Horoskop

Så här flirtar du enligt ditt stjärntecken – vanliga misstag du gör!

Hur är du när du flirtar? Kanske är du den framfusiga och utåtriktade personen som ställer många frågor, eller du kanske blir nervös och drar dig tillbaka? Här är de vanliga misstagen du gör när du flirtar – enligt ditt stjärntecken. 

Foto: Unsplash / @milena.karl

Att astrologi säger hur du är som person och vilka egenskaper du har är allmänt känt, men visste du att ditt stjärntecken även talar om hur du flirtar? Ja det är faktiskt sant! Och inte nog med det, nu kan du även ta reda på vilka vanliga misstag du gör när du flirtar. Kika in bildspelet nedan för att se vad just ditt stjärntecken säger.

Källa: Bolde

Väduren

Väduren

Vanliga misstag
När du ser någon du tycker om tvekar du inte på att göra ett “move”. Dock har du lätt för att gå till överdriv och du beter dig ofta barnsligt. Du retas eller lägger konstiga kommentarer om personens utseende vilket ibland kan medföra att du uppfattas som elek istället för lekfull och du skrämmer bort din crush.

Tips
Utnyttja din förmåga att vara rak på sak och att du vet vad du vill. Det lockar nämligen till sig människor i din närhet och vem vet – någon av dessa kan vara din nästa crush.

 

Nästa bild
Oxe

Oxe

Vanliga misstag
Du har en tendens att överanalysera in i minsta detalj och när du är på dejt kan du inte heller låta bli att granska personen som sitter mitt emot dig lite för noggrant. Du tänker alltid igenom en extra gång innan du gillar en bild eller ska skicka din crush ett sms. Du är inte den som tar intiativ, vilket ofta leder till att personen du är intresserad av tappar intresset.

Tips
Du har en positiv aura och personer i din närhet ser dig som snäll och omtänksam. Eftersom du inte är den som tar initiativ är detta en bra egenskap att utnyttja för att få kontakt med din crush.

Nästa bild
Tvilling

Tvilling

Vanliga misstag
Du tycker om att visa och prata känslor, men ditt stora intresse för sociala medier gör att du ofta gömmer dig bakom skärmen istället för att möta din crush “in real life”.

Tips
Lika bra som du är på att flirta på sociala medier kan du vara på att använda ditt kroppsspråk för att fånga din crush uppmärksamhet – du måste bara släppa särgen och våga! Du kan det här, tro på dig själv.

Nästa bild
Kräfta

Kräfta

Vanliga misstag
Du vill mycket i livet och när du faller för någon har du därför en tendens att bli för ivrig och något klängig. Du kan redan på tredje dejten börja prata om giftemål och barn, vilket i många fall skrämmer iväg din crush.

Tips
En av dina starkaste sidor är att du är en bra lyssnare och att du har en förmåga att få folk att öppna upp sig för dig. Utnyttja detta för att fånga din crush – människan tycker alltid om att bli hörd!

Nästa bild
Lejon

Lejon

Vanliga misstag
Du är en riktig dramaqueen och när du inte får uppmärksamhet gör du allt för att få den! Något som ibland resulterar i att du gör mindre kloka val och att ditt span vänder dig klacken. Nästa gång du är ute, låt bli att flirta med den där andra personen, det är ju ändå inte hen du vill ha.

Tips
När du är intresserad av någon är du inte rädd för att visa det! När personen du är intresserad av inte delar dina känslor slösar du ingen tid utan ger dig ut för att hitta ny kärlek – fortsätt med det!

Nästa bild
Jungfru

Jungfru

Vanliga misstag
Tidigare förhållanden har gjort dig sårbar och du är därför försiktig innan du ger dig in i ett nytt förhållande och du erkänner sällan för dig själv när du är intresserad av en person. Det händer därför ofta att ni förblir vänner snarare än partners.

Tips
Du kan ta det sakta och säkert, men släpp på din skyddsbarriär! Trots att du har blivit sårad tidigare kan du hitta kärleken igen, du måste bara våga visa känslor. Du kan annars uppfattas som nonchalant och känslokall.

Nästa bild
Våg

Våg

Vanliga misstag
Du är en hejare på att flirta och det är till dig dina vänner vänder sig till när de behöver kärlekstips! Men din talang innebär att du ofta börjar flirta med personer du egentligen inte är intresserad av.

Tips
Fokusera på en sak och en person i taget! Du behöver inte bevisa dina flirtkunskaper, alla vet redan att du är mästaren.

Nästa bild
Skorpion

Skorpion

Vanliga misstag
När du är intresserad av någon ser du till att börja gilla samma saker som hen. Det kan till exempel handla om att du börjar lyssna på samma musik, eller låtsas gilla samma mat. Men det resulterar bara i att din crush ser dig som oäkta, när du i själva verket bara vill väl.

Tips
Din charm är så pass stor att du inte behöver låtsas vara något du inte är! Tro på dig själv och din crush kommer falla pladask.

Nästa bild
Skytt

Skytt

Vanliga misstag
När du blir förtjust i någon är det ingen i rummet som kan missa det! Du blir ofta högljudd och drar opassande skämt, vilken kan innebära att din crush missförstår dig och tror att du bara är ute efter sex.

Tips
Du behöver inte överrösta din crush med komplimanger för att fånga hans eller hennes uppmärksamhet. Du kan absolut vara charmig, men låt din crush få se din verkliga sida mellan alla komplimanger.

Nästa bild
Stenbock

Stenbock

Vanliga misstag
Du är expert på att spela svårfångad! Du tar lång tid på dig att svara på sms och du låter det gå någon extra dag innan du accepterar den där vänförfrågan. Men när du tror att du framstår som mystisk, tror din crush att du är totalt ointresserad och han eller hon tappar intresset.

Tips
Du har en cool och lugn attityd, men låt dig inte luras! I kärlekslivet gäller det att vara rättfram för att personen du är intresserad av inte ska tappa intresset. Se därför till att släppa på garden något och tillåt dig själv att vara sårbar.

Nästa bild
Vattuman

Vattuman

Vanliga tips
Du har en stor karisma och passion och när du flirtar gör du det i grupp. Det kan därför vara svårt att veta vem du är intresserad av och din crush kan känna sig osäker på vad du egentligen vill.

Tips
Tänk på att hålla inne med charmen när det inte behövs. Lägg din tid och energi på att charma rätt person istället för ett helt sällskap – din crush kommer uppskatta det!

Nästa bild
Fisk

Fisk

Vanliga misstag
Din livliga fantasi innebär att du ofta väntar med att närma dig din crush för du letar alltid efter nya sätt att firta på. Du gör gärna din research och kan alla sociala medier-konton utantill för att kunna imponera på personen du är intresserad av på bästa sätt.

Tips
Fantasi är en bra egenskap, men när det kommer till att träffa den rätta behöver du inte alltid ha en genomtänkt plan! Var bara dig själv och du kommer komma långt – din crush tycker om dig för den du är.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!