Horoskop

Så bråkar du enligt ditt stjärntecken – och så vinner du ett bråk

Visst bråkar vi alla med varandra ibland, särskilt de vi står extra nära. Så varför inte lära dig mer om både ditt, och personen du bråkar med, sätt att argumentera. Och genom att känna till hens sätt att bråka, kan det också bli lättare att lösa problemen.

Foto: Unsplash

När man har lärt känna någon vet man mer eller mindre vad som triggar den andra till att bli riktigt arg. Vi lär oss också med tiden hur vi gör för att inte hamnade i de allra eldigaste bråken. Beroende på vilket stjärntecken du har så bråkar du olika. Spana in vad som gör dig själv och andra stjärntecken arga, och kanske främst hur du gör för att överlista dem och vinna kommande argument och bråk. Stämmer stjärnornas spådom in på dig?

Källa: dinside

Läs även: “Det stora sexhoroskopet för alla stjärntecken 2022”

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Om väduren är kvinna

Hon är verkligen mer förtjust i kärlek än att argumentera, men trivs ändå när det stormar lite. Falska komplimanger, ilska eller alkohol kommer bara att göra henne mer arg.

Så vinner du mot henne:

Använd smarta berättelser för att illustrera dina poäng, sök en gemensam vapenvila eller använd hennes känsla av kärlek för att vända situationen till romantisk.

Om väduren är man

En konfronterande man som gillar att slåss bara för skojs skull. Han faller inte för känslor eller personliga attacker, då blir han bara ännu mer upphetsad.

Så vinner du mot honom:

Var flexibel och satsa allt i en av hans svaga stunder. Huruvida det fungerar eller inte? Prova ett klokt citat från en kändis som han respekterar.

Nästa bild
Oxen (20/4 - 20/5)

Oxen (20/4 - 20/5)

Om oxen är kvinna

Precis som den manlige oxen kommer hon att vara ganska lugn tills det exploderar. Sarkasm och skämt hjälper inte situationen.

Så vinner du mot henne:

Var snäll mot henne och föreslå något trevligt tillsammans, som att äta middag ute.

Om oxen är man

Han bygger ilskan inuti honom och exploderar när trycket blir tillräckligt högt. Varken hysteri eller fullständig likgiltighet hjälper hans humör.

Så vinner du mot honom:

Undvik grälen genom att upptäcka dåligt humör innan han blir rasande. Han har humor, så försök att jämföra situationen med en scen från Seinfeld eller South Park.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Om tvillingen är kvinna

Hon gillar ett gräl där det går att använda drama och i princip att riva i håret. Och då hjälper det inte att låtsas att du håller med eller ej.

Så vinner du mot henne:

Ett roligt svar och en påminnelse om att ni båda är riktigt trevliga människor kan dämpa vågorna.

Om tvillingen är man

Han hänger inte med tillräckligt bra för att komma ihåg varför han blir arg, men han argumenterar lite ändå. När han väl är igång så kommer varken motstridighet eller en bra kram att hjälpa.

Så vinner du mot honom:

Tvillingarna faller för god logik och gott rött vin. Eller så kan du distrahera honom med ett TV- eller radioprogram han gillar.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Om kräftan är kvinna

Hon är en varg i fårakläder och en mycket arg varg när hon behandlas dåligt. Hot och hög volym hjälper inte stämningen.

Så vinner du mot henne:

Låt henne tävla. Släta sedan ut det hela med ett kallt glas vitt vin och en varm kram.

Om kräftan är man

Konfliktmolnkrafterna spolas ofta ut ur rummet när det vankas konflikt. Personliga attacker eller hjälp från andra för att övertyga honom hjälper inte stämningen.

Så vinner du mot honom:

Ge honom utrymme och prata i en lugn och behållen ton. Om du vill vinna situationen hjälper det också att påminna honom om din eviga kärlek och lojalitet.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Om lejonet är kvinna

Hon är inte riktigt intresserad av att diskutera, utom i diskussioner om vad som verkligen är rätt och fel. Och då hjälper det inte att citera regler eller visa att du är irriterad.

Så vinner du mot henne:

Använd lugna och rimliga argument. Om det inte hjälper, kommer lejonkvinnan alltid vara svag för mutor i form av uppenbarligen dyra smycken.

Om lejonet är man

Han argumenterar med ett leende och är bra på att vinna diskussionen, men är en mycket dålig förlorare. Smutsiga knep, bluffar eller påminnelser om hans höga ego kommer inte att sätta honom i bättre humör.

Så vinner du mot honom:

Låt honom undvika att tappa ansiktet och trösta honom med en lång konversation om hur bra han egentligen är.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Om jungfrun är kvinna

Hon är välbevandrad i diskussioner och svår att locka till ett helhjärtat gräl. Men om du försöker avbryta hennes meningar eller helt enkelt ger henne fungret kan hon vara rasande.

Så vinner du mot henne:

Ta det lugnt och försök komma överens om en gemensam utgångspunkt. Alternativt kan du begära en paus och ge henne en massage, och hon kommer lätt att somna.

Om jungfrun är man

Han använder detaljerad kunskap för att argumentera för sin åsikt och älskar att ha rätt. Att använda våld, att skrika och upprepa dina argument kommer att göra honom arg.

Så vinner du mot honom:

Försök att vara ännu smartare och roligare än honom. Han kan också övertalas att tro att det är särskilt viktigt för dig att vinna diskussionen.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Om vågen är kvinna

Hon kommer inte att starta ett bråk om hon inte är säker på att vinna. Att gnälla, eller förolämpningar, å andra sidan, kan starta argumentet ändå.

Så vinner du mot henne:

Undvik bråk i första hand, det är svårt att vinna här. Om du fortfarande är mitt i stormen kan du försöka vädja till hennes obestridda skönhet. Fåfänga är hennes svagaste punkt.

Om vågen är man

Han är verkligen rädd för konflikter, men kommer att stå på sig om han verkligen utmanas. Om du argumenterar för skojs skull, lyfter din röst eller kallar honom en liten pojke, blir han också riktigt arg.

Så vinner du mot honom:

Glöm allt och gör som du vill ändå. Du måste bara förklara det för honom på ett lugnt sätt, så det är vanligtvis okej.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Om skorpionen är kvinna

Vill du verkligen vinna en kamp mot Skorpionkvinnan? Då riskerar du att aldrig se henne igen. Kom ihåg att hon blir extra irriterad om du pekar på det förflutna eller säger något idiotiskt som “du är så söt när du är arg”.

Så vinner du mot henne:

Be om förlåtelse och barmhärtighet, även om du inte har varit så taskig. Hon faller också för löften om evig trofasthet och kärlek.

Om skorpionen är man

Han är mörk, mystisk och nådlös i strid. Om du förolämpar hans maskulinitet eller ställer orimliga krav blir han ännu argare.

Så vinner du mot honom:

Undvik att reta honom till brytpunkten. Visa honom respekt under diskussionen och erbjuda några ytterligare fördelar med en kompromiss

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Om skytten är kvinna

Hon är riktigt bra på att undvika konflikter, men kan slåss som en sårad tiger om du sträcker stickan för långt. Dramatik, argument utan logik eller ordklöver kommer att göra argumentet ännu värre.

Så vinner du mot henne:

Logiska argument som framförts av en predikares övertygelse är vägen att övertyga. Hon kan också bli distraherad med en utflykt till parken eller till biografen.

Om skytten är man

Han gillar att köra ett snabbt argument utan att satsa för mycket på det. Men om du avvisar honom eller pratar i mobiltelefonen medan du argumenterar, kan du orsaka riktigt raseri.

Så vinner du mot honom:

Rimliga argument med ett leende kan vara vägen att vinna diskussionen. Men ge honom inte intrycket att det är viktigt för dig att vinna, då sitter han bara tvärs över.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Om stenbocken är kvinna

Hon är lugn och tydlig, men kan argumentera med full empati när det verkligen betyder något. Fusk, genvägar eller tigger får henne bara i ännu sämre humör.

Så vinner du mot henne:

Hon bör behandlas som en jämställd, och kommer ofta att falla för en bra kompromiss där hon känner att hon får lite extra.

Om stenbocken är man

Han har sin egen förmåga att verka nästan ointresserad innan han går in i ett helhjärtat gräl. Om du tappar kontrollen eller ber om stöd från andra, blir han bara mer förbannad.

Så vinner du mot honom:

Låt grälet bli en civiliserad diskussion. Stenbocks-mannen är lugn när du kan erbjuda ett faktumargument och ett gott glas whisky.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Om vattumannen är kvinna

Hon är antingen ovanligt argumenterande eller liknar ett lamm. Men argument som “alla andra tycker så” kommer inte att bita henne.

Så vinner du mot henne: Förklara hur din vision är originell och innovativ. Ge henne tid att tänka på det medan du matar henne med choklad.

Om vattumannen är man

Här är mannen som tänker mer än han gråter och kan dra sig tillbaka när han är irriterad. Direkta attacker och provokationer kommer att vara särskilt irriterande.

Så vinner du mot honom:

Sluta bara ropa och göra som du vill utan att argumentera om det. Han kommer att lyssna på dig om du förklarar hur dina val är bäst för er båda.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Om fisken är kvinna

Hon kan argumentera med finess och lugn, men kan också ge dig en riktigt kall axel om hon blir för arg. Fula ord kommer inte att imponera på henne.

Så vinner du mot henne: En fin ton och förnuftiga argument är ofta bra för arga fisk-kvinnor. Och om du följer upp med lite humor och omsorg kommer hon definitivt att släppa det.

Om fisken är man

Fisken hävdar att nordmännen dricker – sällan men mycket åt gången. Hot och tråkiga “fakta” hjälper inte stämningen på en grinig fisk.

Så vinner du mot honom: Fiskaren kan bäst övertalas av lite flirt och ett leende. Kärlek är det bästa botemedlet för hans raseri.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!