Horoskop

Sommarhoroskop 2016 | Juli

Sommarhoroskop 2016 | Juli
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren 21 mars–20 april

Har du valt semester i juli blir det bäst om du spenderar de första två veckorna hemma. Sätt privatlivet främst och spendera kvalitetstid med dig själv, och tillsammans med familj och goda vänner. Satsa på att skapa en harmonisk omvärld som du kan vara dig själv i helt och hållet. Om du fortfarande har arbetsuppgifter som hänger över dig, är den 7:e, 8:e och 9:e bäst för att avsluta dem och få ordning på torpet. Din bästa tid för kärlek, nöjen och romantik börjar den 12:e, då Venus går in i ditt romantiska område för att stanna nästan en hel månad! Lev med passion och gör kärleken levande! Våga satsa på ett nytt förhållande med någon som förstår dina innersta behov och önskningar. I karriären fortsätter Pluto att omforma din yrkesidentitet på flera olika nivåer. Du kan längta efter större personlig frihet och vilja etablera dig i en ny mer ledande roll. Nu har du medvind, så våga följ ditt hjärta. Gör justeringar och planlägg din framtid enligt dina innersta önskningar.

Månadens romantiska dagar: 6, 16, 25, 31

Månadens råd: Lycka är harmoni mellan dig och ditt liv.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen 21 april–21 maj

Juli blir din bästa månad för kärlek, relationer och romantik. Speciellt de första veckorna passar perfekt för en kärlekssemester. En resa på tu man hand kan ge precis den avkoppling du behöver. Om du är singel och söker en partner, kan en själsfrände dyka upp som du kan uppleva djup samhörighet tillsammans med. Var inte rädd för att komma närmare din sårbarhet. Det är bättre att välja känslornas väg och uppleva toppar och dalar, än att inte uppleva någonting alls! De två sista veckorna i juli passar bäst för att stanna hemma och njuta av gemenskap med familjen. Skapa en harmonisk atmosfär omkring dig som ger den avkoppling du behöver för att ladda upp inför nästa säsong. Du mår alltid bra av att vara nära naturen. Påta i trädgården eller dekorera balkongen med blommor. Gör det vackert och harmoniskt omkring dig. Dina karriärdrömmar och efterlängtade mål behöver synas i sömmarna. Det är inte rätt tid att sätta igång nya projekt, men en bra tid för att planera framtiden. Gå tillbaka och se om du har missat en pusselbit som kan göra arbetet roligare och mer framgångsrikt. Läget är helt rätt för att binda samman lösa trådar från det förflutna. Ha siktet inställt på långtgående planer och ta ett steg i taget. Framgången kommer längre fram.

Månadens romantiska dagar: 4, 8, 9, 14, 16, 18, 27, 31

Månadens råd: Släpp in kärleken!

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_tvillingarna.jpg

Tvillingarna 22 maj–20 juni

Du kan upptäcka att du är på väg åt ett helt annat håll i karriären än du tänkt från början. En viss osäkerhet kan ha smugit sig in och du kanske inte riktigt vet vilket ben du ska stå på. Men glimtar av en lovande framtid börjar visa sig under senare delen av sommaren, och därför finns det ingen mening att återvända till tidigare planer. Våga dröm om en ljus och magisk framtid, men stå samtidigt stadigt på jorden. Sätt praktiska planer i verket som gradvis tar dig framåt och organisera ditt liv så mycket du kan. Du söker ett djupare själsligt innehåll i relationer och kan känna dig mogen att axla ett större ansvar. Ett sommarbröllop kan bli grädden på moset och göra sommaren till en höjdpunkt i ditt liv. Din största utmaning nu är att lära dig att börja sätta tydligare gränser. Undvik relationer som kräver mer av dig än du har lust att ge. Du kan känna dig ensam i perioder. Men det hjälper dig att komma i kontakt med dina inre behov och skapa rätt kärleksrelation. Fullmånen den 20:e kan komma med ett avslut som blir början på något helt nytt i ditt kärleksliv. Börja se på kärlek med nya ögon.

Månadens romantiska dagar: 4, 9, 10, 11, 12, 15, 16, 17, 25, 30, 31

Månadens råd: Fördjupa och förbättra.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan 21 juni–21 juli

Det är dags att lägga på ett extra kol, så du kan genomföra dina semesterplaner. Låt inte arbete ta bort tid från semestern. Släpp allt och bara njut. Mars fortsätter att härja i ditt mest romantiska område. Det kan sätta lock på spontaniteten och hålla tillbaka vissa känslor. Ge tid för kreativa projekt, och ge inte upp om du stöter på motstånd. Det gäller även i kärlekslivet. Tiden är helt rätt för att gå tillbaka och knyta an till ett tidigare förhållande. När du blickar tillbaka kan det vara svårt att förstå vad problemen var. Nu kan du lättare reda ut vad som hände. Återupptäck passionen och våga ge dig hän till romantik, sex och kärlek. Om du inte kan släppa jobbet får du räkna med vissa bakslag som skapar förseningar. Det kan kännas svårare att ta initiativ för att du kan sakna motivation. En välbehövlig paus kan vara rätta medicinen för att inspirationen ska komma tillbaka. Ägna dig åt en hobby som gör dig glad och var inte rädd för att spendera tid på dina egna intressen. Det är tillåtet att få vara självisk när det är sommar och semester. I karriären kan förändringar fortsätta att oväntat dyka upp. Tiden är helt rätt för att skapa ökad frihet och självständighet i yrkeslivet.

Månadens romantiska dagar: 4, 6, 9, 16, 19, 23

Månadens råd: Var öppen för att ta in nya kunskaper, redskap och perspektiv som hjälper dig att växa.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet 22 juli–22 aug

Venus befinner sig i bakgrunden första veckorna i juli, men det behöver inte betyda att ditt kärleksliv ligger på is. En het och passionerad kärleksrelation kan pågå i det dolda på en mer privat nivå. Du kanske inte har lust att visa omvärlden vad som sker i ditt kärleksliv, utan kan känna för att behålla dina känslor för dig själv. Bra tid för att gå på djupet i en relation. Jupiter fortsätter att gå igenom ditt ekonomiska område. Det ger inspiration till att starta nya, stora inkomstbringande projekt. Men innan du ger dig i kast med stora planer bör du ha ordentlig koll på läget. Det finns risk för orealistiska drömmar och förväntningar som kan leda till ekonomiska bakslag. I stort är det bättre nu att spara än att investera i osäkra projekt. Men unna dig något extra på semestern eftersom du älskar lyx och glitter. Från den 13:e kan karriären ta fart trots semestertider. Framtidsmöjligheter kan dyka upp som du bara inte kan ignorera. Du kan också känna dig mer inspirerad till att förnya kring ditt arbete. Mars börjar gå i ny riktning i början på månaden. Då blir det lättare att släppa taget om familjeproblem som kan ha upptagit mycket tid i privatlivet. Satsa på att lämna det gamla bakom dig och styr kosan mot nya mål och äventyr.

Månadens romantiska dagar: 4, 6, 10, 15, 20, 24, 25, 29, 31

Månadens råd: Förnya och förbättra.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun 23 aug–22 sept

Om du har gått till överdrift med din frihet och personliga intressen är läget rätt för att skapa en bättre balans. Speciellt om du vill få ordning på ditt boende och familjelivet, är det av yttersta vikt att skapa en harmonisk balans inom alla viktiga livsområden. Saturnus går igenom ditt mest privata område, vilket passar för att lägga en stabil grund att stå på för att skapa trygghet hemma och bygga vidare på din karriär och framtid. Ditt sociala liv kan dala efter den 12:e, och du kan vilja dra dig undan och spendera mer tid i ensamhet. Om du är i en relation passar det att flytta in ditt kärleksförhållande till sovrummet och uppgradera sexlivet. Undvik att uppoffra dig för mycket på jobbet om du arbetar denna månad. Satsa på en bättre balans mellan karriären och tid för dig själv. Resor, utbildning och nya äventyr som tar dig utanför din bekväma zon passar perfekt i slutet på månaden. Du kan lära mycket genom andra kulturer och få fördelar genom umgänget med kreativa, konstnärliga personer. Detta är tiden att satsa på studier och upplevelser som du kan använda för att bygga vidare på karriären.

Månadens romantiska dagar: 1, 4, 8, 9, 18, 23, 27, 31

Månadens råd: Finn vägar som förenklar ditt liv.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen 23 sept–22 okt

Solen står i ditt karriärsområde under första veckorna i juli. Trots semestertider bör du rikta uppmärksamheten på ditt offentliga liv och din sociala ställning. Det kan löna sig att lägga på ett extra kol i karriären och sträva ambitiöst för att uppnå en högre position eller ett speciellt mål. Du kan få erkännande för ditt arbete och en hel del uppmärksamhet. Om du har semester kan du få ut mycket om du spenderar tid med familjen. I kärlekslivet kan det bli svårt att skapa harmoni om du har svårt för att säga ifrån och sätta gränser. Gör upp med det förflutna och satsa på en nystart som ger ökad frihet och självständighet. Din tendens att vara medberoende kan förändras nu om du är öppen för att ta större ansvar för dina egna behov. Ta itu med problem samtidigt som de uppstår, och sopa inget under mattan för att undvika konflikter. Även om utseende är väldigt viktigt för dig, är vad som finns på insidan minst lika viktigt om du vill uppnå själslig glädje och äkta harmoni i ett förhållande. Ekonomiska angelägenheter blir viktiga under sommaren. Sättet du hanterar pengar på spelar in på din självkänsla och ditt självförtroende. Undvik impulsköp och planera dina utgifter.

Månadens romantiska dagar: 4, 5, 8, 10, 14, 15, 19, 20, 24

Månadens råd: Lär mer om dig själv genom andra.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen 23 okt–21 nov

Det gäller att hålla en bra balans mellan arbete och fritid. Visserligen är läget helt rätt för semester som innehåller resor och umgänge med goda vänner, men samtidigt kan oväntade situationer uppstå på jobbet som gör att du måste vara flexibel och anpassa dig till att vad som helst kan hända. Uranus kommer med oväntade situationer som påverkar karriären och framtiden. Ge dig ut på äventyr och upplev något utanför det du vanligtvis brukar göra. Nya intryck förnyar inspirationen och laddar upp batterierna inför nya utmaningar som väntar bakom hörnet. Var öppen för att knyta nya kontakter. Vänner och bekanta kan komma med förslag som ger nya inkomstmöjligheter. Sök dig till mogna och erfarna personer för råd om du är osäker åt vilket håll du ska gå. Du kan vara så absorberad i dina egna personliga intressen att du inte har mycket tid över för kärlek och romantik. Karriären kan stå i centrum och ta upp mycket av din tid. Samtidigt är det viktigt med balans inom alla områden i livet. De första veckorna i juli är bäst för kärlek, romantik, sex och nöjen.

Månadens romantiska dagar: 1, 4, 5, 6, 8, 9, 13, 14, 27, 31

Månadens råd: Positiva vardagsrutiner.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_skytten.jpg

Skytten 22 nov–20 dec

Uranus står i ditt romantiska område hela året ut. Det sätter fart på kärlekslivet! Förvänta dig det oväntade i romantiska förhållanden som börjar nu. Våga skapa förändring och ta risker som öppnar upp för nya möjligheter i kärleken. Du attraheras till personer som är unika, självständiga, och som behöver mycket frihet. Du kan också känna att du behöver mer frihet i kärlekslivet. Därför kan vara svårt att skapa trygghet i ett nytt förhållande som växer fram. Visserligen passar det din natur att ha mycket frihet och öppenhet i förhållanden, så att du kan charma och flirta med din omgivning och hålla en dörr öppen om den rätte skulle dyka upp. Samtidigt kan du få ut mycket av en relation om du vågar gå på djupet och utveckla närhet under första veckorna i juli. Stark sexuell attraktion kan uppstå den 6:e och 7:e med ett oväntat resultat. Karriären fortsätter att gå på räls under hela sommaren. Det är dock viktigt att du står med båda fötterna på jorden så du inte har alldeles för stora planer. Du kan hämta inspiration från ditt inre och från familjen som kan leda till uppfinningsrika och framgångsrika idéer.

Månadens romantiska dagar: 2, 4, 8, 9, 14, 15, 16, 19, 23, 25, 27, 29

Månadens råd: Våga ta chanser och säg ja oftare.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken 21 dec–20 jan

Solen och Venus fortsätter att skänka harmoni i ditt liv och lyser upp ditt relationsområde. Gör något roligt tillsammans med din partner eller bästa vän och förverkliga en dröm tillsammans. Satsa stenhårt på att utveckla kärlekslivet de första två veckorna. Både korta och långa resor ligger helt rätt i tiden. Men speciellt bra blir det om du ger dig av på en längre resa till något ställe du inte varit på tidigare. Då kan du räkna med att njuta och få uppleva en härlig semester. Resor med ett undervisande innehåll kan kännas utvecklande och stimulerande. Men även om du stannar hemma under semestern passar det att ta en kurs när du är ledig och utveckla ett nytt eller redan etablerat intresse. Några lektioner med ett proffs inom ditt intresseområde kan höja din prestationsnivå rejält. Det kan vara kaos hemma. Det kan göra det svårt att finna lugn och ro på hemmaplan under semestern. Bra tid för att renovera, bygga om eller möblera om hemma. Uranus skapar en viss anspänning i privatlivet som behöver kanaliseras på något konstruktivt. Om du har svårt för att svårt att slappna av och finna lugnet inombords, rekommenderas meditation och långa promenader Det viktiga nu är att du följer med i den utvecklingstrend som sker omkring dig. Då kan du undvika stress och göra det bästa av Uranus energi som behöver komma till uttryck genom förändringar och frigörelse.

Månadens romantiska dagar: 4, 8, 9, 10, 15, 24, 29

Månadens råd: Våga möt rädslor och släpp allt som inte längre fyller någon viktig funktion. Gå från puppa till fjäril!

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen 21 jan–18 feb

Jobbet hamnar i centrum trots semestertider. Du kan skapa gott samarbete och positiv kontakt med kollegor. Förbättra din arbetsmiljö och gör jobbet trivsamt så det är roligt att gå till jobbet varje dag i veckan. Nu kan du också förbättra hälsan. Se över dina vardagsrutiner och satsa på en må bra sommar med välbefinnandet i centrum. Framgången i karriären kommer när du inser ditt eget värde och tror på dig själv. Våga utmana nya föreställningar och väx i takt med att du övervinner dina rädslor. Saturnus stannar i det område som påverkar framtidsmål och drömmar. Använd en del av sommaren till att planera och definiera framtiden. Inse vem du är och vad du vill. Ditt kärleksliv fortsätter att blomstra om du lägger tid och energi på det. Du får dubbelt tillbaka i glädje och livsenergi om du lever kärleksfullt genom närvaro, med vänlighet och generositet. Det gäller även om du är singel. Ge mer kärlek och bjud på dig själv utan att förvänta dig något tillbaka. Tänk inte att du ska få kärlek i ett förhållande. Tänk istället att du vill dela kärlek med någon. Låt något helt nytt växa fram i ditt kärleksliv!

Månadens romantiska dagar: 3, 6, 10, 15, 23, 24, 25, 29, 30

Månadens råd: Trivsel, glädje och gemenskap.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna 19 feb–20 mars

Jupiter fortsätter sin resa genom ditt relationsområde. Det är bra för alla slags relationer. Du kan lära mycket genom andra. Sök dig till sammanhang där kunniga och mogna personer kan dela med sig av erfarenhet och goda råd. Nu har du sällskap av kärleksplaneten Venus i ditt mest kreativa område, vilket är perfekt för romantik, sex och kärlek. Våga satsa på en ny relation som känns rätt i hjärtat. Var öppen för att skapa positiva förändringar som ökar både närheten och friheten i ett etablerat kärleksförhållande. Mer utrymme skapar djupare känslor och mer respekt som gör att kärleken kan uppskattas på ett nytt sätt. Läget är helt rätt för att lägga energi på fester och nöjesliv. Spendera tid med goda vänner på semestern och lägg in roliga fritidsintressen på schemat. Från mitten på juli kan jobbet börja hamna mer i fokus. Även om du har semester kan det vara uppgifter som dyker upp som behöver din uppmärksamhet. Karriären är fortfarande ett komplicerat område och det krävs tålamod. Kom ihåg att det som känns omöjligt tar bara lite längre tid. Därför är det viktigt att inte ge upp. Nya tider är i sikte!

Månadens romantiska dagar: 4, 5, 7, 9, 10, 14, 19, 28

Månadens råd: Behåll den goda viljan.

Bildkälla: imdb.com
 
Metro Modes stora sommarhoroskop för juli 2016 finns nu att läsa här.

I juli är det kräftans och lejonets stjärntecken som står i zodiakens centrum. Ta reda på hur juli blir med hjälp av vårt astro över sommaren. Klicka dig igenom bildspelet med samtliga förutsägelser och råd som kan vägleda dig genom sommaren. Kanske kan kärlekshoroskopet berätta när det är dags att inleda sommarens semesterflirt? Sommarhoroskopet är sammanställt av astrologen Katarina Campagnola.
 

Av: Katarina Campagnola
Foto: Rex features

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!