Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Så bör du pynta julgranen i år – enligt ditt stjärntecken!

Behöver du inspiration på hur du ska dekorera julgranen i år? Ta hjälp av astrologin och se hur du ska pynta granen baserat på ditt stjärntecken!

sa-ska-du-pynta-din-gran

Foto: Roberto Nickson/Unsplash, Zara Home

Hur mysigt är det inte att julen faktiskt snart är här? Att klä granen är alltid en lika mysig tradition! Ibland är dock inte inspirationen på topp och det skadar inte att ta hjälp av stjärnorna. Spana in bildspelet nedan och ta reda på hur du kan pynta granen utifrån ditt stjärntecken!

 

Väduren: 21 mars - 19 april

Väduren: 21 mars - 19 april

Väduren är en energiknippe som älskar att träffa människor och vara omtyckt av andra. Av just den anledningen vill väduren klä granen så att alla middagsgäster på julafton tycker att den är fin. Enligt ditt stjärntecken så ska du köra på den klassiska och traditionella granen med röda och guldiga julgranskulor.

Foto: Plantagen

Nästa bild
Oxen: 20 april - 20 maj

Oxen: 20 april - 20 maj

Oxen är lojal och har ett behov av trygghet. Som oxe har du en känsla för skönhet och uppskattar vackra ting. Enligt ditt stjärntecken ska du dekorera granen vackert och stilrent – med silvriga kulor, snöflingor-pynt och glittergirlang.

Foto: Zara Home

Nästa bild
Tvillingarna: 21 maj - 21 juni

Tvillingarna: 21 maj - 21 juni

Tvillingen är nyfiken, har alltid flera bollar i luften och letar ständigt efter nya projekt. I år ska du enligt ditt stjärntecken testa något helt nytt. Blanda färger, kulor och former när du pyntar granen, och få den att sticka ut! Du kan även satsa på en gran i annan färg – varför inte rosa eller vit?

Foto: Chris Benson/Unsplash

Nästa bild
Kräftan: 22 juni - 22 juli

Kräftan: 22 juni - 22 juli

Kräftan värnar om familjeliv och strävar efter harmoni. Enligt stjärnorna ska kräftan pynta granen så att den känns familjär ända ut i fingerspetsarna. Dekorera granen personligt – häng upp julpynt som familjemedlemmar gjort genom åren eller detaljer som får er att värna om gamla minnen.

Foto: Thandy Yung/Unsplash

Nästa bild
Lejonet: 23 juli - 22 augusti

Lejonet: 23 juli - 22 augusti

Lejonet är en stark och kärleksfull varelse. Som lejon drivs du av bekräftelse vilket också kan väcka tävlingsinstinkten. Du vill att din julgran ska beundras av andra och få dina gäster att gapa av förundran. Enligt ditt stjärntecken ska du pynta din gran i extra allt: girlanger, ljusslingor och julkulor i olika färger.

Foto: Kyle Head/Unsplash

Nästa bild
Jungfrun: 23 augusti - 22 september

Jungfrun: 23 augusti - 22 september

Jungfrun älskar ordning och reda och är en kreativ perfektionist. Enligt ditt stjärntecken ska du dekorera granen stilrent och satsa på små och tidlösa detaljer. Du kommer inte att bli nöjd om det blir “för mycket”. Satsa på snöflingor-pynt, mörkblåa och gråa kulor placerade med jämna mellanrum.

Foto: Annie Spratt/Unsplash

Nästa bild
Vågen: 23 september - 22 oktober

Vågen: 23 september - 22 oktober

Vågen är charmig och diplomatisk. Du som är våg har ett sinne för rättvisa och är grym på att kompromissa och lösa konflikter. Om du bor med en partner är det viktigt att ni kommer överens så att båda blir nöjda med julpyntet. Enligt ditt stjärntecken bör du satsa på en klassisk gran som alla har lätt att tycka om – där julkulor i guld, silver och rött får ta plats.

Foto: H&M Home

Nästa bild
Skorpionen: 23 oktober - 21 november

Skorpionen: 23 oktober - 21 november

Skorpionen är passionerad, intensiv och modig. Enligt ditt stjärntecken kommer du att gå all in när du pyntar din gran. Ditt mod får dig att satsa på en gran som är långt ifrån den klassiska. Häng upp maffiga julkulor, pynt i form av snögubbar och renar och glitter i massor.

Foto: Klingel.se

Nästa bild
Skytten: 22 november - 21 december

Skytten: 22 november - 21 december

Skytten är en entusiastisk och optimistisk sökare. Som skytte har du en tendens att ibland överdriva. Enligt ditt stjärntecken ska du ha en udda gran som sticker ut på ett vackert sätt. Satsa på en gran i annorlunda form (kanske häng den upp och ner?!) och pynt i olika mönster. Du kan även strö snö över granen för att skapa den perfekta julkänslan.

Foto: Diogo Palhais/Unsplash

Nästa bild
Stenbocken: 22 december - 19 januari

Stenbocken: 22 december - 19 januari

Stenbocken är ambitiös, lojal och plikttrogen. Du som är stenbock vet att hårt arbete lönar sig och din envisa sida får dig att alltid satsa fullt ut. Enligt ditt stjärntecken kommer du därför att lägga tid på julgranen. Du kommer att pynta så att det känns mysigt och hemtrevligt. Julgranen kommer att genomsyras av röda nyanser, en blinkande ljusslinga och en stjärna på toppen.

Foto: Nina Köpfer/Unsplash

Nästa bild
Vattumannen: 20 januari - 18 februari

Vattumannen: 20 januari - 18 februari

Vattumannen är uppfinningsrik och har starka åsikter. Du som vattumann bryr dig inte om vad andra tycker och tänker om dig och du har inga problem med att gå emot strömmen. Enligt ditt stjärntecken kommer du att byta ut julkulor mot roliga dekorationer att hänga i julgranen. Du kanske till och med byter ut den traditionella granen och hittar på en egen variant.

Foto: Zara Home

Nästa bild
Fiskarna: 19 februari - 20 mars

Fiskarna: 19 februari - 20 mars

Fisken är empatisk, konstnärlig och romantisk. Du som har fisk som stjärntecken kan vara lättpåverkad och är mottaglig för andras åsikter. Enligt ditt stjärntecken vill du satsa på minimalistiska detaljer och inte ha för mycket pynt. Satsa på vita och krispiga detaljer och kulor i silver eller guld.

 

 

Foto: Alisha Williams/Unsplash

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!