Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 52 – 24 till 30 december

Tvillingen är produktiv när det gäller dina specialområden, vilket du kommer ha stor nytta av just nu. Till och med  på dina lediga dagar! Du som är jungfru behöver pyssla om dig själv lite extra nu. Stressen har tärt på dig den senaste tiden så för att du ska orka med allt som du måste ta itu med framöver behöver du varva ner. Lyssna på kroppen!

horoskop-metro-modeFoto: Mathew Schwartz, Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete


Nu är du bra på att komma överens med andra på arbetsplatsen vilket underlättar för grupparbeten och andra samarbeten.

Ekonomi

Du går och drömmer om att göra ett större inköp och det har verkat som att budgeten inte skulle tillåta det men nu får du en extra inkomst som kan göra det möjligt.

Hälsa

Sitt inte för mycket inomhus just nu, du behöver komma ut och röra på dig i den friska luften för att må bra.

Relationer


Det som skulle vara en enkel sammankomst kan visa sig bli en större tillställning än du räknat med. Tur att du är bra på att planera i sista minuten!

Lycka


Delade glädje är dubbel glädje nu och inget får dig att må så bra som att se andra lyckliga.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete


Dina perfektionistiska tendenser visar sig allt mer och du lägger ner mycket tid på att allt ska bli rätt. En viss prestationsångest är bra men du ska försöka att inte överskatta betydelsen av små detaljer.

Ekonomi


Du bibehåller ett praktiskt synsätt genom hela veckan och slösar inte gärna på lyxvaror. Däremot för dig som håller på att spara till en teknikpryl så ser det ut som att du får chansen att köpa den till ett fördelaktigt pris nu.

Hälsa


Se upp för att bli nedkyld nu. Du behöver inte undvika utevistelser, tvärtom har det sina fördelar. Det blir bättre om du rör på dig och ser till att klä dig tillräckligt varmt.

Relationer


Du vill inte vara ensam nu och gör allt för att få till en bra gemenskap med de du håller av mest. Det blir en härlig tid med nära och kära.

Lycka


Dina vinstchanser är goda, det blir nog inte ett så högt belopp som du hoppats på men även en liten vinst är något.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete


Du är produktiv när det gäller dina specialområden vilket du kommer ha stor nytta av just nu, även på dina lediga dagar.

Ekonomi


Undvik för mycket shoppande just nu. Det är lätt att ryckas med även om du bara går och tittar, allt är inte riktigt en så bra deal som det kan tyckas vid första anblicken.

Hälsa

Du är motiverad till förändring i din livsföring men det är än så länge bara på planeringsstadiet. Så mycket annat kommer emellan just nu att det får vänta ett tag tills du har mer tid och bättre förutsättningar att genomföra ändringarna.

Relationer

Din tid har gått åt till många praktiska åtaganden vilket gjort att en viss person i din närhet har börjat känna sig åsidosatt. Du måste visa, i ord såväl som i handling, hur mycket den här människan betyder för dig.

Lycka


Spela inte med för hög insats just nu, det är inte värt risken.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete


Du blir lätt distraherad vilket kan påverka arbetstempot då det blir för många avbrott. Genom att försöka minska på intrycken kan du göra stora förbättringar.

Ekonomi


Ett bra nätverk är A och O för att du ska kunna öka inkomsterna. Nu får du chansen att träffa en inflytelserik person som kan vara till hjälp för dig.

Hälsa


Du är lite tröttare än vanligt men det är inte bara sömn som är botemedlet. Att göra plats för träning eller annan fysisk aktivitet gör stor skillnad i ditt mående och får dig att känna dig både starkare och piggare.

Relationer


Lite småtjafs i ett förhållande är fullständigt normalt, var bara observant på att det inte utvecklas till ett gräl. Du kan ta ett steg tillbaka och vara den mogna personen som väljer att inte fortsätta argumentera.

Lycka


Du har bestämt dig för en sak och då kan inget stoppa dig. Det spelar ingen roll att någon i omgivningen påstår att det är omöjligt och att du har fel, du kommer att bevisa motsatsen.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete


Ett problem uppstår men det löser samtidigt ett annat, så utgången av det hela är såväl positiv som negativ. Det är bara att rycka på axlarna och jobba vidare, det är inte lönt att förstora upp det.

Ekonomi


Din frikostighet uppskattas av andra och det har en positiv inverkan på dina sociala relationer. Efter ett tag bör du dock begränsa dig så du inte får det för tajt med pengar själv.

Hälsa

Magen kan bli upprörd just nu. Ändrar du din kost för drastiskt så är det ett pris du får betala. Det går snart över i så fall och är inte så farligt.

Relationer


Någon spanar in dig i smyg men det är inte säkert att du lägger märke till det. Försök läsa av omgivningen istället för att fastna för mycket i dina egna tankar.

Lycka

Nu har du ingen vidare tur i spel men däremot i kärlek.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete

Du har planerat in mycket som du vill ha klart innan du känner att det går att slappna av. Nu gäller det att du prioriterar och väljer ut det viktigaste först för du kan få ont om tid.

Ekonomi

Nu vill du gärna spendera mer än vanligt och det finns ett visst utrymme för det. Det här gäller en begränsad period så det är ingen fara.

Hälsa


Du behöver pyssla om dig själv lite extra nu, stressen har tärt på dig den senaste tiden. För att orka med det du har att ta itu med framöver så behöver du varva ner.

Relationer


Ta dig gärna ut på en aktivitet som du inte brukar gå på, det lyfter ditt humör och ger dig även ett socialt utbyte.

Lycka 


Du är nära att uppnå ett mål men behöver ta en paus. Det påverkar inte slutresultatet så var inte orolig.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete


Du jobbar på hårt men det är inte alltid resultatet syns direkt. Misströsta inte, det går onekligen framåt och det jobb du lägger ner är inte förgäves.

Ekonomi

En situation löser sig för dig genom ett bidrag från en annan person. Det är bara att tacka och vara glad!

Hälsa

Utmaningen den här veckan blir att välja ut ett par saker att ta itu med och inte splittra dig själv med för många aktiviteter. Du känner dig ivrig att bli klar med allt men har du för mycket på agendan kanske du står där med en massa halvfärdiga projekt i slutändan.

Relationer

Du känner dig sugen på att festa och går du väl ut så kommer du ha kul oavsett om du lyckats dra med någon vän eller ej.

Lycka


Du har tur i tävlingar som innebär att du blir utmanad på det område du är som mest kompetent inom.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete


Några väljer att ta ditt parti då de märker att du har sunda åsikter. Eftersom du står upp för det du tror på blir du ett föredöme för andra på arbetsplatsen.

Ekonomi


Nu är ett bra tillfälle att se över investeringar och planera inför framtiden. Har du en specifik plan som du är hindrad från att genomföra på grund av brist på pengar så kan ett lån vara till stor hjälp.

Hälsa


Det är mycket att stå i just nu men du har energi så det räcker bara du planerar tillräckligt bra. Det är bra om du kan delegera vissa uppgifter till andra så du hinner med allt.

Relationer


Du behöver markera och ta avstånd från en viss person på grund av dennes bemötande. Det är bra att du visar att du inte tål orättvis behandling. Det finns gott om andra vänner att umgås med just nu.

Lycka


Om du litar på din egen magkänsla och inte låter andra bestämma över dig så löser sig en annars kanske knepig situation på ett smidigt sätt.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete


Gör reklam för dig själv och din kompetens, någon kommer att lyssna och vara intresserad. Det kan öppna upp en dörr för ett framtida samarbete.

Ekonomi


En möjlighet att tjäna extra pengar öppnar sig för dig men omständigheterna är lite skumma. Kika närmare på det först så du inte råkar göra något oegentligt.

Hälsa


Nu vill du gärna koppla av i hemmets trygga vrår och är inte den som drar ut på någon vild fest, i alla fall inte om du själv får bestämma. Även om en fest kan bli rolig så mår du för tillfället som bäst om du får mysa i lugn och ro, ensam eller med de som står dig närmast.

Relationer

Du saknar en viss person och ni verkar inte kunna träffas på grund av avstånd eller andra omständigheter. Trots det får du en fin och mysig vecka och det finns mycket som kan fylla tomrummet.

Lycka


Det gäller att undvika impulsiva tendenser om du ska spela. Att ryckas med är lätt, sansa dig och satsa måttligt så är du säker.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete


Din hjärna slutar inte jobba även om du är ledig. Du behöver lära dig saker och stimuleras intellektuellt för att inte tappa fokus.

Ekonomi


Inga större förändringar sker just nu, varken positiva eller negativa. Har du ett visst sparkapital så ska du undvika att ta för mycket från det.

Hälsa


Du vill absolut inte ta det för lugnt just nu utan söker dig mer än gärna till händelsernas centrum. Det är perfekt att delta i aktiviteter som innebär att du får röra på dig.

Relationer

Mycket händer runtomkring dig just nu och du väljer själv om du vill delta eller hålla dig vid sidan. En närstående sveps mer än gärna med och ni får tillfälle att lära känna varandra på ett mer djupgående plan.

Lycka


Tumma inte på dina personliga värderingar. De ska inte kastas bort på grund av situationen du finner dig själv i, inget kan vara värt det.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete


Dina resurser är till stor nytta för andra och med din hjälp kan de komma långt. Det får dig även att känna ett självförverkligande.

Ekonomi


Du kan bli tvungen att komma till undsättning då en vän får problem med något av finansiell karaktär. Försök stötta så gott du kan, nästa gång är det kanske du som behöver hjälp.

Hälsa


Tankarna flyger fram och tillbaks och det är svårt att finna ro emellanåt. Du behöver sysselsätta dig med praktiska aktiviteter så du inte fastnar i grubblerier.

Relationer


Det råder harmoni på det romantiska planet. Du är oemotståndlig för den som har ögonen för dig och attraktionen är stark åt båda hållen.

Lycka


Du tror att du står still i utvecklingen mot ditt mål men nu kommer någon att uppmärksamma hur långt du har kommit och få dig att känna dig så stolt som du borde vara över hur saker och ting fortskridit.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete

Ha koll på tiden för den skenar lätt iväg och då blir det stressigt mot slutet av dagarna. Det hjälper att ha ett detaljerat schema att gå efter.

Ekonomi


Du gillar lyx och flärd just nu och vill gärna ha dyra prylar. Så länge du har råd kan du kosta på dig något extra fint men låt det inte gå till överdrift.

Hälsa


Nu vill du gärna frossa i godsaker och det kan du väl få göra, under en begränsad period åtminstone. Var uppmärksam på din kropps signaler.

Relationer

Nu vill du helst att allting bara ska vara som vanligt när det gäller kärlek och romans. Är du singel orkar du inte bry dig nog för att leta efter en partner. Ett redan existerande förhållande kommer antagligen att flyta på precis som förut.

Lycka

Dra nytta av din intuition när det gäller spel och tävlingar, du har på känn hur du ska göra för att kamma hem en vinst.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!