Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 48 – 26 november till 2 december

Väduren – glöm inte bort att ta pauser då och då! Nu är det viktigt att du är uppmärksam på tecken på överansträngning hos dig själv. Om du tar en extra paus kommer du att kunna fokusera bättre igen. Vågen, du har någon som är attraherad av dig på avstånd och vill inte riktigt visa sina känslor. Vill du ha personens uppmärksamhet så får du lirka lite!

Foto: Jeremy Thomas, Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete


Var uppmärksam på tecken på överansträngning hos dig själv. Du tror kanske att du kommer spilla tid om du tar en extra paus men det kan behövas för att kunna fokusera bättre igen.

Ekonomi


Det är lätt hänt just nu att du missar någon räkning men med planering och en extra kontroll så löser det sig. Ligg steget före!

Hälsa


Början av veckan blir ganska hektisk för dig men sen börjar allt lätta helt plötsligt. Glöm inte bort hobbyer och egentid, de är viktiga för din känsla av självförverkligande.

Relationer


Du vill gärna slå på stort när det kommer till att bedyra din kärlek för någon. Om du gör slag i saken så blir det en upplevelse ingen av er någonsin kommer att glömma.

Lycka


Du har vad som krävs för ett speciellt åtagande som kan förbättra dina livsvillkor rent allmänt så tveka inte.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete


Det går bättre än vanligt när det gäller kreativa momenten i ditt arbete. Din fantasi verkar aldrig sina och du är full av nya idéer som uppskattas av andra.

Ekonomi


Du får nys om ett nytt sätt att tjäna in extra pengar. Det här är något du absolut bör överväga eftersom det blir en del utgifter framöver.

Hälsa


En nödvändig förändring inträffar just nu. Det är något som kommer att ha en positiv inverkan på ditt mående på sikt och inte någon snabb mirakelkur.

Relationer


Din umgängeskrets ser inte riktigt ut som du skulle önska. Bara du kan ändra på det här genom att våga ta avstånd från personer som får dig att må sämre eller som du helt enkelt inte klickar med.

Lycka


Nu uppmärksammar någon dig på att dina tillgångar egentligen är större än du tror. Den här informationen kommer att förbättra dina förutsättningar framöver.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete


Nu är du extra fokuserad när det gäller data och teknik. Du är den man ropar på när det kört ihop sig och som faktiskt kommer med en fungerande lösning. Det här gör dig mycket poppis bland såväl kollegor som ansvariga.

Ekonomi


En extrainkomst är på ingång och oavsett var den kommer ifrån så blir det ett välkommet tillskott.

Hälsa


Det här är en vecka då du behöver ta det lite lugnare och sätta vissa saker på paus. Då är det bättre att få klart ett par av de viktigaste punkterna på din lista.

Relationer


Tänk över din befintliga situation på kärleksområdet. Det som kan räddas bör räddas och du ska inte kasta bort något vackert på grund av att en mindre konflikt eller meningsskiljaktighet uppstått.

Lycka


Ett budskap levereras till dig som du inte riktigt är beredd på att höra. Sitt lugnt i båten och begrunda alla fördelar det kommer att innebära – de är så många att de överväger nackdelarna.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete

Nu har du förstått hur bra det är att ligga före och få mer tid över mot slutet av dagen. Kan du rentav gå hem lite tidigare om du är extra flitig?

Ekonomi

Det kommer krävas att du skärper till dig lite och är uppmärksam både när det gäller dina inkomster och utgifter. Tack och lov är du mycket bra på det just nu.

Hälsa


Du har inte så mycket tid att sitta ner och fundera just nu, livet bara rusar på i full fart. Att fundera är dock något du skulle behöva, så försök att aktivt söka stunder då du kan reflektera över allting.

Relationer

Det finns särskilt goda chanser att träffa någon du varit ifrån ett tag och saknat mycket. Du bör ta den möjligheten när den kommer.

Lycka


Det gäller att vara snabb nu om du ska ha någon vinstchans. Din reaktionsförmåga är avgörande för utfallet.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete


Just nu är inte det snabbaste sättet att bli klar med jobbet du har framför dig att beta av det från A till Ö. Du kommer istället behöva hoppa lite och ta det som kräver mest uppmärksamhet först.

Ekonomi


Se upp med avtal som verkar lite för bra för att vara sanna, det ligger en hund begraven.

Hälsa


Samma symtom som du haft förut visar sig på nytt men nu vet du hur du ska agera och kan förhindra att må dåligt genom att göra något på en gång.

Relationer


Du har allt att vinna på att vara öppen med dina närmaste vänner nu, då får du den förståelse och det stöd du behöver.

Lycka

Du får en hjälpande hand av en främmande människa. Det är välment och kommer lägligt så visa din tacksamhet!

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete


Du har flyt som aldrig förr och ibland kan arbetsuppgifterna gå mycket snabbare än vanligt. Nu är det bra om du arbetar på lite extra istället för att ta paus då det kommer vara dig till stor hjälp att ligga före i planeringen.

Ekonomi


Bara du planerar utgifterna ordentligt just nu så är det lätt för dig att spara en ansenlig summa.

Hälsa

Fokus ligger inåt på dig själv och bearbetandet av det förflutna som börjar komma upp till ytan. Var snäll mot dig själv, det värsta du kan göra är att anklaga dig själv för sådant du inte kunnat råda över.

Relationer


Du behöver lite tid för dig själv för att kunna smälta allt som hänt på senaste tiden. Det har varit förändringar som påverkat dig på ett djupare plan och du drar dig nu undan för att reflektera över dem, vilket gör att det sociala livet för tillfället får stå tillbaka lite.

Lycka 


Den där knäppa idén du får på en udda tid – kanske mitt i natten – visar sig inte vara så dum trots allt.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete


Det är så viktigt att dubbelkolla allt nu, speciellt sådant du sätter din stämpel på och skickar iväg. Småfel smyger sig lätt in så var på din vakt.

Ekonomi


Låt dig inte frestas av en massa lockande erbjudanden. Du vet med dig vad du behöver satsa på just nu och det är inte direkt något billigt men det är nödvändigt så det måste gå före annat.

Hälsa

Kontakt med djur och utomhusvistelse är saker som får dig att må särskilt bra just nu, gärna i kombination.

Relationer

Någon är attraherad av dig på avstånd men vill inte riktigt visa det. Vill du ha personens uppmärksamhet så får du lirka lite.

Lycka

Du behöver hitta ett sammanhang som är större än dig själv just nu. Välgörande ändamål ligger dig varmt om hjärtat.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete


Skriv ner allting nu, du blir lätt distraherad och glömmer bort viktiga tider eller uppgifter. I övrigt jobbar du på bra och det finns inget att klaga på.

Ekonomi


Se upp så du inte missar viktig information när du överväger att ingå ett avtal. Är du det minsta osäker är det bättre att avvakta.

Hälsa


Du mår bra av frisk luft så se till att få din dagliga dos, helst genom att vistas ute så mycket du kan. Motionen kommer på köpet.

Relationer


Nu skulle du behöva hjälp med något och en vän kan bistå dig men du tvivlar på om det är en bra idé att blanda in någon annan. Så länge det är en person som står dig nära har du inget att oroa dig för.

Lycka


Om du spelar så har du en tendens att klamra dig fast vid samma sorts spel men det ser inte ut att ge någon vidare avkastning just nu. Satsa på ett wildcard istället!

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete

Nu är ett av planeringsmålen snart uppnått och det är bara att kämpa på för fullt den sista sträckan. När du är färdig kommer du känna lugn och tillfredsställelse.

Ekonomi


En liten detalj i planeringen irriterar dig och gör dig stressad. Försök se det stora sammanhanget, då blir det uppenbart vilken liten betydelse den har.

Hälsa


Du tar i med lite mer kraft än vad som är nödvändigt. Det krävs inte så mycket för att se en positiv förändring i din livsföring just nu så du behöver inte slå på stora trumman.

Relationer


Någon som du i vanliga fall brukar träffa ofta och som står dig nära har inte fått så mycket uppmärksamhet av dig. Nu är det dags att ta igen förlorad tid.

Lycka


Mot helgen har du tur och du kan använda den inom praktiskt taget vilket område som helst!

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete


Någon stressar dig att bli klar men du låter inte det påverka dig utan jobbar på lugnt och stadigt som vanligt, vilket också är det enda rätta.

Ekonomi


Undvik allt vad dyra inköp heter just nu, du behöver ha kvar ditt sparkapital till senare. För att veckan ska flyta på smidigt behöver du vara förutseende.

Hälsa


Du har så mycket du vill ta itu med, både nödvändiga saker att fixa och mer glädjande projekt. Skriv en lista på allt så blir det lättare att få överblick.

Relationer

Hobbyer och intressen har en stor plats i ditt liv just nu och du nedprioriterar för tillfället både vänner och familj. Det här är något temporärt och du behöver inte vara orolig för att det skulle påverka andra.

Lycka


Undvik slumpmässiga spel just nu, du klarar dig bättre när du får visa ren skicklighet.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete


En ledande figur på arbetsplatsen kommer med konstruktiv kritik till dig och du bör begrunda den och använda rådet för att förbättra din insats. I övrigt verkar alla nöjda med dig.

Ekonomi


Du får mycket för pengarna för tillfället om du väljer att investera i sådant som förbättrar din hemmiljö. Undvik rena konsumtionsvaror förutom det nödvändiga.

Hälsa


Du behöver ladda upp med bra energi just nu, både fysiskt och psykiskt. Försök få i dig näringsrik mat och gärna någon form av meditation eller annan aktivitet som är lugnande för dig.

Relationer


Någon som har känslor för dig och förhoppningar om något mer väntar otåligt på att du ska göra nästa drag. Du ska varken göra något förhastat eller låta saker hänga i luften.

Lycka


Allt är inte som det verkar vid första anblicken och rådet till dig den här veckan är att inte döma boken efter omslaget.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete

Nu vill du sätta tänderna i en riktig utmaning som stimulerar dig och gör att du får användning för kunskaper som legat och dammat – och det är precis vad som sker.

Ekonomi


Det finns inte så mycket att oroa sig över på pengafronten, du har så det räcker och lite däröver. Däremot skulle du kunna se över och förbättra dina besparingar.

Hälsa

Du drömmer om att resa bort och får du möjligheten nu så ska du ta den. Annars är alla former av miljöombyten positiva.

Relationer

Nu är du extra noga med att inte ta några risker, vilket är sunt då det hindrar dig från att hamna i knepiga situationer som du skulle få svårt att ta dig ur. Med andra ord kan du vara en fegis med gott samvete.

Lycka


Det kliar i fingrarna att satsa stort men kom ihåg att det inte innebär automatisk vinst. Dessutom har du en hel del tur även med små insatser.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!