Artikeln innehåller annonslänkar
Horoskop

Nu finns en kollektion inspirerad av ditt stjärntecken och vi älskar det

I sommar kan du klä dig i ett plagg som är helt designat åt dig personligen. Eller typ, i alla fall åt ditt stjärntecken. Nu lanserar & Other Stories en horoskopinspirerad kollektion i samarbete med House of Hackney.

other-stories-stjarntecken-kollektion-house-of-hackney-1Foto: & Other Stories/Unsplash

I samarbetet mellan & Other stories och House of Hackney har modemärkets klassiska romantiska siluetter kombinerats med inredningsmärkets förkärlek för mönster. Kollektionen är verkligen en mönsterbonanza.

Varje plagg är inspirerad av ett stjärntecken och de tolv plaggen ska hylla skönheten i naturmönster och hela kollektionen är väldigt bohemisk och feminin. Så i sommar behöver du inte fundera på vilket plagg du ska investera i eller stil du ska satsa på, låt ditt stjärntecken guida dig. I bildspelet hittar du alla plagg och stjärntecken.

Kollektionen lanseras den 24 maj och kommer finnas i utvalda butiker och på stories.com.

Vädur (21 mars – 19 april) KÖP

Vädur (21 mars – 19 april)

Vädur, du är van vid att vara vägvisaren i gruppen så här kommer strålande nyheter för dig: detta är den ultimata sommaren att skruva upp volymen i din garderob. Vad du än bär, se till att det för dig in i rampljuset. Med Jupiter som rör sig i din åttonde bana kommer du att kombinera outfits som aldrig förr. Här är ett råd: var dig själv. Iklädd djurmönster från topp till tå? Varför inte, kör på, du är trots allt ledaren av alla stjärntecken.

KÖP

Foto: & Other stories/Metro mode

Nästa bild
Oxen (20 april – 21 maj) KÖP

Oxen (20 april – 21 maj)

När Uranus går in i Oxens tecken under nymånen ska du ta för dig. Förbered dig på att uppdatera din vanligtvis sofistikerade och klassiska klädstil: addera en hippie touch till din stil och du kommer att gnistra genom hela sommaren. En resa till den bohemiska glamourens hemstad Ibiza kan finnas på horisonten. Du kommer inte att dras till de intensiva poolfesterna, istället kommer du att utföra yoga på stranden under dagtid och väcka din inre boho-gudinna genom printade hårband och knytkjolar vid solnedgången.

KÖP

Foto: & Other stories/Metro mode

Nästa bild
Tvillingarna (21 maj – 20 juni) KÖP

Tvillingarna (21 maj – 20 juni)

Sommaren är, som vi alla vet, en tid för något som tvillingarna praktiskt taget uppfunnit – accessoaren. När Uranus närmar sig din tolfte bana kommer din garderob genomgå ett spirituellt uppvaknande. Med outfits för det varma klimatet som kompletteras med skor, väskor, solglasögon och hårband förbereder du dig på att dyka djupt in i ditt modemedvetna och att addera accessoarer som aldrig förr. Denna säsongen är mode en spitituell övning.

KÖP

Foto: & Other stories/Metro mode

Nästa bild
Kräftan (21 juni – 22 juli) KÖP

Kräftan (21 juni – 22 juli)

Kräftan, du är en dagdrömmare. Ditt tecken må vara representerat av ett kräftdjur, men låt inte det hindra dig från att bryta dig loss från ditt tillbakadragna skal. Du är van vid att klä dig stiligt och elegant men nu kommer sommaren med en våg av förändring. Enligt stjärnorna kommer du dras till en mer avslappnad stil, perfekt för en resa till Kalifornien. I LA klär du dig i fladdrande sommarklänningar, du draperar dig i blommöster, tittar på soluppgången och omfamnar en solig, lättsam livsstil.

KÖP

Foto: & Other stories/Metro mode

Nästa bild
Lejonet (23 juli – 22 augusti) KÖP

Lejonet (23 juli – 22 augusti)

Wow, Lejonet. När ditt tecken har en månförmörkelse här och en solförmörkelse där, är det dags att uppfylla dina vildaste garderobsdrömmar. Din stil är redan “70-talets David Bowie” – vågad, kreativ och totalt fri – så förbered dig på en modesommar 2.0. Streetstyle-fotograferna kommer jaga dig på gatorna, och den största influencerbyrån kommer vilja ha dig trots att du inte har ett Instagramkonto… än. Snälla, lova oss att fixa in oss på de galna sommarfesterna.

KÖP

Foto: & Other stories/Metro mode

Nästa bild
Jungfrun (23 augusti – 22 september) KÖP

Jungfrun (23 augusti – 22 september)

Jungfrun, du tänker alltid på detaljerna och strävar efter att uppnå den perfekta outfiten, men under sommaren 2018 kommer fyra förmörkelser ge dig fyra tillfällen att släppa taget. Inspirerad av den ökade medvetenheten kring naturen som sommaren för med sig, är blommor och växtlighet som gjorda för att bli din nya besatthet. När du känner dig trygg i din nya look, kommer du att påbörja en resa där du möter en guru som vill ger dig ett nytt namn. Den här sommaren kommer du att kallas: “Psyka Delia”. Omfamna det.

KÖP

Foto: & Other stories/Metro mode

Nästa bild
Vågen (23 september – 22 oktober) KÖP

Vågen (23 september – 22 oktober)

Vågen, detta är året då du börjar uppskatta balans. När Jupiter rör sig in mot Skorpionen blir ditt stabila andra hus ännu mer stabilt. Din kärlek till mode, särkilt din eleganta stil, har gett dig en avundsvärd garderob som du i sommar framhäver med lätta plagg och en klassisk bohemisk känsla. En liten varning: din raffinerade stil kan bli för asketisk och du kan komma på dig själv vara iförd togaklänningar utan skor. Hur härligt det än låter kan det leda till en del problem under din nästa cityresa.

KÖP

Foto: & Other stories/Metro mode

Nästa bild
Skorpionen (23 oktober – 21 november) KÖP

Skorpionen (23 oktober – 21 november)

Som en skorpion tenderar du att upprätthålla din medfödda femininitet genom ett hårt yttre (du är välbekant med läderbyxor). Eftersom att Jupiter vakar över dig extra mycket under sommaren kan du ta chansen och utforska din feminina sida. Genom att omfamna en färgglad, maximalistisk garderob kommer du låta din inre gudinna blomma. Snart (enligt en annalkande månförmörkelse i Lejonets tecken), kommer din förkärlek till kvinnlighet att göra dig till den coola och naturälskande princessan Grace Kelly. I slutet av september har du förmodligen fått en blomma uppkallad efter dig, precis som hon fick.

KÖP

Foto: & Other stories/Metro mode

Nästa bild
Skytten (22 november – 21 december) KÖP

Skytten (22 november – 21 december)

För stjärntecknet som tar sig an allt finns det inget som heter “för mycket”, du är alltid den som är klädd efter de senaste trenderna. Men denna sommar kommer ett lugn spridas i ditt hektiska liv. Zen-mästaren Jupiter vill att du ska utforska din spirituella sida och dra ner på all drama. Stilmässigt betyder det jordnära kläder. Satsa på tunna plagg i organisk bomull och naturfiber. Planeten vi lever på är trots allt lika betydelsefull som personerna som lever på den.

KÖP

Foto: & Other stories/Metro mode

Nästa bild
Stenbocken (22 december – 20 januari) KÖP

Stenbocken (22 december – 20 januari)

Saturnus, din styrande planet, är den söta planeten med framträdande ringar som gör den fullständigt unik. Under denna sommar, med sina fyra förmörkelser, kommer du att vilja ta din garderob till nästa nivå. Bli inspirerad av Saturnus gula nyans och addera soliga och saffransfärgade nyanser till din palett. Känns det för mycket utanför din komfortzon så var inte rädd, din elfte teknologiska bana är här för att leda dig rätt. Du kommer att vilja åka till Silicon Valley och lansera en appversion av Chers outfits. Klädångest är ett minne blott.

KÖP

Foto: & Other stories/Metro mode

Nästa bild
Vattumannen (21 januari – 19 februari) KÖP

Vattumannen (21 januari – 19 februari)

Vattumannen, du är uppseendeväckande och älskar att experimentera och testa ovanliga stilar. Denna sommaren är en lugn fest under bar himmel, med Jupiter, Uranus och Saturnus som influerar spellistan. Stilmässigt betyder det att ditt inre sommarbarn kommer att blomstra. Maximalistiska blomstermönster kommer passa perfekt till din nya fria livsfilosofi. Ord från den berömda vattumannen Virginia Woolf, “Jag är rotad, men jag flyter”, kan leda dig till en karriär inom spirituellt helande som går perfekt ihop med din nya bohemiska stil.

KÖP

Foto: & Other stories/Metro mode

Nästa bild
Fiskarna (19 februari – 20 mars) KÖP

Fiskarna (19 februari – 20 mars)

Fisken, ditt tecken är det mest hängivna till astrologi, vilket betyder att du faktiskt kommer att läsa detta. Goda nyheter – din sommar kommer att bli fantastisk. När Saturnus rör sig in i din tionde bana, kommer Jupiter flyga fritt i den nionde, vilket betyder att optimistisk energi frigörs i överflöd. Din garderob med mjuka, spetsprydda och böljande tyger kommer att växa, troligen på grund av din nyfunna förkärlek till att samla stämplar i ditt pass under resor mot varmare breddgrader. Som “horoskopets sjöjungfru” är du som gladast när du hänger på en yacht och seglar genom världens fem hav – så kamma bak håret, ta på dig en enkel klänning och gör dig redo för sommaren.

KÖP

Foto: & Other stories/Metro mode

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!