Horoskop

Så påverkar helgens månförmörkelse ditt stjärntecken

Lördagen den 28:e oktober sker en månförmörkelse i Oxens tecken. Här är allt du behöver veta om vad detta innebär ur en astrologisk synpunkt – och hur det påverkar ditt stjärntecken!

Foto: Unsplash

Helgens månförmörkelse – som i själva verket är en partiell månförmörkelse – kommer enligt Cosmopolitans astrolog med en mjuk reality check, så detta är en bra tid att verkligen rannsaka dig själv. Om du befinner dig i en jobbig situation, ställ dig frågan: Hur blev det såhär? Men undvik att döma dig själv eller någon annan för hårt. Det är mänskligt att fela!

Kanske upptäcker du att du har hamnat i den här knipan eftersom du inte riktigt ville se situationen för vad den var, något som kan röra upp ilska eller en känsla av att ha blivit förrådd. Istället för att låta känslorna ta överhanden och låta din frustration gå ut över någon annan, ta fram en anteckningsbok och red ut dina känslor. Det stämmer faktiskt att allt sker av en anledning.

Nedan kan du läsa om hur månförmörkelsen påverkar just ditt stjärntecken!

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Att ha principer är självklart jättebra, kära Vädur, men kom ihåg att inget är skrivet i sten. Var inte för hård mot dig själv om saker och ting inte går som du vill, och undvik att förebrå andra. Ibland tar saker helt enkelt slut, och det måste inte alltid vara någons fel.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Kära Oxe, att lägga sitt ego åt sidan och lita på människorna omkring sig är äkta visdom. Visst kan det vara obekvämt att släppa på kontrollen, särskilt om du har blivit sårad förut. Att läka innebär ofta att lära sig att lita på både sig själv och andra. Kom ihåg: att ha tilltro till andra hjälper dig i slutändan att tro på dig själv.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Kära Tvilling, det är faktiskt inte så att varje liten grej som händer har en stor kosmisk innebörd. Försök att stå stadigt med båda fötterna på jorden – fokusera på det som du kan förnimma med dina sinnen istället för att dra förhastade slutsatser. Det kan nämligen göra mer skada än nytta!

 

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du älskar att umgås med dina vänner, kära Kräfta, men den här fullmånen manar dig att istället fokusera på dina personliga mål och intressen. Detta handlar inte om din karriär, utan snarare om att släppa loss din kreativitet, drömma och experimentera.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Kära Lejon, även om du vet att du måste släppa någon eller något är det inte alltid lika enkelt som det låter – oavsett om det rör sig om ett föremål eller en person som du har fina minnen med. Ta dig tid att fira det avtryck personen eller saken har gjort i ditt liv, och skapa sedan utrymme för det som komma skall. Försök inte genast ersätta det du förlorat.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du måste inte alltid ha alla svar, kära Jungfru. Undvik att grubbla för mycket denna fullmåne. Du kanske upptäcker att saker och ting inte är så svartvita som du tidigare trott – var öppen för nya tankegångar.

 

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Kära Våg, nu kan du känna dig frestad att överge dina ideal för att utforska andras intressen. Gör inte det! Visst, andra kanske kallar dig traditionell eller konstig men du vet vad du är värd. Det är bättre att bli ihågkommen som någon som vågade gå sin egen väg än någon som bara följde strömmen. Omfamna det som gör dig unik!

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Detta är den perfekta tidpunkten att njuta av att vara ditt sanna jag, kära Skorpion. Dina vänner kanske är ute på äventyr, men du är precis lika nöjd i hemmets trygga vrå. Fokusera på att planera för din ekonomi genom investeringar och besparingar. Var inte orolig: snart blir det din tur att göra spännande saker, och kanske kommer du rentav spara eller tjäna en slant i samma veva!

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Kära Skytt, du är väl medveten om hur viktigt det är att lyssna på din inre röst och följa din intuition. Du är en vis själ och vet att din inre sanningssägare sällan upprepar sig. Undvik att tappa bort dig själv i den hektiska vardagen – om något som vid en första anblick verkar oviktigt ger dig en särskild magkänsla så ska du inte ignorera det.

 

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Kära Stenbock, detta är en ypperlig tid att nätverka. Man vet aldrig vad en ny bekant kan tillföra, så hitta ett nytt sammanhang där du kan lära känna nya människor – men se till att det kretsar kring något som du faktiskt bryr dig om!

 

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Känner du att du har kört fast lite, kära Vattuman? Om du har funderat på att flytta är detta en bra tid att förverkliga dina drömmar. Fundera på vad du faktiskt vill ha ut av livet, och var du behöver befinna dig för att lyckas med detta.

 

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Kära Fisk, denna helg kommer du med största sannolikhet satsa på att mysa i soffan med en varm dryck i handen. Varför inte införskaffa den där boken som du velat läsa ett tag – det är precis den typen av verklighetsflykt du vill ha just nu!

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!