Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 49 – 3 till 9 december

Fisken – det är lätt för dig att strukturera och planera ditt arbete just nu, vilket underlättar arbetsgången enormt. Var inte blyg när det kommer till att ta hjälp av andra – det kan nämligen hjälpa dig att uppnå dina mål. Jungfrun kan lätt känna sig deppig nu när det blivit mörkare tider ute. Passa på att släppa in ljuset i ditt liv och försök förgylla tillvaron med allt som får dig i rätt stämning! 

horoskop-metro-modeFoto: Ferdinand Stöhr, Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete


Du sprider en massa glädje och optimism på jobbet vilket påverkar andra positivt. Fortsätt så!

Ekonomi


Någon vill stötta dig och du ska inte skämmas för att ta emot gåvor och ekonomisk hjälp när det behövs.

Hälsa


Hunger och förbränning kan öka nu och då är det viktigt att se till att du får i dig tillräckligt med näringsrik kost som mättar och gör att du kan behålla en hög aktivitetsnivå.

Relationer


En irritation har uppstått mellan dig och en närstående. Din instinkt är att lägga det åt sidan men om för mycket tid får passera så blir det knappast bättre. Det är bra om ni kan samtala och reda ut saken innan den förstoras upp.

Lycka


Något du startat för flera månader sedan börjar äntligen bli färdigt och det har gått bättre än du trodde så du ska definitivt vara nöjd!

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete


Det är en lämplig tid att fokusera på studier och lärande. Oavsett hur länge du må ha jobbat inom ditt område så är du inte fullärd och det är dags att fylla på med ny kunskap.

Ekonomi

Du har bråttom med ett inköp och det är lätt att förhasta sig. Fastän tiden är relativt knapp så har du mer tid på dig än du tror, därför kan du kosta på dig att fundera en stund så det inte blir fel.

Hälsa


Du behöver en så lugn hemmiljö som möjligt. Det som kan hjälpa är att göra en kraftansträngning en gång för alla och rensa ut bland allt som samlats på hög. När du är klar kommer du känna dig mer harmonisk.

Relationer


Ett kärleksförhållande kan ta en oväntad riktning just nu. Var inte rädd för det okända!

Lycka


Din magkänsla säger att du inte borde satsa så mycket på spel och du gör klokt i att följa din instinkt.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete


Du som annars är van att hoppa fram och tillbaka mellan uppgifter upptäcker nu att du har svårt att sätta igång igen efter en paus. Det är bättre att fokusera intensivt under längre stunder än att avbryta ofta.

Ekonomi


Nu har du huvudet på skaft och blir inte så lätt lurad av lockpriser och oseriösa avtal. Det går bra för dig med investeringar av olika slag.

Hälsa


Du dras till vackra miljöer och inget är så storslaget som en betagande utsikt. Att få uppleva det fina med naturen är höjdpunkten den här veckan.

Relationer

Något som är outtalat behöver komma upp till ytan mellan dig och en partner eller den vän du står närmast. Kommunikation är det absolut viktigaste, det hjälper inte att försöka stoppa huvudet i sanden.

Lycka

Det ser ljust ut för dig som vill testa en ny hobby eller aktivitet. Du visar dig vara en naturbegåvning!

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete


Tidvis blir du frustrerad på att tempot inte är lika snabbt som du skulle önska. Så länge det är en stadig förbättring så är allt i sin ordning och det finns ingen anledning att behöva rusa fram.

Ekonomi


Du ser förnuftigt och sakligt på ekonomin just nu och även när du bestämmer dig för att göra utsvävningar så behåller du ändå balansen i kassan. Det finns därför inget direkt att oroa sig för.

Hälsa


Du är brydd av någonting som håller dig vaken om nätterna eller gör det svårt att sova. Lösningen är nära så misströsta inte!

Relationer


Planer kan ändras i sista sekunden. Kanske en vän backar ur från det ni bestämt, deppa då inte över det för du får en chans att göra något annat som är minst lika kul.

Lycka


Du är beredd på att kämpa för att nå dit du vill och det ökar dina chanser till framgång dramatiskt!

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete


Nu är du särskilt bra på att lära ut på ett sätt som är enkelt att förstå för andra. Arbetskamrater kommer till dig med frågor om det ena och andra och du ställer mer än gärna upp.

Ekonomi

Du lär känna en person som kan bistå dig ekonomiskt. Om det så är med råd eller rena pengar så är den här människan ett välkommet inslag i ditt liv.
Hälsa
Överskottsenergi har byggts upp över en tid och du behöver få ut den. Fysisk aktivitet är lösningen, vilken form det är spelar mindre roll.

Relationer

Du som är på jakt efter kärleken kan hitta den i ett karriärmässigt sammanhang. I så fall råds du att skrida fram med försiktighet men samtidigt inte vara rädd att ta steget.

Lycka


Halvhjärtade försök leder ingenvart, ska du satsa så gör det annars kan du lika bra avstå.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete


Framgången inom din karriär fortsätter även om det är möjligt att du inte ser några praktiska förbättringar riktigt än. Ha tålamod – de kommer.

Ekonomi


Mot slutet av veckan upptäcker du att det blev en extra slant över och du ska inte skämmas för att spendera den på dig själv och något du önskat dig under en längre tid.

Hälsa


Det är lätt att du känner dig deppig nu när det blivit mörkare tider ute. Släpp in ljuset i ditt liv och försök förgylla tillvaron med sådant som får dig i rätt stämning. Det är värt att satsa på så försök inte snåla för mycket på det som får dig att må bra.

Relationer

Du som är singel har spanat in någon från avstånd men vågar inte riktigt ta steget. Det kanske inte behövs, bara du befinner dig nära och sänder ut de rätta signalerna så kan saker och ting hända ändå just nu.

Lycka 


Det är frestande att sno någon annans framgångsstrategi rakt av men det kanske inte funkar just för dig. Du behöver anpassa den till din situation först.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete


Nu är det lite körigt och kanske har du så mycket arbete att det står dig upp över öronen. Härda ut, det kommer bli lugnare snart.

Ekonomi


Prioriteringarna ändras för dig och du behöver planera om i budgeten så du får råd med allt du har för avsikt att införskaffa inom den närmaste framtiden.

Hälsa

Det har blivit mycket fokus på att ha roligt och ta det lugnt på senaste tiden men nu är du beredd att se lite mer seriöst på livet. Du kan ta tag i kost och träning med goda resultat även efter ett längre avbrott.

Relationer


Det känns skönt att ha ett förtroligt samtal nu och öppna upp dig om det som tynger dig. Även om du tvekar på om det är saker du bör dela med andra så kommer det kännas bättre efteråt.

Lycka

Du blir klar med ett projekt och tillfredsställelsen som infinner sig när du beskådar ditt färdiga verk är oslagbar.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete


Professionella samarbeten är gynnsamma just nu och speciellt ifall du vågar ta ett steg tillbaka och lita på den andra personen. Utmaningen är att försöka släppa ditt kontrollbehov då det är nyckeln till framgång.

Ekonomi


En person som är något äldre än dig har synpunkter på hur du borde hantera dina pengar. Försök lyssna på råden du får och inte ta det personligt.

Hälsa

Din vardag behöver fyllas med kreativa och lustfyllda aktiviteter för att du ska orka med tristessen. Försök avsätta tid för det trots att du må ha ett hektiskt schema, det är absolut genomförbart om du bara tänker till lite.

Relationer

Lusten ökar och du vill gärna experimentera i sängen – eller utanför den. En busig blick är allt som behövs för att få din partner att fatta vinken, för mycket snack kan ta död på stämningen.

Lycka


Nu är det dags att fundera på om du är på väg i rätt riktning eller omedvetet har ändrat kurs. Dina mål har inte förändrats men det kan hända att du kommit på villovägar.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete

Du är lite trögstartad på morgonen men sen lättar det för dig och du får som mest gjort under slutet av arbetsdagen.

Ekonomi


Nu får du glädja dig över att en extra inkomst trillar in. Oavsett storleken på den så är det ett välbehövligt tillskott i kassan.

Hälsa


Nu behöver du fylla på med bra energi och det handlar inte om att öka din konsumtion av koffeinhaltiga drycker utan istället att se över din kost och det som stimulerar dig mentalt. Försök göra något litet som motiverar dig när du stiger upp och sätter tonen för dagen.

Relationer


Du upplever att andra försöker inkräkta på din personliga sfär och det är dags att sätta gränser. Du är bra på att förklara det tydligt utan att såra någon inblandad.

Lycka


Spela med måtta nu, du har inte större vinstchanser bara för att du satsar stort.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete


Det skadar inte att tänka extra på din framtoning och image nu eftersom den spelar roll i vilket intryck du ger. Fundera på vad du vill förmedla med din klädsel och ditt personliga uttryck.

Ekonomi


Du spenderar friskt på nära och kära vilket är uppskattat. Eftersom du har lite mer att röra dig med nu är det också okej.

Hälsa


En del obekväma känslor kommer upp till ytan nu. Tillåt dig själv att känna dem, det finns inget som är fel i din upplevelse av hur saker och ting är eller var. Det du ska tänka på är att inte klamra dig fast vid det förflutna.

Relationer


Nu gäller det att försöka få till en balans mellan givande och tagande. Låt inte någon annan utnyttja din välvilja, precis som du inte heller ska dra nytta av dem på bekostnad av vänskapen.

Lycka


Undvik att spela under veckan, däremot kan du bättre tur framåt helgen.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete


Andras energi smittar av sig positivt på dig och får dig att ta nya tag. Trots att du egentligen känner dig less på arbetsuppgifterna så blir du påverkad i rätt riktning och det får allt att kännas roligare.

Ekonomi


Det är bäst om du kan undvika att låna pengar just nu, du kanske inte kommer kunna hålla dig till återbetalningsplanen och det kan skapa en hel del stress.

Hälsa


Nu låter du dig inspireras av personliga berättelser om andras väg till framgång. Det finns en hel del att hämta därur som du kan tillämpa i ditt eget liv.

Relationer


Vänskaper är särskilt viktiga för dig just nu och du har fullt upp med att hålla dem vid liv. Det uppskattas att du hör av dig till de du inte pratat med på länge.

Lycka


Den senaste tiden har du fått se andra runtomkring dig få glädjande besked men nu är det äntligen din tur!

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete


Det är lätt för dig att strukturera och planera just nu vilket gör arbetsgången betydligt smidigare. Ännu bättre blir det om du kan samarbeta med andra för att uppnå målen.

Ekonomi


Du är ganska pengahungrig just nu och letar febrilt efter nya sätt att öka dina inkomster. En strålande idé kan dyka upp när du minst förväntar dig det.
Hälsa
I den mån det är möjligt så bör du undvika att låta karriären inkräkta på ditt privatliv. Visst är det mycket att göra just nu men du behöver verkligen vila och återhämtning.

Relationer


Nu är du mer social än vanligt – kanske till och med sugen på att festa loss. Ta med dig en god vän så känner du dig mer bekväm.

Lycka

Du kan använda din intelligens för att lösa en problematisk situation som uppstår. Backa och tänk till lite så kommer du snart på vad du ska göra.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!