Horoskop

Så kommer sommaren se ut – enligt ditt horoskop

Är du nyfiken på vad sommaren har att ge? Din sommar står skriven i stjärnorna och vi berättar hur början, mitten och slutet av sommaren kommer att se ut, just för dig!

Foto: Unsplash

Efter ett långt år av restriktioner börjar det sociala livet sakta men säkert vakna till liv. Jupiter seglar genom fiskarna fram till slutet av juli och uppmuntrar känslor som optimism, frihet, resande och att äntligen kunna göra upp planer om framtiden igen. Solen flyttar sig också genom kräftan, lejonet och jungfrun vilket kommer påverka hur de väljer att prioritera, beroende på stjärntecken. Kräftan kommer vara känslomässigt påverkbar den närmsta månaden, och vilja omge sig med sina nära och kära. Lejonet kommer att uppleva en ökad energi fram mot högsommaren och känna sig lekfull och social. Mot slutet av sommaren kommer jungfrun att känna sig motiverad och organiserad. 

Nedan kan du läsa vad som gäller för just ditt stjärntecken i sommar!

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

I början av sommaren fokuserar du mycket på hemmet, du kanske har planer på att flytta eller sociala tillställningar med familjen som du förväntas delta på. Dina känslor kan vara översvallande den här perioden och du kan känna behov av att dra dig undan. En bit in i sommaren kommer ditt sociala behov att komma till liv. Kanske inleder du en ny romans, eller så åker du iväg några dagar för dig själv och ägnar dig åt en hobby. Mot slutet av sommaren kommer du känna dig mer sammansatt och organiserad, din motivation kommer att öka och du lägger mycket tid och fokus på din hälsa.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Sommaren börjar med reseplaner, och de närmaste veckorna besöker du någon ny plats och får nya bekantskaper. Mot mitten av sommaren hälsar du på familj, något som kanske väcker tankarna på en eventuell flytt. Detta kommer att vara en period då du känner ett stort behov av vila och återhämtning, och du kan också uppleva nostalgi över det förflutna. Mot slutet av sommaren passar du på att vrida ur de sista dropparna av semester och trots att många runt dig börjar återgå till arbetet har du mycket tid att spendera på nöjen och vänner. Du kommer känna dig utvilad och full av kreativ energi.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Jobbet står i centrum när sommaren knackar på dörren och du är i inledningsfasen med några projekt. En löneökning ligger framför dig alternativt flera frilansuppdrag. Du ser över dina utgifter i syfte att få igång ditt sparkapital. I mitten av sommaren kommer fokus att ligga på en resa eller mer kontakt med människor i närheten av ditt boende. Du lägger mycket tid på att läsa eller utbildar dig själv i olika frågor. Mot slutet av sommaren fixar du till hemma, eventuellt väcks tankar på att flytta. Du kanske känner dig lite extra känslig den här tiden, och kan behöva hjälpa din familj mer än vanligt.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du möter sommaren med strålande humör och du får mycket uppmärksamhet av din omgivning. Nya möjligheter uppstår i samband med att du får flera nya vänskaper. Du kanske har en lista över mål du vill uppnå den närmsta månaden. I mitten av sommaren fokuserar du mycket på jobb och eventuellt en löneökning. Mot slutet av sommaren ökar din motivation att läsa och skriva och en inplanerad resa närmar sig. Du får mycket energi av att träffa nya människor och se nya platser.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du håller dig för dig själv när sommaren börjar och kanske bär du på en del rädslor och oro. Du kanske inser att du behöver avsluta vissa vänskaper eller relationer som får dig att må dåligt. Mot mitten av sommaren kommer du vilja möta världen med ny energi och det kickar igång nya målbilder och intressen. Du kan få nya vänskaper och större uppmärksamhet från omgivningen. Mot slutet av sommaren dyker det upp spännande jobbmöjligheter och du kan eventuellt starta upp något eget. Du inser dock att du spenderat mycket pengar och behöver hålla lite extra koll på ditt bankkonto.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Ditt schema är fyllt av sociala aktiviteter i början av sommaren. Du engagerar dig i ett nytt sammanhang och träffar fler vänner än du brukar. Du känner stöd från din omgivning och får mycket uppmärksamhet. Mot mitten av sommaren får du äntligen tid för dig själv. Dina energinivåer sjunker och dina tankar riktas mot var du är på väg i livet. Din psykiska hälsa står i centrum och du jobbar på att förstå dina känslor bättre. Mot slutet av sommaren är du redo för hösten. Du fokuserar på dina mål och hur du kan prioritera dina egna behov mer.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du kanske märker att din karriär tar fart i början av sommaren och att du kliver in i en ny arbetsroll där det krävs ett större ansvar av dig. Du kommer snabbt märka att du får både uppskattning och uppmärksamhet för det du gör på jobbet. Mot mitten av sommaren är det dags att slappna av och gå ner i varv, du spenderar mer tid med vänner och gör nya bekantskaper. Mot slutet av sommaren kommer du att känna dig lite slutkörd och dina känslor kommer ikapp. Du behöver stanna upp och ta dem på allvar, ta dig lite extra tid till vila och återhämtning innan hösten startar igång.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du pushar dig själv att träda ur din comfort zone i början av sommaren. Kanske reser du till ett annat land (om det är möjligt) eller så testar du helt enkelt en ny upplevelse. Du fördjupar dig även i ett specifikt ämne som ska ge dig ökad kunskap om världen. Mot mitten av sommaren kommer ditt jobb att ta mycket av ditt fokus och du kanske kliver in i en ny roll där du får hantera större projekt och uppskattning från din chef. Personer i din omgivning kommer att se att du anstränger dig. Mot slutet av sommaren går det i ett lugnare tempo och du får tid att socialisera med vänner. På jobbet blir det mycket fokus på samarbete.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du håller dig mycket för dig själv i början av sommaren. Du kanske fokuserar mycket på att utvecklas och göra upp med negativa beteendemönster som envisas med att komma tillbaka. En relation i ditt liv kan tvinga dig att se inåt och du kanske vill ta en kärleksrelation vidare till nästa steg. Mot mitten av sommaren skapas möjligheter till resor och lärande, du känner dig motiverad att läsa en kurs eller bara lägga mycket tid på att läsa, skriva och göra research om olika saker. Mot slutet av sommaren lägger du mycket energi på jobbet, och hanterar ett stort jobbprojekt. Du får mer uppmärksamhet än vanligt men börjar trots det att söka dig till nya platser.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du fokuserar på dina nära relationer i början av veckan och spenderar framförallt mer tid med någon du är romantiskt involverad med. Det kan vara någon du dejtat ett tag eller ett kärleksintresse på jobbet. Du arbetar på hur du ska vara en bättre partner och din kompromissvilja. Mot mitten av sommaren tar du relationen till nästa nivå genom att öppna upp dig känslomässigt eller genom att dela med dig av det du äger och har. Du lägger mycket tid och intresse på terapi och personlig utveckling. Mot slutet av sommaren känner du dig lättare till mods och njuter av ledighet och att upptäcka en ny plats. Kanske går du tillbaka till skolbänken och läser någon inspirerande kurs?

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Jobbet tar upp mycket av din tid i början av sommaren och du vill ligga bra till och hålla dig till fasta rutiner. Du jonglerar många olika uppgifter på jobbet just nu och är samtidigt mån om att ta hand om kroppen och hälsan. Du gör allt för att få tid att laga mat och klämma in några extra träningspass. Mot mitten av sommaren händer något i ditt kärleksliv. Ett nytt romantiskt intresse dyker upp eller så spenderar du mycket tid tillsammans med din partner eller dina vänner. Mot slutet av sommaren känner du ett starkt behov av att titta inåt och göra dig av med det som har negativ påverkan på dig. Du gör upp med dåliga vanor och destruktiva relationer. Samtidigt behöver du spendera en större summa på ett viktigt inköp.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du har roligt i början av sommaren och dejtar mer eller känner dig nära din partner. Du kanske samlar ihop dina närmsta vänner och har roliga utekvällar tillsammans. Du känner dig inspirerad att lägga tid på ett kreativt intresse eller någon annan hobby utanför jobbet. Mot mitten av sommaren hopar sig flera ansvarsområden och du måste se över hur du använder din tid effektivt. Du fokuserar mycket på att ta hand om din kropp och hälsa, kanske genom att äta nyttigt eller träna yoga. Mot slutet av sommaren spenderar du mycket tid tillsammans med andra, antingen romantiska intressen eller vänner. Du diskuterar din framtid ihop med en partner eller lyfter ett avgörande problem i en relation.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!