Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 47 – 19 till 25 november

Du som är tvilling har en vän som har börjat höra av sig mer och mer sällan. Ge personen en möjlighet att säga sitt så ska du se att det har sina naturliga orsaker, så var inte för snabb på att döma. Väduren – Du bör inte ta för stora risker när det kommer till investeringar just nu. 
Om du är det minsta osäker så kan det faktiskt vara bättre att avstå.

horoskopFoto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete


Du har många järn i elden just nu och har lätt för att hoppa mellan olika uppgifter utan att bli distraherad. Helst jobbar du självständigt och undviker samarbeten i grupp så långt det är möjligt.

Ekonomi

Ta inte för stora risker när det gäller investeringar. Är du det minsta osäker är det bättre att avstå.

Hälsa


Det är svårt att följa ett schema för kost och träning just nu eftersom det blir snabba ändringar som gör att du får improvisera. Det är ändå inte alls omöjligt att leva sunt, du lyckas göra bra val ändå om du bara har rätt inställning.

Relationer


Andra vill dig väl när de ger dig råd så stöt inte bort dem utan försök istället ta till dig det de har att säga. Det skadar aldrig att få nya infallsvinklar.

Lycka


Ska du spela så har du betydligt bättre chanser i början av veckan än i helgen.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete

Allt står och faller på en enskild detalj. Ordnar du till det här så kommer resultatet att bli mycket bra.

Ekonomi


Du skulle ha lagt undan lite mer pengar den senaste tiden, nu märks det i att du har mindre över till extra utgifter. Låt det här vara en lärdom för framtiden.

Hälsa


Ett nyuppkommet symtom får dig att undra lite vad som försiggår. Det kan vara övergående, om inte så bör du kolla upp det för att vara säker på att allt är som det ska.

Relationer


Kärleken finns där även om allt inte är uttalat. Den behöver inte alltid uttryckas konkret heller, bara för att du inte hör de där magiska orden från någon du håller av betyder inte det att du inte är älskad.

Lycka


Vinner du nu så är det sannolikt småsummor. Du har annars betydligt viktigare saker att lägga pengarna på så spela bara om du har en slant över.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete

Framtiden är lite oviss för dig just nu men du kan se små tecken på att situationen håller på att vända till något bättre. Du kommer långt med tålamod och envishet.

Ekonomi


Bara du tänker till lite så ska du se att det finns flera sätt för dig att öka inkomsterna och det är något som verkligen skulle behövas just nu.

Hälsa


Det blir lätt för mycket stillasittande och du får påminna dig själv om vikten av att gå ut och röra på dig och försöka få in vardagsmotion när du kan. Att bli mer aktiv kommer göra stor skillnad i din livskvalitet och beröra alla områden positivt.

Relationer

En vän till dig har börjat höra av sig mer och mer sällan. Om du ger personen en möjlighet att säga sitt så ska du se att det har sina naturliga orsaker. Var därför inte snabb på att döma utan att ha fått en förklaring först.

Lycka

Turen går för mycket upp och ner för att det skulle vara rimligt att lägga någon större summa på spel. Så satsa smått – eller ännu hellre avstå helt.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete


Det är med viss tvekan som du ändå väljer att gå vidare med ett åtagande där utfallet är oklart. Det ska visa sig vara rätt drag från din sida, ibland måste man våga för att vinna.

Ekonomi


Någon annan erbjuder sig att lätta på din börda. Ta emot den hjälp du får, du har inget att skämmas för.

Hälsa


Du har det stressigt mitt i veckan och det kan påverka humöret. Försök vara så förutseende du kan och hitta effektiva lösningar som sparar tid.

Relationer


Du som är singel vill gärna ut och festa till helgen. Är du redan upptagen så blir det lite svårare att få din partner med på tåget men med lite lirkande så ska det kunna gå.

Lycka


Du har turen med dig i det mesta och så även i spel, inom vissa gränser. Märker du en trend att du förlorar gång på gång så ska du inte envist fortsätta.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete


Försök hålla en låg profil just nu och sköta ditt så gott du kan. Bry dig inte om ifall andra ställer till med scener, det är bäst att bara hålla sig utanför och jobba på som vanligt.

Ekonomi

Du som varit flitig med sparandet kan nu investera i något större. Slappna inte av för mycket bara, du behöver fortsätta lägga undan pengar på samma sätt.

Hälsa


Du behöver en nystart och att försöka göra om något i ditt liv som inte gått så bra hittills. Nu är chanserna bättre att lyckas då du har mer erfarenhet av vad som fungerar.

Relationer


Familj och släkt har sin plats i dina tankar just nu. Du saknar någon du inte sett på länge. Det kanske är dags att lyfta luren och höra av sig?

Lycka

Det gäller att du inte blir för impulsiv om du ska spela. Har du vunnit en gång betyder det inte att det nödvändigtvis fortsätter så, läget kan ändras snabbt och det ska du ha respekt för.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete

Efter en period av idogt slit ser det nu äntligen ut som att du får sakta ner på tempot lite. Det finns andra områden i livet som behöver prioriteras mer just nu.

Ekonomi


Kolla igenom allt du lämnar ifrån dig noga vare sig det är ett papper du skriver under eller en räkning där alla siffror måste hamna rätt. Små slarvfel kan lätt uppstå.

Hälsa


Mycket snurrar i ditt huvud just nu och det du egentligen skulle behöva är att bara sakta ner och andas lite. Glöm inte bort att vara snäll mot dig själv när omgivningen kräver mycket.

Relationer

Du har flyt i kontakten med andra människor och är stundtals omåttligt populär. Det här gör att du kan vara lite kräsen med vem du väljer att umgås med.

Lycka

Nu ratar du lyxliv och vill ha en enklare tillvaro. Du söker dig till lugna miljöer och vill gärna umgås med människor som är jordnära och inte gör sig till.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete


Du kommer bra överens med andra på arbetsplatsen just nu och det stärker din ställning inom gruppen och även ditt förtroende hos överordnade. Fortsätt som du gör nu och ändra inte något drastiskt.

Ekonomi


Små utgifter har förvisso betydelse när de staplas på hög men de är inte så avgörande som du tror. Stressa inte upp dig om en sak är några kronor dyrare än den kunde varit.

Hälsa


Sömnen är inte så regelbunden som man kunnat önska men stressa inte upp dig över det, bara du får vila emellanåt så är allt väl.

Relationer


Ta hand om de som står dig närmast nu, speciellt någon som inte mår så bra hälsomässigt. Att finnas där är mycket viktigt för er relation.

Lycka

Du har något av en otursvecka men den följs upp av en riktig turhelg – det vänder till sist!

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete

Det är lätt att spilla tid genom att ta för frekventa pauser som tenderar att dra ut på tiden mer än planerat. Försök samla dig och återta fokus, så du slipper känna att du halkat efter och är ute i sista sekunden.

Ekonomi

Inget är gratis nu, allt handlar om hur mycket kraft du lägger ner i dina åtaganden. När extra pengar trillar in är det på grund av hårt slit.

Hälsa

Med gott samvete kan du låta det här bli en lite lugnare vecka. Du behöver inte anstränga dig till max för att se positiva effekter av träning, däremot är det viktigt att du ser till att återhämta dig ordentligt.

Relationer


Låt inte en partner eller släkting försöka definiera vem du är och tumma inte på din självständighet. Det finns någon som gärna vill styra och ställa över dig.

Lycka


Att dela med sig av det du har är det finaste du kan göra. Förutom att glädja andra ger det dig själv en känsla av välbehag som inte kan uppnås på annat sätt.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete

Allt är inte som vanligt just nu på grund av en nytillkommen förändring. Du är lite skeptisk till en början men inser sedan snabbt fördelarna med det ändrade läget.

Ekonomi


Bli inte frestad att ta en genväg som egentligen bara innebär att du skjuter upp ett problem. Då är det bättre att du tar tjuren vid hornen nu och försöker gå till botten med det här.
Hälsa
Det är lätt hänt just nu att du sparar de jobbigaste uppgifterna till sist, du skulle må bättre av att blanda ditt schema lite

Relationer


Du behöver inte välja mellan vänner och kärlek den här veckan utan kan få det bästa av båda världar. Det kan vara en god idé att låta den du är romantiskt intresserad av få träffa dina vänner och lära känna dem lite bättre.

Lycka


Du har snabb reaktionsförmåga nu och det kan komma till nytta i vissa spel och tävlingar.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete


Du ligger då inte på latsidan nu, tvärtom blir det mer gjort än du måste. Känn dig stolt över det du åstadkommit och fortsätt jobba på, det kommer underlätta för dig framöver om du ligger lite före i planeringen.

Ekonomi

Din hemmiljö behöver rustas upp och det finns mycket du kan göra för att förbättra inomhusklimatet med små medel. Du kan göra flera saker själv utan att behöva slösa någon större summa på det.

Hälsa


Du är pysslig just nu och tycker om kreativa aktiviteter där du får skapa med dina egna händer och känna dig stolt över det du producerat. Det här är även en bra avkoppling för dig som kan minska känslan av stress.

Relationer


Du ska inte ställa för höga krav på varken dina vänner eller kärlekspartner. Välmenade råd kan uppfattas som pekpinnar så ligg lågt och bli inte för mässande.

Lycka

Något står i vägen och hindrar lyckan och friden från att råda. Du är dock nära en lösning på problemet så kämpa på.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete

Ett förslag du inte riktigt var beredd på presenteras nu för dig. Var inte rädd för be om tid att tänka över saken, det är bättre än att göra något överilat.

Ekonomi


Ett mönster har upprepat sig ett flertal gånger men du har inte observerat det. Nu blir allting uppenbart för dig och det betyder att du är mycket nära en lösning!

Hälsa


Din mage har lite lätt för att bli upprörd just nu och du bör inte chocka systemet med en kostomläggning utan försöka äta ungefär samma saker som du brukar.

Relationer


Låt inte distraktioner förstöra mellan dig och andra. Det är lätt att du blir besatt av din telefon eller annan elektronik och går undan för dig själv när du egentligen borde fokusera på dina sociala relationer.

Lycka


Dina höga ambitioner gör att du inte känner dig nöjd med det du har här och nu. Utmaningen för den här veckan blir att försöka njuta av stunden och vara lycklig i den.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete


Ett skede avslutas och ett annat tar vid. Omställningen kräver ett öppet sinne från din sida men det kommer bli bra när du väl vant dig vid de nya omständigheterna.

Ekonomi


En del praktiska förändringar har skett vilket får dig att känna en viss osäkerhet inför framtiden. Tills du är säker på vad det här innebär så skadar det inte att försöka lägga undan lite extra pengar så du har en buffert om du märker att det blir större utgifter än planerat.

Hälsa


Stanna upp ett tag och fundera på vart du är på väg. Har du rätt riktning mot dina mål? Om inte så behöver du antingen ändra kurs eller fundera på om du måste omvärdera dem. Läget har ändrats en del sen du senast reflekterade över det.

Relationer


Det är stor chans att någon dyker upp från ditt förflutna och vill ha kontakt igen. Fundera lite på vad det var som fick er att gå skilda vägar och hur möjligheterna ser ut nu. Du är en annan person nu än du var då.

Lycka


Någon som är yngre än du är en stor glädjespridare i ditt liv just nu. Passa på att njuta av de stunder ni får tillsammans, det är ren och skär lycka!

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!