Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 51 – 17 till 23 december

Oxen, du har en stark magkänsla som säger att du bör avvakta med ett visst inköp. Samtidigt är du ivrig att få köpet överstökat. Hasta inte, utan lita på din magkänsla! Väduren kommer träffa på en ny bekantskap i slutet av veckan. Var rädd om den här relationen – ni verkar ha potential tillsammans! 

Foto: Benjamin Davies, Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete

Du får börja om från början med något eftersom en detalj blivit fel. Ta det lugnt, det är snabbt ordnat och resultatet blir i slutändan bättre än väntat.

Ekonomi

En utgift har ökat utan att du riktigt lagt märke till det. Se om du kan anpassa övriga poster i budgeten därefter eller skära ned på det som dragit iväg.

Hälsa

Något gör det svårt för dig att somna men när du väl sover så är sömnkvaliteten god. Försök ändra det du praktiskt kan förbättra när det gäller sovsituationen. Det hjälper att berätta för andra så de har förståelse.

Relationer

Du träffar på en ny bekantskap i slutet av veckan. Var mån om den här personen, ni verkar ha potential tillsammans.

Lycka

Harmonin infinner sig och du känner dig rik i sinnet, då spelar det materiella inte någon större roll.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete

Nu är du väldigt effektiv och får mycket gjort på kort tid. Det här gäller alla arbetsområden men speciellt när det kommer till mer praktiska uppgifter.

Ekonomi

Din magkänsla säger att du bör avvakta med ett visst inköp men du är samtidigt ivrig att få det överstökat. Lita på det du känner och hasta inte.

Hälsa

Du har en tendens att skjuta upp saker och ting som behöver tas itu med här och nu. Det skapar en onödig stress och inget blir bättre av att vänta så försök ta tag i det.

Relationer

En jobbig händelse har fört dig närmare en familjemedlem eller partner. Såhär i juletider är det en bra idé att visa tacksamhet inför de som funnits där för dig.

Lycka

Det är stor sannolikhet att du nu får ta emot ett glädjande besked, det är bara att hålla ögon och öron öppna.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete

Det blir lite väl många pauser för att du ska hinna få saker och ting uträttade. Å andra sidan verkar dina kollegor också tillbakalutade och det kan man ha visst överseende med i nuläget.

Ekonomi

Utgifter såväl som inkomster är stabila och det ser inte ut att uppstå några större överraskningar annat än några julklappar som behövs köpas. Du kan i övrigt lugnt leva på precis som vanligt.

Hälsa

Du har mycket att stå i hela veckan och ibland känns det som det inte blir en enda lugn stund. Försök njuta av nuet och sakta ner – allt behöver inte bli perfekt.

Relationer

Det går bra att diskutera med en partner eller nära vän om både det enda och det andra men undvik att hamna i argumentation. Ni kan hålla ihop trots åsiktsskillnader, bara ni undviker att bli för långrandiga eller enkelspåriga.

Lycka

Om du ska spela så undvik situationer där du behöver göra snabba val. Nedräkningar och tidsbegränsningar gör dig ängslig och benägen att göra fel.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete

Det är bra om du kan arbeta så metodiskt som möjligt och inte hoppa till punkt B innan du är klar med A. Likaså ska du försöka bibehålla ett stadigt arbetstempo.

Ekonomi

En del utgifter uppstår i sista sekunden just nu och du får användning för pengar som du klokt nog lagt undan.

Hälsa

Ivrig som du är vill du gärna göra allt på en gång. Du får en hel del gjort men ska också tänka på att försöka sakta ner för att inte riskera att bli utbränd.

Relationer

Ge dina vänner lite extra uppmärksamhet nu. Det finns många i din bekantskapskrets som ser fram emot att umgås med dig.

Lycka

Frihet kan inte mätas i pengar, låt ingen få dig att tumma på den.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete

Andra ber dig gärna om råd när de behöver hjälp med sådant du har större erfarenhet av. Du ska känna dig nöjd med att ditt anseende är gott både hos kollegor och högre uppsatta.

Ekonomi

Undvik att ta av pengar du sparar till en specifik sak. Det kan vara relaterat till hemmet på något vis. Då är det bättre att du är lite tråkig och snålar in på onödiga utgifter.

Hälsa

Du är på språng hela tiden vilket gör din förbränning högre än vanligt. Se till att få i dig ordentligt med energi, helst nyttig sådan.

Relationer

Något inträffar som får dig att fundera över hur du definierar förhållandet till någon du är romantiskt intresserad av. Kanske står ni egentligen närmare varandra än du tidigare trott?

Lycka

För ett tag sen vågade du inte riktigt hoppas på något men nu ser det ut att bli verklighet, så håll i dig!

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete

Skicka inte iväg något utan att ha kollat igenom det även om det så bara är ett kort mejl. Slarvfel kan lätt smyga sig in och det kan påverka tolkningen av det du vill ha sagt.

Ekonomi

Du är uppfinningsrik och det kan dryga ut kassan en hel del. Använd helst de extra pengar du får in på något som är bestående och inte ren konsumtion.

Hälsa

Du är bra på det här med måttlighet nu och riskerar inte att falla i för mycket frestelser. Samtidigt är du inte heller ett nitiskt hälsofreak, vilket är positivt för ditt välbefinnande överlag.

Relationer

Någon försöker provocera fram en reaktion hos dig men du svarar tillbaka genom att bara vara lugn och avslappnad. Snart går det upp för personen att det inte är lönt att hålla på såhär.

Lycka

Du behöver pengarna till en massa annat som är mycket viktigare än spel. Håll i dina slantar och slösa inte bort dem, du har ändå ingen vidare tur för tillfället.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete

Det kommer finnas mer tid än du först trott att bli klar med de uppgifter du har för händerna. Stressa därför inte upp dig i onödan, det är bara kontraproduktivt.

Ekonomi

Försök snåla in lite genom att till exempel välja billigare märken när du handlar. Det är de små utgifterna som staplas ovanpå varandra som kan innebära att kostnaderna skenar iväg.

Hälsa

En mindre krämpa är nog så irriterande för dig. Försök att distrahera dig själv genom att sysselsätta dig med annat, det går snart över.

Relationer

En av dina vänner står dig inte så nära och den enda anledningen till det är det fysiska avståndet. Nu sker en sammankomst som gör att ni äntligen kan ses igen.

Lycka

Du må ha en lång väg framför dig men du har också kommit väldigt långt vilket du måste erkänna för dig själv och känna dig stolt över.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete

En kollegas beteende går dig på nerverna. Lägg fram dina synpunkter på ett försynt sätt så kan det bli ändring på det utan att det behöver bli någon större konflikt.

Ekonomi

Du får något värdefullt av en person som står dig nära, glöm inte bort att visa din tacksamhet då det ligger mycket omtanke bakom.

Hälsa

Du kan drabbas av besvär med benen på grund av att du är så aktiv. Försök vila när du märker att du ansträngt dem för mycket så går det snart över.

Relationer

Ta upp luren och ring någon du inte hinner träffa den här veckan, det är mycket uppskattat att du hör av dig.

Lycka

Det kommer krävas skicklighet för att kamma hem en vinst just nu. Fundera ut en bra strategi innan du ger dig in i något spel.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete

Du jobbar på långsamt men metodiskt och kvaliteten är stabil. Det behöver inte gå så fort fram just nu så det är ingen fara, huvudsaken är att du gör bra ifrån dig.

Ekonomi

Finanserna är under kontroll och det får dig att slappna av mitt i all den andra stressen som råder på en del övriga områden.

Hälsa

Träning har kommit lite ur fokus på senaste tiden och så kommer det förbli ett tag framöver. Det är ingen fara om du tar det lite lugnt nu, det går lätt att ta igen det du missat sen.

Relationer

Fega inte för mycket när det gäller romantiken, du behöver ta mod till dig och ta initiativet för att saker ska hända.

Lycka

Håll fast vid ditt turnummer, det kan ge dig en vinst nu.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete

Du får mer tid på dig än du trott att slutföra en uppgift vilket gör att du känner dig mindre stressad. Då ökar även kreativiteten som gör att du kan sätta en mer personlig prägel på arbetet.

Ekonomi

Du kan kosta på dig att ta ut svängarna lite just nu. Budgeten är tillåtande för en hel del utgifter utöver det normala även om allt såklart har sin gräns. Sunt förnuft gäller.

Hälsa

Även om det känns frestande att gömma dig inomhus och undvika kylan så är frisk luft väldigt viktigt för dig nu. Det är även nödvändigt att röra på dig så se upp med att bli för stillasittande vilket lätt händer på dina lediga dagar.

Relationer

Din mer sociala sida träder fram och du har lätt för att konversera med nya människor såväl som gamla bekanta. Folk verkar tycka att du har en intressant personlighet.

Lycka

Pengar du satsar på spel flyger lätt iväg och blir till större summor, se upp! Även om du har tur är det inte värt att riskera att förlora mycket.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete

Du behöver arbeta ostört med så få distraktioner som möjligt som kan påverka din insats. Är de rätta förhållandena på plats så jobbar du både snabbt och effektivt.

Ekonomi

Du har slitit hårt den senaste tiden och det märks i plånboken. Unna dig själv något lite extra som belöning.

Hälsa

Även om en viss fråga tynger dig och det kommer att lysa igenom stundtals så är du i grund och botten glad. Det är lätt för andra att få dig på bra humör igen.

Relationer

Nu är du extra attraktiv och drar till dig såväl vänner som potentiella partners. Är du redan i ett förhållande så bör du tänka på vilka signaler du sänder ut, din vänlighet kan lätt misstolkas.

Lycka

En positiv överraskning inträffar som du inte riktigt förväntat dig. Det blir ett fint avslut på veckan för dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete

Dina arbetsuppgifter ändras på något sätt och även om allt inte är som vanligt så är det ändå i förlängningen positivt eftersom det medför att bördan lättas.

Ekonomi

Tänk långsiktigt när det gäller budgetplaneringen och låt inte ett område få skena iväg för mycket. Ditt utgångsläge är tryggt så det bör inte vara några konstigheter.

Hälsa

Det är mycket att stå i just nu. Gör du en för lång lista så blir du bara nedslagen över det du inte hunnit ta itu med. Du får försöka skala ner lite.

Relationer

Du köper dig själv tid att tänka igenom hur du ska gå vidare med ett förhållande. Det är bra att kunna tänka över saken noga innan du eller den andra parten gör något förhastat.

Lycka

Håll i dina pengar som du tänkt satsa på spel, om du väntar till nästa vecka är chanserna bättre.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!