Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 50 – 10 till 16 december

Stenbocken – det kommer börja hända grejer på relationsfronten! Ett redan existerande romantiskt förhållande kommer nämligen få sig en nystart. Plötsligt ökar farten och det kommer hända lite mer än du är van vid. Du som inte är i ett förhållande, men är på jakt efter den stora kärleken kan också vänta dig en spännande vecka. Du som är tvilling bör sakta ned lite på tempot. Stanna upp och lyssna på kroppens signaler – det kommer göra dig mer produktiv i vardagen!

horoskop-metromodeFoto: Hristo Fidanov, Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete


Du är något disträ för tillfället eftersom dina tankar är upptagna av saker som händer på fritiden.

Ekonomi


Användandet av tekniska saker flyter på bra just nu du kan spara en hel del tid och pengar på att till exempel köpa på nätet eller använda dig av onlinetjänster.

Hälsa


Dina energinivåer skiftar snabbt och du får passa på att utnyttja dina mer aktiva stunder till att komma ifatt med allt som behöver göras. Mot helgen ser läget ut att stabilisera sig.

Relationer


Fantasier tar en stor plats i vardagen, det så underbart att drömma sig bort och fly verkligheten. Glöm inte bort vänner och familj bara, de behöver din uppmärksamhet.

Lycka


Dela med dig av det du har till andra, det är särskilt givande nu.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete


Du får en idé om hur arbetet kan förbättras men tvekar på om det är något du ska våga framföra. Gör slag i saken, det är viktigt att du framstår som någon som vill utveckla både dig själv och din arbetsplats.

Ekonomi


Se upp för att göra felköp i julstressen. Det är lätt hänt att du kommer hem med något som inte riktigt stämmer så det bästa är att försöka kolla upp det innan du åker iväg och shoppar.

Hälsa


Du känner dig antagligen ganska trött och sliten i början av veckan men det kommer vända helt plötsligt och du blir pigg igen. Döm inte dig själv för hårt om du inte orkar med allt som du planerat.

Relationer


En nära vän förtjänar din tid och omtanke mer än ett gäng ytliga bekanta. Det är viktigt att du väljer rätt umgänge nu.

Lycka

Så länge du håller dig till ett tryggt och familjärt sätt att spela så har du goda möjligheter till vinst utan alltför stora risker.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete


Nu är det viktigt att göra kvalitetskontroller så du kan upptäcka om något inte håller måttet. Om du avslutar något som redan påbörjats av någon annan är det viktigt att du tittar igenom att de gjort rätt först.

Ekonomi

Innan du fattar ett beslut bör du försäkra dig om att det är realistiskt. Villkoren kanske inte är så bra som du trott, det kan finnas ett bättre alternativ.

Hälsa


Du behöver lyssna till kroppens signaler och sakta ner lite när det är möjligt. Då blir du också mer produktiv i vardagen.

Relationer


En person i din närhet är stundtals lättirriterad och du får trippa på tå. Det är övergående så ha översyn med det, alla kan ha dåliga dagar.

Lycka

En sten lyfts från dina axlar vilket gör dig väldigt glad och harmonisk. Det sker sannolikt någon gång i mitten av veckan.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete


Du får en massa nya idéer så fort att du knappt hinner få ner dem på papper, än mindre förverkliga dem.

Ekonomi

Var rädd om slantarna nu, de har en tendens att flyga iväg till höger och vänster. Större utgifter är du mer medveten om, det är de mindre som lätt skenar iväg.

Hälsa


Nu är du något av en nattuggla och får mest gjort på kvällarna. Passa på att utnyttja tiden effektivt då.

Relationer


Du känner mycket kärlek och omtanke, så mycket att du inte riktigt vet var du ska göra med det. Barn och djur ligger dig varmt om hjärtat och du kan sprida mycket glädje till dem.

Lycka


Du kommer fram till en viktig insikt i din jakt på den stora sanningen. Det här är något som skulle kunna förändra ditt liv dramatiskt om du väljer att agera därefter.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete

Kanske vågar du äntligen ta steget nu och göra det där du har gått och drömt om under långt tid. De praktiska förutsättningarna har förbättrats så det är mer sannolikt att du lyckas.

Ekonomi


Frestelserna hägrar till höger och vänster men du håller krampaktigt i dina sedlar. Det lönar sig för mot helgen har du sparar tillräckligt för att kunna spendera dem på en nyttig investering.

Hälsa

Försök undvika extrema temperaturväxlingar nu så har du gjort mycket för att skydda dig själv mot diverse krämpor som kan uppstå i samband med det. Mycket kan du själv förebygga.

Relationer


En släkting eller familjemedlem behöver hjälp och du är mest lämplig för uppdraget. Se det som en ära och en chans att styrka anknytningen.

Lycka

Någon tänker på dig och visar det inte enbart i ord utan även med praktiskt hjälp, något som kommer väl till pass just nu.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete


En uppgift du glömt eller lagt åt sidan gör sig påmind och är en källa till stress till dess att du tagit tag i den. Gör det i början av veckan så kan du slappna av sen.

Ekonomi


Ett område i din budget har fått ta större plats än du avsåg. Nu är det dags att få ordning på ställningarna, det är relativt lätt gjort och kräver inga drastiska åtgärder.

Hälsa

Gå lugnt fram när du tränar, du svarar bra på fysisk aktivitet så länge du är medveten o m skaderiskerna.

Relationer

Dina vänner är lite svåra att nå men även du är upptagen av ditt så det bryr dig inte så mycket om det. Tar du själv initiativet så kan ni få en fin stund tillsammans i helgen.

Lycka 


Någon har ett meddelande till dig, det är glada nyheter så håll både ögon och öron öppna!

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete

Nu är det lättare än vanligt att ta beslut. Du velar inte fram och tillbaka lika mycket som innan och ser på saken mer objektivt och förnuftigt. Dina utökade ledaregenskaper kommer väl till pass men var lite finkänslig för inte alla trivs med att bli styrda.

Ekonomi


Det blir en hel del utgifter den här veckan men du känner dig lugn eftersom du planerat efter det. En bra budget gör att du slipper känna dig orolig.

Hälsa


Det är bra att äta mild mat nu eftersom magen har en tendens att bli upprörd och då kan du drabbas av illamående eller magsymptom.

Relationer


Du ser ganska sakligt på kärlek och romantik den här veckan. Det är lätt för dig att sålla ut potentiella partners som du antagligen inte skulle fungera med i längden, tack vare att känslorna inte styr så mycket just nu.

Lycka


Tänk till lite extra innan du ger bort eller kastar något, du kan fortfarande behöva det.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete


Du vill hellre ta saker och ting som de kommer än att hålla dig till ett strikt schema. Det här har en del positiva fördelar, till exempel att du har lätt att anpassa dig till oväntade situationer som uppstår.

Ekonomi


Undvik att vänta till sista minuten med betalningar och viktiga inköp, du kommer känna dig stressad och då blir inget som det ska.

Hälsa


Du har haft besvär på ett speciellt område under en längre period och nu börjar du tvivla på om orsaken verkligen är det du trott. Det är bra att ifrågasätta och undersöka flera metoder, då har du större möjligheter att bli bättre igen.

Relationer


Det är inte för sent att försöka lappa ihop saker och ting mellan dig och någon som förut stod dig nära. Förutsättningarna är bättre nu än på länge.

Lycka

Var ute i god tid för ditt planerade möte, något inträffar på vägen som försenar dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete


Det är okej att fuska en aning genom att välja ett lite latare alternativ eller ta en genväg här och där. Mindre brister i din insats syns inte på det stora hela och det är viktigt att du inte gör det för svårt för dig själv så du riskerar att tappa motivationen.

Ekonomi


Ett erbjudande dyker upp som vid första anblicken verkar vara lite för bra för att vara sant. Du ska lita på din intuition och kolla upp det lite närmare innan du slår till.

Hälsa

Glöm inte bort att lägga in positiva aktiviteter på ditt schema, du måste ha saker att se fram emot för att orka med den tråkiga vardagen.

Relationer


När en vän kommer med ett förslag så haka på det, du behöver piggas upp! Detta trots att det kanske inte är något du normalt brukar ägna dig åt.

Lycka


Du råkar ta fel på något men det visar sig ha positiva konsekvenser i slutändan, så misströsta inte.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete

Ditt diplomatiska sätt tar dig långt nu, ingen är osams så länge du har ett finger med i spelet. Det går inte överordnade förbi hur positivt det är att du bidrar till harmonin på arbetsplatsen.

Ekonomi


Unna dig själv något extra den här veckan – det har du förtjänat! Det behöver inte kosta skjortan men lite vardagslyx kan onekligen pigga upp.

Hälsa


Träning går bra just nu och du klarar att utmana dig själv mer än du tror. Så länge du ser till att du värmer upp ordentligt och varvar ner tillräckligt efteråt så är det bara att köra på.

Relationer


Ett redan existerande romantiskt förhållande får sig en nystart. Plötsligt ökar farten och det händer lite mer än du är van vid. Det här gäller även dig som är på jakt efter någon ny. Äntligen börjar det ske saker!

Lycka


Du har tur i slumpmässiga tävlingar och lottdragningar just nu. Även om det inte blir någon större vinst kan det vara en rolig grej som ger lite guldkant på tillvaron.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete


Nu får du vara lite tråkig och undvika för mycket socialt umgänge på arbetsplatsen, du måste ha tid att bli klar med alla viktiga saker först. Mot slutet av veckan kommer du få lön för mödan.

Ekonomi


Undvik krediter och lån nu, det är viktigt att du försöker använda det du redan har och prioriterar rätt.
Hälsa
Undvik att göra för stora förändringar i kosten nu. Detsamma gäller träning – det är bäst om du fortsätter på ungefär samma sätt som tidigare. Dock kan du börja med små positiva förändringar där det behövs.

Relationer


Fredagen är perfekt för romans! Planera in ett spännande möte med någon du är intresserad av, det blir en fin kväll oavsett om ni går ut eller stannar hemma.

Lycka


En händelse inträffar under mitten av veckan som får dig att ändra synsätt i en fråga där du tidigare haft väldigt bestämda åsikter.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete

Äntligen börjar du bli färdig med ett större projekt. Ta en paus och andas ut, du behöver återhämta dig lite innan du tar dig an nästa uppgift.

Ekonomi


Hur frestande det än må vara just nu så försök att inte röra dina sparpengar annat än om det skulle uppstå en nödsituation.

Hälsa

Utmana din kropp den här veckan, den behöver stimulans i form av rörelse och aktivitet. Kombinerar du detta med utevistelse så är det full pott.

Relationer


Inte alla dina vänner trivs i varandras sällskap. Försök träffa dem individuellt istället för att tvinga samman dem, annars kan en obekväm situation uppstå.

Lycka


Du har flyt i spel som involverar siffror, vare sig det kräver skicklighet eller bara ren tur.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!