Artikeln innehåller annonslänkar
Horoskop

Hitta den perfekta sexleksaken för ditt stjärntecken

Masturbation Month – den officiella onanimånaden maj är här. Ett utmärkt tillfälle att testa någonting nytt. Är du en eldig vädur eller en experimentell Vattuman? Det intima livsstilsvarumärket Lelo har frågat stjärnorna som visar vägen till vilken sexleksak som passar just ditt stjärntecken bäst.

Foto: Lelo

Många tror att stjärnorna påverkar olika aspekter i våra liv – och inte minst vår sexualitet. Om du öppnar ditt sinne och låter dig inspireras kan du uppleva njutning som är mer intensiv än vad du är van vid. Nedan kan du läsa om vilka sexleksaker som passar just ditt stjärntecken!

Jordtecken (Oxen, Jungfrun och Stenbocken)

Jordtecken är ambitiösa, sensuella och lustfyllda personer. Med fötterna på jorden är de uthålliga och de mest tävlingsinriktade av alla. De är villiga att verkligen kämpa för att få den där extra sköna orgasmen – men det ska gå snabbt. En oralsex-simulator som får plats i fickan är därför perfekt för alla kåta oxar, jungfruar och stenbockar som vill kunna njuta var som helst – när som helst.

Foto: Lelo

Eldtecken (Väduren, Lejonet och Skytten)

Eldtecken är energiska, passionerade och eldiga. Personer födda i eldtecknet har ofta modet att testa de mest kraftfulla sexleksakerna som kan användas överallt på erogena zoner. En g-punktsvibrator är därför det självklara valet för dessa eldiga och otåliga själar. Det finns många olika varianter som är designade för att vändas och användas på olika sätt, vilket är perfekt för det eldiga tecknet.

Foto: Lelo

Vattentecken (Kräftan, Skorpionen och Fiskarna)

Vattentecken är passionerade och gillar nya upptäckter. En lufttrycksvibrator med generöst många inställningar passar därför deras utforskande sida. Låt även fantasin ta dig till klimax med hjälp av vattnet – som öppnar upp alla vattentecknets sinnen och lustar. Många vibratorer är 100 procent vattentäta vilket gör att du kan låta vågorna från dem skölja över dig var som helst.

Foto: Lelo

Lufttecken (Tvillingarna, Vågen och Vattumannen)

Lufttecken är nyfikna, äventyrliga och älskar allt som har med lyx och skönhet att göra. En lyxig och estetisk vibrator passar därför utmärkt för detta element som även njuter med ögonen. Det finns många vibratorer som är tystlåtna och som kan ge en diskret njutning – var som helst, vilket passar luftmänniskornas äventyrliga sinnen extra bra.

Ora 3 Oralsex Simulator - Lelo KÖP

Ora 3 Oralsex Simulator - Lelo

Medan du njuter av tungan blir du också stimulerad av himmelska vibrationer med 12 sköna varianter. Förbered dig på ett djupt och intensivt klimax, som är så beroendeframkallade att du definitivt kommer vilja ha mer.

Pris: 1 695 kronor.

KÖP

Nästa bild
Gigi 2 G-punktsvibrator Uppladdningsbar - Lelo KÖP

Gigi 2 G-punktsvibrator Uppladdningsbar - Lelo

En liten, men väldigt effektiv G-punktsvibrator. Den är perfekt för nybörjare som prioriterar effektivitet framför storlek.

Bästsäljare!

Pris: 1 395 kronor.

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
Ella G-punktsdildo - Lelo KÖP

Ella G-punktsdildo - Lelo

Drömmer du om en G-punktsorgasm? Då är LELO Ella den perfekta sexleksaken för dig. Ella är perfekt med sin böjda form och sitt huvud att ge dig en riktigt skön stimulans av din G-punkt.

Pris: 499 kronor.

KÖP

Nästa bild
Soraya 2 Uppladdningsbar Vibrator - Soraya KÖP

Soraya 2 Uppladdningsbar Vibrator - Soraya

Den lyxiga vibratorn har en elegant design som tar hänsyn till din anatomi. Den utvändiga delen är ännu bättre placerad, så att din klitoris skäms bort med målinriktad och himmelskt skön stimulans.

Pris: 1 995 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!