Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 44 – 29 oktober till 4 november

Jungfrun – Passa på att ta dig ut i skogen . Det kommer att göra dig gott! Ta på dig kläder efter väder så att du slipper vända hem på grund av lite regn och rusk. Du som är tvilling har haft fullt upp på sistone och dina vänskapsrelationer har därför åsidosatts. Låt det här bli en tid då du återupplivar vänskapen med de du börjat glida ifrån.

veckans-horoskopFoto: Casey Horner, Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete


Det är dags att göra verklighet av idéerna du gått och filat på som ska förbättra din arbetssituation. Du har nu planerat tillräckligt för att kunna skrida till verket.

Ekonomi

Dina personliga utgifter kommer att öka något under veckan men det är en tillfällighet och påverkar inte budgeten på längre sikt. Du kan leva på som vanligt nu, gör inte för stora utsvävningar bara.

Hälsa


Det här är starten på någonting nytt för dig när det gäller hälsa och välbefinnande. Kanske skaffar du dig en ny look eller så beslutar du dig för att ändra på kost eller träning. Vad det än gäller så är du peppad till tänderna och förändringarna får dig att må bättre.

Relationer

Det känns som att du håller på att tappa förtroendet för en viss person på grund av en del handlingar som du inte riktigt håller med om. Att vara förlåtande är bra men du behöver kanske ta en paus för att tänka över hur du ska gå vidare.

Lycka

Tur i både kärlek och spel samtidigt, kan det vara möjligt? Mycket pekar på att det kan bli full pott i det avseendet.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete


Det är bra om du har framförhållning i början av veckan eftersom du kommer vilja vara den första att nappa på ett erbjudande som alla på jobbet suktar efter.

Ekonomi


En förmån är på väg till dig, du kan räkna med den och behöver inte dra åt budgeten mer än nödvändigt när det finns inköp som är viktiga.

Hälsa

Ditt humör pendlar mycket upp och ner men glädjen överskrider sorgen. Att du i grunden har en positiv inställning till livet gör att du orkar mer i vardagen.

Relationer

Vännerna beter sig inte riktigt som du vill just nu men det tjänar inget till att försöka förändra dem. Du behöver lära dig att stå ut med vissa sämre sidor då de goda väger upp.

Lycka

Du har tur när du själv får bestämma. Låt med andra ord inte andra välja lott eller nummer åt dig om du ska spela.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete


Du har ett stort mått av självsäkerhet som i kombination med hårt arbete kan ta dig till nya höjder. Inget är gratis men så länge du fortsätter tro på dig själv så har du allt att vinna.

Ekonomi

Nu får du klarhet i en finansiell fråga där du tidigare inte hade all information. Det är därför möjligt att ta ett beslut på bättre grunder.

Hälsa


Du är i startgroparna för en långsiktig förändring och den kan naturligtvis inte ske över en natt. Tålamod är bästa vän just nu, även om du inte ser hälsovinsterna på ett konkret sätt så kommer de onekligen förr eller senare om du håller dig till planen.

Relationer


Mycket av din tid har ätits upp av ett projekt som nu är på väg att avslutas. Låt det här bli en tid då du återupplivar vänskapen med de du börjat glida ifrån.

Lycka


Vinstchanserna är ganska höga men ändå är pengarna bättre spenderade på annat än spel och dobbel. Valet är ditt.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete

Du är inriktad på studier och lärande nu. Även om du har ett jobb som du sitter säkert på så fortsätter du uppdatera dig själv och utvecklas genom att bemästra nya kunskaper.

Ekonomi

Att ha ett bra fungerande nätverk är A och O inom den närmaste tiden. Stöt inte bort vänner och bekanta som kan gagna dig, hjälpen är väl behövd.

Hälsa


Kroppen reglerar sig själv mer eller mindre just nu och du ska bara följa med den inre rytmen och lyssna till dig själv så kommer det här att bli en strålande vecka.

Relationer


Du får backa lite och inte ställa för höga krav på vänner och partner, de kan kanske inte leva upp till det du förväntar dig och då kan de känna sig misslyckade. Visa din uppskattning istället.

Lycka


Spela säkert, det är okej att fega. Satsar du för mycket pengar kan det ställa till det ordentligt för dig så var på din vakt.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete

Det mesta går av bara farten nu och det är en härlig känsla. Glöm bara inte att kolla så allt stämmer innan du sänder iväg eller färdigställer ett arbete.

Ekonomi


Du känner ökad kontroll över läget nu vilket gör att du kan slappna av mer och slippa oroa dig. Det blir uppenbart att flera positiva förändringar är på gång.

Hälsa


Energinivåerna är jämna nu vilket gör dig lugn och balanserad. Det är bra att spendera så mycket tid som möjligt med nära och kära som du är bekväm med och där du kan vara dig själv.

Relationer


Du prioriterar familj och släkt framför vänner just nu. Har du inte en stabil partner så sätter du letandet på paus en stund. Däremot förvånar det inte om kärleken hittar dig istället, trots att du ligger så lågt.

Lycka


Även om det ser ut som att du är på väg att råka ut för något så är turen med dig och det vänder i sista stund.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete


Nu jobbar du snabbt och effektivt och får med andra ord mycket gjort på kort tid. Kvaliteten lider inte men tänk på att ett sådant högt tempo kan höja din stressnivå.

Ekonomi


Det känns bra att en ganska saftig utgift nu är avklarad. Dessutom har du lite pengar över att spendera som du gott kan unna dig något för utan att det för den sakens skull går överstyr.

Hälsa


Att vara ute i naturen gör mycket gott för dig. Se till att du är förutseende och klädd för vädret så du inte får vända hem med en gång på grund av regn och rusk.

Relationer


Du fortsätter i samma invanda mönster när det gäller både kärlek och vänner. Det känns tryggt när allt är förutsägbart. Har du ett beslut att ta så avvakta med det, du har tid på dig.

Lycka

Var snabb på fingrarna så väntar en vinst dig, det är tävlingar som gäller och inte slumpmässiga spel.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete


Du kan se fram emot omväxling och förnyelse den kommande tiden. Saker ändrar sig till det bättre så du har lätt för att acceptera det nya läget.

Ekonomi

Försök skära ner på onödiga utgifter så gott det går nu, du behöver öka på sparandet och det finns inget bättre sätt än så. Undvik även att låna pengar av andra.

Hälsa

Familj och släkt är mer prioriterade nu än någonsin och så även miljön i ditt hem. Din lediga tid spenderar du helst på det här vilket gör att en del annat får stå tillbaka.

Relationer

Nu är det lämpligt att ta initiativet till djupare samtal med din partner eller en släkting som du står nära. Förhållandet blir bättre av att ni knyter an och vågar du öppna upp dig så ska du se att motparten gör detsamma.

Lycka


Du går miste om en sak men hinner inte deppa länge förrän något bättre dyker upp och då är det du gick och gruvade dig över som bortblåst.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete


Du som letar jobb har goda möjligheter att hitta något passande. I mångt och mycket handlar det om att du ska våga sälja in din image och utstråla självsäkerhet. Det är också de här dragen som får dig att utvecklas och förhoppningsvis avancera inom en befintlig anställning.

Ekonomi


Hur frestande det än är så ta inte av ditt sparkapital för att ha råd med någon teknikpryl. Du gör bäst i att avvakta om du inte har råd just nu, det kommer kännas bättre.

Hälsa


Din mage är lite känsligare än vanligt så ta det lugnt med tung och kryddstark mat. Det gäller att få i sig varierad kost på ett sätt som kroppen känner igen – nu är det inte läge för att prova nya ingredienser som du inte är van vid.

Relationer

Tiden flyger förbi så snabbt just nu så boka inte upp dig på en massa saker nära inpå en träff med vännerna. Du behöver ha tid att umgås med dem utan stress så försök rensa lite i kalendern och gör plats för det.

Lycka


Något du arbetat hårt på bär nu frukt, vilket är glädjande att se. Ditt slit lönade sig trots allt!

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete

Tankarna på att sadla om till något mer kreativt finns där och blir nu mer konkreta. Vågar du ta steget? Du måste väga in för- och nackdelar noga men möjligheterna är på topp nu så kör på det om det känns rätt.

Ekonomi


Det kan bli en kollision mellan värderingar och inkomstmöjligheter just nu. Du ska bara tacka ja till de alternativ som känns moraliskt godtagbara för dig.

Hälsa


Det är lite si och så med motivationen när det gäller kost och träning. Du vill gärna ta den enkla vägen istället för att spendera tid på att fundera på vad som egentligen är bäst för dig. Tänk på att det inte behöver vara komplicerat att förbättra din livskvalitet.

Relationer


Det är kärlek i luften just nu och du rycks med. Du vågar säga och göra mycket även med en person du inte riktigt är så nära vilket påskyndar händelseförloppet mellan er. Med en trygg partner vågar du utforska mycket och släppa hämningarna.

Lycka


Det är inte så långt kvar som du tror till att ett av dina större mål i livet uppfylls. Den här veckan kan vara då du får ett glädjande besked.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete


Du har bra flyt men vid ett tillfälle upplever du att du kört fast. Då är det dags att ta ett steg åt sidan och försöka analysera situationen på ett mer objektivt sätt.

Ekonomi


Även om allt är ordnat så går du omkring och bär på en inneboende stress och beter dig stundtals som om du skulle ha missat något. Ta en extra titt på saken och försök sen släppa det.

Hälsa


Det här är en tid av djupare reflektion. Dina tankar är upptagna av en person du mist och fortfarande saknar. Försök inte stå emot de naturliga känslor som dyker upp, de behöver bearbetas för att du ska kunna gå vidare.

Relationer


Var inte rädd för att dela med dig av hemligheter med en vän som står dig nära. Att öppna upp dig kan vara det bästa du gjort på länge.

Lycka

Nu får du höra visdomsord från håll du minst anade. Det är som att du har en magnet som drar till sig positiv inspiration. Använd de goda råden för att ta dig framåt, de kommer att göra din resa smidigare.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete


Du kan möta någon halvvägs och genom din kompromissvilja så ser möjligheterna bättre ut för dig att avancera i karriären.

Ekonomi


Våga göra en förändring nu så kommer läget att förbättras för dig på det finansiella planet. Det krävs att du gör vissa ansträngningar men det är det värt i längden.

Hälsa


Du har mycket överskottsenergi som du gärna lägger ner på diverse projekt. Utmaningen blir att fokusera och inte hoppa runt mellan olika aktiviteter. Nu är en utmärkt tid att ta itu med sådant du skjutit upp.

Relationer

Du tar gott om tid på dig att bestämma dig för om och hur du ska gå vidare i en romantisk relation. Den du har ögon för behöver ha tålamod. Det hjälper en hel del om du förklarar hur du tänker så du inte framstår som ointresserad.

Lycka

Ta tacksamt emot de gåvor du får nu, det är en balansgång som jämnar ut sig eftersom du givit så mycket till andra.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete


Samarbeten är gynnsamma nu. Du är diplomatisk och taktfull och får din vilja igenom utan att trampa någon på tårna.

Ekonomi


Allt går inte riktigt enligt plan men när veckan är slut ska du se att du står på plus. Det gäller att försöka anpassa sig så gott det går till ett förändrat läge.

Hälsa


Skapande och olika kreativa projekt ligger högt upp på listan av saker du vill syssla med på din fritid. Försök göra plats för det här eftersom det får dig att må bra och lättare orka med de tråkiga vardagssysslorna.

Relationer


Det är viktigt att du håller dig undan från konflikter nu eftersom du inte kommer kunna ta någons parti utan att det får konsekvenser. Ingen ska tvinga dig att välja sida, håll på din integritet.

Lycka


Även om du är skicklig så fungerar inga spel utan ett visst mått av tur. Den är det lite upp och ner med under veckans gång men till helgen ser det som bäst ut.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!