Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 7 – 11 till 17 februari

Tvillingarna, ödet sammanför dig med en person som kommer betyda mycket för din framtid! Nu kan du som Jungfru skapa något alldeles unikt. Din kreativitet sätter guldkant på allt du producerar just nu.  

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete

Din arbetsmoral är hög nu och du presterar så bra du kan. Nu gör du verkligen ditt bästa och andra lägger märke till det. Har du inte redan fått ditt erkännande så är det snart på gång!

Ekonomi

Det gäller att du är på din vakt för oseriösa erbjudanden just nu, låter något för bra för att vara sant så är det också det. Lita på din intuition.

Hälsa

En händelse som inträffar får dig att tvivla på om du verkligen är på väg i rätt riktning när det gäller din livsstil. Följ ditt eget hjärta och försök att inte lyssna för mycket på andras åsikter. Du gör det här för dig, kom ihåg det.

Relationer

Du har svårt att bestämma dig i en specifik fråga och det har inte med obeslutsamhet att göra utan snarare att du inte vill såra någon i din närhet. Kom ihåg att det sällan går att göra alla glada och att det knappast blir bättre av att vänta för länge.

Lycka

Nu får du ett råd som ger dig ökade vinstchanser, så avfärda det inte.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete

Du får mer uppmärksamhet än du är van vid just men du är ändå du är bra på att förhålla dig till det. Att du är så positiv och engagerad gör dig populär på arbetsplatsen.

Ekonomi

Andra räknar med dig som någon att falla tillbaka på när det krisar för dem eftersom de vet att du har bra koll på det ekonomiska. För att de ska lära sig och ta efter dig så är det bästa om du istället för att ge dem rena pengar försöker ge bra råd redan innan de hamnat i knipa.

Hälsa

Nu lägger du gärna ner lite extra tid och omsorg på ditt yttre. Det här är något positivt så länge du mår bra och känner dig styrkt av det.

Relationer

Din charm tar dig långt nu och du är definitivt attraktiv för andra om du väljer att ge dig ut på dejtingscenen. Det är lätt att få som du vill i ett förhållande oavsett om det är nytt eller har varat ett tag.

Lycka

Kasta inte saker innan du kollat upp värdet på dem, det kan vara värt att sälja dem istället.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete

Har du ett större arbete framför dig så försök dela upp det i mindre delar, då kommer det kännas lättare för dig psykiskt.

Ekonomi

Satsa gärna en slant på din hemmiljö, det är pengar väl investerade. Om alternativet är att spendera på konsumtion så är valet ännu enklare.

Hälsa

Nu behöver du bejaka dina egna behov och inte ignorera din kropps signaler. Det är mycket annat som sker i livet men försök att inte kompromissa när det gäller din personliga omvårdnad. För att ta dig igenom veckan på bästa sätt behöver du vara snäll mot dig själv.

Relationer

Om du bestämmer dig för att bjuda in till en fest så blir du en alldeles utomordentlig värd just nu. Folk kommer inte att ha en tråkig stund och de kommer minnas din generositet.

Lycka

Ödet sammanför dig med en person som kommer betyda mycket för din framtid!

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete

Försök hålla masken i den situation där du inte håller med men det inte är riktigt lämpligt att uttrycka dina åsikter fullt ut.

Ekonomi

Du blir plötsligt väldigt motiverad till att spara pengar på alla de sätt. Det är som att du får en kick av att se hur mycket det blir över. Efterhand blir det en hel del.

Hälsa

Nu är du aktiv och sportig av dig så vad kan då vara bättre än att testa en ny utmanande aktivitet? Ta gärna med dig en kompis så har du extra kul.

Relationer

Bedöm inte en person för mycket på första intrycket, det kan bedra. Du behöver bilda dig en uppfattning långsamt och utan förutfattade meningar.

Lycka

Du får ett försprång som gör det lättare att vinna i färdighetstävlingar just nu.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete

Mycket har förändrats sen du började resan fram till där du befinner dig idag. Även om du lärt dig mycket på vägen behöver du ödmjukt erkänna att du är långt ifrån fullärd. Försök lära dig det du inte vet var inte rädd för att fråga andra.

Ekonomi

Du vill gärna kosta på dig lite vardagslyx och det kan få lov att göra så länge du begränsar dig. Vissa utgifter som uppstår i helgen är oundvikliga så du måste se till att lägga undan lite pengar till det.

Hälsa

Du hade sett fram emot en lugn vecka men det händer saker gång på gång som du inte räknat med. Gilla läget, det finns många fördelar med allt som sker.

Relationer

Den äkta romantikern i dig kommer fram och du vill gärna överösa den du fattat tycke för med både gåvor och omtänksamma handlingar. Det här är något som verkligen uppskattas.

Lycka

Ska du spela så måste du på förhand bestämma hur mycket du max får satsa, annars skenar det iväg för dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete

Nu kan du med hjälp av enkla medel skapa något alldeles unikt. Din kreativitet sätter guldkant på allt du producerar just nu.

Ekonomi

Du spenderar gärna pengar på nära och kära vilket är ett bra sätt att visa uppskattning och stärka bandet mellan er. Så länge budgeten tillåter ska du inte hålla tillbaka.

Hälsa

Bland det viktigaste för dig just nu är vila, du behöver återhämta dig efter en utmanande period. Fundera på hur du ska planera för att kunna ta det lite lugnare.

Relationer

Mer variation i samlivet är att önska. Du är lite osäker på om du ska våga ta upp ämnet men dina farhågor är grundlösa och du har inget att vara orolig för. Snarare kan din blyghet sätta käppar i hjulet.

Lycka

Det gäller att inte hålla tillbaka om du ska få ut så mycket som möjligt av veckan. Du behöver bjuda på dig själv och inte vara så feg.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete

Nu kan du komma långt om du vågar erkänna för dig själv att allt inte behöver vara perfekt. Det är okej att släppa en uppgift om du gjort ditt bästa och inte kan göra några ytterligare förbättringar utan att slå knut på dig själv.

Ekonomi

Ärlighet vara längst och det är med det i åtanke du ska välja just nu. Även om du förlorar lite på att vara uppriktig på kort sikt så vinner du ur ett längre perspektiv.

Hälsa

Du behöver pyssla om dig själv lite extra nu, det är ganska tufft med allt som sker i vardagen och du behöver hitta den där tiden där du kan rå om dig själv. Inte mycket krävs men du kommer må så mycket bättre av det.

Relationer

Låt det stå klart var du står i dina åsikter och försök inte trycka tillbaka dem för att behaga dina vänner. Chansen är stor att det finns andra som delar dem men inte vågat ta upp ämnet.

Lycka

Turen fluktuerar för mycket upp och ner just för att du ska kunna spela utan för stor risk. Det bästa är att avvakta tills läget är bättre.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete

Lägg dina ansträngningar på ett redan påbörjat projekt och försök inte ta dig an nya saker innan det är klart.

Ekonomi

Även om det känns stirrigt just nu så var inte så stressad. Det finns inget som kräver omedelbar handling, du har tvärtom mer tid på dig än du tror.

Hälsa

Historier om allt ifrån självförverkligande till kost och träning inspirerar dig. Låt det inte stanna vid det, skrid till verket och börja göra ändringar i din livsföring. Saker kommer inte ske av sig själv enbart av att du haft en aha-upplevelse men den kan pusha dig att ta tag i det.

Relationer

Om du är singel så är det ganska stor chans att du trivs med hur du har det just nu. Du vill inte gärna binda upp dig med någon när tillvaron redan är bra. I ett pågående förhållande har du en tendens att dra dig tillbaka lite och vilja syssla med dina egna intressen.

Lycka

En detalj går andra förbi men du upptäcker den. Det här gör att läget ser betydligt mer fördelaktigt ut för dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete

Nu är det lätt att bli distraherad av allt som sker runtomkring och då upplever du det svårare att fokusera. Försök minimera distraktioner så långt det är möjligt så kan du öka arbetstempot utan att kvaliteten försämras.

Ekonomi

Du är bra på att knyta nya kontakter nu och det gäller mer specifikt sådana som kan komma att ha en positiv inverkan på dina finanser.

Hälsa

Det är lite svårt att komma till ro när dina tankar flyger fram och tillbaka mellan olika saker som stressar dig. Försök lägga din energi på sådant som går att ändra på och grubbla inte så mycket på det andra. Då är det bättre att du försöker ägna dig åt någon distraherande aktivitet.

Relationer

Du är generös såväl med tid som med omtanke, vilket gör andra runtomkring dig glada och medför att de ger minst lika mycket tillbaka i gengäld. Det här är karma när det fungerar som bäst!

Lycka

Det gäller att du verkligen använder din hjärna och ditt sunda förnuft om du ska spela. Utan att hålla huvudet kallt händer det lätt att du blir tagen av stunden.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete

Även om tempot är lite långsamt så är utvecklingen stabil och det finns inget att klaga på. Tvärtom är det bra att du inte stressar upp dig och hastar dig fram.

Ekonomi

Du har hållit hårt i pengarna ett tag nu och börjar slappna av lite mer. Det kan vara bra att avvika lite från planeringen ibland och ge dig själv och andra du är ekonomiskt ansvarig för lite friare tyglar.

Hälsa

Det är lätt att måla upp en förskönad bild av verkligheten men även när du gör det så befinner sig fortfarande båda dina fötter på jorden. Det är positivt med drömmar och fantasier, låt dem inspirera dig att sikta ännu högre.

Relationer

Att vara social är viktigare än det brukar för dig, du som vanligtvis trivs bra i ditt egna sällskap söker dig nu till miljöer där du får umgås med andra, såväl vänner som nya bekantskaper. Det här är ett behov du ska bejaka för att må så bra som möjligt.

Lycka

Intuitionen tar dig ur en knepig sits just nu, så lita på den. Du vet precis vilket drag du bör göra härnäst.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete

En obekväm situation uppstår men du tar dig lätt ur den genom att vara diplomatisk och taktfull. Du har lätt för att känna av omgivningen och agera därefter.

Ekonomi

Det finns onekligen många hål att stoppa pengar i just nu men du bör fokusera på ett par viktiga saker för att inte kostnaderna ska skena iväg.

Hälsa

Du har en åkomma som stört dig en längre tid, det är dags att ta tag i det och kolla upp det hela för säkerhets skull.

Relationer

Dina känslor är djupa och komplexa nu och det är inte alltid lätt för andra att förstå sig på hur du upplever saker. Ta mod till dig och dela med dig av dina tankar till den som står dig allra närmast, det kommer vara en lättnad för dig och positivt för er båda.

Lycka

Kämpa för det du tror på så ska du se att lyckan och tillfredsställelsen är nära! Det ger dig något som materiella ting inte kan ersätta.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete

Inget undgår dig just nu, dina sensorer är fullt påkopplade och registrerar allt som händer runtomkring så du missar inga viktiga händelser. Det är bra att du snabbt blir medveten om vad som händer på arbetsplatsen, det ger dig gott om tid att planera ditt nästa drag.

Ekonomi

Läget börjar vända för dig och se betydligt mer lovande ut. Det är dags att påbörja ett sparande om du inte redan gjort så, eller öka på det befintliga.

Hälsa

Du har många järn i elden just nu och får mycket gjort på en gång. Gör gärna upp en lista på det du vill åstadkomma under din fritid. Det ska även finnas plats för vila och återhämtning.

Relationer

Du oroar dig för människor du bryr dig om, ibland så mycket att det har en inverkan på ditt eget mående. Omtanke är något mycket fint, låt den bara inte påverka dig så pass att du utplånar dig själv.

Lycka

Du har tur även i sådant som inte är ditt allra starkaste område, den här veckan kan du förvåna dig själv genom att prestera över dina egna förväntningar i tävlingar och annat som sätter dina färdigheter på prov.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!