Horoskop

Sommarhoroskop 2016 | Augusti

Sommarhoroskop 2016 | Augusti
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren 21 mars–20 april

Uranus ändrar riktning i början på månaden vilket ger en förnyad känsla av frihet och passar perfekt för att skapa positiva förändringar kring dina levandasomständigheter.

Gör justeringar som hjälper dig få ut mer av livet, relationer och ditt arbete. Solen fortsätter att lysa upp ditt romantiska och mest kreativa område de första tre veckorna i månaden.

Ägna dig åt dina favoritintressen och omge dig med vänner som du trivs med. Nu blir det viktigare att du kan vara dig själv helt och hållet och visa ditt sanna jag.

Augusti blir en härlig månad för semester. Speciellt om du vill göra något för hälsan och ditt välbefinnande. En hälsoresa till ett spa kan kombinera total avkoppling med ett hälsolyft som boostar immunförsvaret inför kommande höstsäsong.

Från den 22:a hamnar jobbet i fokus. Romantik kan uppstå på jobbet! Ett kärt återseende med kollegor kan väcka sprakande känslor som får hjärtat att slå fortare. Kärleksvindarna fortsätter att blåsa ditt håll ända fram till den 23:e september.

Njut av en färgsprakande sommar och höst fylld av möjligheter för romantik, passion och kärlek.

Månadens romantiska dagar: 1, 2, 3, 7, 8, 16, 18, 22, 29, 30, 31

Månadens råd: Ta hand om ditt välbefinnande och lev väl.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen 21 april–21 maj

Solen och Venus fortsätter att lysa upp ditt mest personliga område, vilket passar bra för aktiviteter som befrämjar privatlivet.

Du mår som allra bäst när du kan mysa hemma, laga god mat och känna dig trygg och bekväm. Satsa på mysiga och romantiska dagar som får dig att koppla av och njuta av livet. Skapa drömlivet hemma.

Något positivt kan ske i karriären den första veckan i månaden som skapar stabilitet och får dig att känna att pusselbitarna börjar falla på plats. Bestäm dig för vilken riktning du vill fortsätta att gå i.

Från den 6:e börjar en gynnsam period för kärlek, nöjen och kreativt skapande. Samtidigt lämnar Mars ditt relationsområde, vilket hjälper dig att återskapa harmoni i nära relationer. Följ med i energiflödet, lämna gamla kärleksproblem och besvikelser bakom dig och satsa på en givande kärlekssommar och höst.

En semester nu är perfekt om du vill ägna dig åt nöjen, sport, fritidsaktiviteter och intressen som skänker glädje åt hjärtat. Romantik och sex kan också hamna i centrum.

Våga experimentera mera. Bädda mjukt på balkongen, tänd ljus och älska under stjärnorna!

Månadens romantiska dagar: 1, 4, 5, 9, 10, 14, 15, 23, 24, 27, 28

Månadens råd: Ta hand om privatlivet och ditt innersta.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_tvillingarna.jpg

Tvillingarna 22 maj–20 juni

Du kan brottas med en viss osäkerhet kring karriären som du känt av i omgångar under året. Du kan sakna självförtroende för att nå dina drömmar, eller sakna definitiva framtidsplaner. Nu blir det viktigare att lära känna dig själv på djupet, så du kan komma till insikt om vad som gör dig lycklig. Satsa på att stärka självbilden under semestern och gör saker som du mår bra av.

Redan från början av augusti kommer ett positivt inflytande från Merkurius som gynnar ditt privatliv. Spendera tid med familjen och gör roliga saker tillsammans som ökar gemenskapen.

Det kan bli bäst att stanna hemma i år på semestern eftersom det ser bättre ut med korta resor och miljöombyten, än långa resor till andra kulturer.

Uranus kan omkullkasta planer, men också öppna upp en helt ny värld vad gäller vänskapsrelationer. Var öppen för att knyta nya kontakter.

I kärlekslivet kan ett romantiskt förhållande sättas på prov. Relationer som inte har stark grund kan avslutas. Ett stabilt förhållande kan stärkas, men du får räkna med ökat ansvar och en del restriktioner i förhållanden.

Du växer genom utmaningar och blir starkare, vilket också kommer att visa sig i dina nära relationer. Satsa på att skapa självständighet under ansvar.

Månadens romantiska dagar: 3, 5, 7, 27, 28, 29

Månadens råd: Investera i dig själv.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan 21 juni–21 juli

Denna månad passar för att skapa bättre strukturer och förenkla ditt liv.

Om du är tillbaka på jobbet, är det hög tid att avsluta uppgifter som släpat efter. Satsa på att lämna det gamla bakom dig och börja blicka framåt mot nya mål. Ta ansvar för det du lovat innan du påbörjar något nytt.

För att du ska bli så effektiv som möjligt är det viktigt att planera ditt schema i detalj. Det hjälper dig att avlasta onödig stress. Planera din framtid och gör justeringar som passar in på dina karriärdrömmar.

Pluto står i ditt relationsområde och tvingar fram förändringar på djupet. Samtidigt kan du bli medveten om vad som verkligen pågår under ytan i en kärleksrelation.

Du kan utveckla ett starkare band till din partner och andra personer som står dig nära. Räkna med många tillfällen för att skapa närhet i en kärleksrelation. Ta tillvara på diskussioner som kommer upp om viktiga saker. Ta tid för att prata om det förflutna, finn lösningar på problem och läk hjärtesår.

Din kärleksfulla attityd och generösa inställning gör dig attraktiv och drar till sig både romantik och vänner.

Om du har planer på att resa bort, kan det krävas en del planering för att allt ska gå i lås.

Månadens romantiska dagar: 2, 9, 10, 14, 15, 23, 24, 28, 29

Månadens råd: Var inte rädd för att komma närmare din sårbarhet.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet 22 juli–22 aug

Merkurius står i ditt ekonomiska område, som kan ge ett positivt inkomstflöde genom resor, kommunikation och umgänge med omvärlden.

Ta kontakt med personer som känner till dina talanger, och var öppen för nya jobb.

Nu är en bra tid för att göra praktiska planer som gynnar din personliga ekonomi, som att se över lån etc.

Venus fortsätter sin resa genom ditt mest personliga område fram till den 6:e, och Solen stannar kvar i samma område fram tills den 20:e.

Bra för alla slags relationer, och speciellt bra om du vill göra ett gott intryck på någon och få deras gillande.

Ladda upp batterierna inför den kommande säsongen och ägna dig åt dina mest personliga intressen. Du behöver spendera mer tid med dig själv. Det kan ställa till problem i ett förhållande. Det är inte bästa tiden för att lösa relationsproblem.Vänta med det tills längre fram under hösten.

Om du vill ut och resa på semestern, blir det bäst de första två veckorna. Efter det går Mars (den planet som är förknippad med långa resor i ditt horoskop) och Saturnus in i en komplicerad kosmisk dans som kan orsaka motstånd och andra problem som kan ta bort en del av glädjen på en resa.

Ligg lågt dagarna kring den 22:a. Det bästa du kan göra för en framgångsrik semester i augusti är att kombinera nöjen och fritid med arbete eller karriärrelaterade uppgifter som kräver disciplin och ansvar. Detsamma gäller i ditt kärleksliv. Du måste ta ansvar för det du känner.

Arbete och ansvar måste vara med som en del i ekvationen. Då följer goda resultat och framgång.

Månadens romantiska dagar: 1, 2, 3, 5, 7, 13, 15, 24, 28, 29

Månadens råd: Ge relationer nytt djup.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun 23 aug–22 sept

Venus går in i ditt stjärntecken den 6:e och stannar hela månaden ut.

Det bådar gott för en härlig kärleksmånad med massor av romantik och positiv vänskap. Samtidigt fortsätter Neptunus att ockupera ditt relationsområde.

Du kan vara något av en idealist som söker den perfekta partnern och den perfekta relationen. Tiden är helt mogen för att börja ett nytt förhållande eller kanske gå tillbaka till en tidigare partner som du inte kunnat glömma. Men du behöver stå med fötterna på jorden och vara realistisk i ditt relationsval. Orealistiska förväntningar kan leda till kraschlandning i verkligheten och ge besvikelser som tar tid att läka. Ibland är imperfekt helt perfekt!

Bästa resultatet i kärlekslivet kommer när du kan ge villkorslös kärlek. Då kan du se på kärleken med ett djupare själsligt innehåll, och då kan det bli helt perfekt.

Dina personliga intressen står också i fokus denna månad. Möjligheter för att utveckla karriären och dina personliga intressen kan hagla över dig. Acceptera utmaningar och våga utforska nya områden. Du växer genom att prova på nya saker. Resor och utbildning ligger också helt rätt. Ge dig ut i världen och lär mer om dig själv and andra.

Månadens romantiska dagar: 1, 4, 5, 8, 9, 10, 15, 20, 21, 23, 24, 26, 27, 28

Månadens råd: Röj hinder och börja bygga.

 

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen 23 sept–22 okt

Augusti blir din bästa kärleksmånad i sommar.

Kärlekslivet kan blomma upp och nymånen den 2:a är perfekt för en sommarromans eller nystart i en kärleks- eller vänskapsrelation. Våga satsa på ett nytt förhållande med någon som förstår dina innersta behov och önskningar.

Låt en djupare känsla av gemenskap sjunka in. Lägg tid på ditt sociala liv under semestern och umgås med vänner och bekanta som delar dina intressen.

En kärleksrelation kan fördjupas under de första veckorna, om du är redo för att axla ett större ansvar. Vårda kärleken så lyckan håller.

Dina drömmar och efterlängtade mål behöver synas i sömmarna. Tiden är mogen för att bli realistisk och praktiskt börja genomföra det du vill och längtar efter.

Ta tid på semestern och fundera över hur du vill att framtiden ska se ut. I höst börjar en mycket gynnsam period som ger medvind och gör att du gradvis går mot en höjdpunkt i ditt liv.

Gör praktiska planer så du lättare kan förverkliga dina drömmar.

Från den 23:e kan du känna för lugn och ro. Gör något skoj som befrämjar ditt välbefinnande.

Din stora utmaning blir att övervinna din tendens till lathet och att förverkliga dina drömmar i verkligheten.
Månadens romantiska dagar: 1, 2, 3, 6, 11, 16, 20, 29

Månadens råd: Lev dig lycklig.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen 23 okt–21 nov

Det blir en bra månad för att se över din ekonomi och dina resurser. Det är viktigt att du inser ditt egenvärde på jobbet och får betalt för det arbete du lägger ner.

Augusti blir en månad fylld av överraskningar. Förvänta dig det oväntade på jobbet och var öppen för att hänga med i svängarna. Våga ta beräknade risker och höj ribban i karriären.

Det kan vara så mycket på gång i ditt liv att stressen flåsar dig i nacken. Ta tid för avkoppling och återställ den inre balansen. Behåll semesterkänslan även om du börjar jobba tidigt i augusti.

Den 5:e går Venus in i ditt vänskapsområde för att stanna hela månaden ut. Det blir perfekt för att satsa mer på både socialt umgänge och romantik. Sök dig till vänner som du tycker om att umgås med.

Tiden är också mogen för att göra storslagna planer inför framtiden. Nyckeln till framgång nu är att söka samarbete istället för att dra hela lasset själv. Sortera dina önskningar och gör en praktisk plan för hur du vill fortsätta din personliga resa under hösten.

Tiden är mogen för att göra justeringar som passar bättre in på den du är.

Månadens romantiska dagar: 1, 5, 9, 10, 15, 23, 24, 27, 28

Månadens råd: Förstå dig själv och vad du motiveras av.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_skytten.jpg

Skytten 22 nov–20 dec

Du får räkna med en något tuff månad då du kan stöta på motstånd som sätter käppar i hjulen för dina planer.

Mars och Saturnus bildar en konstellation i ditt tecken. Samtidigt kan du övervinna svårigheter och utveckla styrka och erfarenhet om du är beredd på att tackla problem och inte ger upp.

Undvik genvägar och gå den långa, långa vägen även om det är mycket möda och besvär.

Kärleken kommer genom karriären nu. Det kan bli en flirt med chefen eller en kollega som väcker passionen inom dig. Ligg dock lågt i kärlekslivet den 12-14:e, då Venus utmanar Saturnus och Neptunus. En kärleksrelation kan testas under de dagarna.

Om du har idealiserat ett förhållande är risken stor att det slutar med kraschlandning i verkligheten.

Satsa på dina egna intressen och ditt självförverkligande i slutet på månaden och njut av en förnyad känsla av frihet som öppnar upp för en härlig höst i kärlekens tecken!

Månadens romantiska dagar: 1, 3, 9, 11, 15, 16, 20, 21, 22, 23, 24, 27, 28, 29, 30

Månadens råd: Din bästa tid är här och nu – lev det

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken 21 dec–20 jan

Augusti blir helt perfekt för långa resor och utbildning.

Inte nog med att Jupiter, den stora lyckobringaren, befinner sig i det område som står för resor och utbildning i ditt horoskop, Venus, kärleksgudinnan, ger Jupiter sällskap från den 5:e hela månaden ut.

Kärleken kommer genom resor och utlandet. Med andra ord kan du träffa den rätte på en resa. Ge dig ut i världen med öppet sinne, öppna armar och öppet hjärta.

Ett kärleksförhållande kan också komma genom studier. Inte bara kan du älska att lära dig nya kunskaper, du kan möta kärleken i klassrummet!

En redan etablerad kärleksrelation kan fördjupas under augusti månad. Du kan känna dig mogen för att ta relationen till nästa nivå.

Det viktiga är att få ordning på saker och ting som berör ditt arbete, vilket kan vara svårt med kaos hemma.

Din karriär når framgång när du har en stark underliggande struktur som är byggd på kunskap och erfarenhet. Därför blir det jackpot om du fördjupar dig i ämnen som för yrkeslivet framåt.

Ta dig en funderare på hur du vill att livet ska se ut om några år. Gör en praktisk plan och börja jobba för att nå dit genom att ta ett steg i taget.

Månadens romantiska dagar: 3, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 14, 15, 16, 20, 23, 27, 28

Månadens råd: Utan drömmar – ingen utveckling.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen 21 jan–19 feb

Nymånen den 2:a sker i ditt relationsområde. Det passar perfekt för att skapa nystart i en kärleksrelation eller i ett partnerskap. Omvärdera dina och din partners gemensamma mål och gör justeringar som passar bättre in på era känslomässiga behov. Ta fram och lös konflikter som ligger och pyr under ytan. Undvik att trycka ner dina känslor, och rensa luften lite då och då. Ett gott gräl förlänger livet!

Ett samarbete på jobbet som du vill utveckla kan bli gynnsamt, speciellt om det inkluderar flera individer eller grupper som du delar gemensamma intressen med.

Solen stannar i ditt relationsområde fram till den 21:a. Satsa på att finna din roll i samarbetet med andra. Ta hand om dig själv och din hälsa den 23:e till den 25:e.

Det blir bäst om du kan ligga lågt på alla fronter, då din energinivå kan sjunka och göra immunförsvaret känsligt. Koppla av istället de dagarna och ladda upp batterierna inför kommande arbetsperiod.

Du kan känna för att gå på djupet och analysera vad som sker i ditt kärleksliv. Lär känna mer om dina inre behov, så kan du lättare förstå vad du söker i en partner.

Månadens romantiska dagar: 2, 3, 4, 7, 12, 13, 14, 22, 26, 29

Månadens råd: Upptäck nya sätt att nå dina mål på i karriären.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna 20 feb–20 mars

Bestäm dig för att satsa helhjärtat på att utveckla ditt kärleksliv.

Lämna gammal sårbarhet bakom dig och våga ta en ny chans. Jupiter fortsätter att skänka harmoni i dina relationer. Du kan lättare hitta styrkan inom dig och få bättre balans i viktiga förhållanden. Var ärlig känslomässigt mot dig själv och andra, så du förtjänar den respekt du så gärna vill ha och behöver.

Nymånen den 2:a passar för nystart i områden som berör ditt arbete och din hälsa. En positivare period börjar i yrkeslivet som för karriären framåt om du har gjort din läxa och kommit till klarhet med vad du vill.

Våga acceptera en utmaning även om den känns svår. Du växer med uppgiften och kan lära mycket nytt i områden som intresserar dig.

Hela augusti är bra för all slags kommunikation, kontrakt och problemlösning. Var öppen för att knyta nya kontakter, omge dig med människor som känns positiva och inspirerar din utveckling.

Din stora utmaning i karriären är att övervinna din tendens till att vara passiv. Satsa på att göra något praktiskt av dina drömmar!

Månadens romantiska dagar: 4, 5, 6, 11, 16, 24, 27, 29

Månadens råd: Dra fördel av din känslighet för att välja rätt.

Hur blir sista sommarmånaden för dig? Metro Modes stora sommarhoroskop för augusti 2016 finns nu att läsa här.

I augusti är det lejonet och jungfruns stjärntecken som står i zodiakens centrum. Ta reda på hur augusti blir med hjälp av vårt astro över sommaren. Klicka dig igenom bildspelet med samtliga förutsägelser och råd som kan vägleda dig genom sommaren. Kanske kan kärlekshoroskopet berätta när det är dags att inleda sommarens semesterflirt? Sommarhoroskopet är sammanställt av astrologen Katarina Campagnola.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!