Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 46 – 12 till 18 november

Kräftan har många bollar i luften på jobbet och funderar stundtals hur allting ska gå ihop. Tro på dig själv – du har ork nog att fokusera och fullfölja allt! Vågen – Tiden flyger förbi för dig, men stanna upp och försök ta tillvara på de där små, fina stunderna då du gör det du faktiskt älskar och brinner för.

starFoto: Pexels

 

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete

Låt händelserna som sker ha sin gång och dra dig med sig i rätt riktning. Bara du är öppen och följer med så blir det snart uppenbart för dig hur du ska göra för att ta dig framåt på bästa sätt.

Ekonomi

Nu är det bäst att du ligger lågt med större investeringar då du har en del kommande utgifter att beta av. Betala hellre det du kan redan nu så slipper du känna dig stressad.

Hälsa

Undvik att försvinna in i dig själv för mycket nu, du behöver kontakt med omvärlden för att må bra. Du har många komplicerade inre processer som kräver bearbetning men det gäller också att förhindra att fastna i dem.

Relationer

Tacka ja även om du är lite tveksam till om du orkar följa med på den där tillställningen. Det finns inget som gör att du måste stanna kvar om du inte trivs där men du ska nog se att det blir roligare än du tänkt.

Lycka

Underskatta inte ett gammalt visdomsord som du vill avfärda som en klyscha. Det finns något att hämta däri som kan gagna dig i din nuvarande situation.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete


Nu går allt av bara farten och då får du mycket gjort men med en risk för vissa mindre slarvfel. Har du någon annan som kan kolla igenom ditt arbete med objektiva ögon så är det guld värt.

Ekonomi


Det gäller att du utför saker och ting i rätt ordning nu. Tänk till lite extra, ska du till exempel köpa möbler till hemmet så måste du mäta och kontrollera att de verkligen passar in. Det är mycket som ska vägas in innan du gör större inköp och är du noga blir det rätt från början.

Hälsa


Du blir positivt överraskad ifall du väljer att satsa på träningen. Du är så mycket starkare än du tror och klarar av lite tuffare övningar än vanligt. Återhämtningen är dock viktig så tumma inte på den.

Relationer

Det går snabbt och lätt att få nya vänner nu – om du så önskar. Sannolikt så är det för tillfället nog mer frestande med mysiga hemmakvällar.

Lycka


En tid har gått sen du definierade dina mål och läget har förändrats. Är du fortfarande på väg åt samma håll i en riktning du inte längre önskar färdas i?

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete

Du behöver se till att förutsättningar finns för att kunna fokusera intensivt på de arbetsuppgifter du har för dina händer. Det är inte lika viktigt att svara snabbt på förfrågningar så du kan med gott samvete lägga luren åt sidan då du är som mest upptagen.

Ekonomi


Du har nu landat i ett slags kompromiss och funnit balansen i en mer stabil budget. Eftersom den är realistisk så har du också bättre förutsättningar att upprätthålla den.

Hälsa

Saker och ting är inte vad de varit och du försöker vänja dig vid det nya läget. Det här har att göra med din kropp, inte bara hur den fungerar men även hur du ser på den. Med nya prioriteringar kommer ett annat tankesätt och andra värderingar.

Relationer

Du har glädjen att vara nära en person som du tycker mycket om. Försök minimera distraktioner när ni är tillsammans, det är utvecklande för relationen. Ni behöver mer tid att ”bara vara”.

Lycka


Satsa inga större summor på spel, du kan få känna av eftereffekterna av ett impulsivt handlande under en längre tid.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete


Det är sannerligen inte lätt att jonglera alla bollar du har i luften och stundtals funderar du på hur du ska pussla ihop allting. Tro på dig själv, du har ork nog att fullfölja allt och kan fokusera bra.

Ekonomi

Nu får du avkastning på något du sen länge glömt bort att du hade ordnat med. Lite extra klirr i kassan är aldrig fel men nu kommer det synnerligen välbehövligt.

Hälsa

En liten nattuggla dyker upp i dig och du presterar som bäst när andra redan gått och lagt sig. Använd tiden vist för du kanske är seg på morgonkvisten istället.

Relationer

Du är lite otålig till helgen då du hoppats på mer action än vad som erbjuds. Försök njuta av det du har och inte söka dig långt utanför din bekvämlighetszon då det kan föra med sig vissa oönskade konsekvenser.

Lycka

Någon annan påverkas positivt av dina handlingar vilket i sin tur gör att du känner dig tillfredsställd. Det finns goda möjligheter till ideellt arbete och osjälviskt agerande som utvecklar och stärker dig som person.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete


Simultankapaciteten är på topp just nu och du kan hålla igång flera projekt på en gång utan att blanda ihop dem och bli förvirrad. Andra hänger dock inte alltid med och kan undra vad du sysslar med när du hoppar fram och tillbaka.

Ekonomi


Du har lagt undan en summa för att köpa något specifikt och det gäller att passa på nu innan prishöjningar och annat inverkar och ger dig mindre värde för pengarna.

Hälsa

Du är mer frusen än vanligt och kan behöva hjälpa cirkulationen på traven lite. Skydda dina händer och fötter nu när det blivit kallare tider.

Relationer

Ta ett steg tillbaka och analysera situationen du befinner dig i. Är du tillfreds med ditt kärleksliv som det är nu eller finns det saker som kan förbättras? Glöm inte att diskutera med den inblandade så du inte sitter själv och grubblar för mycket.

Lycka

Det var ett tag sen du slog till på stort. Nu kan du imponera på någon och bjuda på något alldeles extra.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete


Dina insatser fortsätter att imponera på andra. Märker du av en viss avundsjuka så försök att bortse från det och bara kör ditt eget race, det är vad som fungerar i längden för att undvika konflikter och negativa känslor.

Ekonomi


Vännerna vill gärna säga sitt om hur du hanterar dina pengar. Ge deras åsikter en ärlig chans genom att verkligen lyssna innan du dömer ut förslagen.

Hälsa


Det har gått en tid sen du ändrade på något när det gäller livsstilen. Nu hämtar du inspiration från alla håll och kanter och kommer sannolikt på något bra som du kan börja tillämpa.

Relationer


Du behöver komma till avslut med ett skede i ditt liv som rör ditt kärleksliv. Kanske rensar du bort tankar på gamla attraktioner för att blicka framåt och mot det du har just nu eller det du strävar efter. Ett som är säkert är att du växt som person av de här erfarenheterna så det har inte varit förgäves.

Lycka 


Nu är det bäst att inte spela på sådant där du riskerar att förlora mer än bara insatsen. Även småspelande kan ge avkastning.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete


Nu är det inte längre så svårt att se skogen för alla träd. Du har en förmåga att zooma ut och se helhetsbilden, vilket gör problemlösning enklare eftersom du inte tenderar att fastna i detaljerna.

Ekonomi

Det är bra att ha fusklappar nu eftersom du lätt glömmer saker du måste ta itu med och det kan drabba din finansiella situation. Du har möjlighet att få ordning på allting om du bara är tillräckligt metodisk.

Hälsa


Nu ska du fokusera på dig själv och försöka ägna så mycket du kan av din fritid åt personlig utveckling och för dig positiva aktiviteter. Det har även en gynnande effekt på andra då de får njuta av den mer harmoniska personen du blivit.

Relationer


Det gäller att hänga med i svängarna, saker kan ändras snabbt nu och din relationsstatus är kanske inte längre helt klarlagd. Mycket är outtalat mellan dig och någon du har känslor för. Var inte rädd för att låta denna person visa vägen, du är inte lika bekväm i ledarrollen just nu.

Lycka

Tiden flyger förbi och du ska ta tillvara på alla små fina stunder du ägnar åt att göra det du älskar och brinner som mest för.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete


Det är lätt att hjärnan känner sig utmattad nu efter för många teoretiska uppgifter. Försök ta pauser för att bara andas lite och centrera dig själv, det behövs.

Ekonomi


Du får sätta dina planer på paus för tillfället då det dyker upp en utgift som kräver åtgärd. Dock kan du fortsätta spara en hyfsad slant om du drar in på onödiga omkostnader.

Hälsa


Var sak har sin tid och nu behöver du fokusera mer på hemmet eftersom du hamnat efter med en del saker. Du tjänar på att sätta dig ner en stund och planera innan du börjar med allt för att sedan beta av uppgifterna metodiskt.

Relationer

Någon berör dig på djupet den här veckan och lämnar ett bestående avtryck. Nu kan du få uppleva hur det är att älska såväl som att vara älskad.

Lycka


Läget ändras och helgens planer riskerar att ställas in. Det ska visa sig tursamt så deppa inte för det.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete

Hur frestande det än är så skjut inte upp saker och ting till sista minuten, det kommer göra dig stressad och riskerar att inverka på kvaliteten.

Ekonomi


Nu kommer det krävas ett snabbt beslut i en finansiell fråga när du egentligen skulle önska att du hade mer tid på dig. Det blir bra ändå eftersom du lyckas att inte låta tidspressen påverka dig.

Hälsa


Du har ett svårt beslut att fatta men det är bara du som kan ta det så försök lyssna till din egen röst och sålla bort omgivningens sus. En naturlig följd av det här är att du spenderar mer tid på egen hand nu.

Relationer


Nu får du ta igen förlorad tid med någon du varken träffat eller hört ifrån på länge. Det blir ett kärt återseende!

Lycka

Du har för tillfället större chans att hitta borttappade saker, både dina egna och andras.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete


Du är lite trögstartad just nu men när du väl kommer igång jobbar du i ett stadigt tempo. För att göra något lite extra så behöver du bli inspirerad av andra.

Ekonomi


Det går jämnt upp för dig den här veckan, du har så det täcker dina grundläggande utgifter och resten spenderar du på konsumtion. Ifall du redan har en förutbestämd summa du sparar kommer du hålla dig till den.

Hälsa

Du har hållit på med ett hemmarelaterat projekt under ett längre tag men det har blivit lagt på is. Nu får du chansen att ta upp det igen och äntligen göra klart.

Relationer

Det händer inte så mycket som du skulle önska under veckan både när det gäller kärlek och vänskap. Å andra sidan blir det en del lugna, fina stunder och risken för konfrontationer är låg.

Lycka

När du står inför ett vägskäl har du möjlighet att välja mellan olika alternativ som alla är bra, var därför inte orolig för att du skulle ta fel.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete


Du har mer flyt med kreativa projekt just nu, blir det för monotont för dig så kör du fast. Det gäller att hitta de lämpliga utmaningarna för att ta sig framåt.

Ekonomi

Du börjar bli lite otålig för att det inte händer så mycket på det finansiella planet men du behöver ha tålamod och invänta något som sker inom en snar framtid.

Hälsa

Ta hand om dig själv lite extra just nu. Det finns saker du skjutit upp gällande ditt mående som det nu är hög tid att du tar tag i.

Relationer

En ny bekantskap gör entré i ditt liv och det kommer visa sig att ni har mycket mer gemensamt än du först trodde.

Lycka


Det är inte värt att satsa för mycket pengar på spel just nu, du har andra utgifter som du behöver se till.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete

Det är viktigt att ha ordning och reda nu, tidigare har du lyckats gräva rätt och hitta de viktiga sakerna men nu måste du ta tag i det här annars kommer saker bort. Det är med andra ord värt att lägga en del av arbetstiden på att organisera dig.

Ekonomi


Du behöver spara mer än du gör för tillfället, det skulle ge dig fler alternativ och en större frihet i framtiden så tänk ut en bra plan och håll dig till den. Ditt tålamod kommer att löna sig.

Hälsa


Det är viktigt att du försöker hålla dig till bra rutiner och inte ta några genvägar som påverkar din kropp negativt. Kaffe och energidrycker är ingen ersättning för sömn och det hjälper inte att stoppa i dig tillskott om du inte samtidigt äter bra.

Relationer

Andra runt omkring dig verkar så lyckliga men kom ihåg att du inte ser allting som händer under ytan så var tacksam för det du har.

Lycka

En vinst handlar mer om skicklighet än tur så fila på dina kunskaper om du vill ha bättre chanser att lyckas.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!