Horoskop

Så blir ditt kärleksliv 2021 enligt ditt stjärntecken

Är du också nyfiken på vad resten av året har i kikaren för just dig? Vi vänder oss till stjärnorna för att se hur prognoserna för kärlekslivet ser ut för resten av 2021!

Foto: Unsplash

Både för dig som är i en relation, som söker efter en relation eller älskar att vara singel!

Källa: Glamour

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Vännerna har kommit i första hand för dig under 2021, men det betyder inte att det inte finns utrymme för kärlek. Ha inte för höga förväntningar på att känslorna ska ta fart med en gång, du har haft riktigt kul under sommaren och hösten kommer att ha en läkande inverkan på dig. Du vet vem du är och vad du vill ha av livet.

I relation 

Det är dags att lämna det förflutna där det hör hemma och verkligen titta närmre på var relationen är på väg. Ärlighet är din väg till lycka och om du vill ta nästa steg är det dags nu.

Singel och sökande

Tålamod är inte din starkaste sida men du är i stort behov av det just nu. Du har haft stor kontroll även ditt dejtande under sommaren, försök fokusera på det som är roligt och njuta.

Inte intresserad

Året har hittills handlat mycket om networking, men det betyder inte att det inte finns plats för romanser. Du har härliga dagar framför dig där du kan fokusera på vänskap, att ha roligt och bestämma själv!

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Det spelar ingen roll om du är i en relation, på jakt eller nöjd som singel, fokus det här året har behövt ligga på dig själv. Under hösten kommer du att märka av en nystart och du kommer vara full av energi. Sommaren har varit full av kärlek och hösten kommer att bli lite lugnare på den fronten.

I relation 

Din relation puttrar stabilt på efter att ni tagit ytterligare ett steg i relationen under året. Det har hänt stora saker under det gångna halvåret och nu njuter ni av förändringen.

Singel och sökande

Alla vill ha en del av dig och du har flera bollar i luften på nätet. Snart når du nästa steg och träffar flera personer i verkligheten. Det som vuxit under sommaren kommer att ge bra resultat under hösten.

Inte intresserad

Du är främst intresserad av att hänga med vänner och att låta karriären blomstra. Året kommer att innebära ett genombrott när det kommer till jobbet och du kan se fram emot succé!

 

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Saker har hänt den senaste tiden och du bör vara lite försiktig med drastiska val. Du uppmuntras att vidga dina vyer och gå utanför din comfort zone, fokusera på din framtid och vad lycka är för dig. Kan du landa i det kommer vägen framför dig att bli tydligare. Du har inte brist på romantik i ditt liv.

I relation 

Hösten kan bli avgörande för var din relation är på väg – men på ett positivt sätt. Kanske har du inte känt dig helt sedd och lite underskattad ett tag. Mot slutet av året kommer ni att fatta ett stort beslut.

Singel och sökande

För att du ska kunna hitta det du söker behöver du ändra ditt synsätt. Hösten kan vända upp och ner på mycket i tillvaron  och du behöver tänka stort för att hänga med.

Inte intresserad

Romantiken har haglat över dig hittills i år, och det är ingen idé att kämpa emot. Någon visar ett stort intresse och det blir svårt för dig att inte dras med i det.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du har dragit lättnadens suck flera gånger hittills i år och till hösten har du verkligen lyckats komma ner i varv ordentligt. Du lider varken av stress eller prestige och romantiken är mer spännande just nu än den varit på flera år. Juni var en otrolig månad och nu kan du njuta av efterdyningarna.

I relation 

Din relation tog nya vändningar under 2020 och detta året har det tagit ytterligare fart. Spelar du dina kort rätt får du precis det du önskat av romantik och kärlek!

Singel och sökande

Var ärlig mot dig själv och acceptera ditt känsloliv. Försök vara öppensinnad, någon ser ut att dyka upp i ditt liv i november!

Inte intresserad

Det händer mycket med dina vänner just nu och ni har roligt tillsammans. Häng med på roliga aktiviteter och var öppen för nya människor.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Kärleken har legat i luften hela året hittills men det betyder inte att du får precis det du önskar. Du vill som vanligt stå i rampljuset men behöver backa lite för att låta andra ta plats. Mycket har hänt under våren och och nu är det viktigt att hänga med i svängarna. Under hösten kommer du behöva fatta ett stort beslut.

I relation 

Efter en del utmaningar under våren handlar hösten om att våga ta ett nytt steg. Det är dags att fatta ett stort beslut och även om det kan verka skrämmande ska du våga ge folk en andra chans.

Singel och sökande

På grund av din charm är du ofta uppvaktad och omgiven av beundrande blickar. Det finns mycket romantik i sikte, försök ta tillvara på det.

Inte intresserad

Även om du inte säker en relation kan det absolut dyka upp en intressant person som tänker annorlunda. Försök se över din inställning och tänk noga på vad som är viktigt för dig.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du håller hårt vid dina principer och beslut och de kan kopplas mer eller mindre direkt till ditt välmående överlag. Trots att du fokuserat mycket på jobb det här året finns det fortfarande plats och tid för romantik. Hösten bär på flera spännande överraskningar och för dig gäller det bara att våga hoppa på tåget!

I relation 

En dröm känns som att den blivit verklighet och du stärker dina band och lyfter relationen till nästa nivå. Det är dags att tänka större!

Singel och sökande

Nu är det dags att sluta söka. Du har stora möjligheter framöver när det kommer till romanser men borde inte anstränga dig för hårt.

Inte intresserad

Det är mycket som händer i ditt liv det här året och du ser ljust på framtiden. Just nu är du glad över att du inte letar efter “den rätta.”

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du fick kämpa mycket förra året, men har känt dig lättare till sinnes under våren. Hösten bär på flera saker att se fram emot och för dig gäller det mest att åka med. Var redo att utmana dig själv när det kommer till kärlek, våga höja temperaturen och hitta den passion du länge drömt om.

I relation 

Du mår bättre än du gjort på länge i relationen. Under hösten kommer det hända mycket, du kommer känna dig kreativ och att du utvecklas, men det är inget hinder för att relationen ska blomstra, snarare tvärtom!

Singel och sökande

Du kommer inte behöva jaga partners i höst, om man säger så. Möjligheterna kommer att komma till dig och även nåt som verkar tillfälligt kan visa sig att vara mer lovande än så!

Inte intresserad

En passionerad relation kan mycket väl visa sig vara ett kärleksintresse under hösten. Alla vill ha en del av dig så du kan välja och vraka!

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Under våren har du prioriterat att vara så effektiv som möjligt och inte “slösa” med din tid. Kanske har du också upptäckt att en relation inte visade sig vara det du trott. Du kan ha dragit slutsatsen att det behövs ett mer stabilt fundament att bygga på innan du inleder en relation nästa gång. Du föredrar säkerhet och stabilitet i höst och det gäller även ditt kärleksliv.

I relation 

Om det finns någon som är “den rätte” för dig så får du veta det i höst. Detta kan vara året ni flyttar ihop och/ eller startar familj.

Singel och sökande

Om du söker efter kärleken är detta en lovande höst. Våga satsa och ta emot passionen, saker kommer att hända i september.

Inte intresserad

Detta kan ha varit ett skakigt år för dig hittills så ingen klandrar dig om du har svårt att sitta lugnt i båten. Stabiliteten och säkerheten du söker finns närmre än du tror. Våga satsa på dina drömmar.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Din lycka och ditt kärleksliv har varit väldigt beroende av din kommunikativa förmåga. Du är inte rädd för att säga vad du tycker och ibland ställer det till problem. Men fortsätt göra det ändå, våga ta plats och uttrycka dig, det är det bästa i längden. Hösten ser lovande ut.

I relation 

Om du tvekar inför att vara ärlig, försök att vara det ändå. Det kan vara svårt att hitta en bra balans mellan frihetsbehov och relation och du kommer behöva fatta ett viktigt beslut.

Singel och sökande

Om någon vill fånga ditt hjärta i höst kommer de behöva övertyga dig. Du är trött på att spela spel och vill ha klara besked.

Inte intresserad

Du har ett viktigt uppdrag i höst som du vill dela med världen. Våga ta stora kliv och lägg inga hinder för dig själv.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Efter ett tufft 2020 har du fått slappna av betydligt mer under våren. Det är dock inte lika säkert när det gäller ditt kärleksliv. Kärleken kan vara komplicerad i år men det betyder inte nödvändigtvis något dåligt. Förbered dig på stora nyheter, förändringar och spännande händelser. Du kan hitta lugnet i kaoset om du bara letar efter det.

I relation 

Är du redo att skaka om relationen ordentligt? Din relation kan betyda många saker i höst men vi kan lova att det inte kommer vara tråkigt! Prioritera romantik och att skratta tillsammans.

Singel och sökande

Du behöver se dig för litegrann under hösten. Flera personer visar intresse för dig men alla har inte goda avsikter. Försök prioritera någon som går att lita på.

Inte intresserad

Du har varit så upptagen av jobb att kärleken helt hamnat i skymundan. Samtidigt har du velat ha ett avslut på något som slutat dåligt under 2020. Något spännande händer vid årsskiftet.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Detta har varit ett viktigt år för dig hittills och livet har helt klart förändrats till det bättre, framförallt när det kommer till kärlek. Däremot kan du få mer än du bett om i höst, och du har svårt att läsa av mixade signaler från en annan person. Romantikens svårare sidor kommer att visa sig, försök att vara förberedd på det.

I relation 

Allt du har letat efter i din relation har kommit av sig själv under våren. Det betyder att ni kan ta ett ytterligare steg i relationen eller välkomna någon form av förändring.

Singel och sökande

Du älskar friheten i att vara singel och det kan vara ett problem för en eventuell relation. Men kom ihåg att någon som älskar dig verkligen kan hjälpa dig att utvecklas.

Inte intresserad

Ditt sociala liv har varit sprudlande det senaste halvåret och det kommer faktiskt inte påverkas även om du vågar glänta på dörren till romantik!

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det är dags att lämna det förflutna bakom dig och kliva in i en ny, sprudlande framtid. Detta är ett år då du ska upptäcka vem du är och vad du vill. Arbeta på att inte upprepa negativa mönster och försök att inte begränsa dig själv. I år har du en nystart och det gäller även i din syn på kärlek, håll ögonen öppna!

I relation 

Nu är det dags för att göra upp med dåliga mönster och hitta ny energi i relationen. Ni måste samarbeta för att det ska vara möjligt.

Singel och sökande

Du är eftertraktad på marknaden och har haft några speciella upplevelser under sommaren. Någon är intresserad av att spela en större roll i ditt liv!

Inte intresserad

Detta är ett år av läkande, att utforska världen och dig själv. Ge romantiken en chans om det känns rätt, men lyssna noga till ditt hjärta!

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!