Horoskop

Stort horoskopspecial: Fiskarna – så här blir ditt 2018!

Vill du veta hur ditt 2018 kommer att se ut? Hur blir karriären och vad står skrivet i stjärnorna om ditt kärleksliv?

Bildspel_fiskarna

Horoskopet är gjord av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

 

Arbete
Du har ett mycket produktivt år framför dig, nyckeln till detta är din kreativa förmåga och den djupgående sidan av dig som du kan använda för att gräva ner dig i ett ämne så till den grad att du blir helt uppslukad av det. Det blir lite svårt att avgöra när du ska pausa eftersom det är nödvändigt för kroppen med raster men de kan samtidigt få dig att tappa tråden. En lösning är att fortsätta tänka på uppgiften du har framför dig, på ett mer meditativt sätt. Då kommer svaren att dyka upp snabbare än du kunnat tro.

Ekonomi
Det är läge att betala av eventuella skulder ett par månader inpå det nya året. Kan du väl börja på ett tomt blad igen är det lätt att börja spara. Din iver att bli kvitt det du är skyldig sprider sig inom din familj och bekantskapskrets, vilket gör det sannolikt att någon kommer att sticka till dig ett bidrag. Du kan visa uppskattning för det på andra sätt och du behöver inte känna att du har en skyldighet att ge tillbaka i rena pengar. Se det istället som den gåva det är.

Hälsa
Sommaren blir fartfylld och du måste se till att du får vila mellan varven. Även om din ork är på topp så klarar ingen av att gå på högvarv hela tiden.
Du har en period när höstmörkret börjar dra sig in då du känner dig tillfälligt nedstämd. Misströsta inte, det vänder fort igen. Se över din kost, kanske behöver du ta något extra tillskott.

Relationer
Det är mycket impulsivitet och ett ”här och nu”-tänk under 2018. Du tycker om att omge dig av vänner och fester och högtider är naturliga samlingsplatser. Din semester kommer att vara fullproppad av aktiviteter. Att du är så aktiv och impulsiv gör att det strålar om dig och du har lätt för att skapa nya sociala band, framför allt under sommaren.

Lycka
Det ligger en gnutta sanning i allt som sägs, du är mycket uppmärksam på världen runt omkring dig och suger åt dig av allt. Du kan ta dessa korn och gro någonting större för dig själv, en filosofi som du kan leva efter. Du har en benägenhet att se skönhet i sådant som inte verkar fint vid första anblicken, du kan putsa upp det och göra det till något vackert.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!