Horoskop

Så blir din sommar – kärlekshoroskop 2021

Undrar du hur sommaren kommer att bli när det kommer till kärlek? Vem kommer hjärtat klappa lite extra för och hur mycket kommer pulsen att rusa i förälskelse? Efter ett långsamt år längtar många efter att möta nya blickar igen och upptäcka världen och omgivningen. Följ ditt stjärntecken och läs in dig på vad som väntar just dig i sommar! Tarotkorten talar sitt tydliga språk.

Foto: Pexels

Källa: Cosmopolitan

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

The Sun, The Wheel of Fortune, Temperance

 

I sommar är det lejonet och skytten som fångar din blick. Kombinationen av de tre korten visar på stora möjligheter till att hitta kärleken i livet. Om du kan ta dig någonstans där det är varmt och soligt, försök att göra det. Om inte kan hemester vara ett bra alternativ, men försök piffa till de lediga dagarna så gott det går, du behöver få njuta av ledigheten. Desto mer sociala aktiviteter du har möjlighet att delta på desto bättre är det. Öppna upp din egen horisont, sök nya möjligheter. Personen som kommer dyka upp är inte den du väntar dig, men den finns där bara du vågar se.

 

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

The Tower, The Hermit, Page of Cups

 

En stormig kärleksaffär syns i korten den här sommaren. Det kan handla om en vädur, skorpion eller jungfru. Personer i din omgivning kommer bli chockerade av din affär men det bidrar bara till att göra den ännu mer spännande och lockande för dig. Du styrs av venus för tillfället och lockas av att leva farligt när det kommer till kärlekslivet. Du och ditt kärleksintresse kommer att mötas i allra största hemlighet, och dela hobby, passion eller intresse för något. Det kanske inte varar så länge men under tiden kommer det att skaka hela din värld.

 

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

The Lovers, Ace of Swords, Five of Cups

 

Någon kommer tillbaka i ditt liv. Någon du sörjt, gråtit floder över och till sist lyckats gå vidare från. Nu återvänder personen och vill tillbaka in i värmen. Är det bra? Det är upp till dig att bestämma och du kommer spendera en stor del av sommaren med att grubbla över det. Personen kommer tillbaka med nyheter, den har enligt egen utsago kommit till insikt och bär på en sanning hen vill dela med dig. Du inser att du fortfarande har känslor kvar men att det är svårt att förlåta tidigare händelser. Det är upp till dig hur du vill göra.

 

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Four of Swords, Knight of Cups, Nine of Wands

 

Du behöver en paus från allt vad heter kärleksliv den här sommaren. Kanske har du upplevt för mycket dramatik på området, eller en irriterande avsaknad av känsloliv, och därför landat i en känsla av varför bry sig? Ironiskt nog är det just med den insikten som en person dyker upp och rör till det för dig. En sexig, karismatisk och passionerad person kommer att ta dig med storm. Du kanske tror att det är för bra för att vara sant men det visar sig vara precis vad det borde. Ge personen en chans, det kan vara detta du väntat på!

 

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Ten of Swords, The Hierophant, Eight of Coins

 

Någon (kanske en oxe, jungfru eller stenbock) som du haft en längre flört med, visar sig nu vara det du väntat på. Det du länge hoppats på och drömt om slår in och väger på så sätt upp för alla tidigare besvikelser som varit inblandade. Ditt kärleksintresse har tagit god tid på sig men nu äntligen är tiden inne. Du kanske känner dig skeptisk och inte översvallande glad, men låt det ta lite tid. Ge personen möjlighet att visa vad den går för, du kommer inte bli besviken. Förändringar kan ske.

 

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

The Hanged Man, Two of Wands, Ten of Wands

 

Om du inte är försiktig kan ditt sätt att överanalysera lägga fällben för dig den här sommaren. Det finns en av och på relation som gör dig förvirrad, och du blir trött av att hela tiden tänka och analysera. Sluta helt enkelt och släpp det. När du inte letar efter det kommer sommaren ta en oväntad vändning och du bör försöka att bara åka med. Det kan hända att en flört uppstår med en vädur, lejon eller stenbock. Relationen kan bli het men du är cool nog att hantera det.

 

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Queen of Swords, The Devil, Strength

 

Någon kommer övertyga dig att ge dig hän till något du tidigare varit rädd för, att låsa dig vid en person. Men det kommer att ge utdelning! Det kan vara en stark men tystlåten stenbock eller ett kraftfullt och ambitiöst lejon. Det finns en sexuell dragning som du inte kan motstå och den rör något djupt i dig. Du blir utmanad och tvingas ta flera aktiva val i sammanhang där du vanligtvis är passiv. Din nya kärlek blir en katalysator som leder till förändringar i livet i stort. Ni kan inte få nog av varandra och känslan är underbar!

 

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Three of Cups, Five of Wands, The Fool

 

En vädur, lejon eller stenbock kommer ta din värld med storm i sommar och slå ner som en bomb i ditt liv. Personen som väcker dina känslor till liv och ställer allt på ända är precis vad du har väntat på. Du är redo för ett energiknippe som kommer in i ditt liv och hjälper dig att utmana sig själv. Du vill gärna göra en del förändringar och den här relationen kommer att vara en nyckelspelare. Tillsammans kommer ni att vara ute och röra er mycket, ha roligt och vara sociala. Er attraktion är stark och ni har en fantastisk tid tillsammans. Det är inte säkert att det varar för evigt men det kommer vara oförglömligt.

 

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Eight of Cups, Queen of Wands, Ace of Cups

 

Om du har ihop det med någon just nu, men att det inte går som du hoppas, är det viktigt att kunna släppa taget. Korten visar att om du bara kan gå vidare kommer något bättre att dyka upp. En vädur, lejon eller stenbock har beundrat dig och väntar in sina möjligheter. Visa att vägen är öppen. Din nästa romans kommer att lyfta till en ny nivå och få tidigare flörtar att framstå som ingenting. Du mår bra både fysiskt, mentalt och spirituellt, ta vara på den här sommaren.

 

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Ten of Cups, Two of Coins, Eight of Wands

 

Det kanske pushar dig ut ur din comfort zone, men korten visar att det är dags att undersöka alla dina möjligheter i sommar. Passa på att gå på dejter, träffa folk, upptäck världen och alla intressanta karaktärer som lever runt dig. Du har ett helt liv på dig att stadga dig, det finns ingen anledning att stressa. Du har haft fullt upp en längre period men korten visar att det är dags att släppa loss och ha roligt. Skriv inte upp dig på någonting du inte vill och njut av din frihet!

 

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Nine of Cups, Seven of Swords, The Moon

 

Att visa framfötterna och vara ärlig står ofta högt på din lista, men inte denna sommaren. Du bör försöka vara lite mer hemlighetsfull och upptäcka tjusningen i en hemlig och spännande förbindelse. Glöden kommer börja pyra och det är en person du länge kastat långa blickar efter. Förälskelsen kommer visa sig vara ömsesidig och saker kommer hända, helt klart…

 

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

The Star, Ace of Coins, Death 

 

Du har många vänner eftersom du är snäll, empatisk och underhållande att umgås med. Människor tenderar att dras till dig. En av alla, kanske en vattuman eller skorpion, kommer att få starkare känslor än den visar. Den här sommaren kommer personen dock att ta mod till sig och berätta hur den känner för dig. Du blir förvånad och är inte alls beredd på det. Allting kommer att förändras. Du inser då att du missat signalerna men att de funnits där hela tiden. Du kommer bli förvånad när ömsesidiga känslor visar sig.

 

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!