Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 45 – 5 till 11 november

Du som är tvilling har nu stor chans att möta en person som kommer att ha en djup påverkan på ditt liv. Skytten – du har en riktigt klyschig, romantisk vecka med rosor och hela paketet framför dig. Signalerar du att det är det du vill ha till den du är intresserad av så är chanserna goda att det händer på riktigt.

horoskopFoto: Jake Fagan, Unsplash

 

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete


Du hoppar fram och tillbaka mellan uppgifterna och det gör det svårt att behålla fokus och flyt. Försök beta av dem en i taget även om det känns motigt.

Ekonomi

Nu kan du undvika att hamna i samma knipa som förut genom att dra lärdom av vad som hände då och aktivt välja en annan riktning. Du är inte dömd att upprepa samma misstag.

Hälsa


Du kan lösa ett hälsoproblem genom att ta till något som har vissa andra nackdelar. Det du behöver göra är att sitta ner och fundera på om det är värt det eller ej.

Relationer

Det är dags att försöka acceptera läget på relationsfronten. Utgår du från hur saker och ting är just nu och försöker göra det bästa av det så blir allt bättre än om du bygger upp osannolika scenarier.

Lycka


Du känner dig lyckligt lottad just nu när du får en gåva du verkligen inte förväntade dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete


Det duger inte att stå och trampa på samma ställe och förvänta sig att saker och ting ska gå framåt. Du behöver göra aktiva val för att förändra situationen för dig om du ska ha några möjligheter till förbättring.

Ekonomi

Du är i full färd med planering inför de kommande månaderna och vill vara ute i god tid för att inte känna dig stressad. Det här är ett recept som fungerar.

Hälsa


Tröttheten tar över nu och det är inte så konstigt att du känner dig hängig nu när det går mot mörkare tider. Försök utnyttja stunderna av dagsljus och kanske se över din kost. Det finns faktiskt en del förbättringar du kan göra.

Relationer

Tiden läker alla sår sägs det och nu är du längre ifrån en tidigare upprörande händelse och kan se mer sakligt på den. Du kan motiveras att gå vidare utan att behöva känna dig fast i det förflutna.

Lycka


Plötsligt lossnar det för dig och du finner en lösning på något som onekligen varit en svår nöt att knäcka.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete


Vilket flyt du har fått helt plötsligt! Från att initialt ha tvivlat på att du kommer komma vidare så går allting av bara farten just nu. Kvaliteten ser inte heller ut att påverkas av det snabba tempot.

Ekonomi

Låt inte finanserna styra dina planer i helgen, det finns ett sätt att komma runt en sinande kassa genom att ägna dig åt något som kostar mindre men är minst lika roligt.

Hälsa


Du går i planer på att göra en ganska omfattande förändring i din livssituation och vill inte delge dina tankar för någon annan innan du har klart för dig hur det ska gå till. Mycket tyder på att det ändå kan vara bra att involvera en nära vän.

Relationer


Om du är villig att både ge och ta så kan det bli många intima stunder med en kärlekspartner. Ge dig hän och fundera inte så mycket, man måste våga bjuda till lite ibland.

Lycka

Nu har du stor sannolikhet att möta en person som kommer ha en djup påverkan på ditt liv.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete


Ta de möjligheter till resa eller miljöombyte som bjuds dig. Att få byta arbetsuppgifter är bra för att lyfta motivationen.

Ekonomi


Det har krävts en del pusslande för att få ihop vardagsekonomin men nu börjar läget förbättras. Du får lite mer att röra dig med vilket gör att du inte behöver oroa dig för småsaker.

Hälsa


Du har testat något nytt och det fungerade inte riktigt för dig, så var inte envis och försök tvinga dig själv till något som inte är gångbart. Det blir bättre om du återgår till hur du levde förut.

Relationer


Det är på tiden att du har lite roligt. Även om du gärna sitter hemma med familjen eller låter vännerna komma och hälsa på dig så mår du just nu som bäst av att ta dig ut och ha lite kul.

Lycka


Någon finns där som ett ljus i mörkret för dig och din förvirring försvinner. När allt känns klarare blir det lättare att ta dig vidare.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete


Det är inte så lätt att jobba bra när det är kaos på arbetsbordet. Lägg ner lite extra tid på att organisera och kategorisera, det är väl investerat eftersom det ökar din produktivitet.

Ekonomi


Du har bra kontroll över utgifter och inkomster vilket gör att du slipper oroa dig för att budgeten skulle kollapsa. Ditt sätt fungerar och det finns ingen anledning att ändra på det.

Hälsa


Ligg lågt med förändringar just nu, du gör bäst i att leva ungefär som du gör och inte göra något omvälvande varken när det gäller kost, träning eller annat livsstilsrelaterat.

Relationer


Du tar gärna för dig och vill njuta så mycket som möjligt nu. Ditt kärleksliv har stor potential att bli härligt för båda eftersom du inte heller glömmer att ge tillbaka.

Lycka


Håll fast vid dina drömmar och låt inte någon annan grusa dem. Det finns en person som försöker få dig att komma på andra tankar men du ska ignorera det och bara vara dig själv.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete


Syftet och meningsfullheten med ditt karriärsval har blivit viktigare för dig. Det känns bra att det du gör har en positiv inverkan på andra och du är inte lika fokuserad vid hur mycket pengar du tjänar.

Ekonomi


Det kan uppstå mindre fel i ditt hem just nu, något som går sönder eller inte vill fungera som det ska. Det kommer kännas mycket bättre när det är ordnat så skjut inte upp det mer än nödvändigt.

Hälsa


Det kan kännas som att du tar ett steg framåt och två tillbaka men så är inte fallet. Resultaten av din träning och kosthållning syns inte alltid direkt och det sker mycket på insidan så var lugn och fortsätt med goda vanor du påbörjat.

Relationer

Glöm inte bort en födelsedag eller annan minnesdag nu, det kan lätt tolkas som att du är oengagerad. Ansträng dit för att göra något speciellt istället, det blir oförglömligt.

Lycka

Härda ut, du kommer snart att få pusta ut och vila. Håll ögonen på ditt mål, du är nära det nu.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete


Du är lite svårstartad och behöver tid på dig att komma igång men sen går arbetet galant. Så länge du anstränger dig och inte försöker ta några genvägar så har du en bra vecka rakt igenom.

Ekonomi

Det råder en viss obalans då kostnaderna på ett område har skenat iväg på senaste tiden. Nu är det dags att få ordning på saken. Du kan fråga någon som är mer objektiv och kan se över var det har gått snett.

Hälsa


Nu blickar du tillbaka på det som varit och funderar mycket på dina tidiga år. Tillåt dig själv att reflektera, det behövs. Däremot ska du försöka att inte fastna i det förflutna, så ägna dig åt någon hobby istället om du märker att det börjar hända.

Relationer


Folk är inte så blyga i din närhet just nu och säger gärna vad de tänker och känner. Försök ta till dig det positiva i de kommentarer du får. Om du till exempel blir kallad udda så var stolt över din individualitet.

Lycka


Satsa inte envist på samma kort varje gång, du måste variera ditt spelande om du ska ha en chans till vinst.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete


Du är en riktig nattuggla nu och får det mesta gjort kvällstid. Det är bra att utnyttja detta faktum genom att om möjligt lägga om ditt schema lite.

Ekonomi


Sälj av lite gamla prylar eller klura ut ett annat sätt att öka dina inkomster, det kommer behövas inför kommande veckor. Det bästa är om du kan få användning av sådant du redan har.

Hälsa


Du är smått skeptisk till ett råd du snubblar på men har du bara ett öppet sinne och testar så kommer du se att det faktiskt fungerar.

Relationer

Något kommer upp till ytan mellan dig och en vän eller partner. Se det här som ett tillfälle att reda ut saker och ting från grunden, det tjänar inget till att försöka lägga locket på. Det är mycket möjligt att förhållandet förstärks efter att luften rensats.

Lycka


Ett av dina önskemål kommer att tillgodoses nu om du bara är tillräckligt taktisk när du lägger fram det.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete

En utmaning du tampats med under en längre period är nu nära sin lösning. Du kommer att få det lättare att handskas med dina uppgifter framöver när det här hindret är ur vägen.

Ekonomi


Det blir gärna en del shoppande just nu och kostnaderna kan lätt skena iväg. Tänk efter innan du spenderar dina pengar och ha gärna med dig någon du litar på som kan hjälpa dig att undvika impulsköp.

Hälsa


Dra nytta av en dag under veckan då du vaknar med extra mycket energi. Då vet du att det är dags att uträtta sådant då skjutit upp.

Relationer

Det kan bli en riktigt klyschig romantisk vecka med rosor och hela paketet. Nu vill du både ge och få traditionella kärleksförklaringar och signalerar du det till den du är intresserad av så är chanserna goda att det händer på riktigt.

Lycka

Du är allt eller inget just nu och det kan därför vara lite vanskligt att spela om du börjar märka att du inte kan begränsa dig. Ta gärna med en vän som kan hejda dig eller avstå helt.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete

Att jobba hemifrån är det bästa för dig just nu då du kan vara din egen chef. Är det inte möjligt så får du göra det bästa av situationen. Förklara gärna för andra att du helst vill vara ifred för att kunna koncentrera dig, de kommer att förstå.

Ekonomi


I din jakt på nya teknikprylarna så kan du råka glömma av din förnuftiga sida. Var uppmärksam på de här tendenserna så du kan ta ett steg tillbaka och fråga dig själv om du verkligen behöver det allra senaste och dyraste.

Hälsa


En kommentar från någon gör att du börjar ifrågasätta om du är på rätt väg när det gäller din livsföring. Det kan vara värt att utforska andra sätt att leva men undvik att göra för drastiska förändringar på en gång.

Relationer

Ditt intresse för det sociala ökar och du vill gärna ge dig ut för att träffa lite nytt folk. Det är lätt för dig att komma ur ditt skal just nu, allt som krävs är egentligen bara att du vågar ge dig av till den där festen.

Lycka

Din förkärlek för udda nummer kan ge dig en vinst just nu.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete

Utvecklingen går framåt men inte så snabbt som du skulle önska. Tålamod är guld, du får inte alltid belöning direkt när du gör framsteg men det är mycket positiva saker som händer bakom kulisserna.

Ekonomi


En överraskning tar dig på sängen och du vet inte om det är positivt eller negativt. Låt tiden utvisa och gör inte för stora förändringar innan du är på det klara med vad det här innebär.

Hälsa


Nu är det dags att hejda dig själv när du återigen börjar med en gammal vana som inte är bra för dig. Din motivation till förändring är stor – det är nu det händer.

Relationer

Ditt kärleksliv får sig en knuff framåt och du kommer närmare en befintlig partner eller har bättre chanser än vanligt att hitta någon ny. Din naturliga charm gör dig oemotståndlig just nu, så var bara dig själv.

Lycka

Ge dig ut naturen nu så får du känna välbehag och inre frid som inte kan mätas i pengar.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete

Så många tankar går genom ditt huvud just nu att du lätt blir distraherad. Skarpt fokus på målet är det enda som hjälper.

Ekonomi


Ett av dina sparmål är nu snart uppnått men du tvivlar på om det fortfarande är vad du bör satsa dina slantar på. Har läget ändrats så finns det kanske ett bättre hål att stoppa pengarna i.

Hälsa


När du känner dig trött och glåmig så är bästa rådet att ta hand om din hälsa från insidan. Det spelar inte så stor roll vad du gör på ytan utan handlar mer om hur du mår innerst inne. Ge dig själv tid att varva ner emellanåt, någon stund hittar du säkert.

Relationer

Du blickar framåt nu och är redo att träffa nya människor, både när det gäller kärlek och vänskap. Din öppenhet gör att det kan bli flera spännande möten under den kommande tiden.

Lycka


Turen kommer och går just nu så du avråds från att spela. Däremot så kanske du kan vinna en tävling?

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!