Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 9 – 25 februari till 3 mars

Lejonet, äntligen börjar du få erkännande för det du kämpat så länge för. Du som Tvilling måste våga gå din egen väg, när du inte gör som alla andra så riskerar du inte att försvinna i mängden. 

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete

Nu är du alldeles utmärkt på att analysera situationer och förstå sammanhang. Dina kollegor hinner inte alltid hänga med i dina tankegångar så du får ta dig tid att förklara för dem på ett sätt som är lätt att förstå.

Ekonomi

Var noga med vem du delar information om din finansiella situation med. De finns de som inte står dig så nära som inte alltid är så intresserade av ditt bästa.

Hälsa

Du har ett bra fungerande system så varför ändra på det? Ska du göra förändringar i livsföringen bör de inte vara alltför omvälvande.

Relationer

Tänk över hur du formulerar dig, inte bara professionellt utan även inför dina närmaste. Det är särskilt lätt hänt att du blir missförstådd den här veckan.

Lycka

Avfärda inte de råd som en nära vän kommer med, de kommer visa sig vara riktiga visdomsord.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete

Sannolikheten är stor att du blir klar med allt du planerat just nu och även hinner ta dig an nya uppgifter. Andra ser din produktivitet och uppskattar dig för den.

Ekonomi

Det kan strula med tekniken nu. Se till att vara förberedd och lägga undan lite pengar om du behöver byta ut någon pryl framöver.

Hälsa

Intuitionen är fullt påslagen och du känner på dig vad som felar om något inte är som det ska. Lita på det du känner och försök inte avfärda det för dig själv. Samtidigt ska du undvika att överanalysera dina symptom.

Relationer

Andra är inte tankeläsare, det gäller även din partner och närmaste vänner. Se till att du är tydlig med vad du känner och hur du tänker.

Lycka

Kontakter med utlandet är tursamma nu så försök utnyttja det här tillfället och gör något bra av det.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete

Nu kan du finna dig själv ensam få ta ansvaret för något som tidigare var ett gemensamt projekt. Bli inte nervös, du fixar det. Bli inte petig med små detaljer bara, det kan påverka utvecklingen och göra att den stannar upp eftersom du fastnar i det som egentligen är ganska oviktigt.

Ekonomi

Till helgen har du extra flyt i när det gäller dina transaktioner och inköp så avvakta till dess om du har möjlighet.

Hälsa

Nu är en bra tid att förnya din stil eller ditt utseende, det piggar upp dig och gör tillvaron lite roligare.

Relationer

Din individualitet är uppskattad. Våga gå din egen väg, när du inte gör som alla andra så riskerar du inte att försvinna i mängden.

Lycka

Tvivla inte på dina förmågor, de tar dig långt just nu om du bara har självförtroendet att våga chansa.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete

Du hoppar fram och tillbaka mellan olika arbetsuppgifter och det får dig att känna dig splittrad. Det kommer krävas en del för att behålla fokus på det du har för händerna men när du väl hittat dit jobbar du på jättebra.

Ekonomi

Dina inkomster och utlägg går mer eller mindre jämnt upp just nu. Eftersom du inte behöver oroa dig blir det en stressfri vecka i det avseendet.

Hälsa

Magen och matsmältningen kan påverkas nu, du behöver tänka till lite extra så du inte får i dig något du är känslig för. Du vet instinktivt hur du ska leva och vilken kost som är optimal för dig, så gör bra val.

Relationer

Nu är det fördelaktigt att försöka ta upp kontakten med någon du glidit ifrån, oavsett anledningen till att ni inte längre pratar med varandra. Det här är återföreningarna och förlåtelsens tid så det finns goda chanser att lappa ihop det som var trasigt.

Lycka

En originell sida hos dig kan skänka dig tur och framgång. Genom att inte göra det självklara valet står du ut i mängden.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete

Äntligen börjar du få erkännande för det du kämpat så länge för. Andra inser snabbt att du är till stor nytta för dem så sälj inte dig själv för billigt.

Ekonomi

Det här är en tid av tillväxt och expandering. Det går framåt för dig som har bolagsengagemang eller handlar med värdepapper. Du är även bättre än vanligt på att spara.

Hälsa

Du håller igång från morgon till kväll och det är såväl positivt som tröttande. Det du behöver göra är att försöka skapa en balans i tillvaron genom att dela upp din tid bättre. Det ska även finnas plats för lustfyllda aktiviteter.

Relationer

Är någon för framfusig i sina förslag så var inte rädd för att markera. Du ska inte behöva känna dig obekväm för att inte såra någon genom att neka till deras inviter.

Lycka

Jämna siffror kan föra tur med sig nu, vilket du kan ha nytta av om du ska välja nummer.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete

Uppgifterna du har på ditt bord kräver koncentration och precision, det är viktigt att inga detaljer blir fel så ta lite extra tid på dig att kolla igenom allt noga.

Ekonomi

Nu är det bra att ta dig en titt på kontoutdraget och göra en analys av hur du spenderat pengarna på senaste tiden. Ett område har skenat iväg lite och det finns saker du kan göra för att spara in på liknande utgifter i framtiden.

Hälsa

Du blir lätt överväldigad och trött av för många intryck nu. Om du behöver dra dig undan ska det inte behövas någon närmare förklaring, gör det som krävs så du kan fungera bra när du måste vara social med andra.

Relationer

Kärleken är het just nu, både för dig som har en partner och dig som gett dig ut på jakt. Sitt inte hemma för dig själv, du har inget att förlora på att ha lite kul.

Lycka

Din envishet ger dig framgång just nu. Skam den som ger sig!

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete

Nu kan du behöva samarbeta med folk som du inte är van att samspela med. Det är en av dina starka sidor i vanliga fall och inte heller nu behöver du oroa dig för att misslyckas.

Ekonomi

En större utgift gör att livskostnaderna blir lite dyrare nu men det är av stor vikt för dig att få det avklarat så du ska inte fundera på att skjuta upp det.

Hälsa

De krämpor du lider av just nu är sannolikt stressrelaterade eller förvärras av att du inte tar det så lugnt som du borde.

Relationer

Du vill gärna vara där allt händer just nu och andra får inte en tråkig stund i ditt sällskap. Leta upp en fest eller annan tillställning där du får utlopp för dina sociala behov.

Lycka

Någon gör dig en välgärning som sätter en guldkant på din tillvaro. Glöm inte bort att visa personen din tacksamhet.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete

Allt som behövs nu är att hitta det som får dig att komma till skott. Även om du är trögstartad så presterar du mycket bra när du väl kommit igång.

Ekonomi

Nu kan du göra en del mycket bra fynd, speciellt på andrahandsmarknaden. När det är så billigt behöver du inte heller oroa dig för att kostnaderna ska skena iväg.

Hälsa

Nu kan du effektivisera dig och använda dötid till att uträtta saker så du får mer tid till det roliga vid andra tillfällen.

Relationer

Det behöver inte vara så mycket action på kärleksfronten för att du ska känna dig tillfreds med tillvaron just nu. Allt du egentligen vill ha är mysiga och intima stunder tillsammans med en partner.

Lycka

Du har lätt för att vinna mindre summor just nu men förvänta dig inte någon större jackpott. Kanske vore det bäst om du avvaktade tills oddsen är bättre.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete

Du har lätt för att förstå nya principer nu och det gör inlärning till något lätt för dig. Även om du inte är student så kan du ta tillfället i akt och lär dig något nytt som du har nytta av i din karriär.

Ekonomi

Det är en bra bit kvar tills du uppnått målen du satt för dig själv inom sparande och ekonomi. Samtidigt måste du erkänna för dig själv att du kommit långt. Ta helheten i beaktande och försök att inte jämföra dig med andra vars situation kan se väldigt annorlunda ut än din.

Hälsa

Det är nödvändigt för dig att få utlopp för dina fysiska behov och att trycka ner din lust gör att du lättare blir nedstämd. I övrigt finns inte så mycket du behöver tänka på för att må bra för tillfället.

Relationer

Nu har du en naturlig talang för att föra folk samman. Kanske det finns några av dina vänner som inte har träffats än som faktiskt skulle kunna gilla varandra?

Lycka

Du kommer få vara både snabb och klipsk för att kamma hem en vinst nu. Även om du får kämpa för det så har du fallenheten som krävs.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete

Ett fel som hänt tidigare är nära att upprepas igen. Är du observant nog så kan du förhindra det innan det får följder.

Ekonomi

När du gör inköp den här veckan ska du fokusera på prisvärdhet. Det dyraste är inte alltid bäst och det finns en hel del pengar att spara som du kan använda till annat.

Hälsa

Du har kommit fram till något som påverkar hur du ser på dina möjligheter i livet. En dörr som du hittills inte vågat öppna står nu på glänt.

Relationer

Du har under en tid funderat på att säga upp en bekantskap på grund av att era värderingar krockar. Allt är inte svart eller vitt, du kan ta en paus genom att träffas mer sällan så du hinner fundera på hur du känner.

Lycka

Turen går för mycket upp och ner för att du ska kunna spela på ett sätt utan för stor risk, så det är bättre att avvakta tills läget är bättre.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete

Det du försöker skjuta på kommer att nosa dig i baken och göra dig stressad. Är du medveten om detta så kan du se till att bli klar så snart som möjligt med det som stressar dig istället för att låta det vänta till sist.

Ekonomi

Dina drömmar är inte fullt så långt borta som du tror, det gäller att se hur långt du har kommit med dina sparmål och inte bara fokusera på hur långt du har kvar. Praktiskt sett så löser sig flera saker nu.

Hälsa

Tröttheten skulle kunna sätta käppar i hjulet för dig just nu men du har bra strategier som du kan ta till för att motverka detta. Du vet hur man prioriterar och att du ska tänka på vikten av att ta det lugnt på din fritid.

Relationer

Nu är det mer intressant att umgås med nya bekantskaper som har något annorlunda att tillföra. Under en tid har du fastnat med samma umgänge och det har gjort dig lätt frustrerad men nu tar du dig vidare och får nya erfarenheter.

Lycka

Din driftighet kommer väl till pass nu då du kan förvandla något ganska värdelöst till ett riktigt mästerverk.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete

Ett mindre missförstånd kan uppstå mellan dig och en kollega. Se till att reda ut det på en gång innan det växer sig större.

Ekonomi

Lita inte blind på råd du får av andra. Även om de vill ditt bästa är de inte så insatta i din situation alla gånger.

Hälsa

Du är riktigt i farten just nu och det känns som du flänger runt till höger och vänster utan att stanna upp. Då blir det mycket uträttat vilket är mycket positivt eftersom du hamnat efter med en del saker.

Relationer

Nu har du lätt för att se praktiskt på dina relationer. Du är inte den som begår förhastade misstag baserat på känslor utan kan hålla huvudet kallt och se till helheten.

Lycka

Ett missförstånd visar sig vara av godo då det ger dig en fördel du inte annars hade haft.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!