Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 6 – 4 – 10 februari

För Väduren är en förändring är på gång, ett gammalt kapitel stängs och ett nytt tar vid. Stenbocken, du behöver hitta balans i livet och för det krävs att du avsätter tid för dig själv. 

horoskop-v6Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete

Förändring är på gång inom karriären, ett gammalt kapitel stängs och ett nytt tar vid. Du rör dig mot en tryggare situation överlag.

Ekonomi

Försök att inte röra runt för mycket i ekonomin just nu, dina pengar har det bättre där de redan är än att du investerar dem i riskfyllda affärer.

Hälsa

Din personliga utveckling fortsätter på samtliga plan. Nu sker ett slags dominoeffekt – när du förbättras inom ett område påverkas de övriga också positivt.

Relationer

För att förstå hur andra agerar så behöver du vända blickarna inåt mot dig själv. När du kommit till insikt om hur du själv beter dig och vad som motiverar dig kommer du enkelt kunna se hur personer i din närhet tänker.

Lycka

Något så enkelt som en ändring i ditt tankesätt gör att ett område i ditt liv får en positiv vändning.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete

Du finner gott om inspiration för att göra ett riktigt bra jobb nu och kan även dela med dig av den till andra. Då blir du lätt veckans mest omtyckta medarbetare!

Ekonomi

Pengar du lägger undan i veckan kommer behövas redan framåt helgen så försök snåla lite så du har råd att göra allt du vill och behöver när veckan lider mot sitt slut.

Hälsa

Nu behöver du backa lite och gå lugnt fram när det gäller träning. Det är inte läge att försöka sätta personliga rekord, istället bör du fokusera på kontinuitet och att hålla dig till den rutin som fungerar.

Relationer

Gränser suddas ut nu och du vågar mer än du tidigare gjort. Det här är ett perfekt tillfälle för att träffa någon ny eller pröva på spännande aktiviteter tillsammans med din partner.

Lycka

Nu är det dags att damma av en gammal talang, du kan få både glädje och nytta av den inom en snar framtid.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete

Försök fokusera på arbetsuppgifterna du har framför dig en i taget, annars kommer de framstå som ett stort berg för dig. Delar du upp arbetsbördan i mindre steg kommer det kännas lättare för dig psykiskt och då blir det även enklare rent praktiskt.

Ekonomi

Nu kan du med gott samvete lägga lite pengar på nöjen och fritidsintressen, det är din tur att ha roligt för en gångs skull.

Hälsa

Du har en tendens att slappa lite väl mycket just nu men bestämmer dig efter ett tag för att det måste bli ordning på det. Det ser därmed ut att bli en aktiv helg.

Relationer

En situation uppstår då du behöver vara lugn och saklig. Undvik att blossa upp för det fall att du känner dig orättvist behandlad, att överreagera hjälper sällan.

Lycka

En belöning som du väntat på länge är nära i sikte. Njut av den, du vet att du förtjänat det.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete

Det finns hopp om goda nyheter nu. Är du på jakt efter en ny anställning är det kanske nu du får beskedet eller insikten om vad du bör inrikta dig på för att ha så goda chanser som möjligt.

Ekonomi

Nu är du bra på att ge andra råd om hur de ska hantera sina pengar. De rekommendationer du ger bör du också själv använda dig av – lev som du lär.

Hälsa

Om livet vill ta dig iväg på en resa så ska du följa med, det är något du gått och funderat på sen länge och som kommer vara bra för dig.

Relationer

Nu har du goda chanser till ett rikt socialt liv, du gillar att vara i händelsernas centrum och tar dig utanför hemmets bekväma zon där du annars brukar vara nöjd med att spendera helgerna. Det ser ut att bli ett spännande veckoslut för dig.

Lycka

En person dyker upp som ett ljus i mörkret och har ett positivt budskap att ge dig. Det här inträffar i ett sammanhang då du minst förväntar dig det.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete

Även om du har mycket jobb framför dig så ligger det mesta bakom dig och du kan i det avseendet pusta ut. Glöm inte bort att ta nödvändiga pauser så du orkar med resten.

Ekonomi

Ett erbjudande känns lite bra för att vara sant. Kolla igenom villkoren ordentligt, det kan finnas något i det finstilta som inte står rätt till.

Hälsa

Familjetraditioner är viktiga just nu och du reflekterar mycket på din bakgrund och hur du kan föra positiva värderingar vidare. När det gäller din livsstil så tänker du praktiskt och sunt.

Relationer

Allt flyter på bra inom både kärlek och vänskapsförhållanden. Att du ser så ljust på tillvaron gör att andra är glada att befinna sig i din närhet.

Lycka

Du har lättare för att hitta saker som har kommit bort just nu, både dina och andras.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete

En uppgift visar sig inte vara riktigt lika lång och krånglig som du hade trott. Det här gör dig glad och hoppfull om ett bra resultat, vilket du borde vara.

Ekonomi

En äldre person kan bistå dig i din finansiella situation och du får många goda råd att ta till dig. Det här är någon som har ett förnuftigt sätt att resonera som tilltalar dig.

Hälsa

Träning är särskilt bra för dig just nu, det gäller både högintensiva aktiviteter och vardagsmotion. Var inte rädd för att utmana dig själv lite!

Relationer

När det kommer till kärlek finns en del att önska i din nuvarande situation. Du behöver inte finna dig i det här utan kan förbättra mycket själv genom att vara aktiv och försöka få till en förändring. Bra kommunikation är viktigt för att det ska fungera.

Lycka

Vad du än gör så tappa inte hoppet, du har ett vinnande koncept om du bara följer din plan fullt ut.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete

Att planera arbetsdagen är viktigt, du behöver struktur för att hinna med allt. Ta lite extra tid på morgonen och gör en lista på det du måste uträtta, det kommer vara till stor hjälp.

Ekonomi

Det som händer finansiellt just nu är till mångt och mycket beroende av de andra områdena i ditt liv och hur du hanterar dem.

Hälsa

Din strävan efter balans i livet har gett resultat och du känner dig mer harmonisk nu än någonsin. Yttre stressfaktorer har inte så stor inverkan på ditt mående nu.

Relationer

För att nå en större trygghet i ditt privatliv krävs att du gör avkall på något annat som tidigare varit viktigt för dig. Tanken på att få det bättre tilltalar dig mer än din nuvarande livssituation, så du går in för det hela med en positiv syn och då kan allt bara bli bättre.

Lycka

Förväxlingar kan uppstå men är snabbt åtgärdade ifall du är på din vakt.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete

Du lär dig som mest genom att iaktta andra nu. Skrivna instruktioner kan vara krångliga och du behöver ett mer praktiskt tillvägagångssätt.

Ekonomi

Genom att jobba hårt kan du öka dina inkomster och det kommer du behöva nu då det kommer uppstå utgifter längs med vägen som du inte riktigt räknat med.

Hälsa

Du reflekterar mycket kring livet just nu och kommer till en del förnuftiga insikter som du kan använda för att förbättra livssituationen rent praktiskt.

Relationer

Nya människor i ditt liv har en större påverkan på hur du agerar än du har insett. Det gäller att du omger dig med personer som har bra värderingar som är värda att eftersträva, annars kan de lätt ha en negativ influens på dig.

Lycka

Rättvisa skipas just nu. Rannsaka dig själv så finner du svaret på om du har positiva besked att vänta eller ej, det beror på hur ärligt och omtänksamt du agerat mot andra.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete

Nya arbetsuppgifter läggs på ditt bord och det är inte bara saker som du är bekant med sedan tidigare. Ta dig an den här utmaningen och tro på dig själv – du kan fixa det!

Ekonomi

Avfärda inte en utgift som onödig när den egentligen behövs. Bara för att något kostar en slant så ska du inte undvika att investera dina pengar då det kan förbättra tillvaron för dig.

Hälsa

En tillfällig svacka i ditt mående kan uppstå i mitten av veckan men låt inte det tynga ner dig. Härdar du bara ut så kommer du ta dig igenom det och må bättre än någonsin fram till helgen.

Relationer

Du har varit lite förvirrad och osäker på hur du ska gå vidare när det gäller kärleken i ditt liv men nu börjar allting klarna. Nu är det därför dags att på allvar ta steg som bekräftar det du känner.

Lycka

Dina framgångar sker på ett mer spirituellt än praktiskt sätt just nu. Ditt liv blir rikare på flera sätt även om kassan är densamma.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete

Du har gott om energi som du kan kanalisera på ett bra sätt genom ditt jobb. När det känns motigt har du en extra växel att lägga i som hjälper dig att komma vidare och inte köra fast.

Ekonomi

Det är viktigt att ta beslut med hjärtat och se till helhetsbilden nu. Andra faktorer utöver det monetära måste även påverka dina val, det gäller att väga in allting i din bedömning.

Hälsa

Du behöver hitta balans i livet och för det krävs att du avsätter tid för dig själv. Var inte rädd för att låta andra hjälpa till med det praktiska, det finns folk som kan ställa upp för dig.

Relationer

Ge någon du tycker om en speciell gåva nu så ska du se att det tas varmt emot och stärker ert förhållande. Det behöver inte vara något dyrt, sätt bara din personliga prägel på så blir det något unikt som personen sent kommer glömma.

Lycka

Det kan vara värt att spela i helgen, kom ihåg att även en mindre summa kan ge vinst just och du gör bäst i att undvika storsatsningar.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete

Det går just nu som bäst för dig som har ett yrke där du får använda din kreativitet, då har du goda möjligheter till framgång. Även om du inte jobbar med det har du kanske en fritidssysselsättning som du kan vidareutvecklas inom.

Ekonomi

Organisera dig ordentligt, du kommer behöva ha stenkoll på utgifter och inkomster för att kunna förbättra läget. Håller du dig uppdaterad har du stor chans att gå med vinst.

Hälsa

Nu mår du bra av att omge dig med vackra ting och spendera tid i miljöer som är behagande för dina ögon. Kulturella aktiviteter är både intressanta och givande för dig.

Relationer

Om en aktivitet du planerat tillsammans med någon inte går av stapeln så försök att inte deppa över det. Tänker du till lite så kan du hitta något ännu bättre att göra under din lediga tid.

Lycka

Allt är inte skrivet i sten, nu är tiden kommen då du kan förändra ditt öde genom att med beslutsamhet bestämma dig för att vandra vidare i den riktning du vill ta.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete

Något i din arbetssituation gör dig missnöjd men du har inte reflekterat närmare kring saken. Det är dags att ta dig en titt och försöka bilda dig en uppfattning om vad det är som gör att allt inte fungerar optimalt. Chanserna är goda att du kan göra något åt saken.

Ekonomi

Undvik att låsa dig fast vid ett system som kanske inte fungerar så bra längre. Det är dags att utvärdera din finansiella situation ordentligt.

Hälsa

Nu behöver du fokusera lite extra på kosten och se till att den är näringsrik och anpassad för just dig. Undvik att följa rigida scheman och planeringar som det blir svårt att hålla sig till på längre sikt.

Relationer

Bli inte för upprörd för att någon beter sig undvikande mot dig, det har sin förklaring så vänta ut personen och se vad den har att säga.

Lycka

Även om du har en viss tur så finns det så mycket annat som ger bättre avkastning än att lägga pengarna på spel.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!