Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 43 – 22 till 28 oktober

Lejonet – Nu är det bra om du är snäll mot dig själv. Undvik för stora utmaningar som kan göra att du blir utbränd. Att vila mellan varven är det allra viktigaste för att du ska orka med veckans upptåg. 
Vattumannen som har kreativa mål i livet kommer att ta sig ett steg närmare drömmarna. Ta med fördel hjälp av en vän – det kommer få dig att nå högre höjder!

horoskopFoto: Brandon siu, Unsplash 

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete


Använd dig av ditt kontaktnät nu, det behöver du för att kunna armbåga dig framåt i karriären. Alla medel är tillåtna så länge det inte sker på andras bekostnad.

Ekonomi

Under veckan så har du en särskilt god förmåga att kunna prioritera på rätt sätt så ta tillfället i akt till att planera inför framtiden. Allt börjar med att lägga upp en budgetplanering som ska gälla den närmaste tiden, sen kan du även se över de långsiktiga målen.

Hälsa


Energin återvänder till dig efter en liten svacka då du kände dig ganska slö och lite ur form. Nu går det bra att lägga i en extra växel när det gäller träning eller projekt som kräver fysisk ansträngning.

Relationer

Du kommer träffa på en person den här veckan som skiljer sig åt från din normala vänskapskrets på många sätt. Det blir ett spännande möte som du kan lära från.

Lycka


Du har tur i oturen nu. Någonting går inte som du planerat men det medför även att en värre händelse undviks.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete


Det är stundvis hektiskt på arbetsplatsen just nu men du får stunder av vila också. Passa på att använda de här tillfällena till att ladda upp så du kan ta nya tag igen.

Ekonomi


Du har en tendens att vilja skynda på saker när det kommer till det finansiella. Försök backa lite så minskar du risken för att begå misstag.

Hälsa

Ta hand om nacke och rygg, det är lätt hänt att du felbelastar dem. Se till att byta arbetsställning och ta pauser med såväl aktivitet som vila så att du varierar ditt rörelsemönster.

Relationer


Undvik att göra några större ändringar i förhållande till de som ingår i din närmaste krets. Alla behövs och kommer att finnas där för dig om du bara ger dem chansen.

Lycka

Något som varit dolt kommer nu fram i ljuset. Du ser tydligare vilken som är bästa vägen framåt när du nu har mer fakta att gå på.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete


Rutinerna ändras på något sätt och du välkomnar förändringen som den anpassningsbara personen du är. Det här gör också att arbetet känns mindre slentrianmässigt.

Ekonomi


Glöm inte bort att du har en återbetalning att göra. Även om det finns tid så har du möjlighet att komma ikapp nu då du har lite mer svängrum i budgeten. Bli inte frestad att lägga de här pengarna på konsumtion.

Hälsa


Du stressar fram genom veckan och då är det lätt att glömma att äta regelbundet vilket kan resultera i att du blir vrålhungrig och gör fel val, eller bara stoppar i dig vadsomhelst på språng. Försök ge dig själv tid att sitta ner, det går om du prioriterar rätt.

Relationer


Någon sitter på information som är viktig för dig att ta del av. Se till att du hör av dig till vänner och bekanta och håller dig uppdaterad.

Lycka


Turen låter vänta på sig till i slutet av veckan så du får vänta lite med att spela om du vill optimera dina chanser.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete


Rutinjobb kan vara lite svåra nu men du biter ihop och klarar av det. Du är kreativ och mår bäst av att arbeta när andan faller på.

Ekonomi


Någon annan har hamnat i knipa och det finns inte så mycket du själv kan göra förutom att finnas där för personen. Den här situationen tjänar som ett avskräckande exempel för dig.

Hälsa


Dina energinivåer varierar mycket från dag till dag. Hur du ätit och sovit har en stor påverkan så försök ge dig själv så bra förutsättningar som du kan i det avseendet.

Relationer

Kärlek + utland = sant. Vad det här innebär för dig får du själv begrunda. Kanske börjar du och en partner planera en romantisk semester? Eller så inleder du något med en person som befinner sig i eller kommer ifrån ett annat land. Något som är säkert är att du dras till främmande kulturer och miljöer just nu.

Lycka

Turen går så mycket upp och ner att det känns osäkert att spela just nu. Lita på din magkänsla som säger att det är bättre om du avstår helt.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete

Karriären är så viktig nu att annat i viss utsträckning får stå tillbaka. Du prioriterar bort och skalar av allt onödigt för att kunna ge järnet när det gäller jobbet. Kvittot på det är att du får goda resultat av dina insatser.

Ekonomi


Låt dig inte lockas av otroliga erbjudanden. Låter något för bra för att vara sant är det också det och nu bör du vara lite extra uppmärksam då de verkar dyka upp titt som tätt.

Hälsa

Nu är det bra om du är snäll mot dig själv och inte försöker ta dig an för stora utmaningar som kan göra att du blir utbränd. Att vila mellan varven är det allra viktigaste för att du ska orka med veckans upptåg.

Relationer

Det här är en vecka då du experimenterar både på kärleks- och vänskapsplanet. Att testa på något nytt piggar upp dig och ger dig lusten tillbaka.

Lycka

En stor del av inspirationen kommer av att vara i ensamhet nu, det är då du kan tänka klart och fila på nya idéer och huruvida dina mål är realistiska eller ej. Så vill du få en uppenbarelse, gå undan och var för dig själv en stund.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete

Nu får du en helt ny idé som enligt dig är väldigt realistiskt, du har nämligen hunnit tänka igenom den väl innan du presenterar den. Din entusiasm kan få andra med på tåget om du bara tar dig tid att förklara noga hur du tänkt när det kommer till själva genomförandet.

Ekonomi


Var tacksam för det du har nu och gör det bästa av det befintliga. Du behöver inte springa och köpa de senaste prylarna när du har saker som har mycket kvar att ge.

Hälsa

Du lämnar en dålig vana bakom dig nu och ersätter den med något bättre och sundare. Ge dig själv en klapp på axeln, bra jobbat! Utmaningen blir att inte falla tillbaka i gamla mönster.

Relationer


Du som är singel vill gärna träffa någon ny men hur ska det hända när du sitter i ett hörn för dig själv? Det måste bli ändring på det för att du ska kunna ha en chans. I ett redan existerande förhållande tvekar du att ta upp en sak du länge funderat på. Våga lite mer!

Lycka

Deppa inte ihop om en av veckans dagar börjar oturligt, mot kvällen vänder det då du får ta emot oväntat goda nyheter.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete


Utmaningarna hopar sig och det känns körigt i mitten av veckan. Du utvecklas samtidigt en hel del och får lära dig nya saker. Det blir en nyttig och utbildande period med andra ord.

Ekonomi


Tänk efter innan du handlar, både bokstavligt och bildligt. Det finns saker du vill spendera på som egentligen är onödiga då du redan har annat som kan tjäna som substitut.

Hälsa


Du sätter gärna dig själv i centrum nu efter en period av att ha brytt sig mer om hur andra har det. Skäm bort dig själv med någon skönhetsbehandling eller lite nöjesshopping.

Relationer


Du vill inte gärna bli indragen i dramatiska situationer men det är lätt hänt nu. Tur då att du är en bra medlare och kan bidra till att allt lugnar sig igen. Försök att inte ta någons parti utan var istället så objektiv som du kan utan att förlora din medkänsla.

Lycka

Nu är det dags att ta fram alla dina knep om du ska spela, det kommer krävas list för att kamma hem en vinst.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete


Dina smått okonventionella idéer får till en början inte riktigt det genomslag du hoppats på. Var envis så ska du se att andra snart är med på tåget.

Ekonomi


Det känns som att alla möjligheter till extra inkomster är uttömda men så är inte fallet. Din ökade kreativitet gör att du hittar på nya sätt som du inte tidigare tänkt på.

Hälsa


Du är så nära att uppnå ett mål nu och känner för att lägga dig ner och sova när det är slutsträckan. Ge inte upp, det finns inga genvägar och kommer vara lite tufft men du blir så nöjd och stolt när du uppnått det du visualiserat.

Relationer


Du ska inte låta varken en blivande eller befintlig partner ställa för mycket krav på dig när det gäller förbindelser och förpliktelser. Är du uppe i en process där du håller på att knyta an till någon så är det viktigt att du tar det i din egen takt.

Lycka


Du spelar bäst om du kan fördela dina insatser istället för att bara satsa allt på samma kort.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete


Du stöter på en svårighet men det är lätt att hitta lösningen om du går tillbaka och tänker på när något liknande hände dig förut. Av tidigare erfarenheter kan du dra stor nytta, kunskapen har inte blivit inaktuell.

Ekonomi


Även din givmildhet har sina gränser och nu kan det hända att du måste markera mot någon som försöker snylta på dig. Låna inte ut eller dela med dig för mycket till personer som satt det i system.

Hälsa

Din utstrålning är något alldeles speciellt just nu och folk dras till dig som om du vore en magnet. Du kan därför ha råd att vara kräsen med vem du umgås med, det finns många att välja och vraka mellan.

Relationer

Nu kan du hjälpa en vän att komma på fötter igen efter en omskakande händelse. Ditt stöd betyder mycket och kommer belönas i framtiden.

Lycka

En bekant lovar mer än den kan hålla så var på din vakt och ta löften du får med sunt tvivel.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete

Stundtals känner du dig tyngd av det ökade ansvaret du fått. Du bär samtidigt på en stolthet som ger dig kraft att fortsätta framåt oavsett storleken på utmaningarna som kommer din väg.

Ekonomi


Några dagar i början av veckan blir ganska tajta men sen börjar det lätta och du får lite mer svängrum att göra det du känner för.

Hälsa


Du börjar känna dig öppen för ett mer andligt sätt att se på livet. En upplevelse du får vara med om bekräftar för dig att livet är mer än bara det konkreta.

Relationer

Värderingar och gemensamma intressen står i fokus nu och du skulle inte kunna umgås närmare med någon som inte delar dina åsikter i ämnen som är viktiga för dig. Du ska försöka spendera tiden med människor som får dig att känna dig upplyft.

Lycka


En natt drömmer du något som med sannolikhet kommer att slå in, så förbered dig på att det kan hända.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete


Du vill bli erkänd för dina framsteg och få ära för det du gjort. Låt inte det här stå i vägen för din produktivitet utan istället bli något som sporrar dig att ta dig framåt.

Ekonomi

Oväntade utgifter kan uppstå och det gäller att du har en reservplan. Lägg gärna undan en summa i början av veckan så du slipper oroa dig till helgen.

Hälsa


Nu måste du vara sträng mot dig själv på det personliga planet. Det finns en hälsofråga som du inte riktigt orkat ta tag i men nu är det dags att kavla upp ärmarna och göra något åt saken.

Relationer


Det viktiga är dina handlingar och inte dina ord. Andra vill se att du verkligen menar det du säger, så visa det.

Lycka

För dig som har kreativa mål i livet så kommer du nu ett steg närmare dina drömmar. En vän kan hjälpa dig att nå högre höjder.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete


Någon vill konkurrera med dig men då vet de inte vad de har gett sig in på för nu kan du ta för dig och låter ingen mota bort dig från händelsernas centrum. Det märks hur mycket jobb du lägger ner och de överordnade på arbetsplatsen är nöjda med din insats.

Ekonomi


Du är skicklig på att göra affärer nu och kommer vinnande ur de flesta transaktionerna. Räds inte för att satsa lite extra när det behövs, du kan få mycket tillbaka om du spelar dina kort rätt.

Hälsa

Din familj och släkt ber om hjälp med diverse saker just nu och det är viktigt att du finns där – inte bara av den pliktkänsla och omtanke du bär på utan även för att du ska få samma stöd när du själv behöver det.

Relationer

Dina vänner tar stor plats i ditt liv just nu och eftersom de märker att de är viktiga för dig får du mycket kärlek och omtanke tillbaka. Har du tur får du även praktisk hjälp som kan vara till nytta då det avlastar dig.

Lycka

Din intuition leder dig rätt nu. Den är till och med starkare än vanligt så lita på att den får dig att följa rätt väg i livet.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!