Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Sommarhoroskop 2016 | Juni

Sommarhoroskop 2016 | Juni
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen 21 jan–18 feb

Om du har satsat på fel mål, kan det kosta en del att rätta till problemen. Saker och ting har förändrats och nu behöver du göra vissa justeringar för att hamna rätt i karriären. Låt inte en känsla av besvikelse ta över. Istället kan du se motgångar som möjligheter till utveckling. Räkna med att gamla strukturer kommer att lösas upp för att nya ska kunna ta form. Tidigare värderingar fungerar inte längre och nya infallsvinklar ger färska perspektiv. Spendera en del av semestern till att omvärdera dina framtidsdrömmar. Du har hela sommaren på dig att känna in vad du vill. Dröm hur du vill att framtiden ska se ut. I kärlekslivet blir du mer tillgänglig för romantik. Nyckeln till att finna rätt partner och sann kärlek är att lära känna mer av dig själv på insidan. Solen och Venus står i ditt kärleksområde flera veckor och gynnar allt som befrämjar romantik, nöjen och ditt personliga självförverkligande. Nu passar en romantisk semester på tu man hand. Om du har familj och barn blir juni månad speciellt gynnsam för allt som stärker familjebanden. Satsa på roliga aktiviteter som ger glädje och lycka till hela familjen.

Månadens romantiska dagar: 3, 4, 5, 6, 7, 9, 13, 14, 15, 24, 29

Månadens råd: Bevara kärleken och väx tillsammans.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken 21 dec–20 jan

Du kan räkna med en spännande och händelserik sommar som vänder upp och ner på hela tillvaron. Men för dig som älskar positiva nya utmaningar och oväntade glada överraskningar kan detta kännas som en riktig lyckomånad. Var öppen för att följa med i svängarna. Tiden är helt rätt för att skapa förändring i karriären som frigör dig från gamla mönster och begränsningar du fastnat i. Lägg på ett extra kol och satsa på att förverkliga en dröm du gått och grunnat på. Ditt behov av frihet ökar vilket påverkar dina nära relationer. Tänk i nya banor och våga skapa förändringar som kan öppna dörrar till nya erfarenheter. Du kan ha uppgifter som hänger över dig fram till den 20:e. Men efter det kan du ägna mer tid åt kärlekslivet. Visserligen kan du ha något arbete på gång vid sidan om, men både Solen och Venus kommer att befinna sig i ditt relationsområde de sista tio dagarna i månaden, vilket passar för att skapa harmoni och känna glädje i förhållanden. En nära relation kan testas i perioder. Kanske för att du ställer högre krav på din partner. Långa resor till andra kulturer passar perfekt denna månad.

Månadens romantiska dagar: 2, 3, 4, 6, 7, 9, 10, 20, 21, 25, 29,

Månadens råd: Positiva förändringar.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_skytten.jpg

Skytten 22 nov–20 dec

Du kan sträva som aldrig förr att nå dina mål. Hårt arbete lönar sig och ger positiva resultat. Du kan bli uppmärksammad för ditt arbete och nå en högre position på jobbet. Men välj dina uppgifter med omsorg. Nu är det viktigt att du identifierar dina innersta behov, så du väljer rätt inför framtiden när det gäller både karriär och privatliv. Våga tro på dig själv och visa framfötterna! Samtidigt är det viktigt att du skapar en harmonisk balans mellan karriären och ditt välbefinnande. Risken är stor att du lägger ner mycket tid och energi på ditt arbete, vilket kan ta hårt på krafterna. Låt sommaren bli en tid för semester och avkoppling. Lägg in korta resor på schemat och besök mysiga ställen som väcker din nyfikenhet. Under största delen av juni står Venus i ditt relationsområde. Du kan skapa harmoni i dina relationer och få ut mycket genom umgänge med vänner och i ditt partnerskap om du har ett förhållande. Från den 13:e får du större klarhet i relationer av alla slag. Prata känslor och red ut problem om det finns några. Chansen är stor att ni förstår varandra och kommer mycket närmare. Ligg lågt den 19:e.

Månadens romantiska dagar: 1, 2, 4, 5, 6, 9, 14, 17, 23, 26, 29

Månadens råd: Kärlek är allt du behöver.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen 23 okt–21 nov

Neptunus förstärker din intuition och inspirerar din kreativitet. Nu är du betydligt mer känslig för omgivningens inflytande. Du vet precis vad som pågår under ytan hos andra och kan lätt läsa av underliggande känslor och attityder. Din känslighet gör dig speciellt lyhörd för vad som pågår mellan dig och andra på en undermedveten känslomässig nivå, vilket även påverkar ditt kärleksliv. Attraktion kan oväntat uppstå mellan dig och någon i din omgivning. Det kan vara en arbetskollega eller en person som råkar befinna sig på rätt plats vid rätt tidpunkt i din vänskapskrets. En intensiv kärleksrelation kan utvecklas som går på djupet. Men även om känslorna finns där djupt kan ett platoniskt förhållande uppstå med ett själsligt och känslomässigt innehåll. Kontakten med vänner och grupper som du delar gemensamma intressen tillsammans med hjälper dig att växa och mogna under hela sommaren. Så frön och sätt nya idéer i verket som kan utvecklas till framgångsrika projekt. Men tänk måttlighet i allt du gör. Risken är stor att du tar på dig alldeles för många uppgifter som ger lite tid över till fritid och personligt välbefinnande. Bra månad för resor och studier. Håll koll på utgifterna.

Månadens romantiska dagar: 2, 4, 6, 7, 11, 18, 25, 26, 29, 30

Månadens råd: Meditera mera och sträva efter självförverkligande.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_vågen.jpg

Vågen 23 sept–22 okt

Du kan ha vänt dig inåt och gått djupare den senaste tiden. Det temat kan fortsätta under hela sommaren. Lär känna dig själv från insidan och låt harmonin infinna sig. Satsa på att binda samman lösa trådar och gör avslut. Förbered dig på en positiv och expansiv period som börjar den 9:e september som kommer att öppna upp helt nya möjligheter i ditt liv. Fram till dess passar det att komma i kontakt med dina inre önskningar och behov. Spendera tid för stillhet, meditation och inre reflektion under semestern. Kom i harmonisk inre balans och utveckla nya perspektiv på saker och ting. Att engagera dig i ideella projekt under semestern eller agera stödjande medmänniska kan kännas speciellt givande. I karriären kan det löna sig att se över påbörjade projekt och förbättra kring dem. I stort handlar juni om att skapa bättre balans. Det gäller även i dina relationer. Uranus står i ditt relationsområde och skapar förnyelse och stora förändringar i nära relationer. Nu gäller det att vara flexibel och att följa med i svängarna. Då kan du uppleva en förnyad känsla av frihet som blir en frisk fläkt i kärleksrelationer. Ett stagnerat förhållande kan avslutas och ett nytt påbörjas med någon som har en helt annorlunda bakgrund än din egen.

Månadens romantiska dagar: 7, 13, 14, 22, 27, 28, 29

Månadens råd: Gå utanför din bekväma zon i kärlekslivet.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun 23 aug–22 sept

Jupiter stannar i ditt tecken till den 9:e september. Det sätter guldkant på sommaren och öppnar upp en värld av möjligheter för din personliga utveckling och framtid. Jupiter skänker inre harmoni och boostar ditt självförtroende. Nu är tiden helt rätt för att vidga horisonten och ge dig i kast med nya utmaningar och söka äventyr. Studier och resor ligger helt rätt. Från mitten på juni får du möjlighet att utveckla både privatlivet och din sociala värld. En perfekt tid för semester och aktiviteter som bidrar till ditt självförverkligande. Du får mer kontroll över ditt liv i sommar, och kan njuta av förnyad frihet och självständighet. Det är en bra tid för att skapa positiva förändringar. Saker och ting faller på rätt plats och du får möjlighet att ta kontrollen över situationer. Det gäller även i karriären. Nu är läget helt rätt för att acceptera mer ledarskap. Din största utmaning är relationer och familjelivet. Du kan ha överdrivet höga förväntningar på en partner. Familjelivet kan innehålla mycket krav och ansvar, samtidigt som möjligheter för personliga framgångar knackar på din dörr. Du behöver skapa balans och prioritera dina intressen. Från den 18:e börjar en positiv period för vänskap och kärlek. Sök dig till vänner och grupper som du delar intressen med. Du kan också få positiv feedback från chefen och kollegor för förslag och uppfinningsrika idéer som för karriären framåt.

Månadens romantiska dagar: 2, 6, 7, 8, 11, 12, 18, 21, 22, 25, 30

Månadens råd: Våga tro på dig själv och sök drömjobbet!

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_Lejonet1.jpg

Lejonet 22 juli–22 aug

Venus och Solen stannar i ditt vänskapsområde de första tre veckorna. Lägg mer tid på vänskap och gå inför ett aktivt socialt liv. Sök dig till vänner och grupper som du delar gemensamma intressen med. Många fördelar kommer genom umgänge nu. En kärleksrelation kan komma genom en vän. Vänskap kan leda till kärlek och kärlek till vänskap. Omge dig med människor som känns positiva och som inspirerar din utveckling. Tiden är också helt rätt för att planera framtiden. Gör planer som sätter fart på karriären. Efter den 22:a börjar en mer introspektiv period några veckor framåt. Perfekt för att dra dig tillbaka, spendera kvalitetstid med dig själv och komma i kontakt med din inre röst och intuition. Om du har semester är läget rätt för att spendera tid på att skapa inre balans och välbefinnande. Lägg in yoga, meditation och avslappning på schemat! Ditt kärleksliv kan kännas något komplicerat och verka svårt att få ordning på. Å ena sidan kan du känna dig mogen att fördjupa ett kärleksförhållande, å andra sidan kan det vara svårt att få grepp om vad du kan förvänta dig från din partner. Romantik, sex och kärlek kan komma med krav och ansvar som tar bort en del av spontaniteten. Men om du lever upp till förväntningarna kan du växa exponentiellt. De sista veckorna i juni passar bäst för stillhet och för att finna dina inre resurser och öka din motivation.

Månadens romantiska dagar: 9, 21, 22, 23, 24, 25, 30

Månadens råd: Finn din inre styrka.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_kräftan1.jpg

Kräftan 21 juni–21 juli

Solen går igenom ett av dina mest privata områden i horoskopet fram till den 20:e. Det är en bra tid för att gå inåt, reflektera och drömma om framtiden. Känn in det viktiga och avsluta det som inte längre fyller någon viktig funktion i ditt liv. Om du har semester är tiden helt rätt för vila. Satsa på att samla krafterna. Du kan känna för att behålla dina känslor och tankar för dig själv. Ett romantisk förhållande eller hemlig kärleksaffär kan pågå bakom kulisserna. Spendera tid med din älskling i sovrummet. Världen utanför betyder mindre nu. Efter den 20:e börjar en betydligt mer utåtriktad och dynamisk period. Venus går in i ditt mest personliga hus från den 18:e till den 12 juli, tillsammans med Solen (den 20:e). Nu får du uppmärksamhet för den du är. Satsa på att utveckla dina egna intressen. Din attraktionskraft ökar, du blir populär i omvärlden och kan därför lätt attrahera beundrare. Jobbet kommer att uppta en hel del av din tid. Kraven och förväntningarna är höga. Det finns risk för att du antar för många projekt, vilket tär på krafterna. Hälsa och välbefinnande bör stå i fokus under hela sommaren och behöver mer av din uppmärksamhet. Träna, ät rätt och kom i form. Ta tid för nöjen och aktiviteter som du verkligen tycker om.

Månadens romantiska dagar: 7, 8, 13, 17, 21, 25, 29

Månadens råd: Våga drömma stort och gå på upptäcktsfärd.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_tvillingarna1.jpg

Tvillingarna 22 maj–20 juni

Räkna med en harmonisk månad, även om dina relationer kan testas i omgångar. Du behöver finna balansen mellan dina egna och andras behov, samt definiera vad du söker i en partner. Jupiter står i ditt mest personliga område några månader till, och gynnar familjen, hemmet och ditt boende. Sök ny bostad om du vill förändra något i ditt boende eller i din hemmiljö. Investeringar i land och mark kan bli lönsamma. Jupiter befrämjar också din inre utveckling. Nu blir det lättare att skapa frid och harmoni innerst inne i själen. Att spendera semestern hemma kan bli helt perfekt. På en annan nivå kan det kännas som att alla viktiga hörnstenar i ditt liv utmanas. Det kan vara svårt att skapa en bra balans mellan privatlivet, familjen, karriären och dina relationer. Du behöver komma till insikt om vad som motiverar dig och vad du vill satsa på. Spendera tid på inre reflektion under semestern, och kom underfund med vad du tycker om att göra allra bäst. Venus ger goda tillfällen till harmoni i relationer. Nymånen den 5:e passar utmärkt för nystart i kärlekslivet. Våga satsa djupare på kärleken i sommar och bli trygg i din relation.

Månadens romantiska dagar: 4, 6, 9, 13, 14, 25, 30

Månadens råd: Uppskatta dina unika förmågor.

https://metromode.se/files/2016/05/Bilspel_väduren.jpg

Väduren 21 mars–20 april

Juni blir en perfekt månad för att utvidga ditt sociala nätverk. Nya kontakter kan bredda din umgängeskrets. Romantik och kärlek kan komma genom resor, syskon, grannar och oväntat dyka upp i din närmaste omvärld. Lägg tid på nöjen och fester tillsammans med goda vänner. Var öppen för att mingla på fester, gå runt och småprata med folk och knyt nya kontakter. Men ligg lågt med nöjen den 3:e, 4:e och 9:e, och lägg din energi på något du trivs med att göra i din ensamhet då. Trots att det börjar närma sig semestertider kan du ha mycket på gång i karriären. Satsa på att avsluta uppgifter, studier och annat som hängt över dig en längre tid. Bind samman lösa trådar och skapa helhet som en grund att stå på för framtida yrkesval och initiativ. Jupiter befinner sig i ditt arbetsområde, vilket bådar gott för nya möjligheter som hjälper dig att växa och bredda din arbetserfarenhet. Tacka ja till jobberbjudanden! Gör något extra för hälsan och välbefinnandet på semestern. Satsa på att komma i harmonisk balans både kroppsligt och själsligt. Den 29:e börjar en ny positiv period som får pusselbitarna att falla på plats i kärlekslivet.

Månadens romantiska dagar: 5, 6, 7, 12, 14, 25

Månadens råd: Ta saker som de kommer med tålamod och sinnesro.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen 21 april–21 maj

 

Månaden böjar bra om du vill lägga fram förslag och idéer som kan gagna dina barn eller din egen personliga utveckling. Studier och vidareutbildning kan hjälpa dig att komma framåt. Ekonomiska intressen kan stå i fokus. Gör justeringar i början på månaden som hjälper dig att få budgeten att gå ihop. Läget är helt rätt för kärlek, sex och romantik på en mindre seriös nivå, men ett långvarigt stabilt förhållande kan utmanas, och det finns risk för konflikter. Vägen till framgång är att samarbeta för gemensamma mål och intressen. Om ni låter era egon komma emellan kan grälen hagla och det hela kan sluta i en separation. Var speciellt uppmärksam på att undvika konflikter den 9:e. Men i stort kan du räkna med en gynnsam månad. Speciellt efter den 18:e, då Venus går in i en positiv konstellation som gynnar dina relationer av alla slag. Satsa mer på romantik då. Om du vill ut och resa under semestern, blir korta resor som ger ett skönt miljöombyte blir bästa valet för avkoppling och harmoni. Långa resor till okända platser kan komma med komplikationer som tar bort en del av nöjet. Långa resor för arbete och utbildning kan dock gynna karriären.

Månadens romantiska dagar: 2, 6, 7, 11, 12, 17, 25, 26, 30

Månadens råd: Ta hand om viktiga relationer.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna 19 feb–20 mars

Du kan pusta ut efter en komplicerad konstellation mellan Neptunus och Jupiter i ditt relationsområde som gjort det svårt att skilja på verklighet och illusion i kärlekslivet. Stora förhoppningar om en kärleksrelation kan ha slutat med kraschlandning i verkligheten. Visserligen kan ett nytt kärleksförhållande ha utvecklats med idealistiska och andliga övertoner, vilket ger bränsle till din konstnärliga och introspektiva natur. Detta är dock sommaren att träffa den rätte. Jupiter skänker fördelar och kommer med möjligheter, lycka och framgång. Det viktiga är att stå stadigt med fötterna på jorden, så du inte fattar orealistiska beslut som grundar sig på fantasi och orealistiska förhoppningar. Dubbelkolla viktiga beslut med en nära och god vän. Under juni månad rör sig Jupiter mot norra noden, vilket är en gynnsam kombination för alla slags relationer. Ut och mingla! Relationer du utvecklar nu kan bli framgångsrika. Giftermål och barn kan komma in i bilden. I karriären finns problem som du behöver reda ut. Du kan möta motgångar och känna att du inte kommer någonvart. Problemet är att du inte vet vad du vill. Gamla strukturer fungerar inte längre och det kan kännas hopplöst att bygga nya. Under juni är det bättre att vänta med viktiga beslut som berör karriären. Känn in vad som pågår på insidan och kom i kontakt med dina yrkesrelaterade behov. Du behöver identifiera vad du vill och vad problemen är, så du kan göra positiva förändringar längre fram.

Månadens romantiska dagar: 6, 8, 15, 17, 25, 30

Månadens råd: Skriv ner dina önskningar och mål.

Metro Modes stora sommarhoroskop för juni 2016 finns nu att läsa här.

I juni är det tvillingarnas och kräftans stjärntecken som står i zodiakens centrum. Ta reda på hur juni blir med hjälp av vårt astro över sommaren. Klicka dig igenom bildspelet med samtliga förutsägelser och råd som kan vägleda dig genom sommaren. Kanske kan kärlekshoroskopet berätta när det är dags att inleda sommarens semesterflirt? Sommarhoroskopet är sammanställt av astrologen Katarina Campagnola.
 

Av: Katarina Campagnola
Foto: Rex features

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!