från på grund av finansieringsproblem.

Hälsa


Den inre hälsan visar sig utåt, så när du nu bryr dig lite mer om ditt utseende så bör du vända blicken inåt.

Relationer


Det uppstår vissa missförstånd i kommunikationen mellan dig och andra. Försök vara tydlig även när du pratar med släktingar och nära vänner så det inte uppstår oklarheter mellan er.

Lycka 


Ett potentiellt missöde förhindras nu och du kan dra en lättnadens suck över att inget hann hända.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete

Ett extrajobb dyker upp och du är tveksam på om du ska nappa på det eller ej. Tänk över ifall det kommer göra din nuvarande sysselsättning lidande, är så inte fallet så ska du absolut tacka ja.

Ekonomi


Den här veckan handlar om att uppnå stabilitet och balans. Du är närmare till det nu än någonsin om du bara spelar dina kort rätt.

Hälsa


Det bästa för dig hälsomässigt är att se till att du inte är för stillasittande. Ta gärna en långpromenad i naturen som stärker både kropp och själ.

Relationer


Det går inte att vänta så mycket längre till och du måste välja hur du ska gå vidare med kärleken. Välj med hjärtat så kommer det att gå bra.

Lycka


En osäker väg känns lockande men du vet att du ska göra ditt allra bästa för att undvika att ta den och hinner hejda dig själv innan du blir för uppspelt.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete


Nu har du kommit till ett vägskäl när det gäller jobbet eller studierna. Du måste ta ett beslut snart om hur du ska gå vidare för att kunna få det bästa utgångsläget.

Ekonomi

Du är benägen att shoppa lite extra just nu vilket gör att pengarna tar slut snabbare än vanligt. Det är bara en tillfällighet och vänder redan mot helgen så du hinner inte uppleva några negativa effekter.

Hälsa


Det är ökad förkylningsrisk för dig nu men du kan jobba förebyggande och förhindra att snuva, hosta och annat elände bryter ut. Använd dig av gamla husmorsknep och gå inte loss med för starka vapen.

Relationer


Du som brukar vara så mystisk öppnar nu upp dig mer för dina vänner. Kanske är det dags att anförtro någon en hemlighet?

Lycka


Det bästa tillfället att spela låter vänta på sig och det verkar inte dyka upp förrän framåt helgen. Då är turen med dig, speciellt i slumpmässiga spel och dragningar.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete

Du får reda på ny information som förändrar läget på din arbetsplats. Det är för tidigt att säga huruvida ändringarna är positiva eller negativa och det beror till mångt och mycket på din inställning.

Ekonomi


Du är ansvarsfull när det gäller pengar just nu och slösar inte bort dem på onödiga prylar och annan konsumtion. Det här innebär i sin tur att du snabbare möter dina sparmål.

Hälsa


Tröttheten kan vara ett hinder för dig just nu och du får ta till de medel du kan för att försöka förbättra din sömnkvalitet. Det finns andra knep som kan göra att du orkar mer som till exempel promenader i friska luften.

Relationer


Var ute i god tid när du ska bege dig till en särskild tillställning, saker kan hända som försenar dig på vägen.

Lycka


Det gäller att du håller dig lugn då en oväntad händelse inträffar. Även om den är positiv är det omvälvande för dig och du behöver försöka vara stabil.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete


Det är dags att utvärdera arbetssituationen för att få en uppfattning om hur du ska göra för att ta dig framåt. Sätter du dig bara ner och kollar på det så blir det uppenbart för dig.

Ekonomi

Det är möjligt att du kommer behöva gå igenom ett avtal på nytt för att kolla så allt gått rätt till och att du fått de mest fördelaktiga villkoren. Det är inte för sent att ångra sig om så är fallet.

Hälsa


En känslostorm sköljer över dig och du har lite svårt att hänga med i svängarna. Tryck inte ner känslorna, det bästa är om du kan dela dem med någon annan.

Relationer

Nu är det dags att ha kul och gå på dejt om du är singel. Du har lätt för att hitta någon om du tänker lite större. Du som redan befinner dig i ett förhållande får njuta tillsammans med din partner.

Lycka


Häng inte upp dig på en liten miss som inträffar i början av veckan, allt går för bra i allmänhet för att du ska behöva deppa över en småsak.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete


Det är värt att jobba på att förbättra din image också och inte bara fokusera på arbetsprestationen. Hur du framstår är av stor vikt just nu så lägg lite extra krut där.

Ekonomi


Nya omständigheter påverkar din ekonomi. För att få en positiv utgång så gäller det att du är kvick att anpassa dig till det nya läget som har både för- och nackdelar.

Hälsa


Du kan få problem med cirkulation och fryser lätt så ta hand om dig själv och klä på dig ordentligt. Att få i dig bra näring är också viktigt för ditt mående.

Relationer

Nu vill du ha kul och det innebär ett lättsamt umgänge utan krav på att diskutera seriösa frågor. Det här gäller både vänskapsrelationer och kärlek.

Lycka


Under helgen ser du ut att ha tur så förlägg eventuellt spelandet till lördag eller söndag.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete


Du ger det där lilla extra just nu och det visar sig i resultaten. Att slita hårt gör att du når högre höjder och vem vet då vilka positiva besked som väntar dig runt hörnet.

Ekonomi


Mer inkomster väntar men också mer utgifter. På det hela går det ganska jämnt upp.

Hälsa


Det går framåt med hälsan även om det är små förbättringar. Ha tålamod, det är bättre att utvecklingen är långsam och stabil.

Relationer


Försök vara flexibel och inte boka in för mycket i helgen eftersom du kan få ett roligt erbjudande med kort varsel.

Lycka


Du får en chans som sällan kommer åter men den innebär att du måste placera dig i rampljuset. Vågar du det?

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!