Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 8 – 18 till 24 februari

Väduren – det kan hända att din kropp gör någon form av stressrelaterat uppror mot dig just nu. Du bör ta signalerna på allvar och anpassa din vardag så att du kan ta det lite lugnare. Du som är stenbock behöver inte stressa fram i relationer. Ha tålamod, det kommer att lösa sig!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete

Du kan inte längre sitta och vänta på något ska hända utan måste ta saken i egna händer. Möjligheterna är många, det gäller bara att fånga dem.

Ekonomi

Nu är du mer inriktad på att spara pengar än att spendera dem, vilket självklart är bra för dina finanser. Med det kan du göra positiva förändringar som tar dig närmare dina långsiktiga mål.

Hälsa

Det kan hända att din kropp gör någon form av stressrelaterat uppror mot dig just nu. Ta signalerna på allvar och försök hitta de strategier du kan för att ta det lite lugnare.

Relationer

Att gå ut och ha roligt kan motverka tristessen du upplever i ditt liv för. Dina sociala relationer är mycket viktiga just nu. Försök att hålla umgänget lättsamt så det inte istället får dig att känna dig nedtyngd.

Lycka

Nu har du tur även om du bestämmer dig för att inte satsa så mycket, dina chanser till vinst är ökade oavsett insats.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete

Det är viktigt att välja vad du vill inrikta dig på och inte sprida ut dina ansträngningar för mycket i olika riktningar. För att uppnå det du vill åstadkomma behöver du ha definierat dina mål på ett klart och tydligt sätt.

Ekonomi

Du vet mycket väl hur du ska förvalta dina pengar men gör inte alltid som planerat ändå. Vissa avvikelser från planering är okej men var uppmärksam så det inte spårar ur.

Hälsa

Ditt mående verkar hålla sig stabilt under veckan. Eventuellt drabbas du av någon mindre krämpa i ben eller fötter. Du behöver både vila och rörelse för att må bra.

Relationer

Du behöver inte leta långt borta för att hitta nya vänskaper, de finns närmare dig än du tror. Förnyelse är precis vad du behöver just nu efter att ha fastnat i samma umgängeskrets under en längre period.

Lycka

Din framgång sträcker sig över flera plan just nu, man kan säga att turen är bred och allmän. Så även om du inte riskerar att göra någon större förlust så låter också de största vinsterna vänta på sig.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete

Du har en tendens att dagdrömma nu. Försök så gott du kan för att visa dig från din pigga och alerta sida, det ger ett bättre intryck.

Ekonomi

När du får nys om ett bra erbjudande så ska du inte vänta för länge innan du slår till när det gäller något som du behöver till hemmet. Det kommer vara en väl värd investering.

Hälsa

Det kommer finnas gott om tid till det du har planerat under din lediga tid så länge du verkligen förvaltar den rätt. Det ser ut som att du blir klar med både de nödvändiga och de roliga åtagandena.

Relationer

Din impulskontroll är inte den allra bästa just nu så undvik heta diskussioner med människor du inte gärna vill bli osams med. Då är det bättre att du håller dig till mer neutrala ämnen.

Lycka

Ska du spela så satsa på något nytt som du aldrig tidigare testat, det kan vara extra tursamt för dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete

Din kompromissvilja sätts på prov då du behöver komma överens med någon och mötas halvvägs. Var tillmötesgående, du har allt att vinna på det.

Ekonomi

Du bör tänka i ett helhetsperspektiv om du ska göra några större förändringar just nu.

Hälsa

Utevistelse gör dig gott nu, du behöver få frisk luft för att må bra. Det är även nödvändigt att röra på dig tillräckligt så du motverkar stelhet och förebygger ledbesvär.

Relationer

Du söker stabilitet och det tar sig uttryck i din strävan efter harmoni i dina personliga förhållanden. Du är inte den som vill stöta dig med någon nu och ger hellre efter för sammanhållningens skull.

Lycka

Var uppmärksam nu så går du inte miste om ett viktigt meddelande!

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete

Gör allt du kan för att undvika att hamna i någon form av konfrontation just nu. Även om argumenten är på din sida så gynnar det inte din karriär.

Ekonomi

Även om du har pengar över i slutet av veckan så ska du hålla i dem och inte slösa. Att spendera impulsivt är något du kommer ångra.

Hälsa

Din överskottsenergi behöver kanaliseras i lämpliga aktiviteter där du får utlopp för den, annars kan du känna dig irriterad. Det går bra för dig med träning och sport nu.

Relationer

Det finns mycket du kan göra för att stärka förhållandet mellan dig och den person du står närmast. Får ni bara tillräckligt med kvalitetstid tillsammans så faller allting på plats.

Lycka

Du har letat så länge efter något att du nästan givit upp men nu kan du äntligen hitta det du söker efter.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete

Ditt fokus skiftar fram och tillbaka och det blir lite svårt med koncentrationen emellanåt. Det är bra att ta frekventa pauser istället för att sitta för länge med uppgiften när du märker att du inte kommer vidare.

Ekonomi

Även om du kanske rent faktiskt har en mindre summa att röra dig med den här veckan så räcker den längre. Du vet hur du ska planera för att göra det mesta av det du har.

Hälsa

Det känns lite motigt att hålla dig till en sund livsstil just nu, du vill gärna fuska och ta genvägar. Att kompromissa går bra, dock inte varje dag om det inte ska gå överstyr..

Relationer

Ta med dig en vän ut på det som du planerat i helgen, det kommer att göra det mycket roligare att åka iväg.

Lycka

Du känner dig lite förvirrad kring ett större beslut men en person som står dig mycket nära kan råda dig hur du ska gå vidare.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete

Om du jobbar för egen maskin så kan din karriär få sig ett rejält uppsving nu. Det är när för många människor är inblandade på samma gång som trubbel kan uppstå och därför behöver du då ha extra koll för att förebygga problem.

Ekonomi

Även om läget skiftar mycket nu så är den långsiktiga trenden på ekonomifronten positiv. Lås dig inte fast vid enskilda detaljer, du måste zooma ut och försöka se helhelhetsbilden.

Hälsa

När det gäller kost och träning så måste du nu tänka extra på att ta hänsyn till ditt utgångsläge och dina individuella förutsättningar. Det går inte så bra att använda en färdig mall som inte tar din unika situation i beräkning.

Relationer

Någon försöker provocera fram en reaktion i dig för att se vad som händer. Du går dock inte på betet utan är precis lika lugn och harmonisk som alltid.

Lycka

Undvik spekulationer just nu, du klarar dig bättre och uppnår större framgång ifall du agerar på konkreta fakta.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete

Du hittar glädje och meningsfullhet i din sysselsättning nu. Att ha ett större syfte med ditt arbete gör det mycket mer givande och i sin tur lättare att slutföra.

Ekonomi

Du får ett besked som har en viss inverkan på din ekonomiska situation. Försök ta reda på så mycket som möjligt innan du drar några förhastade slutsatser.

Hälsa

Vanligt sunt förnuft räcker långt nu, bara du inte går till några överdrifter i din livsföring så har du ditt på det torra.

Relationer

När en obekväm sanning kommer fram i dagsljuset står det genast klart för dig vem som är din sanna vän.

Lycka

Satsa inte en för stor summa om du ska spela nu, dina vinstchanser är helt okej men blir inte så mycket större för att du spenderar mer.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete

Det är lätt för dig att förstå dig på instruktioner och lösa problem med krånglande teknik just nu. Det här kan göra dig omåttligt populär bland andra ifall du ger dem en hjälpande hand.

Ekonomi

Nu kan du märka att det börjar bli lättare att lägga undan pengar. Det är inte det faktiska läget som förändrats så mycket, den största skillnaden är att du blivit bättre på att planera.

Hälsa

Du är i behov av lite ompyssling just nu så tacka inte nej när någon annan vill skämma bort dig.

Relationer

Du har en magnetisk utstrålning nu och har därför lätt för att attrahera såväl som attraheras av andra. Du är i grunden trygg i dig själv men att få bekräftelse känns ändå bra för ditt självförtroende.

Lycka

Du behöver våga lite mer i livet i allmänhet för att nå mer framgång. Ingen minns en fegis.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete

En unik kunskap du besitter kommer att sättas på prov nu. Det här är ett tillfälle att verkligen visa framfötterna.

Ekonomi

Du har ett beslut att ta gällande dina finanser och det är bäst att inte skjuta upp det för länge. Det står redan ganska klart för dig vad du bör välja.

Hälsa

Sen en tid tillbaka har du satsat merparten av din energi på att uppfylla andras behov och önskemål. Nu blir det äntligen din tur att satsa på dig själv.

Relationer

Tålamod är bästa vän just nu så försök att inte oroa dig eller bli otålig när saker tar tid. I ett förhållande måste du skynda långsamt fram.

Lycka

Inget är omöjligt så länge du lägger ner din själ i det. Nu kommer du lyckas med en bedrift som du aldrig klarat tidigare, helt enkelt på grund av att du bara gjort halvhjärtade försök förut.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete

Inget berg är högt nog för dig nu och även om det känns som att oddsen är emot dig har du så mycket viljestyrka att du kan klara även de tuffaste uppgifterna.

Ekonomi

Det bästa är gratis just nu och finanserna bör inte vara något problem för dig eftersom du kan spara in på så mycket.

Hälsa

Det här är en period då du behöver ordentlig vila. Återhämtar du dig från en sjukdom eller krämpa av något slag måste du återgå till vardagen långsamt och gradvis.

Relationer

Inte mycket kan få dig att rucka på dina värderingar nu. Till och med vänskapen får stå tillbaka ifall du känner dig tvungen att kompromissa med det du tror på.

Lycka

Du är bra på att förutse händelsers utveckling och det är något du lätt kan omvandla till ökade turchanser.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete

Nu behöver du gott om lugn och ro för att kunna jobba så bra som möjligt. Försök minimera distraktionerna kring dig så ökar din produktivitet.

Ekonomi

Läget är förhållandevis stabilt just nu. Även om du inte är den bästa på att spara så slösar du inte heller mer än du borde.

Hälsa

Du behöver återhämta dig och reflektera nu, därför har du inga problem med att vara själv. Det viktigaste är att få tänka och andas ut.

Relationer

Svårigheter du upplevt på det här planet har börjat förbättras avsevärt. Du har hittat dig själv och det hjälper dig i förhållandet till andra. Nu är du speciellt på din vakt mot att låta någon inverka på din självständighet.

Lycka

Framtiden ska inte få ta dig på sängen, du måste vara förberedd på alla möjliga utfall som ett beslut kan ha. De steg du tar just nu kommer ha konsekvenser men det dröjer innan du kan bedöma dem.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!