Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 5 – 28 januari till 3 februari

Vattumannen, Inget ont som inte för något gott med sig just nu och det som till en början verkar vara en tråkig nyhet visar sig snabbt ha flera fördelar. För dig som Stenbock har du  den här veckan goda chanser att bearbeta händelser i ditt förflutna för att sedan må bättre när du återgår till vardagen. 

horoskop-v5Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete

Veckan kommer vara utmanande men inte mer än du kan hantera. Du är inte den som lutar dig tillbaka utan vill gärna tävla om styre och inflytande. Med din beslutsamhet når du dit du vill även om det innebär att du måste kämpa hårt.

Ekonomi

Ett bra beslut är ett som är flexibelt, nu vill du ha alla dörrar öppna och inte låsa dig fast med långa bindningstider på avtal och oåterkalleliga köp.

Hälsa

En krämpa behöver inte längre hindra dig i vardagen, nu har du hittat ett sätt att komma runt det och må bättre.

Relationer

Någon irriterar dig i mitten av veckan. För att inte röra till det i förhållandet behöver du ha tålamod och försöka vara förlåtande. Då är det bättre att ta en paus ifall det känns ohållbart för dig.

Lycka

Att lyssna på dina rädslor kommer bara hindra dig från att nå framgång. Du måste våga möta dina demoner.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete

Du har energi och ambition nog så det räcker till att göra avsevärda framsteg i karriären. Även om din motivation ibland svajar så har du ögonen på målet och det räcker hela vägen för dig.

Ekonomi

Beslut du tar ska vara grundade på den kunskap och erfarenhet du samlat på dig över åren. Försök att inte bli för frestad av alltför nytänkande idéer du hört om att tjäna pengar, det är bättre att köra på säkra kort.

Hälsa

Något irriterar dig och påverkar ditt mående. Det blir inte bättre för att du försöker låtsas som inget. Ta tag i saken redan nu innan det blir ett större problem.

Relationer

Trygghet är extra viktigt för dig nu och du vill inte göra något som skulle kunna äventyra dina nära relationer.

Lycka

Nu har du viljestyrka nog för att kunna ta ett ordentligt kliv framåt och utvecklas på ett sätt som för dig närmare ditt ultimata mål. Du ska sätta siktet högt och samtidigt inte glömma att vara snäll mot dig själv.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete

Du behöver råd från någon angående din karriär men vet inte riktigt vart du ska vända dig. En händelse som inträffar snart kommer visa dig vem du kan anförtro dig till.

Ekonomi

Försök att inte oroa dig för mycket, du har ingen anledning till det. Den finansiella situationen förblir stabil inom en överskådlig framtid.

Hälsa

Om du inte redan känner dig glad och lycklig så kommer du snart att bli det. Det här är en positiv vecka då en känsla av självförverkligande och inre frid infinner sig, oavsett hur saker och ting ser ut rent praktiskt.

Relationer

Du kan gå in och medla i en konflikt mellan två personer och vara anledningen till att de blir på god fot med varandra igen. Det är värt besväret.

Lycka

Du ska vara nöjd med det du får den här veckan, lyckan finns närmare än du tror och du behöver inte söka dig långväga.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete

En tuff situation uppstår men du har vad som krävs för att lösa den själv och slipper blanda in en massa andra människor. När problemet väl är löst kommer allt att flyta på som vanligt igen.

Ekonomi

Håll dig till den ursprungliga planen för dina utgifter så kommer allt att gå väl den här veckan. Det finns inget speciellt du behöver tänka på mer än att inte gå till överdrift i ditt spenderande.

Hälsa

Du kör med säkra kort just nu och är inte så äventyrlig när det gäller livsföringen i allmänhet. Det här är ett sunt tänk och även om det kanske inte kommer göra att du tar några jättekliv framåt så är det ändå positivt för ditt mående.

Relationer

Se upp för att bli för negativ när reflekterar över ditt kärleksliv. Det finns många bra saker med situationen som den är nu så försök njuta av fördelarna.

Lycka

Ska du spela så ska det vara med en måttlig insats. Både att slå på för stort och att fega har sina nackdelar och minskar vinstchanserna.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete

Framgången är på väg även om det går i maklig takt. Du kan bli lite frustrerad över det långsamma tempot men måste vänja dig och ha tålamod. Det finns en person som kan komma med viktiga visdomsord som hjälper dig härda ut.

Ekonomi

Lämna plats för dina fritidsintressen i budgeten nu, du behöver ägna dig åt dina hobbyer för att må bra och allt handlar inte bara om att spara så mycket pengar som möjligt.

Hälsa

Allt verkar bra på det stora hela men du har en benägenhet att drabbas av huvudvärk. Försök vara medveten om hur kost och träning påverkar dig, det kan förbättra läget avsevärt. Måttfullhet är nyckelordet.

Relationer

Någon du tycker mycket om beter sig lite undvikande just nu. Försök få till ett privat samtal där ingen av er är stressad så kan ni diskutera saken. Det kommer kännas lättande efteråt.

Lycka

Nu behöver du inte satsa så stort för att vinna, du har en ökad chans även i gratistävlingar.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete

Nu är det dags att ta nya tag igen, du får inte slumra till utan måste vara uppmärksam hela tiden så det inte smyger sig in småfel som kan påverka prestationen i sin helhet.

Ekonomi

Blunda inte och spendera i blindo just nu, du behöver ta dig en titt på kontot för att få dig en uppfattning om läget och hur mycket som är rimligt att konsumera.

Hälsa

Du behöver varva ner ordentligt på fritiden annars orkar du inte med den tuffa vardagen. Även om träning är ansträngande är det en bra aktivitet eftersom du även blir harmonisk och avslappnad.

Relationer

Nu försöker du få klarhet i vart en viss person står. Det visar sig att ni är samstämmiga och vill ungefär samma sak, ni behöver bara göra vissa mindre anpassningar i situationen.

Lycka

Att ändra inställning i en fråga du varit orubblig i kommer öppna upp nya möjligheter till framgång för dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete

Undvik att anförtro dina privata angelägenheter till kollegor om du inte står dem nära sen tidigare. Hur lockande det än är så ska du försöka få utlopp för dina sociala behov på fritiden istället.

Ekonomi

Ett specifikt område har skenat iväg på senaste tiden och det visar sig nu i budgeten som blivit obalanserad. Nu har du chansen att få ordning på det genom att sätta dig ner och göra en bättre plan.

Hälsa

Måendet är över lag stabilt förutom att du har en något ökad risk för stressrelaterade krämpor. Det hjälper långt att försöka se allt utifrån ett helhetsperspektiv och inte fastna vid enskilda detaljer som exempelvis hur många timmar per natt du sover.

Relationer

Någon i din bekantskapskrets visar en helt annan sida av sig själv, vilket förvånar dig. Det får dig att inse att du inte vet så mycket om andra som du vill tro. Det här blir en nyttig erfarenhet för dig.

Lycka

Din intuition är stark just nu och du lyckas komma undan en situation där du skulle kunna bli utnyttjad.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete

Var inte rädd för förändring just nu, det för med sig en hel del förbättringar i arbetssituationen. Får du reda på att vissa ändringar kommer göras när det gäller dina tider, uppgifter eller dylikt så ska du se det som något positivt.

Ekonomi

Till helgen finns något att fira och du bör därför ha sett till att lägga undan en slant, så du kan kosta på dig något utöver det vanliga.

Hälsa

Var noga med valen du gör nu, de kommer att påverka din livskvalitet även på längre sikt. Du har både chansen att göra mycket bra långsiktiga förändringar men samtidigt även risken att göra dig själv en otjänst genom att inte tänka till ordentligt.

Relationer

Nu inträffar en händelse som medför att du behöver göra en uppoffring för någon som står dig nära. Personen kommer att respektera dig mycket för ditt osjälviska agerande.

Lycka

Blanda inte in känslor om du tänker spela, du behöver hålla huvudet kallt för att kunna vinna.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete

Nu ökar arbetstempot och du får lite svårt att hänga med till en början. När du vant dig vid den nya hastigheten så gör det att dagarna flyter på snabbare. Du är onekligen sysselsatt.

Ekonomi

Gå inte in och ändra på det som redan är bra. Gräset är kanske inte grönare på andra sidan. Har du pågående avtal som fungerar bra så håll fast vid dem för närvarande.

Hälsa

Det gäller att försöka hitta tid till avkoppling mitt i den stressiga vardagen. Även om det bara är korta stunder du får tag i så är de guld värda.

Relationer

Du kan berätta en hemlighet som du gått och burit på länge och det kommer kännas befriande. Låt det vara till någon du står mycket nära så kan du lita på att den blir bevarad.

Lycka

Nu är det dags att ta ett steg tillbaka och omvärdera dina mål. Vill du fortfarande uppnå samma saker som när du satte dig ner och planerade i början av den här resan eller har annat blivit viktigare?

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete

Nu får du äntligen chansen att visa vad du går för i ett nytt projekt eller sammanhang. Andra litar på att du gör ett bra jobb.

Ekonomi

Gör du affärer så går de sannolikt med vinst just nu, du är bra på att vara förutseende och veta vilka drag du bör göra härnäst.

Hälsa

En förlust du upplevt för en tid sen börjar du nu kunna lägga bakom dig. Den här veckan har du goda chanser att bearbeta händelser i ditt förflutna för att sedan må bättre när du återgår till vardagen.

Relationer

Ett förhållande är under förändring och det är till en början lite svårt för dig att acceptera. Utvecklingen behöver inte alls vara negativ, det handlar i mångt och mycket om din inställning.

Lycka

Den här veckan hinner du med både en vinst och en förlust, vilket innebär att det turmässigt mer eller mindre verkar jämna ut sig för dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete

Du vill inget hellre än att få en nystart just nu men finner dig själv fast i gamla hjulspår. För att komma vidare måste du ändra tankesätt och även hur du ser på de händelser som inträffar inom din karriär. Först därefter är förändring möjlig.

Ekonomi

Din livssituation har förändrats sen du senast tog dig en titt på budgeten och du behöver anpassa den efter det nya läget. Försök tänka så långsiktigt som möjligt i din planering.

Hälsa

Det kan vara si och så med både ork och motivation just nu när det gäller träning och fysisk aktivitet. Det du kan göra är i alla fall att ge det en chans, då märker du antagligen att du klarar av mer än du trodde.

Relationer

Kärleken får ta stor plats i ditt liv nu, vare sig du redan har en partner eller är på jakt efter en. I det sistnämnda fallet är det ökade chanser att hitta någon du passar ihop med.

Lycka

Inget ont som inte för något gott med sig just nu och det som till en början verkar vara en tråkig nyhet visar sig snabbt ha flera fördelar.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete

Den här veckan arbetar du bäst självständigt och är inte så ivrig på att samarbeta med andra, även om det fungerar när du måste. Du får mycket mer uträttat ifall du får jobba ifred och på ditt eget sätt.

Ekonomi

Det gäller att vara noga nu och helst dubbelkolla allt där det är viktigt att ingen detalj blir fel. Vare sig det gäller inköp eller avtal du gör så måste du vara säker på att allt är rätt innan du godkänner och skickar iväg.

Hälsa

Du känner dig vital och full av energi. Även om du sover dåligt till och från verkar det inte påverka ditt hälsotillstånd något nämnvärt. Se till att du rör på dig ordentligt i vardagen.

Relationer

Det finns risk för att du råkar göra något förhastad på grund av otålighet. Försök tänka efter så du inte tar ett irrationellt beslut i ett nära förhållande. Det är bäst att gå lugnt fram, du har inget att förlora på att det tar lite längre tid.

Lycka

Goda nyheter väntar runt hörnet, så håll ögonen öppna. Även om det är något litet så kommer det förgylla tillvaron för dig.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!