Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 42 – 15 till 21 oktober

Vågen – ditt sociala liv tar fart nu! Det har varit tyst ett tag, men plötsligt börjar alla ringa. Planera en fest eller annan bjudning! Vågen ska inte snåla med sådant som rör välmåendet. Om du vet med dig att något är bättre för din hälsa men kostar lite mer – unna dig det!

horoskopFoto: Paul Gilmore on Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete

Även om du inte tror det så finns det många som beundrar ditt arbete och ser upp till dig. Nu kan du vänta dig att någon träder fram och ger dig beröm.

Ekonomi

Att vara generös med dina medel är att spela dina kort väl. Du får många fördelar av att vara givmild just nu, både på lång och kort sikt.

Hälsa

Du blir lite mer irriterad än vanligt och det har en viss inverkan på din sömn. Det gäller för dig att få ut känslorna i god tid så du hinner koppla av. Aktivitet är bra, alltifrån promenader till hårdare träning.

Relationer

Någon som inte står dig särskilt nära har ändå en del synpunkter på hur du ska bete dig. Den personens åsikter är inte något du ska bry dig om, det är bättre att du håller fast vid den du själv är och i det får du medhåll av dina sanna vänner.

Lycka

Det är bäst att välja att cykla eller gå när du har möjlighet. Du kan lita på att dina ben tar dig fram i förutspådd tid medan kommunikationsmedel har en tendens att krångla och vara försenade just nu.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete

Din trygghet ska vara viktigast just nu, ta inga risker på jobbet som kan innebära osäkerhet eller potentiella arbetsskador. Om det finns brister i säkerheten för dig eller andra så påtala det.

Ekonomi

Du får nytta av dina kunskaper genom att råda en vän som hamnat i någon form av ekonomisk knipa. Din hjälp är viktig och värderas högt.

Hälsa

Naturen är din energikick just nu och du mår som bäst om du får njuta av friluftsliv i någon form. Du får passa på att ta en mysig höstpromenad nu när vädret fortfarande tillåter.

Relationer

För att få ut så mycket som möjligt av dina personliga förhållanden krävs en större öppenhet. Även om du är rädd för att vara sårbar och blotta ditt inre så se det som en risk du får ta för att vinna mer. Annars är det lätt hänt att du blir fast i ett ekorrhjul bestående av ytliga relationer.

Lycka

Du får en gåva som har ett syfte. Använd den till vad den är avsedd för och försök inte ge bort eller sälja den för det är hos dig som den gör mest nytta.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete

Du tackade ja till något förut som nu visar sig vara mer omfattande eller omständligt än du trodde. Tro på dig själv för det kommer gå bra oavsett vad du hade för föreställningar.

Ekonomi

Att laga en gammal pryl går alldeles utmärkt, du behöver inte köpa en ny än och kan använda pengarna till något annat som är mer brådskande.

Hälsa

Det finns tillfällen den här veckan då du flyger runt som en skottspole och andra stunder då du återhämtar dig i total stillhet. Det är bra att du kan ladda batterierna mellan varven, det behövs onekligen om du ska fortsätta i det här tempot.

Relationer

Fullt inställd på att avsluta en relation så märker du att livet tar en annan vändning. Vare sig det gäller en vän eller partner så tyder allt på att ni kan lappa ihop det som inte tycktes kunna räddas. Nu kommer chansen och då gäller det att ta den.

Lycka

Det går framåt för dig i livet men inte så snabbt som du skulle önska. Ditt mål den här veckan blir att kämpa mot dina otåliga impulser och kunna ta till dig av dina framsteg, även de små.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete

Allt flyter på i ett lugnare tempo just nu och du får mer tid på dig att slutföra uppgifterna. Den minskade stressen förbättrar kvaliteten på både kreativa och rutinmässiga uppgifter.

Ekonomi

Nu har du sinne för att fynda och det ska gärna vara gamla prylar för en billig peng, sådant som har ett bra andrahandsvärde. Det går också alldeles utmärkt att själv sälja saker.

Hälsa

Dina intressen är prioriterade just nu och även om tiden egentligen inte räcker till så lyckas du skapa förutsättningar för att utöva dina mer kreativa hobbyer.

Relationer

Du försvinner lite in i dig själv just nu och är något av en ensamvarg. Den här tiden är viktig för dig så du bör ta vara på den på bästa sätt.

Lycka

Låt inte någon annan försöka föra över sin egen bild på dig och håll istället på din individualitet den här veckan, då kommer du närmare självförverkligandet du strävar efter.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete

Det är smått irriterande att uppgifter du delegerar till andra kommer bort eller försenas. Skjut därför bara över sådant som inte är kritiskt på andra för du kan lita bättre på att du själv blir klar i tid.

Ekonomi

Att investera i en kvalitetsprodukt är bättre just nu än att köpa något billigare som riskerar att bli en slit-och-slängpryl.

Hälsa

Se upp för att låta det bli lördag hela veckan. Det är lätt hänt att du ligger på sofflocket och inte har så mycket till övers för varken kost eller motion. Att lyxa till det med finfika ibland eller slappa en dag går bra – inte hela tiden bara för då blir det lätt till en vana.

Relationer

Har du romantiska känslor för någon så bör du uttrycka dem nu, bara gott kan komma av det.

Lycka

Du finner lyckan i det som är vackert just nu och estetiken spelar en stor roll, mer än det egentliga värdet på de materiella tingen du omger dig av.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete

Får du jobba med uppgifter som kräver detaljsinne och skarpt fokus är du i ditt esse. Risken för att något skulle gå fel under veckan är minimal.

Ekonomi

Det finns information som inte är riktigt tydlig i ett avtal du planerar att ingå. Kolla igenom allting väldigt noga innan du skriver på.

Hälsa

Nu är det dags att rensa i kaoset där hemma och göra det finare. I helgen börjar du bli färdig och mysfaktorn är hög, då är det läge att bjuda hem någon.

Relationer

Det hettar till mellan dig och någon du åtrår. Hur det utvecklas är mycket upp till dig – kanske du ska våga föreslå något spännande?

Lycka

Det är dags att fundera på om du ska omdefiniera dina mål i livet. Satte du dem för högt och orealistiskt? Du kan behöva ha delmål för att uppleva att du kommer någonvart.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete

Underskatta inte vikten av att dubbelkolla alla detaljer nu, det kan lätt smyga sig in småfel som faktiskt kan spela en avgörande roll. Ditt lugna och metodiska sätt hjälper dig att klara dig igenom utmaningarna.

Ekonomi

Du känner dig lite lätt förvirrad och då är det bra att du har en fantastisk rådgivare till hands som du kan fråga om det mesta. Att få stöd i att reda ut oklarheterna kring din finansiella situation är allt som behövs.

Hälsa

Lever och njurar är lite extra känsliga just nu så du gör bäst i att undvika för mycket alkohol och övermedicinering med sådant du inte behöver ta. Se även till att dricka ordentligt med vatten. En detox kan vara bra för dig.

Relationer

Ditt sociala liv tar fart nu och plötsligt börjar alla ringa när det varit tyst ett tag. Det vore kul att planera en fest eller annan bjudning.

Lycka

Unna dig att ha roligt för det är du värd, även om det kostar en slant så är det väl investerat.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete

Dina drömmar inspirerar dig att nå högre höjder inom din karriär. Det som lät som en fantasi har kommit ett steg närmare verklighet.

Ekonomi

Det är bra om du kan undvika att spendera pengar på dyra saker eftersom allt tyder på att du kommer ångra dig om du lagt ut för mycket. Billigt behöver inte nödvändigtvis innebära sämre kvalitet.

Hälsa

Passa på att resa om du har möjlighet, det piggar upp dig. Faktum är att alla former av miljöombyten är bra – både stora och små.

Relationer

I helgen finns det chans att träffa en ny person som är en frisk fläkt och väldigt inspirerande för dig. Sök dig utanför den vanliga bekantskapskretsen.

Lycka

Du står inför ett val som i mångt och mycket handlar om att antingen ha kvar de gamla trygga rutinerna eller att beträda okänd mark och våga chansa. Var inte rädd för förnyelse, det kan bli riktigt bra om du har mod nog.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete

Du levererar på löpande band nu, det är både kvalitet och tempo. Mot slutet av veckan ser du ut att kunna pusta ut lite eftersom du ligger före.

Ekonomi

Gör inga större inköp utan att ha tänkt över dem noga, du har tid på dig och behöver inte stressa men det är viktigt att du undersöker och jämför så du får en bra deal.

Hälsa

Ta hand om dig själv lite extra nu, det är du väl förtjänt av. Det finns tid bara du gör plats för den i kalendern.

Relationer

Din humor gör dig poppis bland vännerna och lättar upp stämningen för dig som är i ett långvarigt förhållande. Du framstår som en rolig och intressant person när du försöker ragga upp någon, vilket aldrig är fel.

Lycka

För maximal tur så bör du undvika all form av spel som tar plats i utlandet eller är kopplat till andra länder. Håll dig på hemmaplan så går det bättre.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete

Tekniken funkar inte alltid riktigt som den ska och det blir lätt strul så var förberedd på det och gör nödvändiga justeringar i god tid.

Ekonomi

Det är ganska snabb omsättning på in- och utgifter just nu och rör sig antagligen om större belopp än vanligt. Bli inte nervös över de höga siffrorna, allting jämnar ut sig i slutändan.

Hälsa

Mycket har skett på senaste tiden och du behöver tid för dig själv att smälta de omvälvande händelserna. Försök hitta stillheten även om det är korta stunder i taget, det gör underverk.

Relationer

Det intellektuella utbytet är viktigt nu i såväl kärleksförhållande som vänskapsrelationer. Att diskutera är roligt och du lär dig mer om personen på samma gång, det finns mycket att hämta i de mer ingående samtalen.

Lycka

Du står stadigt som ett berg och böjer dig inte dit vinden blåser för stunden. Din beslutsamhet kommer vara det som får dig att avsluta veckan som en riktig vinnare.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete

Det blir en stressig start på veckan men sen lättar arbetstrycket och du behöver inte ligga i lika mycket längre vilket är välkommet. Då blir också möjligheterna till återhämtande pauser större, så du får ha tålamod med det där köriga i början och tänka att det vänder.

Ekonomi

Du har skjutit upp en pengafråga och det finns ingen anledning att dröja ytterligare, nu måste du ta tag i den innan du halkar efter och spiller ännu mer tid.

Hälsa

Snåla inte med sådant som rör ditt välmående. Om du vet med dig att något är bättre för din hälsa men kostar lite mer så unna dig det.

Relationer

Nu släpper du loss och vågar vara dig själv mer än förut. Umgänget ska vara lättsamt, blir det för tunga konversationer så känns det inte lika givande längre. Du behöver komma ifrån allting och bara slappna av och ha det skoj en stund.

Lycka

Mitt i vad som kan tyckas vara ett enda stort kaos så hittar du en ljuspunkt och det blir också veckans lyckligaste stund, något du kan bära med dig under resterande dagar.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete

Otålighet kan göra att du slarvar med vissa uppgifter. Försök att vara lugn och metodisk så gott det går. Du vill ju inte gärna behöva göra om allting igen.

Ekonomi

Det blir knappast en vecka i lyx och överdåd men du har så du klarar dig och mer därtill. Du kan med gott samvete spendera lite extra pengar på en rolig aktivitet till helgen. Andra som hänger med kan också dra sitt strå till stacken, du ska inte förväntas stå för hela kostnaden.

Hälsa

Du märker att du mår bäst av ett rutinbundet liv just nu, det är inte läge att rucka för mycket på de gamla vanorna. Varför ändra på något som fungerar bra?

Relationer

Det blir en hel del funderingar kring dina vänskaper den här veckan. Vem står du nära, vem vill du inte riskera att mista? De få personerna bör du spendera mer tid med och höra av dig ofta nog för att visa att du bryr dig.

Lycka

Inget är så fint som att se en annan persons leende då du gjort en god gärning. Nu får du chansen att göra någon glad och få en riktig feel good-kick på samma gång.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!